***LMACapsunele-n scutecele de mai iunie 2007 (69)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

Kay Felicitari pt tot..ce o fi in sufletzelul tau ...

Batty, azi m-am gandit (nemotivat) la tine..dar si la Lulu, care a disparut ca magarul in ceata si Carmen So.

Ioana, noi am avut acu 1 luna rotavirus.
scriam atunci meniul complet. Cred ca Patrick a fost dat un pic peste cap. ei sunt mai sensibili si sistemul lor digestiv e fff predispus la indigestii si enterocolite.
Daca ai facut analize ( stiu stiu exact firul epic la voi) si stii ca nu are ceva gen: rotavirus ( pt care nu exista antibiotik) giardia sau alti paraziti, multa rabdare iti urez

*Pt scaune moi: laptele gen Humana HA, special in diaree si enterol 250. asta e o drojdie uscata dintr-o ciuperca

* pt voma: vomacur, asta am folosit noi, sunt supozitoare. Avantajul lor este dublu: se absorb mult mai repede si scade riscul eliminarii prin voma.
pt o buna hidratare sau mai bine spus pt a preveni dezhidratarea incearca electrolitzii de la Humana sau Prolyte.
nu forta organismul prea mult. Pediatra imi spunea ca ei pot scadea in greutate pan' la 10%.

Un test pe care Irinusha mi l-a scris si confirmat de pediatra... e sa ii strangi pielea cu 2 degete si sa vezi daca ii ramane zbarcita ca la batrani atunci mergi la spital sa il puna pe glucoza, sau ce o fi bun. Daca nu, fii pe pace.
Lasa organismul sa isi revina.
Trebuie sa te inarmezi cu rabdare ca inca vre2-3 ani de acu incolo asa va fi. cum schimba mediul, sistemul lor digestiv este dat peste cap.
Robert mi-a facut de 3 ani incoace mereu cand merge in ro, David anul trecut era alaptat exclusiv si aici mancam pan' 7 kile / 24 ore si nu avea scaune mai mult de 5 si in ro imi sarise la 8-9, si eram si la regim
Stiu ca si Elteka a tras nitel cu Elias cand s-au mutat din Jp, la fel

Frumoase pozele voastre

Frumoase poze de la Betty, de la doxinu, de la Carstea si ce torturi frumoase au mai avut capsuneii.

Ramona nu stiu daca apuc maine sa mai intru pe net, joia e ziua de inaot a lu R

La multi ani!!!!!!!! Razvan sa va traiasca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bettyR spune:

Didi, ce, numai eu am disparut asa in ceata? ca mai multe fete. Dar poate e cald afara, is in concedii, lucreaza... eu fac mancare non-stop, am un stil ca nimic nu-mi ajunge mai mult de o zi jumate si cum is incantata ca in sfarsit mananca fata mea, ii tot fac sa nu se plictiseasca. Si acum doarme doar o data pe zi timp in care gatesc, in rest as putea intra ca o las sa se plimbe singura prin casa, dar daca ma vede la calc vrea si ea.

Betty, mamica fericita de Andreea (13.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

DidiAlex mersi mult de info. La analize nu a iesit nimic relevant, adica coprocultura negativa... si putina anemie.. stiu eu ce analize se fac aici fata de Germania?? Antibiotic mi-au zis sa nu ii dau, doar Biotics pt refacerea florei. I-au dat antibiotic de 3 ori in spital, apoi dupa ce au vazut analizele au zis sa oprim. Sa incerc Humana HA, de la Nan fara lactoza am avut impresia ca i s-au inmultit scaunele... poate a fost doar o etapa.
Mi-au mai zis si alte mamici de faza cu schimbatul de mediu(mama unei prietene zicea ca ea denumea asta "diareea de calatorii", ca fetele ei toate 3 faceau dupa ce ajungeau din deplasari)... trebe deci sa ne inarmam cu rabdare, dar te sperii ca nu stii de la ce e si cum afecteaza... eu m-am speriat tare si cind am vazut in ce conditii ne-au internat

Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

ioana, medicii romani sunt apreciati in germania. Alaturi de informaticiieni is singurii carora li se recunosc diplomele. Trebe sa ai incredere.
Noi am facut analiza de scaun care a durat de joi pana marti.Imi pare rau ca Andrada nu e pe subiect sa iti zica exact.

Edit: cel mai bine e acasa :)

Mergi la inceput

DidiAlex noua nu ne-au facut analize atit de "lungi". De aia nu o fi iesit virusii... Dr au fost ok, au stiut ce sa faca, si chiar mi-a "placut" ca 2 dr diferiti, spitale diferite, au spus acelasi lucru. pacat de "ambalajul" in care lucreaza unii... asta nu e vina lor ci a managerilor si/sau altii...

Ioana mama de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moberi spune:

Buna dimineata!

Didialex,Betty, noi suntem dintre cei care au disparut ca magarii in ceata...nici macar atunci cand am implinit un an nu am reusit sa scriu si sa va multumesc din suflet pentru urari.In plus Didi mi-ai facut atunci o surpriza foarte placuta si ai redat primul meu mesaj de mamica...de numarul 2.Multumesc inca o data!

Eu, ca de obicei ma scuz ca nu scriu...zic din motive obiective...sunt literalmente haituita...de toti si toate, de la servici pana acasa toti trag de mine si imi doresc din tot sufletul ca ziua sa aiba mai mult de 24 de ore.

in plus si aici vine durerea....n-am scris de atat timp si pentru ca sunt foarte suparata din cauza piticului care de 6 saptamani se lupta cu scaunele moi si durerile de burtica(deci Ioana13 suntem din acelasi oras si cu aceeasi suferinta, desi sper ca la voi sa treaca repede).De-a lungul timpului am vazut si alte mamici cu aceleasi probleme Florentina, Carstea, Didi, deci oarecum e sport de bebelusi.
Totusi noi dupa trei ture de coprocultura se pare ca problema e clara E.coli enteroinvaziv (EIEC).Sigur am facut si tratament cu acid nalidixic(la acesta i-a iesit cea mai mare sensibilitate microbului)si ecoflorina si biotics...si totusi dupa o scurta acalmie ne intoarcem de unde am plecat.De regim nu mai vorbesc, nici nu mai stim cum e fara, lapte normal nici nu se pune problema ca reactia e imediata, deci suntem numai cu Milupa HN25...si cu multa disperare. Are doar 9,200 si 77 cm, deci e slabut si nici o sansa deocamdata sa se mai ingrase.Sunt foarte suparata, pentru ca dupa o zi de munca lunga cat o zi de post in care oricum dau acasa telefoane din ora in ora..ajung acasa si studiez pampersi si internetul si nimeni nu ma lamureste exact cand o sa se termine toata povestea asta....si de ce ni se intampla tocmai noua!

Acu , ca am terminat cu plansul trebuie sa laud capsunei si capsunici de Didi, Ioana, Liv(sunt super pozele profesioniste si apropo nu ti-e dor de State), Ella (se pare ca distrezi in Thailanda, bravo tie ca poti calatori atat!), Mica, ana ...scuze de cei pe care ii uit.Ma uit la poze, citesc, dar daca nu scriu uit multe..
Jollyes, bine ai revenit printre noi!

Kay, multa putere, urmaresc tot timpul la umanitare si tare rau imi pare de noul tau necaz, greu te incearca viata, dar tu esti o luptatoare!

Ce se intampla cu Andrada, cu Alyna24, Monytza, Carmen So de ce nu mai scrieti nimic????

Va pup si pana peste doua luni cand mai am curajul sa scriu va urez toate cele bune si nu abandonati corabia ca noi alte dezertoare!!!!!!!1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Am mai pus si noi ...7 pozite!

Chiquitita, mami de Livia (08.06.2007)

Mergi la inceput

Salut Moberi nu te-am vazut pe aici de cind am intrat eu! Ati fost la Miu? Ca cica a pus multi copii pe picioare, desi se aud si altele despre el. Eu cu o Dr Simionescu am vb la telefon, de la Pedi 2 si ne-a consultat acolo, prietena ei, Dr Cinezan. Niste dragute amindoua. Deocamdata parca sintem mai bine. Pastilute de afine i-ai dat? P le accepta f bine si par sa aiba efect.

Ioana mama de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Ioana13, ce lapte fara lactoza ii dai? Eu stiu ca doar Nan are formula asta, restul de marci au lactoza, dar in cantit mici. Bine ca nu sunteti deshidratati. Ai incercat si cu ceai de menta? Pt refacerea florei dr Taropa mi-a recomandat Ecoflorina (1/2 tub pe zi). E mai scumpa dar cica si mai eficienta.
Merci pt complimente - da-i bataie si fa-l pe al doilea. Eu am ramas gravida a doua oara cand Matei avea 1 an si 3 luni. Mi se pare o diferenta de varsta f buna. Acum au inceput sa se joace si impreuna.
Florentina, eu zic ca-i sta mai bine lui Cip tuns. Ii este fatza mai luminata asa. Abia astept sa-i luam si noi motzul lui B, probabil luna viitoare. Cum se mai impaca baietii tai? Vad ca si la voi nr 1 are tendinta sa-l ia de gat/sa-l apuce pe la spate pe nr 2. Haios Tudor-cocosel.
Moberi, Milupa HN25 nu are si lactoza? Sanatate multa si putere sa treci peste toate! Sa stii ca imi este un pic dor de State. Am un coleg care va pleca in august si parca-mi pare rau ca trebuie sa mai astept pana la anu' ca sa-mi vina iar randul. Te rog sa scrii mai des. Poza noua nu se vede.
chiquitita, am vazut-o pe micuta ta - pe masura ce creste infloreste ca un bobocel.

Ca tot vorbiti de Agapitos, ieri ne-a servit o colega cu praji de acolo si pot sa spun ca au fost intr-adevar delicioase! Cand vine vorba de tort, prefer sa il fac eu acasa - imi da satisfactie si am senzatia ca parca serbam mai bine asa.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
PICATURI DE VARA

Mergi la inceput

Liviana de la Nan am luat, ieri am facut pauza, azi i-am dat si nu sint reactii.. azi a redevenit copilul de pina acum, dar mai asteptam inca cu infrigurare urmatoarea kk-re

Ioana mama de

Mergi la inceput