Mamici norocoase de sept-oct 2008 (74)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

july esti mortala cu " sper doar sa nu invete sa muste decat dupa ce se naste"!!!!!

ratonelu pup si sper ca si tu te simti mai bine astazi!!

teomaria ai grija de tine si de Ana, stati cumintele si totul va fi bine. Teo si Maria te inteleg, ca din cauza lui bebe tre sa stai in pat si nu mai ai timp de nebunii cu ei??? Cred ca ai noroc ca sunt mai maricei, caci mukul meu sigur nu ar intelege daca as avea astfel de problemute. PUP sa-ti fie bine!!!

24+

Nocom (asa spunea baietelul meu Noroc, cand era mai micutz)

poze eco

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev269pr_.png

serbare gradi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JulyMorning spune:

ratonelu
io sper ca atitudinea asta sfatoasa pe care o au cam toate mamele si soacrele sa nu vina la pachet odata cu nasterea bebelului . Si sper ca odata cu eliminarea lohiilor sa nu pierd prea multi neuroni

_
Our future determines our past
Fasolica de S28+
Fasolica eco 1 22S
Fasolica eco 2 22S
Fasolica eco 3 22S

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratonelu spune:

kid,ca bine le mai zici.....
io deja ma gandesc la toate starile pe acre le-ai avut dupa nastere.....pe cuv....si sunt depresiva...dar sper sa-mi treaca si mie cum ti-a trecut si tie,nu?o sa treaca tuturor burticilor....nu ramane niciuna EMO,deeaaa?
gata,pactu e facut!
300,vrei sa facem schimb?
glumesc......si io m-am lovit de observatii si urari d-astea cu....vai e primu si sa fie baiat...si io m-amratoit la toti....sa nu mai spuna asa....ca io vreau fata.
si uite ca e baiat.
doar familia mea(mama si sora)....cred ca-si doreau sa fie fata,dar n-au indraznit sa se pronunte ...au zis doar "sanatos sa fie"(io tata nu mai am....soramea are doua fete...si inttodeauna ne-am strans ca fetele in casa mamei...si stim sa crestem fete ....mai putin putoi)...ba chiar dupa ce am aflat ca e baiat si io am fost putin suparici....au incercat sa ma incurajeze...ca las ca e bine...etc.
bien c-am vrut io s-o bat pe sormea....ca ea cu 2fete ...indraznea sa-mi spuna mie....ce bine e cu baiat.

dar acum e putoiu meu....si poa sa zic oricine orice....ca e al meu....si atat!nu e al meu si al soacrei...matusii....vecinilor.....sau sau sau....

asa ca nu tre sa te mai intereseze ce spun cei din jur...nu le convine ce ai tu?sa-si faca ei .....

carla,26+ putoiu sasha
cirese si pepene...pepene si cirese....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreutac spune:

Fetelor, si la noi a fost cu cantec in ceea ce priveste sexul bebelusului. Pana in saptamana 13, cand medicul ne-a zis ca este probabil fetita, toata lumea, mai putin eu, credea ca va fi baiat. Cel putin sotul meu, nu s-a gandit ca sunt 50% sanse sa fie si fata. In acelasi timp,eu, inca din momentul in care am vazut testul de sarcina pozitiv am stiut ca va fi fetita...nu de alta, dar toata copilaria mi-am imaginat ca voi avea sigur, sigur o fetita.
Acum, cand stim sigur ca bb este fericita posesoare a unei pasarici pe care a etalat-o fara rusine la ultima ecografie toata lumea este fericita si linistita, toti mandri de fiica, nepotica, etc a lor.
In ceea ce priveste kg., avand in vedere faptul ca dr. m-a avertizat inca de la prima intalnire sa nu cumva sa iau mai mult de 10 kg. am reusit performanta de a lua pana acum 3 kg. Stiu totusi ca grosul se depune in ultimele 2 luni de sarcina. Sper totusi sa raman in grafic ...

Andreea
23+
Vineee bebelusa!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

La mine si eu si sotul ne-am dorit fetita,cand am rams gravida i-am spus ca simt ca e baietel dar el nu m-a crezut.....cand a zis dr nu l-a crezut nici pe el,a intrebat de 10 ori.Apoi ne-am obisnuit repede ca e baietel iar eu acum regret f tare faptul ca mi-am dorit fetita,nu as mai da baietelul meu pt nimic in lume,ba chiar stau si ma intreb de ce vroiam fetita.....nu o sa mi-o iert cred niciodata ca am vrut sa fie fetita,in schimb mama care si-a dorit ca si eu sa fiu baietel de cand a aflat ca va fi un el,nu mai poate de drag,chiar sotul mi-a zis sa-i zic ca uite ce barbat bun am luat,i-a facut un nepot

Anca merci

asa creste minunea noastra,un baietel

Doamne ajuta in continuare!Mai avem 13s!

27+LUCA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Mey, eu chiar n-am probleme dintr-astea cu rude sfatoase. Mama mea e super, ma sustine, ma ajuta dar fara sa ma streseze cu remarci sau cu alte tampenii. Iar soacra-mea e plecata in Canada si vine dupa ce nasc, pe la inceputul lui Sept. Eu chiar am de gand sa apelez la amandoua pentru ajutor, sunt sigura ca-mi va fi greu dupa nastere si din cate imi cunosc starile EMO, daca mi se da drumul si mai rau la hormoni va fi jale.

O burtica mititica

27+ Carla Alexandra
Atat a mai ramas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Voi macar aveti cu cine sa va certati/sa va varsati nervii...la noi certurile se duc prin telefon si mai mult eu ma enervez din orice: un cuvant aruncat aiurea, faptul ca e posibil sa nu vina 2 saptamani acasa si de aici incepe totul...dar incerc sa ma calmez cu gandul ca nu va mai sta acolo mult timp.

Catdespre soacra, nu am probleme cu ea, din contra abia asteapta sa vina fetita. A zis ca este mamaie de printese...cat despre nici nu se pune problema, mai ales ca este primul copil.

Iar kg , deja nu ma mai cantaresc...doctora a spus sa iau 12 kg...yeah right, atunci cand imi e foame tinte bine

23+

Bebe

Eco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

nocom:
kid: mah, pe tine te stie de la prima, pb la mine vrea sa stie cu ce mastodont se lupta la nashtere Ca, sa stii, in sala de asteptare, am vazut ceva super, super urias, cam 1.70 si vreo 100-120 kg, a intrat inaintea mea si cred ca era sub impresie...
Mi-a cerut nr. de telefon si l-a inreg in calc si a tinut minte de TT(eu am si un nume de familie deosebit de ma retine toata lumea ca pe un cal breaz), i l-am aratat si pe ala, de restul celule stem, nastere, a zis ca vb mai incolo. inca o data si mersi mult ca m-ai introdus.

Vasile
21+

bibinika
foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JulyMorning spune:

Musetta, ia sa vedem daca merge:

bebelusultau.ro/detalii.php?cod=AR01

Pui tu www in fata.

_
Our future determines our past
Fasolica de S28+
Fasolica eco 1 22S
Fasolica eco 2 22S
Fasolica eco 3 22S

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

musette si eu mi-am luat perna de la belelusul tau .ro si desi s-a tasat foarte mult intr-o saptamana, tot buna este, mut bilutele mai inspre picioare si unde ramane mai goala, stau cu capul. Am inteles oricum ca are orifiu de reumplere si cand se taseaza foarte tare poti sa mai bagi polistiren. asa ca.... s-o folosesti cu placere!! e aia de 1.130.000 lei?? eu pe aia am luat-o!

25+

Nocom (asa spunea baietelul meu Noroc, cand era mai micutz)

poze eco

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev269pr_.png

serbare gradi

Mergi la inceput