***LMACapsunele-n scutecele de mai iunie 2007 (69)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tudorcatalin spune:

La Multi Ani Vlad de Sobi!

La Multi Ani David de Pepsi!

Sa cresteti mari si sanatosi!

Am vazut mai multe poze astazi

Doxinu, ce tort frumos ati avut

Ninutza, haioasa e aia mica cu rochita cu bulinute si gentuta

Lbelciug, frumoase poze, prima mi-a placut , are un aer asa de smecher, adica " ce vreti de la mine"

Madi, ce frumoasa este motata ta de la Tudor

BettyR ce urs mare are,si ce frumos ii sta cu palariuta

Chiquitita, ce rochita frumoasa are si ce bine ii sta in ea

Parca imi pare rau ca nu am si eu fetita, pe fetite poti sa le imbraci altfel, sa le aranjezi,sa le faci moate, etc,dar nici cu Tudor nu mi-e rusine.Multa lume pe strada ma intreaba daca este fetita, iar eu le raspund "daca era fetita avea cercei!"

Va pupam,

Magda,mama lui Tdor Catalin

pozeTudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

am pus poze noi cu S... ma nenoroceste caldura asta din bucuresti... si eu ma plangeam la 24-25 grade de la munchen...

oana deSOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia

Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.

www.helpsonia.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carstea spune:

Kay atat vreau sa-ti spun:esti o mama eroina.Va iubesc pe amandoua.
Inteleg de ce ai fotografiat si momentele grele.Si ele sunt ale vostre dar vor trece.Sunt convinsa.Si eu am poze cu rares conectat la aparate si mai mult decat atat le am in minte iar imaginile cu sonia imi fac efectiv rau, dar nu ma pot abtine sa nu va privesc.
O pup dulce pe Sonia

POZE Rares(7 mai 2007)
pui de Cris
AVEM UN ANISOR!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

LA MULTI ANI!!!! Vlad Mihai de Sobi,

LA MULTI ANI!!!! David de Pepsi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucami spune:

Fetelor Maria are febra 39,1. In timpul zilei nu a avut nimic, a fost vioaie, a mancat si i-am dat 400g de lapte. Ce sa fac sa-i scad febra? E grav? Nu stiu ce sa-i dau, mai ales ca acum doarme. Va rog dati-mi un sfat!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Ralucami cind a facut febra si am chemat salvarea ca avea frisoane si tremura rau... i-au pus novocalmin in fundic... In rest cind avea vreo 38 cu paracetamol a mers f bine... sa nu o lasi cu asa febra mare... nu poti suna dr?

Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucami spune:

Nu avem medic la care sa putem suna acum! Si sunt si pe ultima suta de metri cu bagajele. Doamne ce ghinion!

Ma duc sa iau acum Novocalmin. Intre timp i-am pus sosetute cu otet. Astept sa treaca jumatate de h sa ii iau temp.

Intrebare profund tampita, dar sunt disperata: cum se ia temperatura rectal? Ii bag varful termometrului in fundic?

Mergi la inceput

ralucami, n-o lasa asa. 39.1 e deja febra... e in fund sau pe frunte/in ureche? suna dr, e sg lucru pe care poti sa-l faci... eu asa zic. nu cumva e deshidratata? of ce nasol... daca mai are fontanela, pune mana si vezi daca e adancita cand sta culcata. daca da, e deshidratata. sa ne zici ce-ati facut ! multa sanatate

carstea, op asta afost floare la ureche ! tac-pac, la 14 ore era detubata, la inca 24 si-a scos oxigenul si nici ca a mai vrut sa-i lase sa i-l puna, asa ca au renuntat, la 3 zile o plimbam cu caruciorul prin terapie intensiva, si in 10 zile eram acasa. puteam pleca mai devreme, da ne-au tinut prea mult la TI, ca adunase apa in jurul inimii... in rest nimic. gavaj nu a avut ca a baut de la inceput, toata lumea se minuna pe acolo ce "in forma" e. pe urma a facut o infectie necunoscuta, de i se descuama pielea de pe degete... dar n-a fost ceva grav.

pup si raluca, multa sanatate si sa ne spui ce-ati facut.

asa creste Sonia

Sonia

www.helpsonia.com

Mergi la inceput

da, varful atat cat e el, baga-l. s-ar putea sa nu-i placa, asa ca asteapta-te la riposte. nu te speria, in fund temp e mai ridicata decat pe frunte/in ureche.

asa creste Sonia

Sonia

www.helpsonia.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

La Multi Ani Vlad de Sobi!

La Multi Ani David de Pepsi!

ralucami, incearca cu supozitor cu paracetamol sau chiar si novocalmin, stiu ca e super controversat, dar in caz de urgenta... mie o dr de pe salvare mi-a zis ca sosetele cu otet nu au efect, sa fie cu spirt medicinal sau apa, infasoar-o si in prosop ud. In instructiunile termometrului meu electronic scrie ca la subbrat se aduga 0,5 iar rectal se scad 0,5, ca sa obtii valoare corecta. Introduci varful in fundulet, se zice ac e mai sigura decat cea la subrat

Chris, tu esti tare, ai doua minuni (pe care dr iti ziceau ca nu o sa le ai, cel putin asa imi amintesc eu ca ai zis odata). Fii tare, ai incredere in instinctul tau.

Soniuta esti o capsunica frumoasa si curajoasa, nu mai vorbesc de mama ta...

Chiquitita, mami de Livia (08.06.2007)

Mergi la inceput