Copii din 1995-1998 (21)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Salutari fetele!

Eu azi am avut zi de "shmotru" cum se spune prin Ardeal...aranjat prin casa, curatenie, ordine, facut mancare. Deh, 2 zile am huzurit asa ca e nevoie si de asa ceva...
Maine ma asteapta etajul, camerele fetelor si dulapul...
Ovi inca munceste la cei 3 pereti albi, sa vedem cat de repede ii "da gata" si sa ne apucam de parchet. Acolo va trebui sa-l ajut si eu, sa vedem 2 nepriceputi ce meserie facem.

La noi e vreme superba, cald atat cat trebuie, am fost in we la plaja, am vazut si mormantul lui Ingmar Bergman de la a carui moarte se implineste peste 2 zile un an. Se pare ca vremea buna mai tine pe aici, sa speram ca mai avem cel putin un we frumos, sa ne mai bucuram de soare si mare. Sa nu zicem ca n-am avut concediu la mare anul asta...

Sanca sa stii ca s-a incalzit si Baltica, e perfecta de baie...sa tot aiba 20-22 de grade. In tot cazul eu m-am balacit bine de tot, am inaugurat si marea asta .

agho, n-am apucat sa vad celelalte foto. Dar promit sa revin...
Imi pare rau pentru inundatiile din Moldova, noi de aici chiar nu stim nimic. E trist de tot ca exact locurile pe unde v-ati plimbat acum o saptamana sa fie distruse asa cat ai clipi!

mikimihaescu, pentru Andrei!!!! Multa multa sanatate si fericire, sa va aduca numai bucurii! Hai mai da si tu de veste ce mai faceti...

Ana-Maria, bine ati revenit, sper ca v-a priit concediul, te asteptam cu poze si povesti. Ce mai fac gorobetii?

mara, cum a fost la Lacul Sarat? Gratarit, plaja, stat la umbra?

O saptamana frumoasa va doresc!

Aaaa si am punctat si eu cateva momente ...

vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns agho spune:

Mihaela, dar chiar ca ati facut si faceti multa treaba! Vor iesi ei si peretii albi, si parchetul neted ca-n palma!
Silvia e adorabila! E tare dulce! Si vreau sa-ti spun ca am o colega de serv. simpatica si-asa-mi da impresia ca parca e colega mea in miniatura. Si se uita atat de frumos la tine cand o fotografiezi! Cred ca s-a obisnuit sa fii mereu cu aparatul pe urmele ei. Ei, si cum a iesit "tocanitza de meduze"? S-auzim de bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sanca spune:

Happy Monday

Agho incep cu tine de lunea...
Intrat si vazut pozele.. Frumoase peisaje avem in Rom, si multe lucruri de vazut. La parcul Ion Creanga, am ras cu lacrimi, ca matzele alea impaiate, aratau ca de pe vremea lui Ion Creanga... Plus de asta si muma lui Ion Creanga, bine ca i specificat, ca daca punea-i numa muma, ma gandeam la cea a padurii. Eu pe copii mei nu am curajul sa-i duc prin parc ca or sa viseze urat noaptea...
Tot comentand pozele. Artistul – N Popa, batranelul la 90 de ani, vad ca le are cu colectiile. Si de monezi, si costume populare, linguri, icoane.
Ce e cu mormantul si marea valva din 1986 ? Eu nu stiu.
Copii nu s-au saturat de inchinat la atatea icoane ?
Agho, am citit si eu despre inundatiile din Moldova. Cand se dezlantuie natura..... Dar ne revenim la loc. Ma uitam si la pozele Almei din Costinesti, nu ai fi zis ca a fost asa prapad acu 5 ani...

Mihaela, cine stie ce o fi mancat Diana in vacanta, de i-a iritat stomacul. Lasa ca e copil si o sa-si revina repede.
Ce descurcareata fata ai. Cred ca fostul sot murea de curiozitate sa vada pe ce meleaguri s-a mutat Diana.
Deci, sa inteleg ca santeti aproape gata cu casutza. Bravo, vezi, incet, incet le terminati pe toate. Bine ca a-ti fost in vacanta, si a-ti venit cu elanuri noi, de munca.
Deci asa, s-a incalzit si apa la voi... Numa baltoaca asta de Pacific nu se incalzeste pe masura dorintelor mele....

Ana, bine ai revenit din vacanta. Asteptam cu rabdare poze si impresii de calatorie.

Mara, deci asa o tineti tot intr-un picnic.
Si eu am calendar cu Santorini, la birou, sa-l vad mai des...Dar nu l-am adus cu mine din Grecia... l-am cumparat in Ianuarie de la o librarie, cu un dollar. Am fost tare mandra de achizitia mea, mai ales ca in Grecia un calendar pe 2007 era 18 euroi.

Mikki, la multi ani baiatului tau. Fericire si multa sanatate... si sa creasca mare si ascultator.

Andra, bafta cu renovarea. Cat mai aveti pana cand terminati santierul ?

Noi am fost cu cortul in week-end. Am luat cupilul si am plecat de vineri sa stam in salbaticie… De fapt camping-ul unde am stat e foarte frumos amenajat, si week end fiind era plin de lume si copii. Noi cand am avut copii de o schioapa, nu ne-am aventurat prea mult cu cortul, dar vad ca altii sant mai viteji. Dar mi-a priit ca era liniste muuuulta noaptea, se auzeau fel de fel de oratanii, si pe cer.. o puzderie de stele.
Sa va mai scriu de ale lui Elliot. Cum scrie Elliot – Marioara ??? MWHAWHA..... Ca arata a nume african, din cine stie ce trib.
Dar a inceput sa-si dea drumul la vorbit. Negocia ceva despre bani cu verisorul meu, cat sa-I plateasca daca munceste… etc. Si la un moment dat, baiatul meu, cu accentul lui de american, zice – « bati joc de mine ? »
Vad ca are si el acont pe Hi5, ca tot discutam despre..... La prieteni, are o singura persoana, pe verisoara lui, si cam atat... Nici nu cred ca o sa creasca numarul prea mare, ca nu sant adepta.
Scuze ca nu am intrat mai des, dar vestea cea mare e ca de azi incep sa ma scolesc, si am avut teme de facut. In seara asta am prima zi de clasa.

Va doresc o saptamana buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns agho spune:

Sanca, ce scoala? De cand? Unde?...
In alta ordine de idei, tu de ce crezi ca am pus cateva poze cu personajele din Parcul I. Creanga? Tocmai ca sa va amuzati. Matusa cu nuia e cea care-l fugarea pe Nica prin canepa. Sotul meu n-a vrut sa se pozeze cu ea. Dar cred ca numai grasutza la fata nu era mamuca lui Nica, avand in vedere la cate treburi avea si ce copii zdurlubatici topaiau in jurul ei.

Explicatie: La manastirea Neamt, moastele unui sfant (Sf. Paisie de la Neamt), au iesit la suprafata, pur si simplu, fara sa le scoata nimeni, iar in 1986 eram in plin regim comunist. Va dati seama ce securitate a fost acolo, cum au incercat sa mushamalizeze intamplarea, sa nu se afle nimic?!...

E buna intrebarea, daca nu s-au plictisit de vizitat atatea manastiri?... Inca n-am terminat de postat si alte poze din alte locuri. Dupa cum vezi am vizitat si muzee. Desigur ca am avut si comentarii de la Ana, ea era nemultumita de serviciu. - Unde mergem? ne intreba. Nici nu-i mai spuneam. Cand am fost la Durau, i-am zis ca e o statiune. Oricum, ea a fost nemultumita si ca i-am tot zis de Cheile Bicazului, ca mergem in excursie pana la Lacul Rosu. Dar de-acolo i-am cumparat un rucsacel frumos si cartile de joc preferate si era ffffffffoarte incantata. La fel si And. care si-a cumparat cateva pungutze cu bile la pistol. Ce peisaje, ce privelisti, ce monumente!!! Am mai stat si la o inghetata, iar in Targu Neamt am facut cumparaturi intr-o librarie. Pe langa carti de citit, Anei i-am luat si un joc de creativitate, de pictat niste saculeti. La manastirile din Bucovina erau alaturi si bazaruri si Ana era incantata sa le viziteze.
Cand mai intram pe la o manastire, Ana imi zicea: - Mergem, faci si tu 2-3 poze si plecam. Am stat si la iarba verde, la picnic, nu atat de mult cat ne-am fi dorit, dar una peste alta a fost bine.
In final, copiii au fost multumiti si fericiti de plimbarile facute, au tinut sa ne precizeze asta.

Sa stii ca erau multi turisti straini in vizita la manastiri, care cred ca apreciau arhitectura, pictura si locurile pline de incarcatura istorica si legendara. La muzeul de la Putna se afla o replica a sabiei lui Stefan cel Mare, oferita de Primul-ministru al Turciei, deoarece originalul se afla in Turcia. Are o dimensiune impresionanta, peste un metru si ceva, iar despre Stefan cel mare, cronicarul spune ca era "om mic de stat" (de statura)!!!
Sunt sigura ca peste ani, copiii vor aprecia si mai mult faptul ca i-am dus in locuri pline de farmec si care sunt un tezaur nu numai pt. Ro, ci si pt. intreaga lume.

Si sa nu uit de Elliot cu replica lui verbala, romaneasca : "Bati joc de mine?..." E super sa-l asculti pe viu. Cred ca el e atat de nostim cand vorbeste romaneste, ca sigur starneste hazul celor din jur si poate ca nu-i convine asta. Anei mele nu-i place deloc sa faci glume pe seama ei, s-o imiti etc.
Inca o vara in Ro, si Elliot ca vorbi neaos romaneste!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Haideti sa continuam aici!

agho, acum ma uit la pozele tale...frumoasa tara avem...
Ce frumos povestesti, parca ma vad si pe mine colindand pe la casa lui Creanga. E bine ca ati impletit muzee, manastiri, cate un picnic, o inghetata si magazine cu carti, jucarii...v-ati simtit cu totii bine si sunt convinsa ca sunteti mai bogati, cu mult!

Sanca, Elliot e de milioane! Mie imi place cum a scris Marioara!

Fug la treburi, dar mai vin...

vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

Mergi la inceput