***LMACapsunele-n scutecele de mai iunie 2007 (69)
Raspunsuri - Pagina 6
Graviduta spune:
Doxinu, merci. O sa ma duc si eu la Agapitos, ca e mai aproape de mine decat Alice. Apropo, cica astia de la Alice, Agapitos si Claus sunt toti greci (asa s-o explica gustul extrem de dulce?!) care au fost la un moment dat parteneri la Agapitos.
Ce tare e tipa asta http://s213.photobucket.com/albums/cc173/nasabi/HAINE%20PE%20COMANDA/Fete/. A copiat fotografii ale hainutelor de la Aramis (http://www.flickr.com/photos/imbracamintecopii/) si le-a adaugat cel putin 50% si cica vinde pe comanda.
Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)
Sobi spune:
mica, foarte fain hotelul din antalya, mi-a placut. sa va distrati fain si sa veniti cu multe poze!
doxinu, mi-a placut tortul, haios foc cu tweety. saptamana asta trebuie sa fac si eu comanda de tort.
of, alta saptamana de servici!
DidiAlex spune:
La multi ani!!! Maria Bucuria
La multzi ani!!! Alice
Ralucami, te-am vazut saptamana trecuta pe topuri deci te mai loghezi. scrie si la noi ..
Gravi, imi pare rau ca am uitat de intrebare. Acum vreo 2 sapt am sunat la Madame la Camera de munca (in ro aveam si job-ul suplimentar de a ma ocupa de CM) si mi-a explicat ca sunt necesare 12luni de munca pana la nastere. DEci nu mai am nevoie de vreo conventie ca nu se ajunge pan' acolo.
multzam mult. Am intrebat de tne fara vreun subinteles
Jolly ai dreptate cu infectiile. dar primii 2 ani de comunitate is cranceni. dar cate bordee atatea obicee...
Tu nu erai cu fetita? sau o pasarica de-a mea?!
chiquitita spune:
Hello!
Doxinu, sa iti traiasca stefan, si numai bucurii ii doresc (cu intarziere). Foarte frumos tortul!
off topic: dupa rusalii nu e bine sa speli zilele astea ?
Chiquitita, mami de Livia (08.06.2007)
DidiAlex spune:
Chichi sa te bat?! nu exista nik off topic
deci azi sunt rusaliile? la nemtii au fost dimult pe 12 mai cred si a fost liber. tre sa caut semnificatia lor.
Edit: Am gasit-o
Nu am primti nici un PM in legatura cu vaccinul, oricum daca sunteti intr-un impas cu vreun medicament si il cautati in europa apelati si la mine. solutii se gasesc
doxinu spune:
chiquitita multumim frumos!
Fetele care au lut motul la ,cum i-ati tuns dupa?Cu foarfece sau cu masina de tuns?Imi este frica sa nu se sperie cu masina si cu foarfeca nu stiu daca staIo il duc sa-l tund la barbti
Ioana mami de Stefan Bogdan 13.06.2007
POZE 1 AN
www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN
minunea noastra Stefan
doxinu spune:
chiquitita doar azi nu se spala de maine eliber.Si io am o gramada de spalat pentru noi,dar incep de maine.Io deobicei spal luni(toata ziua) si calca marti,asa pot sta linistita doar cu STEFAN toata saptamana.
Ioana mami de Stefan Bogdan 13.06.2007
POZE 1 AN
www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN
minunea noastra Stefan
chiquitita spune:
Didi, ieri au fost. Vazusem eu aseara ceva la stiri si m-am gandit ca nu se spala toata saptamana!
Chiquitita, mami de Livia (08.06.2007)
lavini spune:
Doxinu, io l-am tuns cu aparatul de tuns, dar cu circ, nene, nu altceva.Am inceput vineri, a urlat de parca il taiam, numai cand vedea aparatul, desi lui ii place tot ce bazaie si face zgomot, mai putin aparatul de tuns.Asa ca am reusit sa ii luam un petic de par din varful capului si atat.Si am continuat aseara, cand tot printre lacrimi si sughituri, dar mai putine ca data trecuta, am reusit sa-l tundem.Arata de parca ar fi alt copil.Bine, mai sunt mici retusuri de facut in dreptul urechilor ca nu a mai stat, o sa mai incerc cu foarfeca.
Didi, eu am mai vb cu cineva care a plecat, si astept sa vad raspunsul ei.Daca nu gasesc, o sa apelez cu cea mai mare incredere.Numai ca nu am vb inca cu pediatra despre transportul vaccinului, nu stiu daca e bine sa il trimiti cumva prin posta sau mai stiu eu cum(pp ca dureaza multicel si din cauza asta)
Lavinia si Andrei (11 iunie 2007)
An@ spune:
Azi e sarbatoare, Sf. Treime, deci nu se spala.
Chiqui, oltenii gasesc in orice sarbatoare motiv sa nu spele o sapt: ei nu spala intre Craciun si Boboteaza, o sapt dupa Paste, si prin vara sunt niste "sarbatori" numai de ei stiute (EDIT: ex la o sapt de la Sf Ilie, ei zic ca e ziua surorii Sf-lui Ilie - nu cred ca e in calendar). Bunica-mea nu ne lasa nici baie sa ne facem in zilele astea. Io cred ca sunt pretexte...
mami de Ana (22 mai 2007)