***LMACapsunele-n scutecele de mai iunie 2007 (69)
Raspunsuri - Pagina 5
Madi spune:
quote:
Originally posted by Ioana13
SAlut
LA multi ani sarbatoritilor din ultima saptamina...
noi am fost in Turcia: unde a fost f bine, lui P i-a placut in avion, a fost chiar superincintat, din apa nu il mai puteam scoate, din bazin, ca de apa marii nu il puteam apropia mai putin de 3 metri, ca incepea sa urle. FFF cald, la anu mergem in mai sau septembrie. Mincare din greu, servicii, curatenie...super. Plin de copii pe acolo, de la 4 luni (eu chiar asa nu m-as fi dus) in sus. Plin de rusi. M-am dat pe topogane cu apa... o nebunie
Acum de cind am ajuns acasa, de la 13 P a avut diaree de 2 ori si a vomat cina... sper sa fie efectele oboselii de pe drum... sa nu ne fi catadicsit cu vreo enterocolita sau ceva .... In Turcia f bine a decurs digestia, bine ca am ajus acasa ...
Nu am apucat sa citesc mult, sper ca toate sint bune si frumoase
Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)
Ioana si pe mine ma intereseaza cat mai multe detalii legate de Turcia. Unde ati fost, unde ati stat, ce papa era pentru copii la hotel, ce facilitati si daca poti sa spui si cat v-a costat. Multumesc mult!
Madi si Ana Teodora (27 aprilie 2007)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5a0da9d9a5b58ded6a7a52" target="_blank">PENTRU ANA, LA 1 AN
Asa creste Ana
Maturitatea omului este de a reusi sa gaseasca seriozitatea cu care se juca cand era copil.
"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”
Madi spune:
Maria- Bucuria
Alice
Mamici de sarbatorite, mai dati si voi un semn de viata!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5a0da9d9a5b58ded6a7a52" target="_blank">PENTRU ANA, LA 1 AN
Asa creste Ana
Maturitatea omului este de a reusi sa gaseasca seriozitatea cu care se juca cand era copil.
"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”
Madi spune:
Tot eu...
Mamicile care au plecat cu capsunicile la munte, cum v-ati descurcat cu mancarea?! Le-ati dat borcanase sau le-ati facut mancare? Noi plecam duminica viitoare la munte si ma cam nelinisteste partea cu mancarea. Ana nu prea e obisnuita sa manance borcanase si nu stiu cum ne vom descurca...
Asa creste Ana
mica0307 spune:
madi noi am fost in ianuarie la munte, am facut mancare pentru Maya, am pus-o la borcanele si am congelat-o. Si in fiecare zi decongelam cat aveam nevoie. Ca Maya nu a mancat niciodata borcanele cumparate. Practic era vorba doar de masa de pranz.
vas spune:
Am revenit si noi putin.
Eu cu mancarea fac in felul urmator: avand in vedere ca ne tot plimbam pe distante mai lungi in primul rand plecam noaptea, ca sa scapam de aglomeratie si de papa bineinteles. Noi ne descurcam cu cate un borcanel , la nevoie. Nu prea e ea fan dar... de foame papa jumatate. Apoi la destinatie papa ce papam si noi ./ ea e fan ciorba asa ca sigur gasesc cate o ciorbita buna care sa ii placa, iar la felul doi mai papam ficatei , pireu, piept de pui. Noi pana acum ne-am descurcat destul de bine. Intre mese ii mai cumpar fructe, biscuiti, piscoturi cu care sa isi faca de lucru in cazul in care ne plimbam si trebuie sa stea in carucior. Sfatul meu e sa nu va agitati (nu ca eu nu as fi facut-o.....dar parca atunci cand vezi cum merge treaba realizezi ca te agiti degeaba) .O sa vedeti ca totul va veni de la sine si va veti descurca, doar avem copii mari de acum ,nu??????????? Mie sincer nu-mi mai e frica sa plec cu ea absolut nicaieri. Se acomodeaza repede la orice schimbare.
Ioana 13, ma bucur ca a fost frumos in concediu.
Doxinu, La multi ani si un pupic din partea Elizei pentru superbul STEFI!
V-am pupat pe toti si toate!
Sunt mamica
poze
13.05.2007
doxinu spune:
vas multumim
Madi si noi plecam la munte acum pe 14 si am luat undeva unde sa ii pot gati in fiecare zi.Stefan nu papa aceiasi papica de 2 ori ca e fitzosasa ca........facem papa si la munte.
Ioana mami de Stefan Bogdan 13.06.2007
POZE 1 AN
www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN
minunea noastra Stefan
Graviduta spune:
quote:
Originally posted by Madi
Mamicile care au plecat cu capsunicile la munte, cum v-ati descurcat cu mancarea?! Le-ati dat borcanase sau le-ati facut mancare? Noi plecam duminica viitoare la munte si ma cam nelinisteste partea cu mancarea. Ana nu prea e obisnuita sa manance borcanase si nu stiu cum ne vom descurca...
NOi am folosit ambele variante: am plecat si cu borcanase preparate de acasa in dimineata plecarii (pe drum nu am facut f mul, deci nu avea cum sa se strice si acolo le-am pus in frigideru din camera). I-am facut un borcanel cu legume si carnita, pe care l-a mancat in ziua respectiva, si unul doar cu legume, pt a doua zi, in care i-am pus un galbenus fiert la bucataria restaurantului din hotelul in care stateam. Dar alta data i-am dat borcanase cumparate.
Doxinu, ti-am vazut cretulinul sarbatorit. CE tort k lumea a avut! Am fost sambata la Alice sa-i dau si si eu comanda de tort pt MAra, dar nu stiam ca nu se dau comenzi in we. Asa ca m-am multumit sa ma uit pe cataloagele lor, mai bogate decat pe site, si am cumparat niste prajituri, care mi s-au parut extrem de dulci. Acum nu stiu ce sa fac. Noi suntem fan cofetaria Liliana care e langa noi, in zona 1 Mai-Miciurin, si unde sunt super proaspete. Dar ei nu fac torturi fantezie. Probabil e pierdere de vreme prea mare cu ornatul, in conditiile in care oricum li se golesc rafturile imediat. Anyway, ma gandeam sa dau totusi comanda la Alice, desi dupa cum ziceam mi s-au parut extrem de dulci. Tu unde l-ai comandat? Am mai auzit de cofetaria Claus si ma gandeam sa ma duc si la Ana (sunt totusi cam scumpe) sau la Agapitos.
Didi, nu te-am uitat cu intrebarea, dar am avut f mult de lucru si prea putin timp liber. Cum am un respiro, ma interesez, asta daca nu ti-a raspuns Ella intre timp.
Ziceti-ne si noua de Turcia, cu detlaii, ca ne bate gandul.
Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)
doxinu spune:
quote:
Originally posted by Graviduta
[quote]Originally posted by Madi
Doxinu, ti-am vazut cretulinul sarbatorit. CE tort k lumea a avut! Am fost sambata la Alice sa-i dau si si eu comanda de tort pt MAra, dar nu stiam ca nu se dau comenzi in we. Asa ca m-am multumit sa ma uit pe cataloagele lor, mai bogate decat pe site, si am cumparat niste prajituri, care mi s-au parut extrem de dulci. Acum nu stiu ce sa fac. Noi suntem fan cofetaria Liliana care e langa noi, in zona 1 Mai-Miciurin, si unde sunt super proaspete. Dar ei nu fac torturi fantezie. Probabil e pierdere de vreme prea mare cu ornatul, in conditiile in care oricum li se golesc rafturile imediat. Anyway, ma gandeam sa dau totusi comanda la Alice, desi dupa cum ziceam mi s-au parut extrem de dulci. Tu unde l-ai comandat? Am mai auzit de cofetaria Claus si ma gandeam sa ma duc si la Ana (sunt totusi cam scumpe) sau la Agapitos.
Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)
la cofetaria AGAPITOS i-a facut si matusica lui STEFAN tortul da' nu stiu sa-ti zic cat a costat ca a fost cadou pe langa altele.Ne-au ramas 12 pwstisori de cauciuc de diferite specii,umbrelutele si bineintelesc twity pe care l-al luat la baite cu noi.El este de fapt pusculita.Si sa sti ca nu a fost nici foarte dulce adica asa cum stim noi ca sunt torturile.
Multumim ca ne-ai admirat pentru MARA
Ioana mami de Stefan Bogdan 13.06.2007
POZE 1 AN
www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN
minunea noastra Stefan
jollyies spune:
Bunadimineata!
Uite ca scriu dupa un weekend agitat si fierbinte!
Am apucat sa citesc capitolul asta ca mai mult nu imi permite timpul.
Aici la noi este iarna si Sebastian aduna toti virusii de la gradinita. Sapatamana trecuta a facut gastro la stomac iar de sambata l a mai luat o racela Dimineata avea temperatura dar tot l am dus la gradinita. Sper sa nu sara peste 38 de grade ca iar mi l trimite acasa de la gradinita si nu mai pot sa mi iau zi de boala de la munca. Aici se da panadol peste 37.5 grade si daca are muci verzi trebuie sa mergi la doctor semn de infectie. Infectia de obicei se localizeaza la urechi sau la rinichi. Doctorul mi a spus ca sa ne asteptam la in jur de 12 infectii pe an daca e la gradinita dar pana merge la scoala (la 4) sistemul lui imunitar e foarte puternic. Antibiotic se da numai la infectie. Antibioticul nu stie sa lupte cu virusul de raceala. Ma gandesc ca panadolul de acasa e mai slab ca aici nu ai voie sa i dai mai mult de 1.5ml panadol o data.
Oricum, cu muci sau fara muci, Sebastian e fericit. La noi e o stare de fapt raceala. A invatat sa sufle in servetel, iar eu dezinfectez saptamanal bancile si jucariile. La gradinita e perioada cand se invata sa imparta jucariile si dupa cum bine stiti tot merge in gurita.
L am dus si eu la piscina pe Sebastian pana sa incep lucru. Aici sunt Huggies special pt dus la piscina. Nu mai stiu cum le zice. Sebastian e fericit fleasca cand vede apa. Nu are nici o problema cand il bagi sub apa.
Ma bucur ca v am regasit. Ce mai gatiti? Sebastian mananca toate natiile de legume si fructe in tocane cu sau fara paste sau orez integral.
Trebuie sa fug,