Copii din 1995-1998 (21)
Raspunsuri - Pagina 9
agho spune:
mQQm, , ce dragutza esti! Uite la faza cu apa curata nu m-am gandit ca pantalonii n-aratau bn.Dar m-a distrat remarca ta. De suparare i-am spus ca doar cu acel tricou si acei panataloni sa se imbrace toata sapt. N-are decat sa miroasa, sa si-i spele singur...Si ce credeti, cand i-am luat tot eu din balcon sa aflu ca sunt curati, ca-i spalase taica-su pe NV. (pe nevazute de mine)
Flower, am inteles eu c-ati fost la prieteni, dar credeam ca stii mai multe amanunte. Nu-i nimic, sanatosi sa fim ca ne-om descurca.
Ei, mi-am dat eu seama ca la Cora au umflat la greu povestea. De gentutze stiam, asa, si de tabara la mare, dar ma bucur c-a luat si premiul. Bravooo!
Fii pe pace, ca de vreun an jumate au amenintat cei de la RDS ca vin cu fibra optica si...uite cat timp a trecut. Vor ajunge si la voi, daca nu vor sa-si piarda clientii. Mai bombardati-i la casierie cu cereri si-ntrebari.
Mihaela, admirat toate pozele. Si fetele...Nu-ti mai scriu, ca sa ai timp de bagaje. Drum bun!
Mikki2, nici n-ai terminat bn examenele ca iar devii ocupata?!...
Ana68AMR 8 zile!
mQQmAMR 23 zile!
Sanca, la tine cand incepe AMR-ul cu intoarcerea lui Elliot?! Si-a terminat treaba, Matei?
Alma,MIkimih., Andra, mhldvrc ...mai veniti cu vesti...
Caldura mare, mon cher!
flower-power spune:
Agho ,mi-am amintit legat de drum ca e destul de accidentat o portiune intre Focsani parca si Lepsa ,noi am fost cu un Nissan Pathfinder si tot am resimtit.In rest imi amintesc cascada si manastirea ....si chefurile
Happy Monday ,fetili !
edit sa te rog sa ma alipesti si pe mine la AMR 8 zile
The most beautiful thing in life is LIFE itself
Mara mami de Tibi-Mares
agho spune:
Ana68, FlowerAMR 7 zile! (Azi nu se pune)
mQQm, AMR 22 zile!
Multumesc, Flower, pt. precizarile ref.la drum!
Ana68 spune:
Haide Agho cu AMR-ul....iiiiuuuuiiii!!!ce bine ca e cineva care mai tine socoata(de parca eu nu as tine-o...hihihihi)...Abia astept...iti dai seama.Nashpa e ca mai stau vo 2 saptamani prin Timisoara pana plecam,dar asta sa fie tot baiul...ca se cheama timp de facut curatenie in casa,pai nu?!
Anca...da' de ce nu-l lasa lumea pe Elliot sa-si faca singur programul?!Poate vrea baiatul sa faca altceva...vorba aia,si pescuitul este o indeletnicire faina,relaxanta...Tzetze goale in Grecia,zici,hai?!
Mqqm,pana la urma am fost la strand,de-a fir a par...si surpriza maxima:are si lifeguard...unul singur pe tot strandul...aia acolo au impresia ca e superman.
Mara,bine ca Tibi n-are timp de plictiseala...uite asa isi ocupa timpul si e minunat ca are prieteni si in vacanta...si cred ca miscarea si sportul sunt,ca intotdeauna,o treaba extrem de benefica,in orice conditii.
Andra...ma dau si eu cu parerea...daca ai cu cine lasa copilutii dupa ora 9-10 seara...ar fi super sa te lauzi cu ei la botez sau la nunta...drept e ca sunt mandria ta...
Miha...faci si tu AMR-ul?!
Sa stiti ca pana la urma am fost la strand,sambata,cu toti 3 gorobetii:Luana,Alex si Dunia.Am ajuns acolo pe la 10 jumate si am plecat pe la 1 jumate dupa pranz.Normal ca toti 3 au stat NUMAI in apa.Cum scriam mai sus,spre totala mea surprindere,in sensul pozitiv al cuvantului,era acolo un salva-strand....sau lifeguard,vorba lui Mqqm.Insa unul singur la tot strandul...e strigator la cer...in conditiile in care se pot aduna pe strand si peste 2000 de oameni,poate mai multi.Am stat putin de vorba cu el si recunostea omu' ca nu face fata.Ca are inca 3 bodyguarzi care il ajuta,insa el e ala cu salvatul.Chiar l-am vazut in actiune,m-am si speriat ca alerga cu o viteza...cand a sarit sa-l scoata pe un flacau din bazin,ca era s-o mierleasca.In rest strandul foarte curat,ar fi fost si culmea sa fie altfel la 100 000 lei (vechi)intrarea de persoana.La ora plecarii am iesit in protestele pe trei voci ale gorobetilor,vociferau de la mic la mare...insa strandul se aglomerase deja ,iar cei mari habar nu aveau ca pe acolo mai sunt si copii mici.In schimb ieri Dunia l-a luat iara cu ea la strand pe Alex,de data asta l-am lasat cu Dunia,s-au intalnit acolo si cu colegii de facultate ai Duniei....au plecat la 10.30 de acasa si s-au intors la ora 19.00...da,da,ati citit bine!Cum arata amandoi?Nu vreti sa stiti....sunt visinii si cat se poate de inconstienti.Pai daca Dunia a stat numai in apa,Alex ce ar fi trebuit sa faca,nu?Asa ca aseara si-au luat amandoi portia de "vorbe bune"...si...suferiti ,fraierilor,daca aveti taratze in loc de creiere!Asa ca Alex si-a scos parleala cu strandul...momentan nici nu vrea sa mai auda cuvantul strand...Eu si cu Luana nu ne-am fript,ne-a prins soarele,insa suntem,inca,in parametrii...culmea e ca eu am stat numai sub copaci si acasa dupa dus am constatat ca aveam pielea rosie pe piept si pe spate...Oricum,ce ma bucur,e ca Alex s-a convins(cel putin asa imi place sa cred) ca nu-i de mers cu pretenarii lui la strand...In plus l-am rugat pe nenea salva-strand sa-i spuna cam ce crede el despre venitul smecherasilor ca Alex la strand si...i-a spus omul ca nu prea are ce cauta,decat insotit de o persoana adulta...
Cam asta...numar zilele...Va pup,sa aveti o saptamana excelenta si sa auzim numai de bine!
PS.O sa pun ceva pozici in album...poze de la strand.
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
ralualexandrei spune:
La apel si eu,ieri am plecat la tara ,la pisicina,nu va zic ca Edi nu mai voia sa iasa din apa ,si era destul de rece apa asa ca am ajuns la un compromis,l-am pus intr-un colac taxi care avea si fund si uite asa s-a plimbat baiatul toata piscina,ne-am gratarit si betivit si noi si am ajuns acasa abia la ora 22.30,dar a fost super,la noi la strand nici vorba sa mergem ca dehhh ati vazut la TV n-aveai loc sa arunci un ac.Acum caut solutii sa am internet la tara,sa nu intru in sevraj,ca vreau sa stam acolo o saptamana,cat baga sotul baia in renovare,ca sambata ni s-au spart tevile in perete ,noroc ca avem 2 bai,ca altfel o imbulinam.
va pup.
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3
agho spune:
Ana68, iar i-ai aratat lui Alex cata dreptate ai! Pacat ca acum sufera...Ce bn v-ati mai distrat sambata! Si sa-nteleg, ca-ntai faceti curat si-apoi plecati?...Dar ce fel de treburi, cu zugravit si alte cele?...
Andra, simpatica faza cu Edy! Ce frumos s-a plimbat el in piscina! Ei, dar e bn ca intrati in reparatii, la tara! Abia scapati de parjolul din Buc.! Pe mine ma dispera deja caldura...
Ana68 spune:
quote:
Originally posted by agho
Si sa-nteleg, ca-ntai faceti curat si-apoi plecati?...Dar ce fel de treburi, cu zugravit si alte cele?...
Doamne apara si pazeste....nuuuuuuuu....ce zugravit?!Pai ce?E casa mea?!Neaaaaahhhhhh,no way!Nuuu,am zis ca sa aprofundezputin curatenia,ca eu cam de ochii soacrei fac...adica sa trag paturile,sa trag putinel mobila...numa' cat sa intre tzeava de la "anspirator"(vorba Luanei) dupa ea...sa sterg cu flescalaul parchetul...sa termin absolut toate rufele de calcat(asta e sectorul unde.......ma intelegi tu),sa dau jos acareturile de pe dulapuri sa vad ce mai tin si ce arunc....deci chestii d-astea edilitar gospodaresti...Am avut,mai acum vreo 2 ani in urma,intentia buna sa ne apucam de o curatenie de genul zugraveala,schimbari si alte cele.Am contactat proprietarul si am marturisit sincer intentia,am fost dispusi sa facem jumi-juma,chiar sa achitam noi cheltuiala si sa retinem lunar o suma mica de bani din chirie,pana ne achitam si...stupize-stupize...n-a vrut nici mort.Zicea ca el din chiria noastra isi duce traiul(in conditiile in care noi il cautam telefonic si el tot prin Germania era plecat),ba a mai zis ca el nu cunoaste nici o echipa de muncitori,ca nu stie unde sa intrebe...barbi de astea si chit ca i-am zis ca nu trebuie decat sa fie de acord cu renovarea si cu ce i-am propus noi...tot n-a vrut.Asa ca eu nu vreau,uite asa de a dracului ce sunt!,sa investesc banii in nesimtirea unora...apoi chiar frate cu ma-sa nu sunt si n-am nici o obligatie acolo,eu pot locui si in cocina aia de casa....si astea toate platind 220 euro lunar....thanks,but no thanks....Prefer sa investesc banii aia in copilasii mei,sa merg in excursii,nu?Marius ma tot bate la cap ca n-o sa saracim dintr-o galeata de Tiefel...ba uite ca eu saracesc...nu gasesc intelegere,ca doar nu ii ceream marea cu sarea...asa cum am gasit,asa am sa las...Poate suna rau ce scriu,dar daca e sa facem la ambitie,hai s-o facem ,nu?
Sa vezi faza:vine o data proprietarul,cica era in trecere prin zona si urca la noi cu nevasta si copila...de fapt ii taiase pisarea si nu aveau unde...si nevasta-sa baga capul in bucatarie si zice asa...a dezamagire:"aaaaaa,ziceati ca varuiti aici,vad ca inca nu ati varuit".Mi s-a facut brusc tensiunea 500...fir-ai tu sa fi de tzatza...varuit zici?Si i-am zis si eu:"Pai ne pare rau,nu avem de unde,ca va platim 220 euro pe luna si in plus nu cunoastem nici o echipa de zugravi"....mama ta de maimutoaica!
Gata,m-am racorit...
Daaaaaa.....cred ca Alex s-a invatat minte...nu l-am mai auzit ca vrea la "stramp"(asa zice Luana la strand)...in schimb,surpriza!,m-a sunat ieri profa lui de mate sa ma intrebe daca il las din 25 in 29 iulie la scoala ca se organizeaza un curs de actorie,tinut de niste actori din Bucuresti...ca sa mai faca si altceva,nu numai mate...Mi s-a parut interesant si chiar am ras,l-am intrebat pe Alex daca vrea sa mearga si...ce crezi ca a raspuns:"Spune la doamna ca daca e pe bani nu merg si nu ma intereseaza".Nu e pe bani,deci de poimaine merge si Alex.Am mai stat olecuta cu profa de mate la barfe...simpatica femeie...
Cam astea stirile...Pupicei la toate si...AMR 7 zile....
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
flower-power spune:
Neatza ,mai pe racoare (cica).Caldura mare moncher...Noroc cu aeru...ca nu mai pridideste si cand ma gandesc ccc ca acu niste ani in urma nu eram de acord .Doar ca vara trecuta ne-a cam salvat pe caldurile care-au fost .
Aolica ,Ana ,ce povestesti de Alex si Dunia ,pacat ca au patit-o cu expunerea ,da-le si tu cu o solutie pt calmarea arsurilor .Noroc cc ca parca din poze nu am vazut sa fie f deschis la pigment ,dar si asa se pot alege cu o insolatie pe cinste .Noi incercam sa prindem culoare progresiv stiind clar ca in momentul in care ajungem la balta ,aka mare nici eu nu-l prea mai pot scoate pe TB.Nu stiu altii cum sunt ,dar pe TB greu il putem prinde pe sezlong/saltea ,doar amagit cu vreun joc ,un sah ...ceva .La Aqua Magic de cate ori am mers abia astepta sa ajunga sa sara in apa si pana la 7 seara nu era chip sa-l scoti de-acolo decat cat statea la coada la vreun alt tobogan sau ingurgita cate ceva .
Agho ,mai lasa-l si tu pe And ,vedeti cum ajungem sa devenim noi scorpiile de serviciu ?Deci i-a spalat pantalonii tatal ?Bun asa .Sa-l fi vazut pe TB cum a venit de la zoo ,plouase peste noapte si ei dupa ce au vizitat au gasit cu cale sa se joace cu o minge ,pe jos fiind inca ud ...Si eu i-am spus sa-si spele pantalonii ...cand s-a intors ,mai ales ca cu o zi inainte fusese in parc cu bicla si intre timp plouase ceva .Astea sa fie toate problemele noastre ...Astazi e in vizita la Muzeul de istorie si a luat cu el si un prieten ce a vrut si el sa vada cum e scoala de vara ,iar ieri au fost pe faleza .Singur se duce ,singur vine ,are mobilul cu el si se descurca f bine .Chiar si doamna a remarcat cat de bine se descurca prin oras .Da cine ,in vacantele din timpul gradinitei facea curse cu autobuzele si cu tramvaiele la cererea publicului spectator ,ca voia sa vada unde-i capatul liniei cutare si cutare ,care-i traseul cutare si ...altele .La capitolul orientare sigur nu seamana cu mine .
Andra ,sa va fie de bine grataritul ,betivitul si scaldatul si vezi ce faci cu doza de net sa nu intri in sevraj ca dupa aia e rost de amfetamine ...alea ,alea
Au plecat prin urmare Katy ,Dana (parca ),Miha ,si urmeaza ...moa ,Agho ?,Ana ,mQQm ,Alma ,Sanca ?(Sanca ,iar ai disparut ,nici macar ceata nu-i ,huzuresti asa-i ?,Matei are treaba de nu-si vede capul ,Elliot dus prin tari straine ,trai nineaca... )
Pupici racorosi
The most beautiful thing in life is LIFE itself
Mara mami de Tibi-Mares
agho spune:
Ana68, Flower, AMR 6 zile!
mQQm, AMR 21 zile!
Am mai scris o data si din cauza c-am uitat sa-mi scriu numele de utilizator plus parola am pierdut toate vorbulitzele...
Flower, asta e, daca a fi mama inseamna sa fiu si scorpiutza!!!Cum altfel sa fac fatza la 2 scorpioni?!...
Imi place ca TB e descurcaretz si ca are multe activ. frumoase in vacanta.
Ana68, priceput acum dupa ce-ai explicat cu-atat aplomb tarashenia cu proprietarul si sotia. Bun raspuns ai gasit. Ca scorpionul, tace, dar si cand ii vine randul sa-nfiga un acushor mic, mititel...uite-atat de mic! Atunci spor la treburi, sa terminati repede ca sa fugiti cu copiii unde-oti vedea cu ochii (si GPS-ul)!
toate fetele
mikimihaescu spune:
Fetelooor buna!!!
Nu ma injurati prea tare ca nu v-am uitat.
Acum urmeaza motivatia absentei, voi hotarati daca o motivati sau nu.
Sfarsitul anului scolar a fost destul de agitat la noi. Luca a absolvit gradinita si a avut mai multe evenimente cu acest prilej. Serbarea a fost emotionanta, ca orice ultima serbare, despartire de educatoare si de colegi, plansete de mamici (ca astia micii nu prea realizau ce li se intampla). A doua zi mare petrecere de absolvire (daca au incpeut la gradi, va dati seama ce o sa fie cand or absolvi liceul) - la un loc de joaca cu program, de clovn si alte distractii. A fost placut si pentru parinti, am stat de vorba si cu educatoarele si am avut revelatia sa constat ca educatoarea cea tanara, pe care 3 ani am catalogat-o ca rece si neinteresata de copii, este de fapt o femeie foarte simpatica si care ii iubeste mult. Asa ca organizeaza si tabara deci l-am insxcris si pe Luca in prima lui experienta de acest gen. Pleaca pe 7 iulie undeva langa Buzau.
Continuarea imediat.