Copii din 1995-1998 (21)
Raspunsuri - Pagina 18
mihaela_s spune:
Ziua buna fete dragi!
La noi e soare, frumos, se anunta cald in we(cam 26 de grade, nu canicula) si speram sa avem adevarata vacanta aici in jumatatea de vara ce a ramas. Plaja, soare, baie daca e posibil si relaxare...
Asa ca pana in 18 august sunt si eu in vacanta .
Mara, astept si restul de poze. Da, ai dreptate, momentele intalnirii cu rudele si prietenii au fost cele mai frumoase. Din pacate nu am avut timp sa ne intalnim cu toti prietenii, sper sa ma ierte...
Cum merge TB cu inotul?
alma, te cred ca abia astepti sa pleci. E foarte bine ca ai facut itinerarul si ca stii ce sa faceti in fiecare zi. Am vazut si pozele tale, sunt excelente! Iar Diana e o frumoasa, iti seamana. Pareti ca 2 prietene, nu ca mama si fiica.
Sanca, ce-mi place de Elliot! Nu ca Matei ar fi mai prejos . Fazele cu puiul de gaina si cu sapca m-au facut sa rad. Te rog sa mai scrii despre ei...
Multam de incurajari, sper sa vad si eu cu alti ochi tarisoara draga peste cativa ani.
Socrul meu face si aici ce facea in Ro: sta, aici e mai bine ca poate sta in curte dar spre pranz urca in camera si doarme, apoi iar iese in curte si sta . Deocamdata e bine, dar de prin octombrie cam slabe sanse de soare si stat afara...incep ploile.
El umbla cam greu, are un picior cu probleme de la diabet si de aceea nu prea se plimba. Ar putea cate putin aici in zona, dar inca nu a indraznit. Om mai vedea. El e asa ciudat putin, inchis din fire si scump la vorba, cam greu cu comunicarea. Asa ca il las in pace sa faca ce crede el.
Ovi si-a lasat parul sa creasca, e un vis din tinerete, dar in Ro ce pacient ar fi mers la un dr. cu plete? Aici e la moda, sunt multi cu par lung, asa ca se incadreaza in peisaj .
agho, multumesc pentru indicatii legate de cazarea in zona manastirilor.
Astept pozele cu interes. Copiii sunt tot la mama ta? Ai dreptate cu netul la mama, macar acolo sa stea la aer si fara lipsa tentatiei.
andra, pe la noi nu mai vii?
Va pup, o zi frumoasa!
vorbe de copil...
Hobby
flower-power spune:
Bravo fetili ,asa mai merge ,imi place sa vad subiectul ceva mai animat
Are dreptate Anca si ...experienta ,Miha ,dupa niste timp o sa proiectezi si amintirile tale legate de oameni si locuri dragi ,si un an poate fi o perioada destul de mare cat sa-ti doresti s-o iei de la capat macar de dragul celor ramasi in urma ...
Alma,mersici pt urari ,bine faci ca-ti faci temele ,e important dupa mine sa stii cam la ce te duci ,oricum vei fi destul de surprinsa in mod placut ,mai ales daca-i prima data .Poti intra pe Softpedia (sectiunea travelling )si sigur acolo poti afla tot ce doresti de la oameni care-au fost recent .Ca agentiile iti spun ceea ce le convine lor .Dupa cum ti-am mai scris ,prietena mea este chiar acum acolo.Dar ea e genul mai mofluz asa ,nu era nici pe departe incantata ca pleaca ,de parc-o trimesese cineva cu forta .Cred ca avea prea proaspete inca in minte amintirile de anul precedent ,cand fusese in Italia si 3 zile nu s-a dat jos din pat dupa ce s-a intors Vazut poze ,atmosfera cam 'rece si inchisa ',in schimb voi ,doua surori ,ti-am mai zis .Oricum ,iti doresc sa ai un concediu reusit si sa te intorci la fel de entuziasmata ca si mine .
Anca ,nu ne-ai spus unde voiajezi anul asta ?Nu stiu daca al meu calc e de vina ,iata ca si Miha a intampinat probl ,oricum eu cu tehnica ...Iar al meu husband ,nici nu indraznesc sa deschid gura la cat e de ocupat .
Tibi a invatat sa faca sarituri ,se distreaza de minune ,asta dupa ce in cursul zilei citeste si mai strecoara si cate-o problema la mate cand chiar se plictiseste.
Apropos ,si care-i partea asta luminoasa a Romaniei ?M-ai facut curioasa
Bietul Mateias ,cu catzele pe capul lui ,zici ca nu-l slabesc ? Nu-mi e greu sa-mi inchipui ,ca avem si noi vreo cateva la terenul de joaca ,au o gura ,Doamne ,le aud din casa ,sa nu indrazneasca cineva sa vrea sa treaca cu bicicleta sau cu rolele ,dupa ce si-au intins ele elasticul fix pe toata latimea trotuarului ,ca se lasa cu tipete ,names ,jigniri si tot trusoul .
Iti dai seama cum ar fi fost sa fie gata sa-i pice retainers in Atlantis ?(Stiu ca pt tine nu-i prea amuzant)Oricum ,bine c-a avut instincte si-a prins-o.
Boala grea calculatorul asta Agho ,mai ales pt copiii uitati in fata lui cat e ziulica de lunga si vacanta ...Deunazi ,a primit TB de la un coleg o invit pe hi5.Nu va pot spune cam ce-am gasit acolo ,inclusiv pe nepoata-mea in niste poze de nu-ti vine sa crezi .Ma uitam si eu si al meu consort si nu ne venea sa ne credem ochilor . Cum sunt acesti copii in fata noastra ,a adultilor si cum sunt ei intre ei si mai ales cand se gandesc ca nu-i vedem noi .Pur si simplu nu reusesc sa gasesc o explicatie .Teribilism,faptul ca cineva ii vede si le citeste comentariile .
The most beautiful thing in life is LIFE itself
Mara mami de Tibi-Mares
flower-power spune:
Poftiti la pozici calde http://good-times.webshots.com/photo/2286852410103379866amnQef ,fara subtitrare insa ,pt moment ,promit sa adaug si esplicatiile.Miha trbuie sa se destrabaleze la concert Metallica ,chiar asa sa ne spui impresii si ce-ti fac englejii ,te-ai cam dat la fund
Mara mami de Tibi-Mares
Sanca spune:
Buna fetelor!!!!
Am intrat si am vazut pozele lui Mara. Superb. Pozele de la inceput, cu dealurile alea mai chele si fara vegetatie, aduc a peisaj de California - Palm Springs.
Mara Tibi e un frumos. Imi place ca se prosteste in poze ca Matei al meu. Arata super in poze, se vede ca si lui ii prieste Grecia. Mersi si de pozele cu speedboat-ul ca noi nu am servit, si eram tare curioasa cum se proceda. Totusi, mai sper ca poate intr-un an o sa mergem cu prietenii din Rom in Grecia cu masinile.
Deocamdata visez la Turcia.....
Mihaela sotul tau pletos, si hipiot arata foarte bine, dar sa-i nu-i zici sa nu i se urce la cap (mai ales daca e fecioara). Acu, sa nu faceti concurenta, care are parul mai lung..
Lui tata socru poate ii place sa se ocupe de gradina. Ce bine mi-ar prinde si mie un gradinar pe langa casa ca nu prea am timp sa ma ocup de plantele din curte....
Copii mei nu intra pe HI5, Facebook, sau alte site-uri de genul asta. Au jocuri pe internet, dar nu ii las la chat si alte prostii. Deocamdata sant in control, in 2-3 ani, poate o sa fie alta poveste, dar pana atunci mai e.
Impresii din tabara de la Sea World... Ziua a doua. Matei l-a facut pe un pustulica de 6 ani sa planga... L-a strigat "freak" - si cand s-a luat fratele mai mare a lui William de Matei, s-a ratoit si Matei la el..... Si William - pustulica de 6 ani a inceput sa bazaie... I-am zis si eu lui Matei "good job" si sa nu-i lase pe toti mucosii sa se ia de el....
Mara, ma intrebai unde mergem la sfarsitul lui August. Planul e sa mergem in Yosemite. Decocamdata ducem dezbateri - cu cortul sau la casuta... Eu am o frica de ursi, dar baietii vor camping... Sa vedemm, deocamdata sant numa planuri, dar m-as simtii mai bine daca as avea rezervare la hotel.
Apropo de cursor si intarziere de calculator. Am aceiasi prob si eu. Pana astazi, ca de obicei scriu ce am de zis in Outlook si pe urma dau copy / paste. Dar azi mi-a fost lene, si am scris direct aici. Sper sa nu vina Dino....
ralualexandrei spune:
Dino n-a venit si eu v-am citit,ca deobicei,la cafea.
Ce sa va zic de noi,Robert in cantonament ma suna de 2 ori pe zi dimineata si seara,se distreaza poate prea mult judecand dupa faza de aseara cand erau pusi pe glume colegii lui si mi-au dat bip la 12 noaptea de mi-a sarit sufletul din piept crezand ca s-a intamplat ceva.
Maria m-a insotit ieri intr-un periplu prin oras cand am alergat de nebuna dupa sticlutza de mir,comanda tort pt finul cel mare dar cofetaria se desfiintase si ultimul drum,evident intr-un colt opus al orasului,dupa rochia prietenei lui Radu,caci a vrut musai sa mearga cu mine sa-si cumpere.
Casa e in renovare asa ca ma distrez la greu,faiantza am pus 2 randuri,le-am dat jos,usa n-am gasit,am luat una diferita,etc,saptamana viitoare vine sorela din Italia cu al ei sot,vor sta la noi cateva zile,sambata viitoare botezam,trebuie sa-i fac finului decor pt cristelnita,ursilor trebuie sa le iau costume,mai am si marfa de luat pt magazin,deci e greu,daca m-as putea clona ar fi bine
Edy se lupta in continuare cu maselele,au iesit 4 si un canin,restul sunt pe drum,acum e supervisor peste muncitori,se baga in scule,vinarom,asa ca e ocupat baiatul.
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3
flower-power spune:
Ziua buna ,fetelor ,
Alta viata ,scriu in Word ,astazi nici macar nu mai eram logata cand am intrat ,sa va spun ca nici macar parola nu vroia sa mi se tasteze .Am senzatia ca nu le prea pasa .Incepand de la reclama aia de doi lei care ne-a tot inoportunat atata vreme ...Tot ce-au obtinut cu ea ,am impresia, dupa cate am mai vazut scris pe forum, e ca si cei ce cumparau produsul si-au propus sa se reorienteze .Macar o parte dintre ei .
Anca ,sotul lui Miha-i scorpion daca bine-am retinut ,deci si mai si ... Sotul vara-mii e si el scorpion deci cunoastem . Al meu e fecioara si al altor cateva ,parca ...Trebuie sa ma duc sa arunc un ochi inapoi la poze ,ca asa m-a intristat scrierea Mihaelei ,incat la poze ,recunosc m-am uitat mai in fuga
Dealurile alea golase ,sunt premergatoare muntilor pe traseul catre Igoumenitsa ,un traseu mai greu si mai strans decat Transfagarasanul ,dar totodata si extrem de frumos .Din Igoumenitsa se ia ferry catre diverse insule .Despre prosteala lui TB nu stiu ce-as putea sa-ti spun mai bine decat stii tu insati detinand doi astfel de naparstoci .So ,il inveti pe Matei sa nu se lase ,eu trb sa recunosc ,uneori ii zic sa ignore si sa nu se puna in mintea unuia mai mic .Si eu raman uneori uimita de cata agresivitate vad la niste copii si uneori de la varste f fragede .
In legatura cu calculatorul e bine ca esti in control ,iar peste niste ani cand nu vei mai fi vor fi si ei ceva mai mari incat sa mai stie ca nu tot ce zboara se mananca .Despre camping ce sa zic ,sincer si eu as prefera hotelul ,pt mai multa siguranta si confort ,dar trebuie sa recunosc ca nimic nu se compara cu statul in natura ,cat mai departe de mizeria urbana sa-ti cante pasarica ,sa auzi susureaua (vorba unei amice ) sa-ti incarci plamanii de aer curat, sa nu-ti mai pese de tf ,tv ,sau griji .Pt baieti cu siguranta ar fi f placut ,ma gandesc .
Andra ,dar stiu ca nu te plictisesti de loc ,eu ca una nu f mare amatoare de nunti si cumetrii, merg doar cand n-am incotro ,chiar te admir ca ai atata energie . Da stii cum se zice “daca-i musai cu placere “si “daca ai intrat in hora trb sa si joci “.Deja mai ai putin si cred ca ai face cu succes cariera intr-un job de organizator de petreceri .Cred ca or sa castige din ce in ce mai mult teren joburi de genul asta ...Ma bucur sa aud ca naparstocii sunt bine ,vezi ca mult nu te mai scutim de la condica ,dupa ce au iesit toti dintii te vrem mai activa .Si trebuie sa-ti spun si eu la fel ca si colegele ca ai fost o aparitie la ultima nunta sau botez ca le-am cam pierdut socoteala .Era nunta ,ca parca era si-o mireasa ,si are dreptate Anca , o cam eclipsai .Stiti si voi ce se spune dealtfel ,femeia dupa 30 incepe sa devina constienta ,implinita ,sa .Asa se zvoneste .Oare dupa 40 ce s-o fi zicand ?
Am avut noroc cu vremea ,nu ne-a prea plouat ,desi in tara vad ca lucrurile stau altfel, asa incat chiar si ieri baietzii au servit bazin .Sigur ca lui TB ii place f mult ,doar v-am spus ca nu-l prea pot scoate din apa cand are una la-ndemana .Face tot felul de sarituri si giumbuslucuri .si-mi raporteaza la intoarcere ca a facut 600-650 m .Cat despre cat de bine se simte el in preumblarile noastre ,este primul gata de planuri si de plecare si n-are de loc timp sa se plictiseasca pe unde ajungem .Deja si-a planificat urmatoarea vacanta .
Mara mami de Tibi-Mares
agho spune:
Flower, peisajele surprinse in poze sunt deosebite! Parc-am luat si eu niste aer de prin locurile vizitate de voi!
Ma bucur ca Tb exerseaza inotul si ca mai si citeste, lucreaza la mate, scrie!
Ai mei sunt in pauza totala. Nu stiu ce masuri sa luam. Maine plecam din nou la mama si sigur voi pune niste conditii.
Mihaela, frumos cadou pt. vecinii vostri! Spor la zugravit si aranjat! Copiii sunt inca la mama si chiar ca numai se joaca. Si mai stau si la Tv. Ana si prietenele ei si-au facut casuta intr-o leasa pt. porumb (goala).
Andra, ai o vara foarte fierbinte! Faci excursii prin Bucuresti, adevarate slalomuri! Mult spor la cumparaturile pt. ursuletii mari! Chiar ca se distreaza mult prea tare Robert si colegii lui. Spor lui Edy la zugravit! Petrecere frumoasa la urmatorul eveniment!
Sanca, e de bine ca Matei se descurca pe cont propriu.La comp. de la serv. nu am probleme, acasa, in schimb, functioneaza mai greu.
Pt. copii e fascinant sa stea in cort, pt. noi nu mai este chiar asa...Ne dor oasele, vrem mai mult confort. Pana la urma tot voi veti vedea ce faceti. Totul e sa va simtiti bn, sa va odihniti si sa va distrati pe cinste in natura.
Un amic de-al lui And. si-a facut cont pe HI5 si mare mirare, c-am primit si eu link-ul si dau ochi in ochi cu o poza unde-s infatisati And. si acest prieten. Dar poza e cuminte, am pus-o si eu in albumul nostru. In schimb, sunt poze pe alte albume ale colegelor lor, si vai, tu, ce de fitze!...Si-au dat si varste mai mari un pic. M-am amuzat si-am trecut mai departe. Intr-o zi, cand ma-ntorceam de la serv., le-am vazut pe cateva, stateau de vorba, erau draguzte, mai shic imbracate, ca domnisoarele. Ce mai!
Toate bune! Ieri, am bantuit prin ploaie, pe la magazine, asa ca n-am deschis calc. acasa.
mihaela_s spune:
Salutari fete dragi!
Azi am vb cu Diana aproape toata ziua pe mess, e la mama pentru o zi(s-a induplecat tatal ei nu stiu cum!) si ne facem de cap . Nu v-am spus dar pana la urma, dupa ce totul fuse stabilit ca vin cu avionul, o agentie intreaga s-a dat peste cap cu rezervari de bilete de avion si hoteluri, s-a hotarat fostul meu domn sa vina cu masina. Ieri Diana facea rezervari la ferry si hotel aici in Visby, s-a descurcat internauta mami de minune! ca tot se vorbea de internet si ce face el din copiii nostri...
Diana nu are decat e-mail pe yahoo si mess, desi m-a intrebat la un moment dat daca isi poate face cont pe hi5...dar am zis ca nu e cazul. Eu am si nu il folosesc la nimic, tot yahoo.mail e de baza. Si mess-ul ii e suficient. Si ea are program zilnic, maxim o ora, se joaca putin si uneori mai povesteste cu colegii. Deocamdata e sub control :)).
agho, multumim mult, ieri a terminat Ovi peretele colorat, e un maro ciocolata, numai bun de mancat . Urmeaza ceilalti 3 care vor fi albi, vrem sa schimbam parchetul ca e cam uzat si apoi sa comandam mobila. Abia astept sa am si eu o sofa pe care sa ma tolanesc si un ecran mare de tv sa privesc in liniste cate un film. Acum tv-ul e in camera care era goala, sta socrul acolo si nu prea mai mergem la tv. Eu ma mai uitam seara dupa ce se culcau fetele, acum trebuie sa stau cu Silvia in camera pana adoarme, caci in lipsa Dianei ii e frica singura.
Bravo copiilor imaginativi, cum isi gasesc ei joaca din orice!
Sanca, socrul nu gradinareste din pacate, nu prea e in conditie fizica buna sa stea in picioare sau aplecat, asa ca tot noi mai facem si prin curte. Noroc ca e micutza...Ieri am mai cumparat cateva flori-rasaduri-si le-am plantat, am cateva zone unde au fost niste boscheti care erau uscati si i-a scos Ovi, era tare gol si acolo am pus florile si un loc unde am avut lalele si crocusi primavara, dar acum e pustiu. Asa ca mai am de umblat la Casa Plantelor sa vad cu ce mai infrumusetez curticica. Pana am fost plecati au inflorit plantutzele puse in fata casei, alea le-am facut eu rasaduri in casa din seminte, asa cum faceam in Ro in pahare de plastic . Iar de restul florilor a avut grija vecina noastra.
Haha, Mara are dreptate, sotul e scorpion. A citit aici doar laudele almei asa ca mai mult nu-i arat!
mara, am vazut aseara si restul pozelor, m-am plimbat si eu impreuna cu voi cu ferry si apoi prin Corfu, mi-a placut mult de tot!
Unde vrea TB sa mearga in vacanta care vine? M-ai facut curioasa...
andra, spor la nasit, botezat, nuntit si printre ele la faiantat! Esti grozava, eu te admir cata energie ai! Pupam Edy scump, sa-i iasa repede maselutzele! Ma bucur ca Robert e bine, chiar pus pe sotii si ca Maria e domnisoara care te insoteste la cumparaturi.
alma, cum mai stai cu traseele?
Ana-Maria, mQQm, mikki2, miki si alte fete rare pe aici, concediu palcut va doresc!
vorbe de copil...
Hobby
agho spune:
La mare
Deocamdata poze din vara la mare...
Trimit pozele si ma intorc sa citesc ce-ati mai scris...
agho spune:
Mihaela, dar ce repede va miscati!!! La cat erati de obositi, ati si inceput treaba. Daca e ca de ciocolata, chiar ca-mi faci si mie pofta. Imi pare bine ca Ovi e bucuros de faptul ca e admirat. Acum pune si o lauda in dreptul lui pt. harnicie. Iar tie cateva floricele pt. gradina!
O sofa vrei tu, pai dupa o canapea am umblat ieri prin magazine. Vrem sa-i schimbam canapeaua lui And. ca s-a cam defectat clic-clacul...
Imi pare rau ca Silvia e inca sperioasa. Si Ana mea era la fel. And. a renuntat mai repede la veioza aprinsa, Ana, mai tarziu. De fapt a renuntat ca o deranja lumina si nu mai putea s-adoarma.
Ce sa mai zic de Diana? Numai laude la cum s-a descurcat sa rezerve loc la hotel etc.! Sa inteleg ca Diana se va intoarce insotita de tatal ei cu masina?...
In albumul "La mare" am mai adaugat niste poze care mi s-au parut potrivite, dar ulterior celor cu drumul catre autostrada. Sper sa intelegeti acest zig-zag fotografic.