***LMACapsunele-n scutecele de mai iunie 2007 (69)
Raspunsuri - Pagina 17
chiquitita spune:
La Multi Ani Vlad de Sobi!
La Multi Ani David de Pepsi!
ralucami, incearca cu supozitor cu paracetamol sau chiar si novocalmin, stiu ca e super controversat, dar in caz de urgenta... mie o dr de pe salvare mi-a zis ca sosetele cu otet nu au efect, sa fie cu spirt medicinal sau apa, infasoar-o si in prosop ud. In instructiunile termometrului meu electronic scrie ca la subbrat se aduga 0,5 iar rectal se scad 0,5, ca sa obtii valoare corecta. Introduci varful in fundulet, se zice ac e mai sigura decat cea la subrat
Chris, tu esti tare, ai doua minuni (pe care dr iti ziceau ca nu o sa le ai, cel putin asa imi amintesc eu ca ai zis odata). Fii tare, ai incredere in instinctul tau.
Soniuta esti o capsunica frumoasa si curajoasa, nu mai vorbesc de mama ta...
Chiquitita, mami de Livia (08.06.2007)
kay spune:
si eu, si eu :
LA MULTI, MULTI ANISORI !!! puiuti scumpi de PEPSI si SOBI ! sa fiti sanatosi si voiosi, Davidut si Vladut !!! pupic maaare de la Sosonica
oana deSOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia
Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.
www.helpsonia.com
Pepsi spune:
kay, sarumina de pupici, i-am primit prin telepatie de aia am si intrat! ma bucur tare mult ca v-ati intors sanatoase(nici nu acceptam altceva oricum), e frumoasa foc Sonia, ma gindesc des la ea, o pupi de la mine te rog
tudorcatalin(la multi ani si tie ptr puiutul tau pe 17), didi, chiqui, sarumina de urarile ptr baiatul meu iubit! LA MULTI ANI PUI DRAG SI SCUMP!mami te iubeste f mult!
am pus poze ptr cine vrea
sobi, la multi ani ptr Vlad, sa fie sanatos si multe bucurii sa aibe in viata
Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunici minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> ajutor ptr Sonia
www.woow.ro/prezentare/Cand_se_naste_un_copil.html" target="_blank">dedicatie de la Liana la nasterea lui David
Sobi spune:
pepsi, la multi ani pentru david! sa creasca mare si voinic!
chiqui, didi, tudorcatalin si kay - va multumesc frumos pentru gandul vostru bun!
ralucami spune:
Fetelor THX!!!!! Din suflet! Scriu cu Maria in brate si nu am timp sa va pove mai multe! Am primit o recomandare pt dr pediatru in Iasi si avem azi programare. Dimineata ajunsese la 38.3 temperatura, dar vreau sa vad care este cauza. Ieri i-am pus supozitor cu Paracetamol 125. Am inteles ca Novocalminul are niste semne de intrebare. Gata am plecat sa imbrac papusa.
V-am pupat si revin cand o sa adoarma.
LMA sarbatoritilor!!
chiquitita spune:
ralucami, ma bucur ca i-a mai scazut temperatura. Asa e, novocalminul e fff controversat, su eu ziceam ca nu ii dau dar cand nu i-a scazut cu nimic si eram DISPERATA cu asta am rezolvat.
Chiquitita, mami de Livia (08.06.2007)
Florentina Roman spune:
La multi ani!
Vlad de Sobi
David de Pepsi!
Kay, esti o supermamica, iar Sonia este o fetita puternica si frumoasa. M-au impresionat foarte tare pozele voastre. Uite unpentru Sonia de la baietii mei si opentru tine.
carstea spune:
La multi ani David !(scuze pt intarziere)
Noi azi am cazut in nas.De ce?Ca stim sa mergem de alaltarieri dar cand ne apropiem de un punct de sprijin se precipita sa se agate si azi nu i-a iesit asa ca era cat pe aci sa -si rupa nasul.Nu va spun cat a plans....Are baza nasului vanata si umflata.Dar crestem !
Noi suntem mult mai bine cu kk.
Aseara am gresit si am pus o tetina cu flux variabil si am avut concert si nu stiam de ce urla.l-am culcat aproape nemancat si dimineata am realizat de ce nu a vrut lapte.Asa ca pana sa bem noi din canita laote mai e cale lunga daca el nu a vrut sa bea decat cu tetina 2 de la Avent.
Azi am fost la play group.Al meu nu interactioneaza cu alti copii.Pasiunea lui e sa invarta roti asa ca intoarce toate jucariile cu fundul in sus si doar asta face.Ai vostri cum se joaca?
Va pup
POZE Rares(7 mai 2007)
pui de Cris
AVEM UN ANISOR!!!
Ioana13 spune:
Carstea P se joaca si el destul de mult singur.. nu sint inca la virsta marii socializari... dar se uita la altii cum se joaca, cu gura cascata... si arata spre ei si zice"ououo", adica "f interesant"
De ziua lui au fost vreo 6 copii de aceeasi generatie... in afara de a-si lua jucariile de la unu la altu si eventual bagat miini in ochi, par, etc... nu aveau alte comunicari.
A venit caldura... uffff
Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)
chris27 spune:
La multi ani,David si Vladut!...Sa fiti sanatosi si sa va bucurati parintii!...Ralucami,aseara nu am intrat pe net si nu am vazut mesajul tau...Si eu tot novocalmin ti-as fi recomandat,desi am simtit pe pielea mea...ca e tare controversat!Cand Daphne a avut nevoie ,a fost cel mai bun...Va tinem pumnii azi la doctor!Diagnosticul meu este:Purpura trombocitopenica ideopatica cu celule reduse pe toate seriile,aplazie med.{parca tu ai intrebat,Carstea)...Si gata cu tristetea...ca se pare ca raspund la tratament,nu pare a fi asociat cu nimic mai grav!...Ma feresc de soare in continuare si imi iau tratamentul...se pare ca totul merge spre bine...ma ingrijoreaza inca unele lucruri,dar...Copiii astia sunt asa niste minuni!...Cateodata am impresia ca fac chiar si caiinele sa rada(ma refer la caiinele nostru ocazional,este printre noi iarasi,de vreo 3 zile)...Si Daphne are asa o gurita vesela...parca rade mereu...Una peste alta,anul asta am primit cele mai multe flori din viata mea...Albert imi culege zi de zi,nu mai am atatea vaze in care sa le pun(si tocmai florile mele preferate...flori de camp!...).Am uitat sa va scriu ca suntem bogati!avem inca o piscinuta gonflabila!(una si mai mare...in care stam ca si broastele-n tau)...Si am mai uitat sa va scriu ca imi doresc foarte tare sa ajungem anul asta ,macar 2 zile pe Retezat,in poiana Pelegii).Una peste alta...norocul ne surade...sunt saptamani intregi de cand omul nostru de la lucru ne repeta obsedant ca...el vine sa lucreze din placere,ca nu are familie si noi suntem familia lui...asa se simte mancand la masa noastra...vine si-mi pupa maiinile...parca traiesc intr-o lume neadevarata,din toate punctele de vedere.Intalnesc intr-o lume saraca,valori pe care am crezut ca nimeni nu le mai are...Adevarul este ca fata de acest om ,am avut mereu un sentiment de mila...Si ca,intr-un fel...l-am facut sa fie alaturi de noi...Dar sa se ataseze chiar asa?!?Lucrarea noastra ar fi costat cel putin 30 milioane...(manopera)...Am vrut sa va mai sciu ca a rasarit patrunjelul si ca-i tare frumos...Cresc si morcovii si cele 2 staturi capata in mintea mea imagini supranaturale.Stau minute-n sir si le mangai frunzele.Pentru ca nu am mai sadit niciodata,nimic.Si au crescut asa frumos...Va pup si ...va mai scriu...
Album foto | Slideshow
excursie
www.sonia.as.ro/" target="_blank">ajutati o fetita minunata!
casuta noastra