Copii din 1995-1998 (21)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sanca spune:

Agho pe obrazul ars de soare. Dar voi nu credeti in creme? Astazi sotul si-a luat zi libera de la servici (medical) sa mearga cu Matei la un water park - a la Aqua Magic. I-am lasat crema de corp (sunblock) si i-am zis ca daca-l arde soarele, jar mananca, ca nu o sa-l creada nimeni la servici maine ca a fost bolnav acasa....
Matei are un tricou cu maneca lunga, cu care intra in apa, si-l protejeaza de soare. E special pentru asta, asa ca, atunci cand se uda nu e greu, si nu sta lipit rece de piele.

Ana cum scrii tu de agitatia cu plecarea la Constanta, parca ai veni de aici . . . Cel putin aveti unde sa stati in Constanta... dar cu atatea neamuri si vizite de facut, mai aveti timp sa mergeti si la distractii? (bae in mare, un Aqua Magic, o berica pe plaja.)

Apropo, de mare. Imi povestea mama cum a vazut balamuc pe plaja in Rom, cum veneau buldozerele si demolau in amiaza mare, terase... Oameni cu berea in mana, razand, crezand ca sant la "hidden camera" - sau mai stiu eu ce alt show de tv cu glume nesarate.

A si de intalnirea Matei - Elliot. Ieri Matei a fost la dentist sa-i faca prima plomba (masea de lapte), si a fost intrebat daca-i e dor de fratello. A zis foarte hotarat ca NU, si cand il vede prima oara, ii trage si un pumn in fatza si-l intreaba de ce a plecat cu semnul lui de carte . . .
Sper ca pana in august sa-i mai treaca din furie, ca-l si vad incaierandu-se la aeroport.

Vacanta placuta in continuare. Sa auzim de cat mai multe distractii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Eheeeeeiiii,Agho,pai voi faceti excursie de excursie...nu gluma...Sa aveti distractie super in continuare!
Anca,e total Mateiasu matale!Pumn pentru semn de carte?!Hai ca m-am distrat!

Sa ma explic.....si eu am uneori senzatia,venind de la Timisoara la Cta,ca parca as merge din strainataturi in Romania si chestia asta mi se intampla inca din 2002 de cand m-am mutat la Timisoara.In primul rand aici e alta lume,zau de nu zici ca e alta tara...diferenta uimitoare.
Apoi chestia cu statul acolo...nu zic ca n-ar fi loc,insa e prea stramt,drept pentru care anul asta vom sta la o pensiune a unui pretenut,in localitatea Corbu,dupa Navodari.Bine ca avem masina sa ne putem fatai incolo si incoace.In apartamentul parintesc este deja sora mea cu ambii copilasi,unul de 4 ani si unul de un an.Ar fi,cum ziceam,spatiu,sunt 3 camere,insa e totusi inghesuiala si sincer,eu sunt in concediu,imi ajung tipatorii mei....ai altora sunt draguti o ora,doua,trei...dupa aia...nu mai raspund de mine,mai ales ca nepoteii sunt cam razgaiati ,genul de se dau cu funduletul de podea daca nu obtin ce doresc...asa ca...ma intelegeti voi.
Alta chestie ar fi ca venind asa de rar fiecare doreste sa stam la ei la masa,sa petrecem mult timp impreuna,sa iesim cu ei...intr-un cuvant mi se organizeaza timpul dupa dorintele lor,ori pe mine asa ceva ma seaca.Inteleg sa trec ,sa-i vad,sa mai povestim colea o ora-doua la o cafea,dar pe urma sa ma lase in pace,ca poate vreau si eu sa merg pe ici ,pe colo...sa ma simt bine,sa nu depind de ora fixa,sa fac si eu ceea ce vreau...fara sa fiu intrebata cand vin ca sa se stie cand pune ciorba la incalzit si friptura la cuptor,fara sa fiu intrebata ca de ce am mancat un hamburgar cand eram asteptata la masa...si tot asa...Poate pare rautate ce scriu,insa nu imi place deloc sa depind de altii,sa promit si sa nu tin promisiunile si ,mai ales,sa vad mutre umflate ca nu am respectat programul....asa cum mi s-a intamplat de cate ori am mers acasa.
Mai mult,ieri m-am cam sifonat oleaca,sora mea de peste mari si tari,imi trimite un mail in care imi scrie ca cealata sora,cea cu copilasii,ar fi vrut sa mearga si ea cu noi in concediu,ca si asa sta singura acolo la Cta si ar fi vrut sa se plimbe,dar ca ar fi asteptat s-o invit eu si nu vrea sa-mi zica,ca ii este jena....Pai zau ca mi s-a facut tensiunea 500....Zau ca nu inteleg chestia asta.Eu nu am cerut la nimeni niciodata asa ceva,ba mai mult,cand ea facea turul Europie cu sotul ei si nu avea inca copilasii,pe bune de am sugerat sa ma ia macar si pe mine sa vizitez...nici nu mi-a trecut prin cap chestia asta.Apoi mai este chestia de banuti,eu chiar vreau sa ma simt bine si de aceea pentru confort,in general,nu facem rabat.Ori ea e genul care comenteaza galacios la preturi si e si chititbusara.Chiar nu am nevoie de comentarii.Si cea mai importanta chestie:oare nu imi ajung copiii mei,mai imi trebuie doi pe cap?Ca sa nu mai punem la socoata faptul ca celui mic ii trebui cate cele,ca sunt mofturosi la mancare ca toti copiii de altfel,ca nu sunt atenti cu lucrurile si lista ar putea continua.
Nu stiu,poate suna egoist si sunt rautacioasa,insa zau ca vreau in concediu,nu la gradinita...vreau sa ma simt bine,sa ma relaxez,nu sa stau in tipete,urlete,in fraze de genul"hai la Metro,ca nu mai am pampersi,stai ca mi s-a terminat apa plata si nu mai am cu ce face laptele,opreste ca asta mic vomita,opreste ca facem pisu,nu imi place aici,ce sa fac daca nu tace si urla?sa-l omor..." si asa mai departe.
In plus asta ar insemna sa luam portbagajul extern cu noi,sa umplu masina cu popor...ceea ce inseamna consum mai mare de benzina.
Judecand asa...din punctul vostru de vedere...vazuta din exterior situatia...sunt eu defecta?Incercati sa va puneti in situatia mea,cum ati proceda?
Sincer ieri eram asa de furioasa,incat am fost pe punctul de a suna pe toata lumea de acolo sa ii anunt ca nu mai ajung la acasa deloc,ca sa evit orice fel de program facut de altii pe timpul meu liber si orice fel de discutii in care trebuie sa imi caut cuvintele ca sa nu spun naiba mai stie ce si sa se inteleaga gresit.
D-aia zic ca nu am nici o tragere de inima sa merg acasa...si cred ca de la anul care vine,daca voi mai ajunge la Cta,voi merge incognito,pur si simplu fara sa mai anunt pe nimeni si voi spune la toti ca plec in...Tanganica,in puii mei!
M-am calmat intre timp,am mers si am cumparat la nepotei cate ceva si...de acum Dumnezeu cu mila!Cu sor-mea am sa ma fac ca ploua torential si daca bate vreun apropo...fac pe prostu'...sau eventual ii spun ca nu pot si il bag pe Marius la inaintare.
Sunt curioasa daca eu i-as fi spus asta,sa merg cu ea,copiii mei,copiii lor si sotul ei de la Timisoara in Italia,unde locuieste,cu masina lor si sa mai stau si vreo saptamana la ea acasa...ce reactie ar fi avut barbatul ei?Dar ea?Poate ca ea ar fi zis da de bun simt si sa nu ma supar eu,insa barba-su sigur ar fi reactionat,ca e si ala un ciufut...
Marius nu stie absolut nimic,nu i-am spus si nci nu cred ca am s-o fac...mi-l si imaginez reactionand.
O alta chestie ar fi,pe care am cosntatat-o cu surprindere anul trecut,inca,ca nu imi mai place sa stau la plaja...Anul trecut am facut baie in mare de cateva ori si am stat mai mult sub umbrela...copilasii numai in apa,Marius numai sub umbrela.Dupa vreo 3 ore de stat pe plaja nu mai aveam stare nici unul...ne plictiseam,ne lua foamea,setea...etc...asa ca plecam.Anul asta,cine stie?,poate fac o baie si cam atata...nu stiu de ce,nu am nicio tragere de inima de plaja si mare si soare...vad ca si Alex ma intreaba daca facem doar o baie inainte sa plecam din loc...nu avem dispozitie...Marius nici atata,el nu se simte bine deloc in soare,cred ca ii creste tensiunea,ca il ia cu dureri de cap.Si in plus vreau sa vad cat mai multe,sa mergem pe unde inca nu am mers...
De distractie...cred ca vom avea parte de o bericioasa-doua colea...la pensiunea unde vom sta ne vom intalni cu cativa toyotisti...in rest...sa vizitez Cta?Pai pe Marius nu il intereseaza,nu e genul cu vizitat muzee si alte atractii turistice,eu o stiu pe dinafara,Alex o stie si el,iar pe Luana nu cred ca o intereseaza.In fiecare an am mers la Acvariu si Delfinariu...bashca o data si la Planetariu...la Aquamagic nu mergem ca e scump halatul si mai bine mergem la munte la pesiuni cu piscina,unde pretul de cazare e jumate din banii care i-am da pentru toti pentru o zi de Aquamagic...si tot asa.Mamaia stiu cum arata si cum este.....la ce sa stau?!

Gata.....ca m-am revarsat mai ceva ca Marea Rosie la voi aici...

Va pup si daca am timp intru eu si maine...pana una alta ma duc sa hranesc gorobetii nebuni si poate trag o fuga sa imi cumpar niste sandalute de o vara,ca ce am s-au rupt ca naiba...

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

Salutti la tutti!
Bagai iar nasul aici sa vad ce mai faceti, ce mai ziceti...

Sanca, io-te asa si fie-mea de cate ori am intrebat-o a zis nuoooooo, nu-i e dor sa vina frate-su acasa. Si ala nici macar nu i-a luat semnul de carte. Abia astept sa aflu ce zice Elliot cand se intoarce. Marti plecam, iar pe 27 ajungem in Ro. Asa ca miercuri ma dau pe coasta lui azor. Poate are bradpitu vre-un baby-shower ca aud ca sunt si ei in zona. Va spun cum a fost!

Ana, distractie placuta in vacanta. Asa trag nadejde ca poate daca tot stau atata prin Ro, ajung si la mare. Doar ca soselele ma inspaimanta, trenurile put si transpira, de-as putea sa ma teleportez, sigur m-as duce.

Agho, vai de mine, sa te-neci acolo intre copii... , ma bucur ca te-a zarit salvamarul, sa pot io rade de tine acuma, in bratele vanjoase ale junelui salvamar satisfacut ca i-ai dat ocazia sa il vada gagicele in actiune, hehe... Si fiu-meu a intrat "la apa" o singura data: muta un furtun si-a alunecat. Cu celularul in jeb. M-a sunat dup-aia, facea bulbuci mobilul. In rest el sta pe scaun, numara oamenii ca nu-i voie mai mult de 15, scaneaza orizontul (dupa bikinei, cred) si se bronzeaza. Pacat ca v-ati ars: sunblock!

alma, pai nu putem sa avem cafelutza la paris ca tu ti-ai amanat. Dar ce bilete de avion asa scumpe ai luat tu, uof? Ca io merg milano-cluj cu 100/om...

Eu am primit azi reportcardul, e de bine. Incepem cu bagajele in weekend, complicata treaba ca trebuie sa ne rezumam la strictul necesar. Or fi avand aia spalatorii publice acolo in Fr? Am rezervat si masina, da-i dubioasa treaba acolo, sper ca nu mergem cu ia-ma nene.

Ok, va pupez acuma, sa fiti cuminti! Si sa tineti subiectul alive. Da' poate mai apar totusi...

Mergi la inceput

Salutare!

“And we're stayin' alive, stayin' alive.
Ah, ha, ha, ha,
Stayin' alive.
Stayin' alive.
Ah, ha, ha, ha,
Stayin' alive.”

Hai ca am inceput-o pe o nota muzicala…

Agho, am revenit, sa-ti zic ca m-ai amuzat cum faceai tu pluta pe la fundul bazinului…Mai, dar tu parca ai mai avut experiente de genul asta, sau era Mihaela care ne povestea acu vreo luna, doua ?

MqqM – o vacanta de vis, sa va relaxati si sa va distrati.
Noi cand am facut o vacanta in Italia am plecat cu toate hainele in bagajul de mana, ca am avut eu pasarici sa nu check in luggage. Numa sotul meu, s-a apucat sa faca laundry, taman cand stateam noi la Hotel Villa Medici in Florentza. Gasise el un laundrymat la 2 strazi de hotelul nostru. Eu am zis pass, ca ma si vedeam trecand prin maiestosul lor lobby cu 2 sacose cu haine murdare... A mers singur, dar m-a balacarit bine.. noroc ca eu mai aveam haine curate.

Ana, eu te aud, si te inteleg perfect. Asa patim si noi cand venim in tara, ca toti vor sa-ti faci programul dupa cum vor ei. Am o verisoara care nu mai vorbeste cu mine deloc, ca nu am dat nici un tel cand am mers acu 11 ani prin tara....Copii mei + fetele ei = dezastru nuclear, dar ea nu vedea lucrurile asa... Bafta cu « discutiile « cu sorela, si sa speram ca va despartiti in relatii bune de prietenie.

Baiatul meu a fost acu 2 zile la Aqua Magic – versiunea de California. L-am invatat eu sa dea din coate si sa nu-i lase pe puii de mexicani sa se bage in fatza (de obicei e coada la topogane). Nu a fost cazul, ca parcul era gol, asa ca nu au avut cozi. Se vede ca economia e de rahat, ca nu mai merge omul la amuzement park. Ma batea gandul sa-i fac abonament anual si sa-l mai ducem de vreo 4-5 ori in vara asta, dar pe la 3-4 dupa amiaza isi facuse plinul...
Elliot nu citeste in romaneste – inca. Mai am sperante. La Aqua Magic, Matei s-a intalnit cu un coleg de clasa de-a lui Elliot. Baiatul acela s-a bucurat asa de mult cand l-a vazut pe Matei, sperand ca si Elliot e cu el. Se pleostise tot cand i-a zis sotul meu ca Elliot e in Ro. Chestie care mi-a dat de gandit. Mi-e un fel de ciuda, ca nu a sunat tel deloc pentru copii mei sa iasa cu alti prieteni prin parcuri la joaca. Cand Matei a mers cu tac’su in parc, ma batea gandul sa sun sa invit un prieten, doi...dar am lasat-o balta. Nu stiu de ce sant asa de « prietenosi » sau care ar fi circumstantele. .. Asta e.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Anca draga,ma bucur ca ma intelegi.Cred ca asta e cosmarul tuturor celor plecati departe de casa...asa ca am promis solemn,ca la proxima ocazie de drum la Cta...ma pierd ca magaru-n ceata.Am zis.
Mqqm,multam' fain de urari!Dap,ai grija cu drumurile...majoritatea sunt in reparatii si cele mai multe sunt pline de gauroaie de zici ca au cazut meteoriti...peisaj selenar.

Fetelor...am intrat in linie dreapta.Va pup cu drag,sa aveti zile bestiale si sa auzim numai de bine!Ne "revedem" in 28 iulie...

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flower-power spune:

Fetele ,I'm back

The most beautiful thing in life is LIFE itself

Mara mami de Tibi-Mares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikki2 spune:

Fetelor...ce mai faceti?Eu sunt putin ocupatå cu ordinea in apartament acum cind am putin liber.

Flowerbine ai revenit, dar de ce apare omuletul cel ce plinge lingå tine?Esti tristå?

Vå pup pe toatesi revin....

Mergi la inceput

Happy Monday,

bine ai venit Mara. Hai nu mai fii asa de trista ca e gata vacanta, gandeste-te si la cei care nu au plecat inca... Mai bine ne-ai zice cum a fost si pe unde ai umblat.

Mikki2 spor la treaba.

Fetelor, ieri am fost la un concert cu Tom Jones, eu habar nu aveam cine e, dar avand in vedere ca veneau mamicile din clasa lui Elliot am mers si eu sa aflu noutati. Concertul a fost moca la un club de Yacht, asa ca am mers cu vinul nostru si am tinut-o tot intr-o distractie.
Mamica care organiza toate piesele de teatru, si pe care mi se pusese mie pata ca era toata ziua la scoala. . Si-a mutat baiatul la o alta scoala privata (enorm de scumpa). M-am uitat si eu la scoala aceea acu 2 ani, dar am sters-o de pe lista, ca era dureros de mult / an.

Elliot da semne ca i e dor de noi, alte noutati, in curand.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

Sanca, daca-i in Ardeal ma duc eu sa-l vad pe dragutzul de el.
Super distractia voastra, ce sa zic. Bate vantu pe-aici, cred ca-i timpul sa te duci si tu in vacanta aia odata!

Eu am venit asa scurt sa va trag o pupa , maine plec (azi de fapt). Va mai scriu din Ro.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikki2 spune:

Bunå dragelor

Sanca mersiimi place cum cintå"Don Juanul" åla de Tom Jones, ce pårere ai avut tu?

mQQm
, drum bun si concediu plåcut te asteptåm cu drag så ne mai povestesti

Vå pup pe toate si må duc la treabå apoi ies putin cu feciorii mei

O zi bunå la toate.

Mergi la inceput