***LMACapsunele-n scutecele de mai iunie 2007 (69)
Raspunsuri - Pagina 20
kid spune:
Foloseste cineva apa termala pentru capsunei? Mi-a spus dr jr sa-l dau pt hidratarea pielii, dar nu prea mai am incredere in ce zice ea, asa ca va intreb pe voi daca folositi, de care si daca este buna.
Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">Capsunele minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia
Graviduta spune:
quote:
Originally posted by arcadia
Insa acum am asteptat-o 42 de zile, de am crezut ca e pe drum o surioara pentru Calin, si deja sunt in a 11-a zi si nu da semne ca s-ar opri. a mai patit cineva asta? e cazul sa ma duc la gineco?
fain
eu am patit-o chiar luna asta. A intarziat mai mult de o saptamana, dar am pus-o pe seama caldurii si a oboselii (ca in ultima vreme am avut mai mult de lucru). Oricum, si eu am folosit un test de sarcina pana sa vina .
Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)
tudorcatalin spune:
Irinusha pentru Amélie
Moko pentru Dragos Stefan
Sa cresteti mari si sanatosi!
Magda,mama lui Tudor Catalin
pozeTudor
doxinu spune:
quote:
Originally posted by kid
Foloseste cineva apa termala pentru capsunei? Mi-a spus dr jr sa-l dau pt hidratarea pielii, dar nu prea mai am incredere in ce zice ea, asa ca va intreb pe voi daca folositi, de care si daca este buna.
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">Capsunele minunate de mai-iunie 2007
Kid noi nu folosim nici dr nu ne-a recomandat.Acum dr lui nici iarna nu mi-a zis sa-i dau cu crema,asa ca......... nu stiu ce sa-ti raspund.io zic ca rau nu are de ce sa-i faca.
Ioana mami de Stefan Bogdan 13.06.2007
POZE 1 AN
www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN
minunea noastra Stefan
Graviduta spune:
Kid, nici noua nu ne-a zis nimic pediatra, dar nu ne-am mai intalnit cu ea de-o luna, vine luni. In schimb, nu vad ce ar putea sa-i faca rau. Uita-te si tu in gama Avene Pediatril, poate au si apa termala. Stiu ca in gama Avene simplu sigur au. Si parca era cea mai buna.
kid spune:
doxinu, Graviduta Multumesc de raspuns! Am gasit acum aici pe forum un subiect legat de apa termala, cica cea mai buna ar fi cea de la avene, racoreste f repede. Am sa ii iau si eu juniorului si daca nu e buna pt el o voi folosi eu , am inteles ca e f buna de folosit si inainte de machiaj.
Graviduta spune:
Da, cica ar fixa machiajul.
Eu am intrat acum sa va spun ca am scornit aseara o reteta pt Mara (o exista deja pe undeva pe net, dar eu nu am intalnit-o. si ma gandeam ca poate va foloseste), si anume: am fiert 2 dovlecei medii cat sa se inmoaie, i-am pasat cu vreo 2 linguri de orez prespalat, am pus un galbenus si o legatura de marar, am umplut doi ardei grasi cu amestecul asta, am pus in fiecare ardei cate un cubulet de unt, am facut capacele tot din ardei si i-am pus la fiert in apa (apa nu depasea ardeii, era un pic mai jos decat ei). In olita in care am fiert ardeii, am bagat si doua rosii babane ca sa ii fixeze, pt ca olita era cam larga pt doar 2 ardei. Si am adaugat 2 linguri de pasta de tomate. Azi Mara a mancat ardeii pasati si cu 2 linguri de smantana si se pare ca i-au placut mult.
doxinu spune:
Fetele bebicii vostrii mai mananca?io ma chinui cu STEFAN si abia abia papa.vrea mai mult laptic(san)abia daca il mai pacalesc cu ceva.Asa patiti si voi?imi puteti da vreun sfat?Sa fie de la caldura?
Ioana mami de Stefan Bogdan 13.06.2007
POZE 1 AN
www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN
minunea noastra Stefan
Ioana13 spune:
Doxinu da, maninca bb al meu, chiar a devenit copilas mare, mesteca ce ii place, chiar daca are doar 6 dinti... De ex azi i-am dat ciorbita de fasole pastai.. un deliciu pt el, minca pastaia, parca era gratar Si dovlecel facut cu putin lapte si peste la cuptor.
MAi sint capsunei care au un an si ceva si nu merg singurei?
Azi am facut vaccinul de un an si de un an si o luna.. ca dr nostru asa le face, inca nu sunt reactii.. pina la cite ore de la vaccinare poate creste temperatura?
Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)
kid spune:
Ioana13 Juniorul meu inca nu vrea sa mearga singur. Eu cred ca ar putea, dar nu vrea. Ce ma ingrijoreaza e ca nu stie sa cada, se duce ca un sac de cartofi si isi protejeaza mainile.
De vaccin nu stiu sigur pana la cate ore pot aparea reactii adverse, jr a facut vaccinul la pranz si a facut febra a doua zi dimineata, pe la 5(atunci am descoperit-o eu, dar sigur nu avea la culcare, la 12). Eu sper sa nu faca nici o reactie!