Mamici norocoase de sept-oct 2008 (74)
Raspunsuri - Pagina 17
JulyMorning spune:
Mi-am comandat si eu perna d-aia... de la bebelusultau.ro. Azi dupa-amiaza tre sa ajunga. Galbena, ca alta culoare nu mai aveau si nu aveam chef sa mai astept pana luni. Mi-ar fi placut portocalie. Va zic azi cum e. Daca nu-mi place.. am mai vazut pe activecenter.ro, acu au zis fetele si de real...
Alta problema cu sarcina.. cheltui ca sparta ![]()
Mai, bebelina mea la toate eco era in prezentatie craniana.. capoasa lu' mama, acu' imi dau seama... senzatiile alea minunate de la vezica... sper doar sa nu invete sa muste decat dupa ce se naste... ![]()
_
Our future determines our past
Fasolica
de S28+
Fasolica eco 1 22S
Fasolica eco 2 22S
Fasolica eco 3 22S
anca81 spune:
Eu vreau sa va asigur de un lucru - copilasul odata nascut va fi iubit si rasfatat de toata lumea, indiferent de sex si de preferintele familiei. Si cu asta cred ca trebuie sa ramanem in minte si sa ne bucuram de micutele comori din burtici, fara a pleca urechea la tot felul de rautati, stereotipuri sau idei preconcepute.
Claudinna, vazut poze cu sarbatorita! Esti o mamica frumoasa si radioasa 
Nocom, Alinushca 
Felicic, Claudinna, deci toate 3 avem copilasi caposi ![]()
Redoutistele, daca faceti comanda uitati-va si la Les Aubaines, sunt cateva salopetzele tare dragute pentru iarna Cocoon, gen overall insa grosute, in jur de 10 Eur.
O burtica mititica
27+
Carla Alexandra
Atat a mai ramas 
ratonelu spune:
hai ca io am luat o pauza.....c-am avut treaba sa plang.
se pare ca azi chiar m-am trezit cu fata la perna.....
a zis soata un cuv....io am interpretat....el la fel...si i-am reprosat ceva cu care m-a suparat in urma cu un an....si pt care nu-l pot ierta...si toate pe skype...si mi s-a parut el dusmanu absolut.si uite asa......au facut pipi ochii mei.
bine...acum m-am calmat....![]()
![]()
![]()
si deja ma gandesc...oare de la ce a plecat cearta ca nu mai tin minte.
cred ca de la gravidenie mi se trage....
july,ce sa spun....la mine e invers...io daca intarzie si are o intalneala asa...din senin....trag concluzii...si mama incepe sa-mi spuna cum sunt paranoia etc...si tot ea si=o ia ca indrazneste sa-i ia apararea si n-are de unde sa stie ce face....d-aia ar trebui sa-si tina parerea pentru ea,indiferent de parere.
n-ar trebui sa spuna asa mama ta....ar trebui sa=-si dea seama ca-ti face rau.
fetelor,nicio mama nu e perfecta.ce sa mai spun de "soacre'![]()
![]()
![]()
am io o sensibilitate si o afectiune aparte pt soacre,asa in general.
si de la a mea (mama) aud in fiecare mom....ca ea stie..ea face....si ca uite-asa si pe dincolo.....dar...tip 3secunde la ea...ii spun sa taca ....si se calmeaza.se supara ea nitelus
,dar ii trece repede......si peste cateva ore o ia iar de la cap
cu sfaturile.
oricum...cica au intentii bune ele....asa ca...
hai sa le iertam.
nocom,ma bucur ca te simti bine azi.
babytza,felicic.....multumesc

sper ca in week-end o sa pun si niste poze cu mine....rcente...si nu de la petreceri....ca sa vedeti ce a insemnat la nunta...un machiaj facut de o tanti profesionista![]()
![]()
pe cuv.
chiar nu pot uita cum la nunta imi spunea lume aca "arat f bine si sunt de nereunoscut"...adik...va ganditi si voi la ce ma gandesc io?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
pup toate burticoasele
carla,26+ putoiu sasha
cirese si pepene...pepene si cirese....
alexa si mami spune:
si eu am dese confruntari de genul "acum sigur e baiat, sa aveti pereche"
, ma enervez pe moment, dar apoi le dau ignore. tre' sa ma gindesc la o replica acida, sa le tai cheful de pronosticuri ![]()
alexa si
mami
felicic76 spune:
quote:
Originally posted by JulyMorning
Mi-am comandat si eu perna d-aia... de la bebelusultau.ro. Azi dupa-amiaza tre sa ajunga. Galbena, ca alta culoare nu mai aveau si nu aveam chef sa mai astept pana luni. Mi-ar fi placut portocalie. Va zic azi cum e. Daca nu-mi place.. am mai vazut pe activecenter.ro, acu au zis fetele si de real...Alta problema cu sarcina.. cheltui ca sparta
Mai, bebelina mea la toate eco era in prezentatie craniana.. capoasa lu' mama, acu' imi dau seama... senzatiile alea minunate de la vezica... sper doar sa nu invete sa muste decat dupa ce se naste...
_
Our future determines our past
Fasolicade S28+
Fasolica eco 1 22S
Fasolica eco 2 22S
Fasolica eco 3 22S

mishto faza cu muscatul......vezi? ma intrebai pe mine de cumparaturi, eu de-abia ma abtin sa nu comand hainute, ma orientez pe aparate ptr bebe si lucruri ptr mine. Tb sa burdusesc un card si de sapt viitoare ma apuc
)
Vasile21+
bibinika
foto
kid2003 spune:
Mimi, da...mi se pare ca, desi esti pentru prima oara mamica, ai o doza f mare de luciditate
Sa stii ca e f bine sa ai pe cineva sa te ajute noaptea, asa ca nu ezita sa pui deja vorbe la bunicutze, matusici si alte rude binevoitoare! Eu n-am vrut sa aud la inceput, dar dupa aia...mi-au fost de mare ajutor.
Mai ales ca dupa nastere, ce simtim acum, cu hormonii colcaind, se inteteste de zeci de ori. Adica eu plangeam din orice, si daca imi zicea barbatul "da-mi si mie sarea", incepeam sa plang ca nu mai sunt in stare sa fac mancarea buna, chestii d-astea. Eram innebunita ca nu mai dorm la mine in pat, cu el si ca o sa dorm toata viata cu copilul. Ca nu mai ies la film sau nu ma mai duc la o petrecere ca alaptez si alti gargauni din astia. Nu e nimic real, dupa nastere totul pare altfel, acea sintagma de "baby blues" e cat se poate de reala. Euforia a fost doar in primele zile, in maternitate si poate la venirea acasa cand totul era cu flori si baloane...apoi m-au pocnit hormonii.
Si acum simt ce simtiti si voi: sunt irascibila, nervoasa, ma plang din orice, dar stiu ca dupa nastere o sa fiu si mai si
Dar macar stiu ca trece, cam 3 saptamani m-a tinut depresia, timp in care daca eu nu mi-am disperat barbatul si nu l-am facut sa fuga mancand pamantul, inseamna ca relatia noastra nu o sa se deterioreze niciodata. Vaaai, daca el mi-ar fi facut asa, sigur l-as fi lasat
Si acum imi zice cand incep sa urlu din diverse motive "lasa, ca stiu ca-ti trece", se incurajeaza singur!
Felicitari Felicic (rimeaza un pic) pentru Vasilica cel mare si frumos! Si zi, Tutu te-a intrebat de kg? Pe mine nu m-a intrebat niciodata, oricum ma lamentez singura
Il rog sa imi faca o lipoabsorbtie la momentul cezarianei si zice ca mai are un pic de studiat problema sa nu scoata altceva ![]()
Dupa nastere m-a ajutat shopping-ul si sedintele de electrostimulare la salon (ma rog impachetari in prima faza, ca alaptam). Asa ca enevoie de ajutor pentru cate 3 ore de lipsa de acasa. M-am pus deja pe strans bani pentru tratamente
, nu stiu cate kg am luat, nu dati cu rosii, dar nu ma urc pe cantar decat cand plec spre maternitate
Pana atunci prefer sa nu stiu, oricum nu ma ajuta prea mult. de taiat din portie nu tai
si nu vreau sa imi fac sange rau. Oricum, are cine sa imi atraga atentia daca depasesc limitele, deocamdata sunt ok, port unele haine dinainte (toate tricourile si cateva fuste cu elastic sus), imi incap inca sandalele cu toc
. Explozia se va produce dupa sapt 34, asa...astept.
Nerantula, mie nu mi se pare mult cat ai luat...oricum mamicile slabute tind sa ia mai mult, dar isi revin repede.
300, da, asa cu conceptiile. La noi, toata lumea, inclusiv eu si exclusiv sotul si-a dorit baiat inca de la primul copil. Acum la al doilea toata lumea si-a dorit din nou baiat...iar el, din spirit de contradictie tot fata.
Pana la urma toata lumea s-a multumit cu gandul si acum gasim numai puncte in plus pentru inca o fetita (cum ar fi faptul ca le putem culca in aceeasi camera, ca mai avem articole de la prima...etc).
fetita ta din burtica si ignora comentariile!
bb2
Nerantula spune:
Mai, July, dar observ (inca si inca o data) ca familia ta te chinuie destul de rau ... ba superstitii, ba remarci nepotrivite, ba suspiciuni ... ia fa-te tu un pic mai scorpiuta
si pune-i la punct, ca nu mai esti fetita blonda si rozalie, sa vezi cum vor incerca, incet incet, sa fie mai atenti la ce vorbe rostesc!
24+ 
Haiduc iubit
musettepink spune:
July tocmai eram pe be be lu sul tau si cautam perna din aia si nu gasesc,tu la ce sectiune ai gasit-o????please.
Eu am un chef de scandal teribil de cand cu sarcina...si uit de la mana pana la gura,ba chiar sotul mi-a facut un cadou "subtil" o agenda si post-it-uri![]()
![]()
asa creste minunea noastra,un baietel
Doamne ajuta in continuare!Mai avem 13s!
27+
LUCA
maryb spune:
buna dimineata dragi burtici !!!
eu acum m-am mai eliberat putin si am dat fuga sa va salut. nu am citit de aseara, asa ca acum ma duc sa rasfoiesc putin paginile sa vad ce s-a mai scris.
vreau sa va intreb un lucru, voua vi se intampla sa nu aveti pofta de mancare ? eu nu am pofta de mancare si nu ma atrage nimic. Vi s-a intamplat si voua la un moment dat in acaesta sarcina ?
maryb
19+ cu 
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
pozele mele
anca81 spune:
Musette, uita-te la Accesorii gravide. M-am uitat si eu ieri la ea, dar nu m-am hotarat inca daca sa o iau sau nu.
Maryb, nu mi s-a intamplat niciodata sa nu am pofta de mancare, dimpotriva ![]()

O burtica mititica
27+
Carla Alexandra
Atat a mai ramas