***LMACapsunele-n scutecele de mai iunie 2007 (69)
Raspunsuri - Pagina 19
tudorcatalin spune:
Buna fetele!
Cum va mai impacati cu caldura asta?de sambata am pus in functiune piscina,s-a balacit aproape 2 ore, a facut criza de nervi cand l-am scos de acolo.
Tudor nu prea doarme noaptea.S-a culcat tarziu, pe la 22:30,s-a trezit la 4 dim, ud leoarca, cu toate ca nu avea nimic pe el,l-am lasat dezbracat, doar pampersul il avea pe el.
Lbelciug,Pepsi,multumim pentru urari
Pepsi, am vazut pozele, frumosi baieti ai, sa-ti traiasca.Lui David ii sta foarte bine cu palariuta rosie,am observat ca multora baieti le sta bine cu culoarea rosie
am pus poze noi si un filmulet, nu stiu daca se vede foarte bine
pupici, o zi buna, (cat mai racoroasa)
Magda,mama lui Tudor Catalin
pozeTudor
tamaraspt spune:
didi eu ma plimb detul de des ntre cele 2 locatii cu Matei. Uite ce iau eu cand plec dintr-un loc in altul pt scurt timp, deci bgaj mic:
- carut
-2 biberoane si 2 canite - pt lapteX2, suc si apa
-termos, lapte praf si cerale. mai am si 2 borcanase cu mancare, cu toate ca nu prea mananca.
- medicamente si creme. aici depinde unde vei sta, eu cand ma intorc in buc iau doar strictul necesar caci gasesc farmacii deschise noaptea si in weekend, pe cand la tara nu.
- haine si groase si subtiri. incaltari de schimb o pereche.
- jucarii, aici este cel mai voluminos rucsac.
Am niste prieteni din canada veniti aici si ce mi-au spus ca ar fi fost bine sa aiba:
-servetele umede pe care le foloseau pt a evita iritarea;
- laptele praf - ei au schimbat marca si baietelul nu a refuzat, dar daca refuza era o mare problema caci de mancare nu prea se atinge; dar daca folosesti humana de ex gasesti.
- si chiar si scutecele ar fi bine sa ai, mai ales daca folosesti pampers. se pare ca este o mare diferenta dintre cei de aici si cei de afara.
Sper sa-ti foloseasca lista.
Sunt la zi cu cititul pt ca afara ploua, chiar daca sunt la 120km de bucuresti unde este canicula.
Noi i-am taiat motul lui Matei sambata, nu am reusit sa-l tundem pt ca plangea cand vedea masina de tuns. Am avut o tava plina de tot felul de chestii, dar noi am ales: mingia de golf, globul pamantesc si apoi o mufa de pc.
fug ca s-a trezit, a dormit fix 50 min. si a revenit o problema mai veche: plange in somn cu suspine destul de des si de mult.
Tamara si Matei Alexandru (20 mai 2007)
DidiAlex spune:
An@ & Tamara,
multzumesc mult de sfaturi. Da, Tamara, cam asta vroiam sa stiu. Io il aveam pe Aptamil dar de 1 saptaman i l-am combinat cu humana tot din cauza posibilei veniri in ro. Maine ajung dupa 18. nu o sa am decat bagajul de mana pt ca astia de la low cost mai nou taxeaza si bagajul de cala, sau nu am citit io bine.
Sa ne auzim cu bine..pe nu stiu cand
Alex
ella_74 spune:
hello,
am revenit din vacanta...frumos dar nu ne-am odihnit cat am fi dorit; ne-am plimbat de colo colo in fel de fel de excursii; 6 zboruri cu avionul doar in vacanta asta;
Revin cu poze cand le filtrez; avem 3000.
mi-a fost dor de ; l-am gasit mai mare decat l-am lasat, vizibil mai mare(cand stau cu el nu-mi dau seama cand creste); gurita plina de maselute si acum trage la canini.
Misuna singurel in mare viteza, hamul e pus in cui.
Face piruete si merge cu spatele, sta intr-un picior.
Madi, Chiqui,
am citit mesajele voastre ref la somn; nici nu doarme noaptea, desi noi l-am lasat inainte de vacanta intr-o stare mai buna; se trezeste si plange dar e de inteles, are ulceratii acolo unde au spart premolarii.
Didi,
wilkomen! esti prin Bucuresti?
Liv, inteleg ca esti la mare; distractie placuta!
Oana, am vazut poze cu Soniuta; ce mare a crescut; e o domnisoara in toata regula.
Elteka, la apel, please, ma asteptam sa gasesc post de la tine.
Poohy, poze cu Scotia, se poate? Manu a plans cand v-ati intors? a reactionat foarte bine desi ne-am temut ca nu ne va recunoaste si va plange; de cum ne-a vazut a zambit cu gura pana la urechi.
angiuta spune:
Didi eu te sfatuiesc ca laptele sa ti-l aduci din De. Stiu o tipa care locuia in De si ii dadea fetitei Milumil iar apoi s-a intors in Ro si i-a dat tot Milumil (dar din Ro) si a inceput diareea. Cu greu si-a dat seama ca laptele e de vina....asa ca mai bine sa fii precauta. Eu si cateva borcanele as lua de aici (in cazul in care D. le mai mananca) pentru ca tot tipa asta imi spunea ca nu sunt la fel. Multa bafta si calatorie usoara!
Edit: daca zbori cu German Wings am vazut la TV ca au bagat o taxa de 10 euro la bagajul de cala. Deci nu platesti per Kg. ci doar 10 euro.
Angiuta mamica lui Vladut(8 iunie 2007)
Sobi spune:
fetelor, va rog frumos sa-mi spuneti si mie ce vaccin ati facut la 1 an? Doar ROR sau altceva?
Ma duc si eu la pediatru luni, si vreau sa fiu pregatita, adica sa citesc despre vaccin si sa discut cu doctora. Sunt un pic nedumerita pentru ca asta mic deja a facut rujeola, sau pojarul nemtesc, si acum nu stiu daca e ok sa-i mai fac ROR.
multumesc,
doxinu spune:
Reguli de bun simt cand iti pedepsesti copilul
Dragi parinti, mame si tati iubitori, v-ar prinde bine sa nu uitati cele 6 reguli ale bunului simt atunci cand va pedepsiti copilul.
1. Fiti fermi cand spuneti nu. Nimic nu e mai rau decat un "poate", "o sa vedem", care lasa usa deschisa "negocierilor". Daca nu ai luat o decizie definitiva, opteaza pentru formule de genul "trebuie sa ma mai gandesc", sau "mai discut asta cu mama/tata".
2. Lista de interdictii nu trebuie sa fie prea mare. Concentreaza-te pe esential: reguli care dau securitate copilului, respect pentru ceilalti, comportament in societate.
3. Nu tipati. Copilul o sa va asculte de frica, fara sa inteleaga cu adevarat cu ce a gresit.
4. Respectati-va cuvantul. Daca ati anuntat: "Nu mai primesti bomboane pentru ca faci mofturi la masa", asa sa faceti. Altfel, va subminati autoritatea.
5. Fiti mereu la unison cu partenerul/partenera. Daca el/ea a zis nu acolo unde celalalt a zis da, nu va contraziceti, chit ca mai tarziu veti discuta chestiunea in intimitate.
6. In masura posibilitatilor, explicati de ce impuneti o anumita interdictie sau conduita. De exemplu: "Nu te indeparta prea mult cand suntem in parc, pentru ca s-ar putea sa te pierzi".
Sper sa gasiti interesant aricolul
Ioana mami de Stefan Bogdan 13.06.2007
POZE 1 AN
www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN
minunea noastra Stefan
arcadia spune:
Dragelor, am si eu o problema: cand mi-a venit menstruatia, acu cateva luni, a inceput sa vina la 35 de zile, fata de inainte de sarcina cand era la 28 de zile. Insa acum am asteptat-o 42 de zile, de am crezut ca e pe drum o surioara pentru Calin, si deja sunt in a 11-a zi si nu da semne ca s-ar opri. a mai patit cineva asta? e cazul sa ma duc la gineco?
Mami de Calinut Gabriel (8 mai 2007)
Poze bebe
fain
catalina_b spune:
Arcadia, si eu am exact aceeasi problema. Inainte de a ramane insarcinata aveam menstruatia ceas, la 30 de zile. Mi s-a reinstalat menstruatia la 9-10 luni dupa nastere (eu am alaptat 7 luni). Acum vine cam la 35 zile, sau neregulat. In plus, este si mult mai abundenta.
Am intrebat ginecologul si mi-a spus ca nu e cazul sa ma ingrijorez, pentru ca dureaza mai mult de 1 an pana se regleaza din nou organismul.
Singurul risc este ca poti ramane insarcinata daca folosesti doar metoda calendarului, pentru ca aceasta poate sa nu functioneze inca.
Catalina, mamica de Eva (01.06.2007) POZE
arcadia spune:
Catalina, multumesc
deci sunt ok partea proasta este ca folosesc metoda calendarului, ca nu prea am ce altceva
Mami de Calinut Gabriel (8 mai 2007)
Poze bebe
fain