***LMACapsunele-n scutecele de mai iunie 2007 (69)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns An@ spune:

sorry, in loc sa editez, am dat quote..sunt obosita si grabita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

Lavini, la vaccinuri problema e trasportul, este exclus transportul cu posta. e necesar sa fie transportat la rece, eventual geanta frigorifica si numai cateva ore, adika avion.

Noi avem o pretena ce pleca miercurea viitoare, nu stiu ce data e...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

An, cum a fost in Italia?

cum a fost revederea cu Mazarichea?

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by DidiAlex

An, cum a fost in Italia?

cum a fost revederea cu Mazarichea?

In italia a fost super, mai ales ca am fost pt prima data. Am fost in Genova (unde am "salivat" la yahturi si "barcute" de lux. Sotu' a vrut sa-mi cumpere una, dar nu avea toti banii la el) si in Milano, de, capitala modei, unde m-am chiombit mai mult la preturile de la Gucci, Armani, Vuitton decat la produsele lor. Oricum am constatat ca asta cu hainele/pantofii/gentile de firma este peste puterea mea de intelegere. Unele mi se par ff exagerate. Mai ales cand stiu ca o prietena lucreaza la o firma romaneasca care face in lohn produse (haine) pt Dolce&Gabana.

Una peste alta a fost supeeeeeer! chiar daca am pus la loc cele 2 kg pierdute, ca doar nu puteam rata sa mananc pizza, pasta si focacia "originale", facute la mama lor acasa.

Aaaa, si inca ceva interesant: am stat intr-un hotel intr-o zona rezidentiala construita de berlusconi acum 25 ani (n-as fi ghicit in veci ca e asa "vechi", e super modern), o oaza de verdeata si liniste (desi acolo isi au sediul si televiziunile lui berlusconi si sunt si cele mai moderne spitale), unde pietonii nu se intalnesc niciodata cu masinile (au alei si niste "poduri" artistice care fac legatura de la un trotuar la altul), claditi de max 2-3 etaje - parca e un parc mai mare. Asta spre deosebire de "cartierele rezidentiale" care se construiesc acum la noi in Buc: 7 cladiri de 20 etaje pe un petec de pamant, de ii sufli vecinului in ceafa.

Revederea cu mazariche a fost socanta , pt ca in lipsa noastra au tuns-o nr 1. Stiam ca e tunsa, dar cand am vazut-o asa "golasa", fara zulufi..parca e copil parasit. Sotu' ca sa indulceasca, zice ca seamana cu Sinead O'Conner (cantareata cheala, ca nu mai stiu cum i se scrie numele).

mami de Ana (22 mai 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madi spune:

Bogdan Alexandru

Multumesc mult pentru raspunsurile referitoare la papa in deplasare O sa iau si niste borcanse cu mine, pentru situatii de urgenta si o sa incerc si sa ii fac acolo (avem si bucatarie la dispozitie) sau eventual, cum zicea si Vas sa ii mai dau ciorbita/supita de unde mancam si noi. Era o idee buna si cu congelatul (cum spunea Mica, dar nu avem geanta frigorifica sa o luam cu noi si nici sa cumpar acum nu imi vine, ca si asa la cate o sa caram dupa noi pentru Ana...nu stiu unde vom mai intra noi in masina

Madi si Ana Teodora (27 aprilie 2007)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5a0da9d9a5b58ded6a7a52" target="_blank">PENTRU ANA, LA 1 AN

Asa creste Ana

Maturitatea omului este de a reusi sa gaseasca seriozitatea cu care se juca cand era copil.

"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

An@, eu nu tin toate cele pe care le-ai enumerat tu, eu am confundat putin cu "calusul" ca am vazut calusarii prin oras si am vazut la strii ceva ca nu se spala si am tras eu concluzii! Vreau sa vad si eu poze cu papusica cheala, de fapt semi cheala!

Doxinu, fata mea urla la zgomot de expresor/feon/blender/masina de spalat. Insa la tuns a stat de ne-am crucit. Intai am incercat noi acasa cu foarfeca, apoi cu masina de tuns, insa ea avea fire moi moi si parca nu se lua nimic asa ca a fost imperios necesar sa o ducem la tuns la salon, unde a stat nemsicata.

Avem si noi ...2 poze noi!

Chiquitita, mami de Livia (08.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavini spune:

Madi, si noi plecam saptamana viitoare, si Andrei nu a mancat borcanele deloc pana acum.Evident, singura problema va fi masa de pranz, ca in rest fructe, iaurt, se gasesc peste tot.Asa ca va trebui sa incerc si borcanelele, fiindca vom sta la hotel si evident nu am acces la bucatarie.Cand am fost la Palicari, a zis asa:in vacanta va manca borcanele, iar daca restaurantul la care luati masa vi se pare in regula din toate punctele de vedere puteti sa ii dati o supa de legume, sau piept de pui la gratar cu piure, sau sa ii comandati mamaliguta si voi sa ii cumparati de la magazin branza Fagaras...Eu zic ca pentru o saptamana o sa ne descurcam, mai un borcanas, mai o supa..Tu ai avantajul ca o sa ai bucataria la dispozitie, si chiar daca o sa iti rapeasca putin timp gatitul, e cel mai bine pt papusa ta.

Eu nu o sa ii dau oua de la restaurant, si cu carnita mai rar(nu stiu cat de proaspata este, oricat de bine ar arata restaurantul)
Lavinia si Andrei (11 iunie 2007)

Mergi la inceput

Chiqui, am crezut ca vreo bunica, soacra,...din familie ti-or fi spus ca nu se spala si d-asta te-am "avertizat" .

N-am inca poze cu chelioasa, dar maine plecam la mare si cand ma intorc pun. Dar am vazut poze cu Liviuta-cheliuta...e o scumpa!

mami de Ana (22 mai 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madi spune:

quote:
Originally posted by lavini

Madi, si noi plecam saptamana viitoare, si Andrei nu a mancat borcanele deloc pana acum.Evident, singura problema va fi masa de pranz, ca in rest fructe, iaurt, se gasesc peste tot.Asa ca va trebui sa incerc si borcanelele, fiindca vom sta la hotel si evident nu am acces la bucatarie.Cand am fost la Palicari, a zis asa:in vacanta va manca borcanele, iar daca restaurantul la care luati masa vi se pare in regula din toate punctele de vedere puteti sa ii dati o supa de legume, sau piept de pui la gratar cu piure, sau sa ii comandati mamaliguta si voi sa ii cumparati de la magazin branza Fagaras...Eu zic ca pentru o saptamana o sa ne descurcam, mai un borcanas, mai o supa..Tu ai avantajul ca o sa ai bucataria la dispozitie, si chiar daca o sa iti rapeasca putin timp gatitul, e cel mai bine pt papusa ta.

Eu nu o sa ii dau oua de la restaurant, si cu carnita mai rar(nu stiu cat de proaspata este, oricat de bine ar arata restaurantul)
Lavinia si Andrei (11 iunie 2007)

Lavini multumesc. Si eu tot cu masa de pranz imi faceam probleme, pentru ca in rest si eu ii dau ori cereale instant, ori iaurt sau fructe. Mie mi-e teama ca, dandu-i cateva zile borcanase, sa nu mai vrea sa manance mancare gatita...insa sper sa reusesc sa combin sfaturile voastre in asa fel incat sa ii dau borcanase doar daca nu am timp sa ii gatesc sau nu ii igasesc ceva sigur la restaurant.

Chiqui pupam Livioara cea frumoasa! Edit: am crezut ca numai Ana mea mai e speriata de zgomote de aparate electrocasnice, dar se pare ca nu Cel putin cand vede aspiratorul, nu stie cum sa ajunga mai repede la mine in brate!

Mami de Ana distractie frumoasa la mare si asteptam poze!

Si mai voiam sa va spun ca ieri Ana a lasat putin teama la o parte si a facut cativa pasi singurica, din proprie initialiva Am fost tare mandra de ea!! De vreo trei zile ma joc cu ea si o fac sa mearga singura intre mine si tati/buni etc, ca sa prinda curaj.

Madi si Ana Teodora (27 aprilie 2007)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5a0da9d9a5b58ded6a7a52" target="_blank">PENTRU ANA, LA 1 AN

Asa creste Ana

Maturitatea omului este de a reusi sa gaseasca seriozitatea cu care se juca cand era copil.

"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Buna fetele,
sunt TARE INCANTATA! Ieri in parc am facut cateva poze profesioniste - imi plac extrem de mult. Am pus in semnatura linkul.

Revin dupa ce va citesc.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
PICATURI DE VARA

Mergi la inceput