***LMACapsunele-n scutecele de mai iunie 2007 (69)
Raspunsuri - Pagina 8
lavini spune:
Liviana, sunt foarte frumoase pozele!Cele in care apar amandoi baietii imi plac foarte mult!Nu ne dai mai multe detalii?Cine, cat, cum?As vrea si eu pt Andrei...
Lavinia si Andrei (11 iunie 2007)
Madi spune:
quote:
Originally posted by lbelciug
Buna fetele,
sunt TARE INCANTATA! Ieri in parc am facut cateva poze profesioniste - imi plac extrem de mult. Am pus in semnatura linkul.
Revin dupa ce va citesc.
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
PICATURI DE VARA
Intr-adevar foarte frumoase pozele! Cel mai mult imi place cea cu voi 4!
Madi si Ana Teodora (27 aprilie 2007)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5a0da9d9a5b58ded6a7a52" target="_blank">PENTRU ANA, LA 1 AN
Asa creste Ana
Maturitatea omului este de a reusi sa gaseasca seriozitatea cu care se juca cand era copil.
"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”
An@ spune:
quote:
Buna fetele,
sunt TARE INCANTATA! Ieri in parc am facut cateva poze profesioniste - imi plac extrem de mult. Am pus in semnatura linkul.
Revin dupa ce va citesc.
PICATURI DE VARA
ff frumoase pozele!! in prima poza, bogdan parca e manechin-profesionist, are figura aia specifica manechinelor = "suparat pe viata".
mami de Ana (22 mai 2007)
chiquitita spune:
Liviana, superbe pozele! Ce inseamna un fotograf!
Am uitat sa spun la vremea respectiva, Liviuta merge bine de vreo luna. A facut 5 pasi legati pe 19 aprilie si apoi incet incet a inceput sa mearga. Si culmea culmilor tot atunci a inceput sa mearga de-a buselea...
Edit: Madi, felicitari pt pasi! O pupam pe ana! La noi aspiratorul e cel mai urat dintre toate, se lasa cu plans cu suspine. Iar cu feonul, chiar ma intrebam cu o sa o usuc la par cand va fi nevoie. Liviei ii creste insa ingrozitor de greu parul...cred ca de Craciun scoatem de o carare.
Chiquitita, mami de Livia (08.06.2007)
Madi spune:
quote:
Originally posted by chiquitita
Liviana, superbe pozele! Ce inseamna un fotograf!
Am uitat sa spun la vremea respectiva, Liviuta merge bine de vreo luna. A facut 5 pasi legati pe 19 aprilie si apoi incet incet a inceput sa mearga. Si culmea culmilor tot atunci a inceput sa mearga de-a buselea...
Edit: Madi, felicitari pt pasi! O pupam pe ana! La noi aspiratorul e cel mai urat dintre toate, se lasa cu plans cu suspine. Iar cu feonul, chiar ma intrebam cu o sa o usuc la par cand va fi nevoie. Liviei ii creste insa ingrozitor de greu parul...cred ca de Craciun scoatem de o carare.
Chiqui felicitari si voua pentru mers Ana se lasa mai greu Eu nu am uscat-o pe Ana niciodata cu foenul...
Madi si Ana Teodora (27 aprilie 2007)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5a0da9d9a5b58ded6a7a52" target="_blank">PENTRU ANA, LA 1 AN
Asa creste Ana
Maturitatea omului este de a reusi sa gaseasca seriozitatea cu care se juca cand era copil.
"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”
lbelciug spune:
Fetele, multumesc mult - ma bucur ca va plac puii mei pozati profesionist!
Dau detalii cu placere pe PM pt cine e interesata. Lavini, esti prima.
Graviduta, apropo de hainute, la Aramis preturile de pe site sunt valabile doar pt cei care cumpara en-gross. La en-detail e mai scump cu 25%. Stiu pt ca am luat si eu o data de la ei. Probabil tipa si-a adaugat si ea 25% ca adaos.
Doxinu, eu pe Matei l-am tuns prima oara cu masina de tuns, acasa, in baie. Nu a stat, a plans tot timpul (cam cum zicea si Lavini), dar trebuia tuns. Evident ca nici la foarfeca nu ar fi stat, dar cu masina ai avantajul ca il poti tunde mai uniform. Depinde si de copil oricum.
Didi, An@, aoleu, pacatoasa de mine - azi am bagat masina de spalat. Am uitat complet de rusalii si astea-s periculoase din cate stiu. Of.
jollyies, f interesant ce povestesti tu despre Australia - medici si gradi. Te rog sa ne vizitezi/povestesti mai des daca poti. Sanatate lui Sebastian si asteptam poze cu el.
carstea, am vazut pozele voastre din Spania. Sunteti f frumosi, iar tu arati f bine decat cand ai slabit! Hihi, ce frumos dormea puiul pe plaja! Ah, si ce dor imi e de mare/plaja!
An@, frumos ce ai povestit de Italia. Si mie mi-a placut mult cand am fost in 2005. Asteptam poze cu Ana. Voi cand plecati la Eforie?
PICATURI DE VARA
chiquitita spune:
Ana, eu am gandeam ca trebuie daca ai par mai mult. Noi mereu ne-am zbatut la cateva fire. Si Livia s-a lasat greu in multe alte privinte gen: statul in fund, mersul de-a buselea (era catastrofa, statea in 4 labe si urla, parca era un catel din ceara turnat in forma ), a ras tarziu (nu stiu daca e relevant).
An@ spune:
quote:
Fetele, multumesc mult - ma bucur ca va plac puii mei pozati profesionist!
Dau detalii cu placere pe PM pt cine e interesata. Lavini, esti prima.
Graviduta, apropo de hainute, la Aramis preturile de pe site sunt valabile doar pt cei care cumpara en-gross. La en-detail e mai scump cu 25%. Stiu pt ca am luat si eu o data de la ei. Probabil tipa si-a adaugat si ea 25% ca adaos.
Doxinu, eu pe Matei l-am tuns prima oara cu masina de tuns, acasa, in baie. Nu a stat, a plans tot timpul (cam cum zicea si Lavini), dar trebuia tuns. Evident ca nici la foarfeca nu ar fi stat, dar cu masina ai avantajul ca il poti tunde mai uniform. Depinde si de copil oricum.
Didi, An@, aoleu, pacatoasa de mine - azi am bagat masina de spalat. Am uitat complet de rusalii si astea-s periculoase din cate stiu. Of.
jollyies, f interesant ce povestesti tu despre Australia - medici si gradi. Te rog sa ne vizitezi/povestesti mai des daca poti. Sanatate lui Sebastian si asteptam poze cu el.
carstea, am vazut pozele voastre din Spania. Sunteti f frumosi, iar tu arati f bine decat cand ai slabit! Hihi, ce frumos dormea puiul pe plaja! Ah, si ce dor imi e de mare/plaja!
An@, frumos ce ai povestit de Italia. Si mie mi-a placut mult cand am fost in 2005. Asteptam poze cu Ana. Voi cand plecati la Eforie?
PICATURI DE VARA
Maine plecam. am emotii cu caru'.
mami de Ana (22 mai 2007)
arcadia spune:
Vaz ca am ajuns pe pagina 2
Madi, comanda vine cam in 10 zile, minim poti comanda de 10 euro. insa, daca comanzi putine lucruri, vine sub forma de scrisoare (o punga mare alb cu verde), care uneori se mai face pierduta de catre posta romana, sunt unele fete care au patit. eu am folosit la ultima comanda un cod de cadou voluminos, ca sa vina sub forma de colet. daca mai ai intrebari, scrie-mi.
Mami de Calinut Gabriel (8 mai 2007)
Poze bebe
fain
ella_74 spune:
hello,
am ajuns la zi cu cititul, ca ieri n-am intrat pe net.
Am vazut poze frumoase cu Bogdanel si Matei de Liv; am vazut poze din vacanta in Spania (Carstea)- foarte frumoase.
acum fug la somn; aici e trecut de miezul noptii.