Mamici norocoase de sept-oct 2008 (74)
Raspunsuri - Pagina 19
musettepink spune:
July merci
Nocom merci,nu mi-am luat-o inca,acum fac investigatii pe care sa mi-o iau.Tu sa o stapanesti sanatoasa!
asa creste minunea noastra,un baietel
Doamne ajuta in continuare!Mai avem 13s!
27+
LUCA
Nocom spune:
maryb eu am zile si zile, sunt zile (mai multe) cand mi-e foame non stop si am multe pofte si zi le in care u am chef de nimic,nici macar un fruct sau un pahar de lapte ceva... si atunci nu mananc nimic, ca daca as manca sigur as da afara..... asa ca , cred ca este normal....
25+ 
Nocom (asa spunea baietelul meu Noroc, cand era mai micutz)
poze eco
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev269pr_.png
serbare gradi
Piersicutza spune:
Buna dimineata si de la mine
Andy cu multa placere ma alatur la o cafelutza cu laptic, multumesc.
nerantula bebele tau are deja 1kg? Ua, cand ma gandesc ca a mea avea ieri 570g si deja incepe sa mi se para ca mi se sparge burta uneori dupa ce mananc. Am citit ca acum bebeii au formate toate organele doar ca sunt slabi si de acum incolo teoretic pun saptamanal 200g pe ei. Adica si burta noastra va creste vertiginos. 9 cu 6 mie mi se pare tensiune mica nu mare. 7.5kg nu mi se par multe, eu am luat 7kg pana acum in sapt 23 si medicul mi-a spus ca stau bine. Dar daca esti mai mica de inaltime totusi s-ar putea sa conteze. Ceva selectie la alimente sigur nu strica dar sa faci foamea nu cred ca e bine deloc.
Muuh bine ai venit din concediu!!!
anca81 da, sa stii ca dansul ma tine foarte in forma. La unele miscari simt ca ma tine putin burta dar daca instructoarea e in luna a 6-a si poate, de ce nu as putea si eu in luna a 5-a. E un dans numai pentru femei, de fapt lady styling, adica sa-ti formezi un stil mai aparte in timp ce dansezi salsa cu partenerul. Sotul meu e putin gelos, a zis ca el nu vrea ca fetitei noastre sa-i placa doar salsa si imi tot spune sa-i pun si muzica clasica sa asculte 
teomaria multa sanatate si stai cuminte in patuc ca sa te faci bine cat mai repede.
22+
Piersicutza
ratonelu spune:
anca,felicitari pt mama si mai ales pentru soacra(oare exista asa ceva?!)
io in privinta soacrei mele....nu intru in detalii
no comment.
iar mama.....e la 50km de buc....cand ma duc acasa ...mi-ar aduce si olita la pat...si la fel face si cu al meu sot....![]()
![]()
dar mai are si sfaturi d-astea in ea,dar i-o tai din start.chiar daca unoeri,poate ajung la ce spunea ea.poate tot din cauza de...simptompe de EMO...la mine.
carla,26+ putoiu sasha
cirese si pepene...pepene si cirese....
babytza spune:
Maryb si eu am avut in sapt 20 o lipsa totala de pofta de mancare. Dar mi-am revenit.... Mananc acum de rup... Dar din fericire nu am pus decat aproape 6 kg pana acum...
Muuh bine ai revenit din concediu !!! Sa ne pui poze 
Bafta burticilor care au echo astazi 

Valentina
23 + 
Asa creste gandacelul nostru
JulyMorning spune:
Nerantula esti o draguta, m-am simtit rasfatata citindu-ti postarea despre cum ar trebui sa ma bibileasca lumea.. hihihi..
Kid, tu nu ne onorezi cu prezenta maine? Sa profitam si noi de experienta ta, live ![]()
_
Our future determines our past
Fasolica
de S28+
Fasolica eco 1 22S
Fasolica eco 2 22S
Fasolica eco 3 22S
alexa si mami spune:
la mine nu e vb de fam in ceea ce priveste stabilirea sexul bblului (de parca ar putea cineva sa decida) , ci de diverse cunostinte ale mele sau ale sotului. va imaginati ce draci ma apuca.
alexa si
mami
alinushca spune:
Sa faceti poze multe cu toate gravidutele frumoase maine la intalneala si eventual scrieti si un jurnal cu subiecte discutate
pentru cele care nu pot veni. Poze cu toate gravidutele bine? Chiar si cele mai timide. ![]()
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081023/k/d976/preg.png
Bebe reloaded
21+

alexa si mami spune:
Anca, vb cu soacra ta sa faca o invitatie si pt a mea ca-i cumpar eu bilet, dar numai dus si daca am noroc poate o papa vreun rechin in ocean.
alexa si
mami
babytza spune:
Nocom multa sanatate
si ai grija pe unde mananci... Eu in saptamana 17 am facut o enterocolita de toata frumusetea si am suferit teribil pe regim....orez si pui fiert...
Valentina
23 + 
Asa creste gandacelul nostru