Copii din 1995-1998 (21)
Raspunsuri - Pagina 15

flower-power spune:
Happy birthday !!!!ANA ,pui de Katy,sa fie sanatoasa ,norocasa ,si voi sa va bucurati de ea !
Kalimera sau yasu ,nici nu mai stiu sa scriu la comp ,m-am detasat in asa masura de tot si de toate incat moaca aia care plange is io care vrea inapoi la mare verde si vegetatie si nu p-acilea intre betoane
De fost a fost minunat ,stiu ca mi-am incarcat bateriile ,am vazut locuri minunate ,o sa vi le arat si voua ,asta daca doriti ,si nu va provoaqca stiu eu ce amintiri ,mai putin placute .Eu ,una stiu ca am numai lucruri de care sa-mi amintesc cu placere si sa-mi doresc sa ma intorc oricand .Am fost pe Kassandra ,Shitonia ,am vizitat si Meteorele ,again si ma felicit pt ideea avuta ,cu ocazia asta am trecut si pe la Agia Parascheva ,castelul de la Platamonas ,Litochoro ...In Halkidiki ,Nea Moudania ,Kalithea ,Siviri ,Hanioti ,Metamorfosi ,Nikiti ,Gerakina ...,Iar in Corfu(Kerkyra) mi-a placut f mult Paleokastrita ,minunata locatia si peisajele,asezata intre 3 golfuri , cu iesire la marea ionica ,gen laguna albastra (o sa ma ocup si de poze),orasul vechi cu deosebire ,fortareata veche si noua (Paleo si Neo Frourio),Piata Spinada ,Muzeul Bizantindin din Corfu Town ,Castrul Ingerilor ,excursia cu vasul cu fundul de sticla ,pesterile ...Ma rezum la atat ,ca va pot tine asa pana maine ,tot ce pot sa spun e ca m-am incarcat de tot frumosul din jurul meu si chiar daca per ansamblu or fi fost si ceva maruntisuri negative eu una ori nu le-am luat in seama ori au fost atat de nesemnificative incat n-avea rost sa le iau in seama.Una peste alta as pleca si maine din nou .Asta ca sa nu mentionez si shoppingu'.
V-am pupit ,pt moment.
The most beautiful thing in life is LIFE itself

alma spune:
Asa... ma gandeam ca sunt mai multe pagini, ca lumea e pe baricade, nu ca mine, lenesa si nici macar in concediu n-am fost. Dar sunteti multe in concediu, Ana cred ca a plecat deja, Mqqm pleaca azi, daca n-a plecat cumva.
Agho, grija mare cu soarele, ca-i pacatos! De cand am fost la dermatolog cu Diana mi-a zis neaparat crema cu FPS mare, peste 30 si ma execut. Numai ca si cand iese afara arde soarele si nu-si da cu crema. Sa stii ca si mie mi-a placut mult la aqua magic plimbarea pe colac, mai ales ca nu era nici foarte aglomerat.
Anca, s-a protejat sotul ca sa nu bata la ochi? Intr-o vara i-am dat si eu Dianei tricou in apa, era destul de bronzata si ar fi fost prea mult. Si-asa zi cu Matei, plange dupa senul de carte... Nu te necaji ca nu-i cauta prietenii, eu as vrea sa mai petrec timpul cu ea si ia-o de unde nu-i, ca mai mereu iese cu cate cineva, iar eu stau in casa si fac trasee virtuale prin Paris.
Wow, Tom Jones! Imi place, acum s-o mai fi ramolit, dar are melodii faine. Te-ai distrat?
Te cred si eu ca lui Elliot ii e dor de voi, dar lasa c-o sa va aprecieze mai mult la intoarcere (pentru cat timp?)
Ana, vacanta placuta si linistita, desi cu atatea rudeeeee, mai greu! In ceea ce-o priveste pe sora, nu stiu ce sa zic, eu mi-as dori sa plec cu cineva in concediu, sora eventual, dar nu ne potrivim la concedii. Ca eu, numai cu Diana, ma cam plictisesc, n-am cu cine sta la o barfa mica. In concediul asta n-o sa fie cazul, o sa ne tocim pingelele vizitand.
La Aqua magic ai dreptate, e destul de scump, noi am fost la inceput de sezon si chiar m-am mirat ca-i ieftin, ma asteptam la altceva (40 lei de adult si 20 de copil. Diana a intrat la copii, desi nu mai incapea pe sub bara aia pusa la 1,50 m , a indoit si ea genunchii).
Mqqm, drum bun si distractie maxima! Da, am schimbat data din cauza de bilete si tot le-am luat scumpisoare. Gaseam mai ieftine daca mergeam pe ruta Bucuresti-Milano si-apoi de-acolo cu alta companie pana la Paris. Dar era cam mult de asteptat prin aeroport si pentru prima data cu avionul si cu copilul dupa mine, era cam mult 4 zboruri. Si Blue Air am inteles ca nu prea mai e low cost decat daca rezervi din timp, iar eu am avut niste probleme si nu stiam exact data plecarii. Eu o sa iau si bagaj de cala, nu prea greu, sper sa nu-l pierd, ce ma fac fara haine?
Miki, gata curatenia? Ce fac baietii, mai ai musafiri pitici?
Flower, cred ca fete de-astea o sa pun si eu cand o sa ma intorc. Cu siguranta ati avut o mini-vacanta pe cinste, se simte din tonul tau! Poate o sa vad si eu Grecia intr-o zi, la anul insa ma gandesc la altceva. Astept poze sa ma delectez si eu, pana-n vacanta. Zi si de shopping, ce ti-ai luat?

Sanca spune:
Am revenit, sau mi-am revenit?
In week-end am fost in vizita la rude, care aveau un bebelus de 6 luni. Vreau sa va zic ca Matei a fost topit. Nu ma asteptam la atata candoare si tandrete din partea copilului meu. Mare noroc cu mama bebelusului, ca l-a lasat pe Matei sa-i dea cu biberonul si sa-l care in brate. Binenteles ca a dat comanda sa-i producem alt frate. Ideia sa ramana Elliot in Rom si sa adoptam unul mic, ii suradea... Aseara au fost la noi acasa in vizita, si am stat cu copilul in brate tot timpul, si l-am rugat pe Matei sa ajute cu mai multe ca de obicei, ca sa vada cum e cand ai mainile ocupate cu unul mai mic. Nu stiu daca i-a trecut sau nu, dar i-am zis ca in 20 de ani poate sa aibe el un bebe al lui.... Ca eu una nu mai am energia sa schimb scutece si sa ma trezesc in miez de noapte.
Concertul cu Tom Jones a fost energizant. Se misca bine pe scena, dadea si cate un picior in sus... A fost un concert bun.
Mara, dar ce de locuri ai strabatut in Grecia. Asteptam pozele. Imi pare bine ca te-ai distrat si relaxat. Deci a-ti avut o vacanta reusita. Lui Tibi ce i-a placut cel mai mult ?
Alma, sotul si copilul au scapat fara sa se prajeasca la soare, dar in schimb au plecat la pescuit samabata, si Matei s-a ars pe ceafa, ca de, tac’su a uitat de sunblock.
Mikki2, cum va mai distrati ?
MqqM - distractie placuta in vacanta, te asteptam sa ajungi in Rom.

flower-power spune:
Dragelor,ieri am scris un post si cand sa-i dau send l-a papat Dino,n-am mai avut energia si cheful sa-l rescriu.
La noi de vreo saptamana e o vreme inchisa ,si mai si ploua ,iar eu care sunt solara ma impac cu asta ca nuca-n perete .Noroc de prietene cu care ma tot vad de cand am venit si ne uitam pe poze si po9vestim si mai un capucino mai o barfa micuta ,ca fetele.
Alma ,draga ,mini vacanta mea a fo de 12 zile .Ma intrebai de shopping ,mi-a cam jena sa ma produc pe aici ,dar ca sa-ti fac hatarul... ,am achizitionat cate un ceas din shop pt mine si my husband (ni le-am facut cadou reciproc ,urmand sa ne sarbatorim in curand),cosmeticale ,doo posete da piele de care sunt super incantata ,o jacheta f la moda tot de piele si ....altele .
Tu cand pleci ? Prietena mea pleaca in 20,dar ea se opreste si la Parndorf in Austria .Incerca sa ma tenteze si pe mine ,inainte sa ma hotarasc pt Grecia again ,dar prefer totusi plaja ,marea ,vara.Stii cum e cu gusturile ...
Pai Anca ,ce mai stati ,puneti-va pe treaba ,faceti copilului hatarul
Sa stii ca si TB imi spune uneori ,doar ca nhoi l-am crescut chiar singuri si nu cred ca m-ar mai fi tinut nervii ,raportand la ce am avut de parcurs .Acum cand m-am mai linistit si pot privi ceva mai detasat ,a imbatranit ...barza
,vorba unui coleg de clasa al lui TB care erau 3 acasa (ma-sa mare directoare ,dar cand s-a pus pe facut copii i-a trecut si de cariera si de tot ,a ramas acasa sa ii faca mari) .Asta-mi aminteste de organizatoarea voastra de serbari si dramatizari .Deci nu lucra ,ea se ocupa de copil si totusi isi permit sa-si trimita copilul pe o asemenea taxa
Ia sa dau eu un "vizualizeaza' ,sa nu mai patesc ca ieri .
Intrebi ce i-a placut lui TB ? Totul ,mai putin probabil vizitartea magazinelor de catre mama-sa ,timp in care el se ducea la baschet sau ice hockey cu tata-su .In rest este super incantat ,pana si la traseeele pe care alegeam sa mergem intre doo locatii il combatea pe tat-su cu harta in mana si sa stii ca era destul de la obiect si in cunostinta de cauza .Este o enciclopedie ambulanta ,tot ce nu-mi amintesc sau n-am stiut niciodata in materie de locatii de distante ,pot sa ma bazez pe el .I-a placut la Waterland ,sa se balaceasca in piscinele de la hotel ,dar asta la pranz cand era soarele prea puternic sa mai stam pe plaja si cand nu dormea .I-a mai placut cu ferry .Anul asta am reusit sa-l convingem sa guste calamar si caracatita la gratar .Acum de cand s-a intors a inceput sa-si scrie impresiile la sugestia mea
pana nu incep sa i se estompeze .
Astept sa se indrepte vreamea sa-i iau ore de inot (desi iare ma apuca groaza ,de cand ne-am intors numai au murit doi la Dunare ,dintre care o fetita de 12 chiar sub ochii tatalui )
V-am pupit ,duty calls
The most beautiful thing in life is LIFE itself

ralualexandrei spune:
Am avut ce citii,in concediu in concediu dar tot scrieti.Am vazut si poze de la strand,frumosi copii ai Ana,am citit si povestea de la tara a lui Agho ,Sanca cu Eliott etc,m-am pus la curent cu toate
.
Noi am revenit joia trecuta in Bucuresti insa suntem cu molozul in casa ,pe langa asta sambata am facut si parastas de 2 ani pt unchi-miu,prilej de musafiri din Cluj si Calarasi,si uite asa,saptamana asta am alergat dupa gresie si faianta,evident ca dupa ce cu greu ma hotaram la un model,acela nu era pe stoc,ca si usile dealtfel,in fine ieri am rezolvat faiantza si gresia,au ramas
ca iar s-au strans.
Am jurat ca e ultima renovare,urmatoarea sa o faca copiii cand or creste ca mie mi s-a acrit,fac acum totul si cu asta basta.
Saptamana asta il pregatesc pe Robert pt cantonament,aseara i-am luat ceva tricouri,slip nou si un maieu,fara acordul lui ,insa i-au placut tare modelele.
Cam atat de la noi,ahhh apropo de nunti si botezuri,urmeaza acum botezul finului,mi-am luat rochie de botez, asa ca mai am de imbracat ursul mare si ursul mic,sa vad cand ii determin sa iasa din barlog.Iata si ceva poze de la nunta unei prietene aici
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3

Sanca spune:
poza promisa cu Matei
Andra, poza cu tine cu mireasa, e nemaipomenita. Se uita cu invidie la tine, mai are un pic, si arunca cu sampanie pe tine ... Arati super. Imi place rochia, coafura.
Mara, bune achizitii ai facut pe acolo. Acuma, de cate ori te uiti la ceas, o sa-ti aduca aminte de vacanta in Grecia. Dar Ice-hockey unde a-ti gasit taman acolo??? Asteptam si noi poze.
O zi buna la toti.

LaLa_20 spune:
[b]Imi cer scuze daca deranjez,dar poate cineve il poate ajuta pe silviu sa traiasca,el este un luptator
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=123984&whichpage=1[b]
Cea mai optimista mamica!
Laura de
Bianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasteriiPrintesa mea
Bibi se face mare
In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!
URGENT!!!SILVIU ARE NEVOIE DE NOI CA SA TRAIASCA!!!

ralualexandrei spune:
Sanca
m-ai facut sa rad cu faza cu sampania,adevarul e ca atata se mira de aparitia mea incat m-am gandit ca poate se astepta sa apar in fundul gol.
Am vizionat poze cu baietii tai,mai ce sa mai zic is frumosi amandoi,sa-i mananci iar Matei are niste ochi migdalati de te baga in boale.
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3

mikki2 spune:
Bunå seara fetele...da pe unde mai suteti?
Eu nu må våd din pitici si curåtenie...Am intrat så vå doresc un wekeend plåcut si toate cele bune
revin....

mihaela_s spune:
Fetelor mi-a fost dor de voi!
Am ajuns azi noapte acasa, dupa un drum de 3 zile cu masina. Greu, obositor dar e bine ca am ajuns ACASA. E prima impresie...
Am sa vin zilele urmatoare sa va spun despre impresii si picaturi chinezesti made in Ro. Nu prea multe ca sa nu va indispun.
Am citit pe diagonala, ma bucur ca agho s-a simtit bine la mare, si iti spun sigur ca daca apa avea peste 18 grade, atunci sigur norvegienii au fost in extaz :)). Mara ma bucur ca v-ati bucurat de soare, mare si verdeata, de locuri frumoase.
Pe toate va pup cu drag, sper ca maine sa am timp sa va citesc ce ati scris in lipsa mea si sa va mai scriu despre noi.
vorbe de copil...
Hobby