***LMACapsunele-n scutecele de mai iunie 2007 (69)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Madi spune:

Mai fetelor, m-ati terminat cu Agapitos...L-am pus pe sot sa imi cumpere prajitura de acolo cand vine

Edit: stie cineva daca au site?

Madi si Ana Teodora (27 aprilie 2007)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5a0da9d9a5b58ded6a7a52" target="_blank">PENTRU ANA, LA 1 AN

Asa creste Ana

Maturitatea omului este de a reusi sa gaseasca seriozitatea cu care se juca cand era copil.

"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Hello!!

Mi-ati facut pofta!Unde vine Agapitos, asta? Noi am luat tortul ( am mai pus si noi poze, dar tot in urma suntem) de la cofetaria Ina din Piata Norilor. Pana acum mi se par cele mai bune prajituri mancate vreodata, am mai gasit o cofetarie intre Baba Novac si Muncii, unde au un tort de mere superbun.

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007)
MINUNEA MEA

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Vreau si eu prajituri de la Agapitos!
Ioana, cat a avut Livia diaree a mancat numai NAN fara lactoza si nu a vrut deloc ceai de menta sau orez si tot a strans-o la kk.
Florentina, unde ai pus poze ca vreau si eu sa va vad.

Chiquitita, mami de Livia (08.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Chiquitita ii dau de azi Nan fara lactoza. In prima zi cind i-am dat a avut 9 scaune si am crezut ca de la el... dar azi a fot bine, chiar nu a facut nimic de 26 de ore...

Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carstea spune:

Ioana si noi am fost la regim mai mult de 3 saptamani.O saptamana i-am scos laptele de tot si l-am introdus treptat cate o masura la fiecare masa.Am tinut-o pe orez morcovi si fierti.Pt voma i-am dat metroclopramid.I-am dat si biotics timp de 5 zile dar n-am vazut nici o imbunatatire
Ieri am facut si noi faimosul Ror.Mi-au zis ca s-ar putea sa aiba niste reactii asemanatoare cu bolile propriu-zise intre 6 si 10 zile.
Apropos de somn ieri noapte pustiul meu a dormit mult mai bine.Am incercat sa reconstitui azi meniul de ieri poate repetam experienta.Pe de alta parte i-am dat 0 lingurita de calpol preventiv dupa vaccin.Nu stiu ce a functionat.
Ma bucur sa revad nume cunoscute de demult.
Kay simtim toate cred fericirea si durerea din sufletul tau

POZE Rares(7 mai 2007)
pui de Cris
AVEM UN ANISOR!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Carstea 3 saptamini ati tinut regimul de nevoie sau asa e indicat? De biotics mi-au zis ca ajuta la refacerea florei intestinale si sa ii mai dau inca 4 zile dupa ce isi revine scaunul. Multa sanatate la puiut, sa treaca cu bine peste vaccin
De la vacanta vi s-a tras si voua? Ca acuma am vazut pozele... Ce mare pare Rares? Oare asa e si al meu si eu il vad tot bb?

Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

Buna fetelor,
noi ne-am intors astazi de la munte, a fost super frumos , juniorul nu a mai facut febra, deci tind sa cred ca a fost reactie la vaccin febra facuta vineri si sambata.
Dar am facut alta boacana azi: a cazut din pat si s-a lovit la gura si-a spart buza, s-a umflat rau de tot. Nu stiu cum a cazut, era cu altcineva in acel moment, dar nu are varsaturi, se comporta ca de obicei, vesel si energic, doar ca nu stiu ce sa fac sa-i treaca mai repede buba, la comprese nu sta, crema mi-a recomandat o prietena garmastan, am sa iau maine, altceva ce mai pot sa ii dau?
Nu am reusit sa citesc nimic din urma, sper sa reusesc maine

Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">Capsunele minunate de mai-iunie 2007

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

quote:
Originally posted by kid

Buna fetelor,
noi ne-am intors astazi de la munte, a fost super frumos , juniorul nu a mai facut febra, deci tind sa cred ca a fost reactie la vaccin febra facuta vineri si sambata.
Dar am facut alta boacana azi: a cazut din pat si s-a lovit la gura si-a spart buza, s-a umflat rau de tot. Nu stiu cum a cazut, era cu altcineva in acel moment, dar nu are varsaturi, se comporta ca de obicei, vesel si energic, doar ca nu stiu ce sa fac sa-i treaca mai repede buba, la comprese nu sta, crema mi-a recomandat o prietena garmastan, am sa iau maine, altceva ce mai pot sa ii dau?
Nu am reusit sa citesc nimic din urma, sper sa reusesc maine

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">Capsunele minunate de mai-iunie 2007

Kid nu cred ca e nevoie sa-i dai cu ceve ca se va vindeca foarte repede!Asa a facut si STEFAN si erem disperata cand l-am vazut cu gurita plina de sange apoi cu buza cat casa.........Pana a venot tati se mai vedea foarte putin,iar a doua zi deloc!M-a linistit MICA atunci si sper sa te pot ajuta si io pe tine. pentru jr. sa-i treaca buzica!

Ioana mami de Stefan Bogdan 13.06.2007

POZE 1 AN

www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN
minunea noastra Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carstea spune:

Ioana nu ni s-a tras de la concediu.Eu banuiesc ca de la un borcanel ca i-am dat si in vacanta si a recidivat.Regimul l-am tinut de nevoie ca ajunsesem sa nu mai am cu ce sa-l schimb ziua in asa hal facea de des.Acum facem 2 pe zi dar memorabile pana-n gat.
Patrick mi se pare mai mare chiar ca Rares.Cu ce masuri va laudati?

Noi am schimbat un pic meniul zilele astea.Dupa laptele de dimineata cand se trezeste mananca 2 felii toast prajita cu unt si peste vreo 2 ore fructe.Parca nu mai e bebelus sa-l tin numai pe lapte si fructe.Am descoperit si biscuitii de orez expandat si ii mananca dupa amiaza.Voi ce le mai dati?Le dati branza din comert?Eu as vrea sa -l incerc cu Danonino ca parca e branza cu fructe, nu?
Va pup

POZE Rares(7 mai 2007)
pui de Cris
AVEM UN ANISOR!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

doxinu Multumesc de raspuns!
Incerc sa stau cat de cat linsitita, am sa vad maine cum se prezinta, acum e mai dezumflata buza.

Mergi la inceput