Mamici norocoase de sept-oct 2008 (74)
Raspunsuri - Pagina 16
felicic76 spune:
vazut poze de ratonelu, frumosi amandoi si mi-a placut rochita mult
vecinico: chiar am uitat de starile de nervi, eu am dat in extrema cealalta de cateva zile, sunt de o nesimtire crasa, adik cu gura plina cuget la kg in plus si la faptul ca ma vaicaresc ca mananc, asta in timp ce mestec
, plus ca daca fac vreo boacana sunt de o seninatate.....De-aia nu vreau sa vina mama sa ma ajute si am prfeerat bona, doar cand ma gandesc la faze de genul: ma inveti tu pe mine care am crescut patru copii
? Macar asa, daca fac o observatie, pertinenta sau nu, nu se supara nimeni. Sa vina la spital, vreo zi doua dupa, dar doar atat, apoi ma descurc cu dna Elena ziua si noaptea vedem noi ce facem. Sa nu uitam ca mamele noastre imbatranesc din pacate, cel putin a mea, ca parca nu mai este la fel cum era(sper sa bu ma considerati cinica) dar acum face niste chestii
pe care in mod normal nu le facea
Vasile
21+
bibinika
foto
angelynna82 spune:
Buna dimineata fetele,
ce sunteti
Am citit cate pagini ati umplut ![]()
In primul rand felicitari burticilor cu bebei in grafic si la cat mai multe kg

pentru fetele care merg la eco azi.
Muuh bine te-am regasit printre noi
poze sa ne arati si noua?
O cafea cu lapte din partea noastra
Ieri am fost in parc cu nepotelele noastre, a fost tare fain si seara incepand cu ora 9.30 am dormit pana azi de dimineata...moama da ce somn aveam in mine 
Sarcina usoara si pupici la fetele care stau la pat (din pacate nu mai retin numele lor)
23+ 
Bebe
Eco
Nerantula spune:
300, mie mi se pare, totusi, exagerat ce se intampla in jurul tau .. adica eu nu m-am confruntat cu situatiile acestea .. la extrema: sotul meu isi dorea fetita din prima, mama la fel, soacra-mea baietel, dar nu prea convinsa, oricum, prima optiune a fost: orice ar fi, sanatos sa fie!.
Toate prietenele mele in jur si-au dorit fetite si, in general, fetite au avut, cu mici exceptii. Sotii lor, insa, si-au dorit baietei, dar acum iubesc si alinta la maxim fetitele din dotare, pe refrenul "Fetele lu' tata" ![]()
24+ 
Haiduc iubit
alinushca spune:
300
Nu pot decat sa iti spun ceva ce poate ai observat deja. Exista un set de idei preconcepute care sunt foarte cunoscute in societate. Oamenii in general sustin ideile astea preconcepute fara sa le treaca vreodata prin filtrul judecatii proprii, pentru simplul motiv ca sunt universal acceptate. Nu isi dau seama ca sunt rautaciosi sau de-a dreptul aiurea. Pentru ca oamenii in general nu pun la indoiala aceste afirmatii standard. Uite alt exemplu: cand pierzi o sarcina. Si toata lumea se trezeste sa zica "Lasa... ca or sa vina alti copii", "lasa ca sunteti tineri", etc. cand o chestie mai nasoala nici ca pot spune in momentul respectiv... dar oamenii nu judeca si nu isi dau seama ce zic atunci cand abuzeaza de aceste idei standard.
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081023/k/d976/preg.png
Bebe reloaded
21+

claudinna spune:
eva, vad ca m-ai pus arbitru. uh, ma bucur ca s-a terminat fza aia, ca nu eram in stare sa arbitrez:) singura idee care mi-a venit a fost crearea unui subiect special pt asha ceva, in care tema principala sa fie bineinteles certurile. si cine are ceva de zis, sa se duca acolo sa se certe, dar nu mai mult de 10 minute pe zi:)
intreba cineva de perna pentru gravide/alaptat: mi-e mi-a luat-o sotzul din Real si va spun ca super! e asha de relaxanta...cand vreau sa ma uit la Tv o pun in spate si stau f bine ca nu se turteste si are si brate, parca stau in fotoliu
despre programul redus: am dus si eu o cerere si am anexat recomandarea de la medicul de familie. daca va mai amintit am avut si eu un scandal la munca din cauza asta, de fapt din cauza contabilului. acuma....sa vedem ce a facut pana la urma ca nu am vrut sa mai aud de subiectul asta, convinsa fiind ca am procedat legal, deci sa vedem cum m-a platit. e treaba lui sa-mi demonstreze ca nu e legal...
din cate vad, fiecare interpreteaza legea dupa ureche...eu am cerut o lamurire..neoficiala, la ministerul muncii si e corect ce am facut.
sa nu uit sa va felicit pentru bebelusii saltareti si maricei!!
ziceati ca dau si cu capul??! anca, cred ca noi suntem cam singurele care avem copiii cu capul in sus, nu? ca n-am mai auzit pe nimeni. ei bine, si eu il simt si-l vad cum se unduieste si cum loveste si in partea de deasupra buricului. bine, el da cu putere si jos, in vezica si in ce mai apuca, dar cel mai interesant e cand da cu capul. sper sa nu faca asha ceva si cand iese la lumina:))
fetita sau baitetzel, sanatos sa fie!!
dupa botez
totul pentru bebe
www.kodakgallery.com/ShareLandingSignin.jsp?Uc=vytszv5.vaoy9ap&Uy=65z0qh&Upost_signin=Slideshow.jsp%3Fmode%3Dfromshare&Ux=0&UV=325451416449_47656823313" target="_blank">burtica
28+
Florin Razvan
Nocom spune:
Neata si de la mine,
NU am apuca sa citesc ce s-a scris astazi, dar aplic metoda citesc putin, raspund, mai citesc , mai raspund/....
SO,
IN primul rand multumesc pt grija Anca81, Nerantula, MMimi, andy_galro. Astazi sunt foarte bine si sper sa nu repet patania prea curand.....Nu mai ies in pauza sa-mi iau de mancare....doar o sa comand ce-mi poate veni la birou! Am zis! Va pup 

MMimi cand era micut il tineam pe Matei pe umar sa ragaie si ii dadeam usor la fundulet nu pe spate (asa m-a invatat pe mine dr pediatru) Asteptam pana ragaia de 2-3 ori si vedeai cand nu mai are nimic de scos ca se linistea si adormea... Iar cand s-a facut mai mare 5-6 luni, il vineam in brate in pozitia vertical si il apasam usor pe spate (il strangeam in brate) si datorita presiunii ragaia in 2 minute!! Super metoda mi s-a parut, nu stiu daca merge si la bebbei mici de tot, caci a descoperit-o mai tarzior cum spuneam, dar voi incerca de data asta.... Nu stiu cat am reusit sa ma fac inteleasa, dar daca ne intalnim in parc iti arat.... Eu trebuie sa ma mandresc ca mie Matei nu imi regurgita deloc si nu a vomat nici macar o data cand era mic. (si-a luat revansa cand l-am dat la gradi si voma de nervi...)
felicic ma bucur ca sunetti bine, ca tot baietoi a ramas, si daca tot da bine cu capul, fotbalist sa-l faca mama!!! Va pup si s-o tineti tot asa in continuare!!!
Nerantula, felicitari pt bebe grasunel, 1 KG?!?!?!? Ziceam eu ca a mea e mata, ca are la 24 de saptamani 600gr....ia uite ce feti frumosi aveti voi!!!!! Sa iti traiasca si sa iti aduca numai bucurie si de acum incolo!!
Muuh, bine ai revenit. Imi pare bine ca a fost o vacanta de vis si v-ati relaxat. Timp pentru vizite o sa a vem destul la pensie
, glumesc... acum chiar era momemtul sa stai si sa te relaxezi, sa te bucuri de putina liniste (ma rog, cat se poate cu un copil...) Scuze, dar io am uiatt, unde ati fost???? Multzam
la mesajul urmator, schimb si semnatura!!!
24+ 
Nocom (asa spunea baietelul meu Noroc, cand era mai micutz)
poze eco
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev269pr_.png
serbare gradi
felicic76 spune:
300: situatia mea este asemanatoare Nerantulei, nu mai devreme de aseara sotul m-a intrebat daca a ramas sigur baiat si de-abia dupa aceea a recunoscut ca prima lui preferinta ar fi fost o fetita( s-a si suparat un pic cand i-am spus ca maj barbatilor vor baieti, a mormait ceva de genul ca el nu-i majoritatea) De asemenea mama a fost un pic dezamagita, ea provenind dintr-o famile cu trei surori, avand trei fete si trei nepotele, chiar a tb sa-i spun eu: bine, bine, dar nu crezi ca-i bun si baiatul meu?
Bineinteles pe stereotipul deja existent ca ce-o fi sanatos sa fie, la mine in familie toata lumea ar fi vrut fetita
Cumnatii mei care au deja cate o fetita nu aspira niciunul in mod deosebit la sex masculinn pentru al doilea copil, vor tot fetita![]()
claudina, anca: si bebele meu are capsorul in zona buricului, un pic mai sus
daca nu vedeam la ecograf nu stiam![]()
Vasile
21+
bibinika
foto
musettepink spune:
quote:
Originally posted by claudinna
intreba cineva de perna pentru gravide/alaptat: mi-e mi-a luat-o sotzul din Real si va spun ca super! e asha de relaxanta...cand vreau sa ma uit la Tv o pun in spate si stau f bine ca nu se turteste si are si brate, parca stau in fotoliu
fetita sau baitetzel, sanatos sa fie!!
dupa botez
totul pentru bebe
www.kodakgallery.com/ShareLandingSignin.jsp?Uc=vytszv5.vaoy9ap&Uy=65z0qh&Upost_signin=Slideshow.jsp%3Fmode%3Dfromshare&Ux=0&UV=325451416449_47656823313" target="_blank">burtica28+
Florin Razvan
Claudinna e tare tare perna?eu am vazut una dar daca te sprijineai de ea se turtea putin.Crezi ca poti pune o poza cu ea sa ma orientez si eu,te rog!!!!!!!!!
asa creste minunea noastra,un baietel
Doamne ajuta in continuare!Mai avem 13s!

27+
LUCA
angelynna82 spune:
"chiar am uitat de starile de nervi, eu am dat in extrema cealalta de cateva zile, sunt de o nesimtire crasa, adik cu gura plina cuget la kg in plus si la faptul ca ma vaicaresc ca mananc, asta in timp ce mestec, plus ca daca fac vreo boacana sunt de o seninatate"
felicic
, am ras citind mesajul tau.
La soata mea in familie sunt 4 fete si el, 1 singur nepot si 4 nepoate...acu la mine vine asa: mama are 5 surori, 7 nepoate + 1 nepot...toata lumea se astepta sa fie baiat, dar neah
ca e fetita 
23+ 
Bebe
Eco
JulyMorning spune:
Da, am trecut si eu prin diferitele comentarii referitoare la sexul copilului; sa le enumar:
- un amic nu prea scolit: eu am fost mai tare in c**ie decat al meu, asa ca a iesit fata... ![]()
- dupa prima eco in care ni s-a zis ca "se pare ca e fata", soacra-mea m-a intrebat ce mai fac, daca am scos la plimbare copilul cu sexul inca ne-determinat 
- tata ii zice lu' al meu (cica gluma) ca n-a fost in stare sa-i faca un baiat (tata, la care primul copil am fost io.. o fata rozalie si blonda, da
)
Egalitate intre femei si barbati nu va exista niciodata pentru ca nu se poate, preferintele fiecaruia pentru un sex sau altul nu tin decat de propriile frustrari si prejudecati pe care nu reusim sa ni le recunoastem.
Si pe mine m-au deranjat afirmatiile de mai sus, da' hormonii mei inca nu o luasera prea razna, asa ca le-am ignorat cu succes.
_
Our future determines our past
Fasolica
de S28+
Fasolica eco 1 22S
Fasolica eco 2 22S
Fasolica eco 3 22S