***LMACapsunele-n scutecele de mai iunie 2007 (69)
Raspunsuri - Pagina 10
doxinu spune:
Multumesc fetelor pentru raspunsul cu tunul dupa mot
Graviduta noi am avut de frisca cu inghetata,insa nu stiu sa-ti zic cum se numea.Tortul a fost cadou de la matusica lui STEFAN si nu stiu nici cat a costat si nici cum s-a numit tortul.....
Ioana mami de Stefan Bogdan 13.06.2007
POZE 1 AN
www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN
minunea noastra Stefan
carstea spune:
Multumim celor ce ne-au vazut pozele.
Fetelor dati-va si voi cu parerea de ce poate sa planga Rares noapte de noapte.La prima vedere pare ca de foame pt ca se linisteste dupa biberon (pe care eu il aman cat pot ca doar nu pot sa-i dau la 12 noaptea dupa ce a mancat la 9)Eu ma gandeam ca are o aciditate la stomac sau ceva in genul asta.ANDRADA?ne mai citesti?
Dupa episodul indelungat de diaree am ramas doar cu 2 kk pe zi dar in cantitate f mare care ajung sa depaseasca pampersul, ce mai ne umplem panan-n gat dis de dimineata
Pe maine!
POZE Rares(7 mai 2007)
pui de Cris
AVEM UN ANISOR!!!
kay spune:
Am trecut sa va zic ca am fata mare : are 1 vanataie capatata in parc si o zgarietura cu origine necunoscuta. merge bine tinuta de manute, prinde chiar viteza. ma chiuni sa o dezvat de borcane si sa manance d`ale mele. si merge. ii ies 2 dinti si un fir de la operatie, de la dren. se da in leagan si merge cu gurita larg deschisa, pt echilibru. sta in fund si ne jucam cu "opa" - balonul in forma de inimioara. "canta" la pianutul ei, mananca verdele de la creioanele colorate. se uita la Goofy si uita sa inghita saliva, asa ca ii curge incet pana pe tricou. adoarme in fund si cand vreau sa o iau deschide ochisorii a "nu mami, ma odihneam un pic. unde ramasesem cu cuburile?" goleste sertare si sacul cu jucarii repede de tot, isi pune in cap tot ce gaseste, se pupa in oglinda si se da cu capul de ea in oglinda. nu a avut petrecere de zi de nastere, nu i-am rupt turta, n-a ales de pe tava. a avut un tortulet, pt ca era deja cumparat. mancat printre lacrimi doar pt ca mi-l dadea ea. i-am cantat la multi ani aproape plangand. e tare greu.
oana deSOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia
Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.
www.helpsonia.com
jollyies spune:
Buna fetele,
Pt inceput sa spun La multi ani la toate minunile care v-au bucurat inima in ultimul an si imi pare rau ca nu am fost prin prejur.
Acum am aflat ce s a intamplat cu Kay si capsunica ei. Sper sa fie bine si imi pare rau ca nu am ajutat cu nimic.
Sa scriu cateva personale.
Didialex - ca bine zici cu bordeele si obiceele. Nu am facut fetita. Noi nu am stiut ce facem. Am lasat surpriza sexul bebeului.
An - cu spalatul la olteni e un obicei super daca se poate respecta, dar cand ai un copil care isi pune mancare in par 3 ori pe zi si e in crestere trebuie sa aiba o garderoba maricica ca sa nu speli o saptamana. Voi cum faceti? Cumparati haine ieftine si spalati mai rar? Noi folosim bavetica de plastic dar nu ne ajuta prea mult.
Pe Sebastian l a tuns nasa lui care e coafeza. Nu am stiut ca trebuie ras in cap.
Sebastian a mai adunat o virosa de la gradinita. Aici ii zice Hand, foot and mouth si are niste bubite la gurita care se intind in gura, zonele genitale, picioare si manute. Astazi ne a anuntat sa venim sa l luam si sa l aducem dupa ce se usuca. Doctorul zice ca dureaza cam 4 zile. Pe net spune ca intre 7-10 zile. Vom vedea. Alti 6 de la gradinita au fost trimisi acasa. Nu se poate trata doar sa asteptam sa si faca virusul de cap. Nu sunt fericita dar asta este. Stie cineva cum ii zice in romana?
Distractie placuta in vacante. Noi am fost in vacanta de craciun la parintii sotului la 3000km departare si am fost cu masina. A durat cam 3 zile cu 11 ore de mers pe zi. Masina noastra are frigider si am congelat mancarea care a stat congelata iar seara cand ajungeam la motel puneam mancarea in congelator. Am avut deajuns pana la destinatie. Sebastian a rezistat super si a fost un dulce. Pot sa spun ca noi am suportat mai greu decat el drumul. A meritat plimbarea dar alta data nu mai plec cu masina pe distante asa de lungi.
Uite aici pozele noastre: http://community.webshots.com/user/jollyies
Va doresc o zi usoara!
Simona
doxinu spune:
kay felicitari pentru toate progresele pe care le face SONIUTA.Tot ce face este datorita tie care esti o super-mama.BRAVO OANA ,BRAVO SONIUTA!
Ioana mami de Stefan Bogdan 13.06.2007
POZE 1 AN
www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN
minunea noastra Stefan
lavini spune:
Kay, felicitari pentru toate realizarile pe care le-a avut Sonia in primul ei an de viata!Sunteti 2 persoane minunate, si lucrurile se vor aranja usor si pentru voi.Felicitari si pentru tortulet, si chiar daca va fi mai tarziu, si Soniei i se va rupe turta, si va sufla in lumanarica, va alege de pe tava...Curaj si totul va fi bine cat de curand!Sa intri mai des si sa ne mai povestesti despre Sosonica ta.
Lavinia si Andrei (11 iunie 2007)
Graviduta spune:
Kay, pup-o pe Sonia pentru curaj si te felicit pentru tarie! Soniuta o sa tot aiba tort de-acum incolo, turta i-o vei rupe la nunta, sa ai un copil inseamna sa ai in fiecare zi petrecere, iar cu alesul de pe tava e o superstitie, asa ca mai bine nu o predestinezi de-acum. Va fi o surpriza.
Jollyies, foarte scump pustiul tau. Apropo de locatia ta, sotul meu si eu ne dorim f mult sa vizitam Autralia si NZ si, daca nu am fi avut-o pe Mara, am fi facut lucrul asta chiar in vara asta. E bine ca esti printre noi, poate osa ma sfatuiesti la momentul respectiv cu privire la locatii.
Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)
lbelciug spune:
Ce dezamagire pe echipa de fotbal a Romaniei! Mare pacat, dar... poate ne meritam soarta. Azi le-am dus colegilor de servici o ciocolata ca sa le mai indulcesc amareala.
Kay - Felicitari pt umblareatza, puternica si vesnic zambitoarea SOnia!
Graviduta, unde faceti aniversarea fetei?
jollyies, am vazut pozele voastre - Sebastian seamana mult cu tine. Cu cine lasi baiatul cand nu poate merge la gradi? Sanatate multa sa-i treaca repede bubitele - nu stiu cum se cheama virusul de care zici... Locuiti in Sydeny sau in alta parte? Cam cum difera viata de acolo fata de cea din Ro?
Bogdanel cred ca isi face tranzitia la un singur somnic pe zi. La voi tot asa?
FETELE, ARE CINEVA MOBILUL LUI AN@? Daca da, va rog dati-mi un PM. Am nevoie sa o sun ASAP. Merci.
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
PICATURI DE VARA
chiquitita spune:
kay, felictari pentru progresele soniutei! Face asa de multe chestii! Sa aiba parte numai de noroc in viata!
Madi, cand plecati?
carstea si livia mea se foieste toata noaptea. Are si nopti cand doarme neintoarsa si manaca la 6 ore dar in majoritatea se foieste stanga dreapta si o da in plans. Eu ziceam ca or fi dintii dar au spart si altii, asa ca nu stiu ce o mai chinuie. Tare mi-e frica ca asa doarme ea. De multe ori daca o pun pe picioare se linisteste imediat, asa ca nu o mai doare nimic...
Ella, cand te intorci poate ne mai scrii cum doarme bob, parca la un moment dat ii dadeai sedatif pc, a ajutat?
Chiquitita, mami de Livia (08.06.2007)
Graviduta spune:
Liviana, o aniversam acasa la soacra mea, la Braniste (Dambovita), cam la 40 de minute de Bucuresti. E un aer foarte curat, mult mai racoare si avem mult spatiu in curte, cu iarba, pomisori etc. O sa luam niste pavilioane pt umbra si facem gratare etc. Am fost acum si am dat si comanda de tort la Agapitos. O sa fie cu strumfi, sper sa iasa ok.
Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)