Copii din 1995-1998 (21)
Raspunsuri - Pagina 19
flower-power spune:
Asa sa faci ,Miha ,nu-i arata restul ,mai ales ce-am scris de scorpioni,ca au un acusor ...sau macar te tin minte "la pomul de Craciun "
The most beautiful thing in life is LIFE itself
Mara mami de Tibi-Mares
flower-power spune:
Adaugat poze in album CORFU http://community.webshots.com/album/564206217jltZHH?start=120
Mara mami de Tibi-Mares
agho spune:
Flower,, am admirat noile poze! Foate frumos!
Am revenit cu poze noi. Multe peisaje, sper sa va placa si voua. Pe mine m-au sedus. Asa m-as fi dus intr-o faneatza!...Si carul cu fan e de fapt altul...
Poze Neamt 2008
mihaela_s spune:
Seara buna fete dragi!
agho we placut si tie, desi precis ca la ora asta sunteti la mama si la puii vostri dragi.
Da, ai inteles bine, Diana va veni cu tatal ei cu masina. El trebuie sa doarma o noapte aici in oras, la un hotel, nu se poate intoarce in aceeasi zi cu ferry ca nu mai sunt locuri.
Am vazut pozele si cele de la manastiri si continuarea din Corfu, mi-au placut mult. Si mai vreau...daca mai aveti!
Mara, eu am un calendar din Grecia pe perete, adus anul trecut din concediu. E din Halkidiki, cu peisaje superbe cu soare si plaja...mai arunc cate un ochi si pe perete cand ma ia dorul. Mai nou nu, e si la noi soare si frumos, cald si abia astept sa mergem maine la plaja. Am fost aseara la plimbare pe faleza, pe malul marii si era plin de lume...sunt multi turisti, bronzati, iesiti la plimbare sau sa ia cina pe terase, pe iarba...sa admire apusul soarelui si sa respire aerul curat, poluat doar de cate o caravana de mustanguri picate din secolul trecut . Lipsesc doar palmierii...
Ai dreptate cu mr. Scorpion, are o memorie in ceea ce priveste actiunile "indreptate impotriva lui" ceva de groaza. Exact ca la carte!
Eu am fost azi putin ingrijorata pentru Diana, de cateva zile o cam doare stomacul, a fost azi dupamasa la medic si cica are o gastrita. I-a dat sa tina regim cateva zile si apoi sa mai vedem. Sper sa-i treaca, peste 3 zile merg la mare, ma gandesc cu groaza sa nu-i fie mai rau pe acolo...
Va doresc la toate sa aveti un we plin de soare, caldura si relaxare! Sa reveniti cu forte proaspete la inceput de saptamana.
vorbe de copil...
Hobby
mihaela_s spune:
Abia acum am observat ca sarisem pozele de la mare, agho sunt minunate si cele cu peisaje si cele cu peisaje+personaje! Si te-am zarit si pe tine intr-o foto. Asa ca Sanca nu sunt singura care nu mai da aparatul din mana...recunosc ca eu deloc.
vorbe de copil...
Hobby
flower-power spune:
Iar am ramas fara scris .Am gandit ca nu intru decat sa-i spun LA MULTI ANI !!!lui Andrei de Miki .
Despre scorpions ,Miha ,am si eu unul prin preajma ,sotul vara-mii si cam stiu ce le poate pielea .Doar ca asa cat mi-s de rac nu pierd nici o ocazie sa-l taxez .Norocul lui ca 8 luni pe an e pe mare fiind secund in marina comerciala .A nu se-ntelege ca-i baiat rau ,doar ca i se pare ca-i mai egal decat altii ...uneori
Calendar am si eu ,ovcors ,doar ca e cu 12 din cele nshpe insule grecesti .Anul acesta TB si-a adus un joc de carti cu insulele (preferatul meu )si unul cu zeii greci ...si in timp ce citeste Legendele Olimpului mai rasfoieste si cartile de joc .Imi pare rau sa aud ca Diana are probl cu stomacul ,un var al meu avea in copilarie si stiu ca se chinuia mama lui cu tot felul de preparate naturiste (ceva coji de oua macinate si amestecate cu miere ,un soi de pansament gastric )Cu siguranta o pune Ovi pe picioare cand se-ntoarce .Cat va sta la mare si cand va reveni in Suedica ?(asa o numeste o eleva de-a mea care o are pe matusa ei acolo ).
In privinta pozelor mai am destule (timp de pus dupa cum se vede ,nu prea )tot din Corfu ,dintr-o statiune superba Paleokastritsa ,de la Meteora ,altele de data asta si cu Agia Parascheva ,castelul de la Platamonas ,bratul Shitonia ,etc,etc.Doar ca maine o comitem si noi din nou pe malul lacului ,un pic de plaja (sa-mi intretin bronzul),un pic de gratar ,un pic de balaceala pt baieti ca eu nu servesc (apa e f sarata ,Lacul Sarat,daca va suna cunoscut ),sed pe sezlong si ma ud cu pompita de stropit flori ,apoi ,cand e soarele prea tare, la umbra in padurice..Si eu m-am mai ocupat de flori zilele astea (mini-sera mea din balcon),fiind cam neglijate cat am huzurit noi ,dar totusi mi le-a udat o prietena .
Un we placut va urez tuturor !
Mara mami de Tibi-Mares
Ana68 spune:
Salutare dragelor,
Ieri seara am aterizat si noi la Timisoara....dupa inca vreo 2000km prin tara...a fost si superb,dar si cam obositor,sofat zilnic,mai mult pe drumuri de munte si atatia kamikaze pe soselele noastre si incostienti.....zau de n-as da o lege ca aluia de a gresit o data sa nu i se mai permita in veci sa sofeze.
Acuma am intrat scurt sa va salut,ca nu prea am loc...revin la povesti pe luni incolo.Pana atunci va doresc un week end fain in continuare si va pupez cu drag!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
agho spune:
La multi ani! pentru Andrei - mama Mikimih. Cand revii cu vesti?
Ana68, bine-ai revenit! te-asteptam si pe tine cu vesti. Cum a fost?
Mihaela, am mai adaugat niste poze. Ma bucur ca ti-au placut primele. Asa e, mai mult eu pozez, dar si Ana mai vrea sa faca.
Continuare Neamt 2008
Sanca, ce mai faci, ce mai zici? Acum nici copii nu ai...Erai mai activa parca.
Mikki2, voi ce mai faceti?
Andra, ati facut cumparaturile pt. "ursuleti"?
Flower, am auzit de Lacul Sarat, desigur. Tot e bn ca aveti un lac si vreme buna.
pe toate
agho spune:
Dragelor, vad ca nu mai dati niciun semn.
Eu sunt foarte suparata pt. nenorocirile produse in Moldova din cauza ploilor si-a inundatiilor. In urma cu 11 zile, ne-am plimbat pe-acolo, am vizitat, ne-am umplut sufletele de bucurie, frumusete si pace. Iar acum e de-zas-tru. Podul de la Vicovu de Sus sau de Jos, ca nu am retinut bn, pe care am mers la Putna e distrus. Am vorbit cu prietena noastra si paraul care era aproape de casa, noroc ca nu a fost mai "nervos"...si i-a ocolit prapadul. Dar comuna Sucevita e afectata in alte zone. E jale mare in Moldova!!!
O colega de serv. a plecat joi din Suceava, locul ei de bastina, si vineri a inceput potopul. Bazarul din Burdujeni, un cartier din Suceava, e sub ape. Azi a vorbit sefa mea cu colegii nostri din Suceava si efectiv plangeau.
Este incredibil ce s-a intamplat. Asa dezastru cu circa 12.000 de pers. evacuate a mai fost in judetul Dolj, in 2006.
Va dati seama, casele mari si frumoase, pe care le-am vazut sunt inundate.
Nu vreau sa va necajesc si pe voi, dar situatia e dramatica.
Prietena din Sucevita spunea ca s-a spart conducta de la un izvor de la care se alimentau cu apa si sotul ei plecase sa remedieze situatia.
Subiectul la care scriem e altul, dar nu pot sa nu-mi revars tristetea aici. Scuze!