***LMACapsunele-n scutecele de mai iunie 2007 (69)
Raspunsuri - Pagina 9
Ioana13 spune:
[quote]Originally posted by mica0307
[br]ioana unde ati fost in turcia? Cum a fost in avion? A simtit ceva la aterizare/decolare? Dar mancarea?? Ai cumparat ceva de acolo (pampers, lapte praf etc)??? ca sa stiu ce marci gasesc acolo. Ce iaurturi sunt la hotel. Noi plecam luni in antalya si am emotii cu avionul si cu mancarea.Mica si Maya Alexandra (10 mai 2007)
Mica acum am vazut intrebarile... ieri am ajuns in spital cu P, a facut frisoane de la febra, si ne-a internat... dar am stat numai o zi ca am zis ca eu nu mai stau acolo, e groazic, si P cum era mai bine... sintem acasa.
A facut diaree si a varsat... nu stiu daca din Turcia sau din cauza oboselii.. sau din cauza de borcanel hipp... o sa iti spun miine, ca numa miine sint gata analizele. Dr zicea ca nu crede ca din Turcia... Mincarea a fost f bune si P oricum a mincat iaurt (iaurt varsat era unde am fost boi) , supe, piine si fructe la greu
Deci, revin la intrebari: am fost in Antalya, Agora Golf Hotel; in avion a fost f excitat ca era multa lume si a dat spectacol, apoi a adormit linistit, la decolare/aterizare nu a reactionat niccum;
eu am dus din tara pampers si lapte praf. Se dadea lapte de vaca acolo, dar eu nu i-am dat.
Acum vad ca s-ar putea sa fi plecata acum...
Poze din vacanta
http://community.webshots.com/album/563815402roWoxt
Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)
lavini spune:
Tavi de Michigan
Tudor de Tudorcatalin
Sa fiti sanatosi si bucurosi in viata, sa aveti parte doar de fericire!
Lavinia si Andrei (11 iunie 2007)
Madi spune:
quote:
Originally posted by Ninutza
Tudorcatalin, pentru Tudor Catalin
Michigan, pentru Octavian Andrei
Pozici Mirunica
Miruna Maria, 5 iunie 2007
Ninutza am vazut pozicile cu Miruna din iunie! E asa de frumoasa fetita ta! Poza cu rochita cu buline si poseta e mortala! Are acolo o fetisoara scumpa foc!
Madi si Ana Teodora (27 aprilie 2007)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5a0da9d9a5b58ded6a7a52" target="_blank">PENTRU ANA, LA 1 AN
Asa creste Ana
Maturitatea omului este de a reusi sa gaseasca seriozitatea cu care se juca cand era copil.
"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”
Madi spune:
Tavi de Michigan
Tudor de Tudorcatalin
Madi si Ana Teodora (27 aprilie 2007)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5a0da9d9a5b58ded6a7a52" target="_blank">PENTRU ANA, LA 1 AN
Asa creste Ana
Maturitatea omului este de a reusi sa gaseasca seriozitatea cu care se juca cand era copil.
"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”
tudorcatalin spune:
buna fetele!
Ninutza,Lavini,Madi,multumim pentru urari
Spunem si noi La Multi Ani! lui Tavi de Michigan,sa fii sanatos,fericit si sa ii bucuri pe parintii tai
iar tie,Tudor Catalin,La Multi Ani! puiut mic si scump,mami si tati te iubeste foarte mult,esti o minune pentru noi
de cand am pus leagan in curte stam toata ziua afara sau ne plimbam in parc, nu am mai avut timp sa intru sa spunem La Multi Ani capsuneilor care si au serbat zilele acestea aniversarea
noi i-am facut sambata ziua, nu i-am luat motul,are par putin si daca il tund, dupa aceea mi-e teama sa nu ii mai ramana asa ondulat.vroiam sa iesim undeva in parc,la o terasa,dar mai bine ca nu am iesit pt ca duminica a fost urat, innorat,a plouat de cateva ori
am gasit tortulet la Tip Top, sub forma de inimioara, nu am mai avut timp sa-i comand un tort fantezie, mai greu a fost cu lumanarea, nu am gasit cifra 1, am cautat si in Carefour si la Mega Image,se pare ca sunt multi copii care au nevoie de cifra 1.dar i-am luat pana la urma, am gasit rosie si s-a potrivit de minune cu tortuletul.
am pus poze noi si avem si un filmulet.
va pupam
Magda,mama lui Tudor Catalin
pozeTudor
lbelciug spune:
La Multi Ani pentru Tudor (Tudorcatalin) si Octavian (Michigan)! Sa cresteti mari, frumosi si sanatosi!
Ioana13, v-am vazut pozele din Turcia. Se pare ca v-ati distrat frumos si puiul a fost incantat de balaceala. Era buna lubenita? Caci aratoasa era mama-mama. Cum mai e Patrick azi? Sper ca mai bine. Sanatate multa!
Ninutza, Miruna-rozalina e tare dragalasa si cred eu in acelasi timp f cuminte. Din poze asa reiese. La voi se face ROR-ul?
Am uitat sa va spun ca de cateva zile, am facut trecerea definitiva la lapte alimentar care ne place mult, inclusiv facut cu gris.
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
PICATURI DE VARA
Ninutza spune:
MADI , multumim de complimente si ca ti-ai facut timp sa te uiti si la pozele noastre.
Ninutza spune:
Liviana, si eu tocmai ti-am admirat baietii in pozele pro...SUPER.
Noi am facut MR doar.
Graviduta spune:
Eu sunt in febra pregatirilor pentru aniversarea Marei, cred ca nici la nunta nu am avut asa emotii. Am fost azi la Agapitos (Doxinu ) si la Ana de pe Dorobanti, au cam acelasi catalog, la Ana mai saracacios. La Alice erau mai multe variante. Nu am dat comanda inca, am cumparat niste praji de la Agapitos, ca samples sa vedem ce compozitie alegem la tort. Doxinu, voi ce ati avut? Am luat Black Forest si inca vreo 3 ale caror nume nu le mai stiu, ca sunt fistichii. Probabil o sa merg pe Black forest ca e cu cirese amare si e mai racoros. Asa, si acum ma uit pe site-ul asta http://www.articoledepetrecere.ro/Petreceri-tematice-copii/10.html pentru accesorii. Sper sa nu ploua pe 28, ca ne-am ars.
Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)