***LMACapsunele-n scutecele de mai iunie 2007 (69)
Raspunsuri - Pagina 11
carstea spune:
chiquitita, eu nu reusesc sa-l adorm nici cum in perioada aia.Pare ca-l doare ceva ca atipeste si se trezeste urland din 2 in 2 min.El dormea foarte bine.Nu stiu ce-i cu el.Azi nioapte intre 12 jumatate si 2 am avut program artistic ,pe urma s-a linistit pana la 5:30
POZE Rares(7 mai 2007)
pui de Cris
AVEM UN ANISOR!!!
Graviduta spune:
An, merci!
Fetelor, si Mara are somnul agitat in ultima vreme. Cel putin azi-noapte si ieri noapte s-a trezit plangand si nu am mai putut sa o adormim ca de obicei (tinuta un pic in brate), asa ca am luat-o la noi in pat. Azi noapte i-am dat putin Nurofen, pt ca banuiesc ca e de la dinti, are gingia foarte umflata in zona caninilor, dar nu numai. Si e maraita si in timpul zilei.
Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)
Madi spune:
Buna mamici!
Kay felicitari pentru progresele Soniei cea frumoasa si luptatoare!
Chiqui plecam duminica dimineata.
Legat de trezit din somn plangand noi suntem cu state mai vechi! Am intrebat-o si eu la un moment dat pe Ella cum mai e Bobita al ei, dar cred ca plecase deja si nu mi-a vazut intrebarea. Ana mea are perioade cand se trezeste f des noaptea plangand si nopti mai linistite. Eu inca nu am depistat motivul. Tind sa cred ca viseaza urat pentru ca uneori geme in somn inainte de a se trezi plangand. Pe dinti nu mai dau vina de mult, ca am stagnat la 6 Ii mai dau uneori Calma Baby. Am avut si nopti in care s-a trezit din ora in ora. O iau in brate, se linisteste si adoarme, dupa care o ia de la capat. Sunt rare noptile in care doarme dusa. Si atunci ma scol eu sa vad ce e cu ea, ca mi se pare ciudat Eu sper ca este si asta doar o etapa si va trece. Totul e sa nu aiba nopti d-astea agitate si la munte, ca ne dau aia afara din vila
Stiu ca intreba cineva zilele trecute de scutece pentru apa. Am vazut azi, intamplator, si la Magazinul DM din incinta Real.
Madi si Ana Teodora (27 aprilie 2007)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5a0da9d9a5b58ded6a7a52" target="_blank">PENTRU ANA, LA 1 AN
Asa creste Ana
Maturitatea omului este de a reusi sa gaseasca seriozitatea cu care se juca cand era copil.
"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”
Ioana13 spune:
Liviana mai are P diaree, ieri a avut 8-9 scaune, mici insa, dar am fugit oar la spital, dar altul decit la prima experienta, muuuult mai ok, pt a vedea daca nu e dezhidratat. Nu era, asa ca ne-am intors acasa "linistiti". Am trecut doar pe fiertura de orez si morcovi, medicamentele le varsa, iar laptele fara lactoza mi s-a parut ca ii provoaca atotea scaune... azi nu a mai avut numai 3
Ai trecut si tu prin asa ceva cu baietetii tai? Cit tine? O saptamina?
Cirstea de cind are diaree bb al tau? Ce ii dai? Medicemente? Mincare?
Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)
Florentina Roman spune:
Salutare!
In sfarsit, am luat motul we trecut, asa ca ieri am scapat si de plete, iar azi deja privesc cu nostalgie pozele cu carliontzi...
Si al meu se trezeste noaptea, dar nu suporta sa-l atingi, cum pun mana pe el, cum isi schimba locul. Si nu pot dormi linistita ptr ca avem patul pe mijloc si mi-e teama sa nu cada din el. De fapt, aseara chiar a cazut, dar a aterizat ca pisicile, pe labute si n-a avut nimic, dar m-am speriat foarte tare, ca atipisem. Nu maraie, nu plange, doar se fatzaie toata noaptea prin pat, cu ochii inchisi.
Gravidutza, sa aveti vreme frumoasa! Noi am avut tort cu visine de la Agapitos, a placut la toata lumea. De vreo 2 ani, numai de la ei luam.
Asa arata Cip tuns si asa arata inainte
Graviduta spune:
quote:
Originally posted by Florentina Roman
Gravidutza, sa aveti vreme frumoasa! Noi am avut tort cu visine de la Agapitos, a placut la toata lumea. De vreo 2 ani, numai de la ei luam.
Multumim, am verificat pe accuweather si sunt multumita de prognoza. Daca e ceva, ne putem retrage in casa, ca e mare livingul, incapem acolo 24.
Eu nu prea luam de la Agapitos pt ca nu era in drumul meu. Ieri am fost si la Ana, cam aceleasi cataloage ca si la Alice sau Agapitos, dar foarte putine pozitii disponibile. Si vanzatoarea nu a fost foarte cooperanta. Cele de la Agapitos au fost mai dragute, ceea ce a contat pt mine.
Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)
bettyR spune:
Kay, felicitari pentru prima aniversare a Soniei si pentru progresele ei.Cate stie draguta de ea sa faca! Si tie putere sa treci peste toate incercarile!
Ioana, imi pare rau sa aud ca P al tau e bolnavior, poate e ceva virus care trece daca ati ajuns doar la 3 scaune pe zi. Pupici de la noi sa va faceti repede bine.Am vazut poze din concediu,foarte frumos si cald.
Despre somn, pana la 10 luni Andreea se trezea des si plangea rau noaptea, banuiesc ca de la dinti si de la burta. Ca pana la 10 luni avea toti 8 dintii iesiti si apoi se trezea mai rar, de vreo 2-3 ori pe noapte. Eu am vazut clar ca laptele care contine prebiotice ii face scaune moi si ii da dureri de burta si dupa 6 luni toate formulele erau cu prebiotice ca am amanat formula 2 pana spre 8 luni. Acuma se trezeste o data sau de 2 ori, de foame sau sete, adica la 5 bea laptele si daca se mai trezeste la 12-1 ii dau ceai. Dar daca ii este foame si nu sete, nu merge, se mai trezeste peste o ora si atunci ii dau lapte si nu mai am treaba cu ea pana dimineata.
Ce mai era la noi , sigur foamea ca manca f putin, acum mananca bine 4 mese (fara lapte) , 2 mancare si 2 gustari. Si mai era ceva, cred ca nu tolereaza o cereala, dar nu stiu care anume, ca o durea burta si facea kk moale si cu verde dupa cerealele de la milupa "7 cereale" si cand ii dadeam paine de cereale. De cand i le-am scos nu mai am probleme. Si am mai facut prostia sa ii dau kiwi(fara samburi) si atunci a avut chiar scaune moi si dureri de burta. Dar se regla repede cu Biotics in lapte vreo 2 zile si mancare mai de regim.
Sa va mai zic despre noi, are o jumatate de masea iesita si inca una sta sa crape, biata de ea mi mila. In rest e mare si frumoasa si ma tot minunez cate poate sa stie si sa faca, deja o vad ca pe o fetita cu care ma inteleg bine, ne prostim si radem, mergem toata ziua afara unde e f incantata de copiii mai mari, s-ar juca cu ei,
fuge dupa biciclete, role ... trage dupa ea jucarii legate cu ata sau impinge la cele de tip bat si e f incantata mai ales de cum suna spre disperarea lui taica-sau care deja da inapoi si nu mai este asa convins ca il vrea pe al doilea, dar il conving eu nu imi fac probleme. Maine vine mama la noi ca e in vacanta si abia astept sa i-o pasez pe nepoata-sa sa mai respir si eu si sa imi fac curatenie generala.
La multi ani! capsunicilor care au implinit un anisor.
Sa aveti concedii placute!
Va pup,
Betty si Andreea ca sigur nu mai scriu o vreme.
www.flickr.com/photos/rbeatrice" target="_blank">Poze (nu-s chiar f noi dar nu am mai avut timp sa incarc)
Betty, mamica fericita de Andreea (13.05.2007)
bettyR spune:
Florentina, am vazut pozele cu Cip tuns si netuns. Acum ai baietel si inainte aveai fetita, eu asa am crezut cand am vazut pozele.
Betty, mamica fericita de Andreea (13.05.2007)
Ioana13 spune:
Bettyf frumoasa si eleganta e Andreea! Parca e o domnisoara de la inceput sec XX.
Liviana am vazut pozele profi, sunt tare tare frumoasa. Si baietii niste dulci. Si eu as vrea al doilea tot baiat, daca ne hotarim ca mai facem...
Kay multa putere iti doresc in continuare!
Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)