***LMACapsunele-n scutecele de mai iunie 2007 (69)
Raspunsuri - Pagina 18
catalina_b spune:
Salutare tuturor! Ne-am intors si noi din vacanta de 2 saptamani. Prima saptamana am petrecut-o in trei la Cheia, unde a fost excelent din toate punctele de vedere: cazare, masa, vreme. Am stat la o pensiune cu conditii foarte bune (nu dau nume pentru a nu face reclama), mai ales pentru familii cu copii - patut de copil in camera, scaun de copil la restaurant, loc de joaca pentru copii, plus un teren de tenis unde Eva a alergat fara frica (gazonul atenua orice cazatura). Eva s-a simtit foarte bine, a mancat de nu-mi venea sa cred, s-a bronzat, a dormit foarte bine, ... ce mai, aerul de munte chiar ii prieste.
A doua saptamana am fost in doi (Eva a ramas acasa cu bunicele) in Tenerife, unde nu am fost foarte impresionata. Hotelul super, am facut baie in ocean, dar in rest, nimic deosebit. Plus cele 6 ore de zbor care ne-au terminat.
Catalina, mamica de Eva (01.06.2007) POZE
ckristina spune:
ceau fetele
eu sunt epuizata;pana la un an bianca era ca o papusa in casa;fara plansete,se juca frumos si cate o ora,dormea bine,manca bine....dar acum....fix din ziua in care a implinit un an....parca mi a schimbat o cineva;nu merge,dar vrea numai sa mearga(pasiunea ei sunt treptele); imi da peste lingurita cu mancare cu manuta ei sau scoate mancarea din gura; nu se joaca mai mult de 5 minute cu nimic;daca ma intind in pat vine si ma trage de deget,ma duce la carut,se urca cu un picior pe roata sa mi arate ca vrea sus...o pun, apoi ia centura si incearca sa o fixeze;nu reuseste,i o pun eu si apoi se pune pe marait si tipat pana o scot din curte....
pepsi m am gandit la voi ieri; pt david si multi,multi ani sanatosi; te felicit cu admiratie, flavia si doresc familiei tale multi ani fericiti si sanatosi; sa ne spui cand te pregatesti de bebe3
la multi ani vlad! felicitari sobi!
oana, m am uitat pe pozele voastre;sunteti doua frumoase; am admirat buchetul de trandafiri... tu meriti toti trandafirii din lumea asta
www.dropshots.com/ckristina" target="_blank">CRISTINA si BIANCA(05.06.2007)
www.helpsonia.com/" target="_blank">de la o inima mare la inimioara Soniei!
Graviduta spune:
quote:
Originally posted by catalina_b
Salutare tuturor! Ne-am intors si noi din vacanta de 2 saptamani. Prima saptamana am petrecut-o in trei la Cheia, unde a fost excelent din toate punctele de vedere: cazare, masa, vreme. Am stat la o pensiune cu conditii foarte bune (nu dau nume pentru a nu face reclama), mai ales pentru familii cu copii - patut de copil in camera, scaun de copil la restaurant, loc de joaca pentru copii, plus un teren de tenis unde Eva a alergat fara frica (gazonul atenua orice cazatura). Eva s-a simtit foarte bine, a mancat de nu-mi venea sa cred, s-a bronzat, a dormit foarte bine, ... ce mai, aerul de munte chiar ii prieste.
A doua saptamana am fost in doi (Eva a ramas acasa cu bunicele) in Tenerife, unde nu am fost foarte impresionata. Hotelul super, am facut baie in ocean, dar in rest, nimic deosebit. Plus cele 6 ore de zbor care ne-au terminat.
Catalina, eu cred ca ar trebui sa dai numele. Nu vad o problema in asta. Eu, spre ex, am fost acum 4 ani la Pensiunea Mircea (fosta Mara) si mi-a placut mult, dar nu mai tin minte daca aveau conditii pt copii, ca atunci nu mi-am pus problema.
Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)
An@ spune:
Catalina, si io vreau sa stiu unde ai stat si cat a costat si ..tot, ca ma intereseaya si pe mine.
Graviduta, cum a fost petrecerea? poze, ceva?
Ne-am intors si noi de la mare. A fost super!! si vremea, si apa, si Ana: i-a placut sa mearga prin nisip (cum ajungea pe nisip, hop sa se descalte), n-o mai scoteam din apa ca ii placea sa dea din picioare (lectiile de la Cerasela nu au fost in zadar), a mancat de la restaurant la pranz (dupa de "degustam" noi) si n-am avut nici o problema cu ea, ba mai mult acum mananca si bucatele de carne (pui), deci nu-i mai pasez. A dormit bine, a mancat bine, ce-as mai fi stat...mai ales ca m-am intors in caldurile astea!
M-am intalnit si cu Liviana si baietii...Bogdanel e un cuminte, a lasat-o pe Ana sa-i ia toate jucariile si nu a ripostat. Matei e speedy Gonzales (si cred ca-l insoara Liviana pe acolo, ca Matei a pus ochii pe o rusoaica mica ).
Pepsi, La multi ani pt David, sa fie sanatos si norocos!!
mami de Ana (22 mai 2007)
catalina_b spune:
E vorba de pensiunea "Gainusa de munte". Este a lui Gainusa de la Carcotasi. Eu am facut rezervare pe internet, dupa care m-au contactat sa confirm rezervarea.
Are site, nu mai stiu adresa, dar daca dati cautare pe Google o gasiti. A costat 175 Ron pe noapte camera. Are si camere mai mari, care pe langa patul matrimonial au si o canapea extensibila. Acestea costa mai mult, dar nu mai stiu exact cat.
DidiAlex spune:
Domnitzelor,
care tocmai ati fost plecate,
faceti va rog o lista cu ce ati avut neaparat nevoie. sau ce credeti ca e nevoie.Io vin cu amandoi.
Trebe sa pelc de urgenta in ro si-s paralizata parca, ca nu stiu de unde sa incep.Inca nu sunt sigura daca vin cu avionul sau masina. Oricum vineri is in ro.
Va multzumesc mult
Alex
Graviduta spune:
Catalina, multumesc pentru pont, e binevenit.
An, sambata asta avem petrecerea. Pune poze de la mare si spune-mi cum a fost cu cazarea.
An@ spune:
Didialex, relax draguta! o sa te descurci!
deci io am impartit lista pe categorii:
1. medicamente:
spirt, comprese, plasturi, rivanol, siropuri de febra, supozitoare de paracetamol si glicerina, creme de fund, corp, crema de galbenele, sapunul ei, termometru. M-am asigurat ca am farmacie in zona, deci n-am carat multe. De diaree nici n-am luat ca nu aveam in casa.
2. haine: si groase si subtiri, puiul de perna cu care doarme, scutece de finet (pe astea o schimb sau o sterg cu ele), pampers, servetele umede, paturica,..
3. mancare: ligurite, castronele, blender, craticioare, ibric, cana-fierbator, biberoane, tetine, lapte praf, biscuiti, fructe (sa am primele zile), ceaiuri, apa plata, orez (ca a mea e fan orez), iaurturi (pt primele 2 zile), cereale, razatoarea,...te gandesti ce mannaca la fiecare masa si cam ce folosesti la masa lui. Perie biberoane, laveta, detergent vase.
4. jucarii: pt masina, pt plaja (cazul nostru), carticele, ...
cam astea...Am mai carat carutul, sterilizatorul (mai mult ca sa tin biberoanele in el, ca oricum nu mai merge bine), aparatul de gatit la aburi ( sotul a avut ideea, desi nici acasa nu prea gatesc cu el). Avem ditamai masina, dar era cam neincapatoare in am inceput incarcarea .
sper sa-ti fie de folos lista, macar sa te inspire.
Cat stai in ro? poate ne intalnim..
An@ spune:
Didialex, acu am recitit mesajul tau: io am pus lista cu ce am luat io, nu cu ce am avut nevoie. Am avut nevoie doar de jucarii, multe haine ca sa nu spal si chestiile legate de masa (ustensilele). Acum depinde unde vii in ro: in vacanta undeva sau stai la cineva...pt ca multe le gasesti la orice butic/supermarket. nu trebuie sa te cari cu ele.
Graviduta, pai te agiti de cateva sapt si am crezut ca deja ati avut petrecerea .
Cazarea a fost ok, curat, liniste, cu bucatarie la dispozitie (asta a fost criteriul de alegere), dar cam departe de plaja. Daca vrei sa stii ceva anume, intreaba-ma, ca nu stu ce sa-ti spun acum (mi-a spala marea creierii ).
Graviduta spune:
quote:
Originally posted by An@
Daca vrei sa stii ceva anume, intreaba-ma, ca nu stu ce sa-ti spun acum (mi-a spala marea creierii ).
Asta e o chestie buna. O sa te intreb dupa ce termin cu petrecerea, ca acum numai la asta imi sta gandul. Si la treaba de la birou, bineinteles (asta in cazul in care mai intra vreo colega/vreun coleg pe-aici sa ma verifice).