***LMACapsunele-n scutecele de mai iunie 2007 (69)
Raspunsuri - Pagina 14
Ioana13 spune:
Carstea de la borcanel poate ni s-a tras si noua... dupa ce am ajuns de pe avion a mincat n borcanel, a dormit si s-a trezit cu surprize. Ziceam ca pare mare ca virsta... P are 11,500 kg si vreo 82 cm.
Kid o fetita de un an si 1 luna a fugit dupa P sa il pupe, iar asta al meu salbatic... nu s-a lasat, iar ea a cazut si i-a curs singe din buzita, dar a 2-a zi avea doar o mica vinataie!
Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)
Graviduta spune:
Raspund in leg cu Agapitos, ca sunt in tema. Nu au site. Au 3 cofetarii, una in intersectia de la Perla, pe coltul blocului unde este Studo Martin (vechiul bloc Volga), una pe partea cu Teatrul National, cum vii dinspre P-ta Rosetti inainte de statia de troleu se face o straduta mica (cred ca e Calderon, era La Femme intr-o vreme pe-acolo, nu mai stiu daca mai e), si una pe Calea Calarasi, la parterul blocului din intersectia Sf Vineri, practic blocul dintre hala Unirii si OMV.
Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)
Sobi spune:
fetelor, va rog, ce trebuie sa-i pun pe tava ca sa aleaga copilul? ceva cu semnificatie cat de cat - nu gen cheia de la masina ca nu-l vreau sa-l vad sofer de tir!
chiquitita spune:
Florentina, gata am gasit pozele, nu fusesem eu atenta. Ii sta f bine lui Cip tuns, e mai baietel! Noi va invidiem pt parul avut inainte, cred ca la 2 ani o sa avem asa ceva!
Chiquitita, mami de Livia (08.06.2007)
doxinu spune:
quote:
Originally posted by carstea
Le dati branza din comert?[/b]Eu as vrea sa -l incerc cu Danonino ca parca e branza cu fructe, nu?
Va pup
POZE Rares(7 mai 2007)
pui de Cris
AVEM UN ANISOR!!!
In nici un caz DANONINO!!!!!!!!!!!!Cate am citit despre el nu l-as da coplilului nici la 6 ani.Daca vrei sa citesti si tu cauta pe GOOGLE si te hoatasti atunci daca mai vrei sa-ii dai!
Ce bine ca puiutul tau papa paine parajita!Noi suntem abia la pasatul cu furculita........deci mai avem cale lunga.Daca simte ceva mai mare in gurita se sperie si se ineaca,ii vine sa vomite.........dar depasim noi si momentul asta.Asa am patit si can am trecut de la blender la furculita
Ioana mami de Stefan Bogdan 13.06.2007
POZE 1 AN
www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN
minunea noastra Stefan
Madi spune:
quote:
Originally posted by carstea
Le dati branza din comert?[/b]Eu as vrea sa -l incerc cu Danonino ca parca e branza cu fructe, nu?
Va pup
POZE Rares(7 mai 2007)
pui de Cris
AVEM UN ANISOR!!!
Carstea eu ii dau branza de vaci grasa cumparata. Nu ii dau, insa, Danonino, si as vrea sa nici nu ii dau prea curand. Mie pediatrul mi-a recomandat sa nu ii dau Danone. Pe de alta parte, cunosc mamici care dau Danonino inca de pe la 10 luni. Eu zic ca e alegerea fiecareia. Dar daca puiul tau mananca branzica cu fructe, de ce nu ii mixezi tu branzica cu iaurt si fructe?! E mai sigur. (Ana prefera iaurul natur, nu ii place amestecat cu fructe)
Madi si Ana Teodora (27 aprilie 2007)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5a0da9d9a5b58ded6a7a52" target="_blank">PENTRU ANA, LA 1 AN
Asa creste Ana
Maturitatea omului este de a reusi sa gaseasca seriozitatea cu care se juca cand era copil.
"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”
vas spune:
ceau fetele!
Doamne ce scumpi sunt copiii astia. Am admirat poze de prin Turcia, de prin parcuri , de la munte, ....si multe altele. Doamne ce frumosi sunt.
Kid, imi pare rau de buzita sparta. Noi am patit pe la 7 luni cand saracuta nu prea comunica si nu ma intelegeam cu ea. Dar sa stii ca trece repede, si ar trebui de acum sa fim pregatite ca o sa mai trecem prin experiente din astea. Ca doar deja avem copii mari, nu?
Liviana , ce familie frumoasa ai! sa fiti sanatosi!!!!!!!
Si noi avem probleme cu trezitul plangand. Nu mai stiu ce sa-i fac. se trezeste cam din 3 in 3 ore si se linisteste doar la san .In 2 -3 m inute e adormita la loc. Nu imi explic nicicum dar stiu ca a mai avut o perioada asa . sper sa treaca repede ca mi-e tare mila de ea.
In rest suntem bine, incercam si noi sa papam papa de oameni mari, dar avem succes numai daca ii dau ei in manuta. acum papam: biscuiti de orice fel(dar nu dulci, se pare ca nu seamna cu mine si ma bucur), piscoturi, paine prajita, simpla sau chifle, si singurul desert care il papa din comert e prajiturica Kinder delice. E tare bucuroasa cand vede ambalajul.
Va pupam dulce de tot.
Sunt mamica
poze
13.05.2007
lbelciug spune:
Vas, Mihamora, multumim pt feedback la poze si puii mei!
N-am timp sa scriu mai mult, dar ma gandesc la voi! Toate cele bune!
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
PICATURI DE VARA
Ioana13 spune:
Salut
S-a facut P bine, a avut azi chiar dificultati in a face...
Va multumesc pt sfaturi si sustinere
Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)
kid spune:
Multumesc mult de tot fetelor pentru raspunsuri m-am mai linistit. I-am luat garmastan si il dau, i s-a dezumflat, dar tot mai e vanata, sper sa ii treaca repede, ca nu imi place deloc cum arata asa si sa nu ii ramana semn.
Noi astazi mergem in delta si stam pana duminica.
Va !!!
Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">Capsunele minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia