***LMACapsunele-n scutecele de mai iunie 2007 (69)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kay spune:

doxinu, Sonia mananca de parca am tinut-o la cura pana acum... azi m-a surprins ca poate sa manace, dar sa si bea. nu si-a depasit recordul insa (700 gr si 600 ml intr-o zi.) ea de obicei manaca in jur de 200-250 gr la pranz si tot asa la cerele/fructe si bea cam 550 ml intr-o zi... dar azi a baut saraca...

Ioana, reactii la vaccin pot aparea in primele 3 zile post-vaccinare. dar daca nu-i apar in primele 24 h e putin probabil sa-i mai apara.
nici Sonia nu merge, dar ea oricum e codasa capsunilor !

Noi azi am fost toata ziua pe drumuri. intai am mers la tati la emisiune, ne-am mandrit cu fata, apoi am mers la dr la control, unde nu e nimic nou, dar e totul ok. am primit permisiune sa mergem la mare, cu indicatii precise de ce nu avem voie. si pe urma, am asezat soacra in post si am fugit la teatru... si dupa ce mi-am "fericit" sufletul am mers la o bere (eu apa plata) la o terasa. vreau sa va zic ca nu am mai iesit de atata timp, incat ma simteam ciudat, eram parca un pic crispata... ma uitam la oameni, atatia oameni, atata agitatie... eheehe, tinerii di ziua de azi..

vroiam sa va zic ca S nu mananca decat pasat. adica ea nu mesteca. roade biscuiti. atat. si nici nu mananca singura. stie care-i faza, da nu baga singura in gura. adica mie imi da sa manac, imi ia din farfurie si imi duce exact in gura, si daca imi da prea mult, asteapta cumintica sa termin, dar la ea no way ! eea nu are decat 6 dinti (de ieri) si mai vine unul. credeti ca e ok? eu tot ii dau nepasat, mai mare, incet incet se obisnuiete (sper) da in primele incercari a tot vomitat saraca... cam atat.

mie mi-e frig, ar tb sa mai opresc aeru asta ca stranut si mi se usuca nasul... ceva groaznic....

va pup si noapte buna

oana deSOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia

Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.

www.helpsonia.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Venus2007 spune:

Capitol nou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

CHRIS,

LA MULTI ANI !!!

da multi, multi, multi de tot ! sa fii sanatoasa, sa fii fericita, sa zambesti des si din suflet, sa razi cu pofta, sa nu iti mai curga nici o lacrima pe obraz, si sa nu uiti ca zece intamplari ciudate si-o minune...

http://www.youtube.com/watch?v=H5ACAdyxyb4&feature=related nu stiu sa-l fac frumos, sunt tampa rau, iarta-ma.

oana deSOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia

Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.

www.helpsonia.com

Mergi la inceput