Mamici norocoase de sept-oct 2008 (74)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Felicic eu zic ca nu e bine sa te abti,daca poftesti la ceva asta este,eventual mananca mai putin,adica redu portile din alimentele care ingrasa mai tare gen gogosi infuriate!Crezi ca dupa ce se naste Vasile o sa-ti mai arda de mancare,o s zici merci daca o sa-ti aduci aminte sa mananci ceva.

asa creste minunea noastra,un baietel

Doamne ajuta in continuare!Mai avem 13s!

27+LUCA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

July, si eu sunt la fel de EMO in perioada asta si simt nevoia de bibileala, insa doar atunci cand vreau eu, daca al meu saracul are initiative cand sunt in starile mele de nervi si draci, mai rau face. Ieri m-am cam rastit la el fara motiv si mi-a parut tare rau dupa, i-am trimis de dimineata un mesaj de dragoste, sper sa ma ierte

O burtica mititica

27+ Carla Alexandra
Atat a mai ramas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Buna dimineata burtici...
Ma cam doare burtica...am mancat aseara la gratar cat pentru 7

Ratonelu ti-am vazut pozele , esti o dulcica.... Imi place foarte tare poza in care il calci...

Teomaria iti doresc multa sanatate si multa rabdare ca sa stai in pat...

Felicic felicitari pentru bebe grasunel !!!!!

Va poop pe toate ..

Valentina 23 +

Asa creste gandacelul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

Felicic felicitari pentru bebel. Si nu da numai cu capul ci si cu fundul si cu umerii si cu orice

Nerantula adica are bebe Gruia deja un kilogram?? Oau! Pe dr... asculta-l ca nu strica Oricum sa tii regim nu inseamna sa mananci mai putin decat simti nevoia, da ? Si daca iti e pofta de lucruri "interzise" iar nu m-as abtine, ca stie corpul bine ce are nevoie.

La capitolul kilograme deocamdata ma mentin. 3 kg puse. Sper sa nu creasca prea abrupt la un moment dat ca nu ma mai joc!

MMimi fericito! eu daca mai reusesc sa ma preling fara evenimente majore pana acasa dupa munca e mare lucru... dar sa mai merg si la sala

andrey2008 te trec io pe lista daca nu esti deja dar sa dai din nou DN UM DPN ca daca le-ai dat deja eu le-am ratat

freshanana laptic cu biscuiti

anca felicitari pentru cele 85!

Teomaria nu mai e mult de asteptat si o sa fie sigur bine numai sa stai cumintica si sa iti iei pastilutele.

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081023/k/d976/preg.png
Bebe reloaded

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JulyMorning spune:

anca daaaaaaaaa, bine ca ai zis... de starile de draci uitasem, alea nu sunt ale mele Si e adevarat, in general sunt o persoana calma, multa lume imi admira calmul... In ultimul timp am momente cand am impresia ca o caut cu lumanarea... fac scandal pentru chestii pe care inainte nici nu le bagam in seama... mi-a zis al meu intr-o seara ca incepe sa ma afecteze serios sarcina da' evident ca nu i-am dat dreptate, ca io stiu mai bine

_
Our future determines our past
Fasolica de S28+
Fasolica eco 1 22S
Fasolica eco 2 22S
Fasolica eco 3 22S

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

miruna bine ai revenit din concediu...ma bucur ca te-ai simtit bine
teomaria ai grija de tine si de bebe din burtica....multa sanatate
Offff fetelor si eu vreau in concediu la mare si la soare!!!!

25+Andrei
BEBE al nostruAMR 15 saptamani !!!
Poze noi doi+"o casuta fff mare"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

quote:
Originally posted by JulyMorning

anca daaaaaaaaa, bine ca ai zis... de starile de draci uitasem, alea nu sunt ale mele Si e adevarat, in general sunt o persoana calma, multa lume imi admira calmul... In ultimul timp am momente cand am impresia ca o caut cu lumanarea... fac scandal pentru chestii pe care inainte nici nu le bagam in seama... mi-a zis al meu intr-o seara ca incepe sa ma afecteze serios sarcina da' evident ca nu i-am dat dreptate, ca io stiu mai bine

_
Our future determines our past
Fasolica de S28+
Fasolica eco 1 22S
Fasolica eco 2 22S
Fasolica eco 3 22S

O burtica mititica

27+ Carla Alexandra
Atat a mai ramas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Neata gagici, necum nu reusesc sa va prind din urma!

nushulica la multi ani cu intarziere :) Sper sa aiba oricum un pic de efect asa si urarea mea. Tot ce e mai bun la tine sa vina, si multa intelegere si dragoste in familie.

Tin sa va multumesc mult pentru cuvintele frumoase pe care mi le-ati trimis. Acum inteleg si eu mai bine ce simteati si voi cand povesteati ce a fost la eco, cum il vedeti pe bebe :) E o senzatie unica sa iti stii copilul acolo bine mersi, parca lumea devine un pic altfel.

As vrea sa pun in discutie un lucru care a inceput sa ma enerveze, si anume ceea ce mi se pare o atitudine usor sexista in legatura cu "produsul de conceptie". Domnule, toata lumea, aproape fara exceptie, imi ura sa fac un baiat frumos si sanatos, ca eu sunt eu si sigur fac un baiat. Asa mi-a stat in gat toata asta incat imi doream din tot sufletul fata sa am, sa o invat sa fie cea mai buna si sa dau tuturor peste nas cu ea.

Pana si prima reactie a maica-mi, mai in gluma, mai in serios, a fost ca a gresit ecografista :) Dumnezeule dar cum poti sa spui asa ceva fiind femeie tu insati, si unei femei? Adica e asa rau sa nasti o fata? Nu, nu e nimic rau doar ca asa primul copil e baiat... Well, in familia mea, pana sa apara un baiat, am fost 3 fete. Intr-un final, la ultimul, parintii mei chiar si-au dorit o fetita dragalasa si o au pe Raluca.

Chiar ma deranjeaza lucrurile astea, si nu sunt nici feminista sici vreo idealista convinsa. In ziua de azi, cel putin, exista egalitatea sanselor. Si o fata poate ajunge la fel de bine sau sus ca un baiat. Noi cele de aici suntem exemple vii. Si atunci de ce persitsta ideile astea patrarhale?

Imi cer scuze pentru ca sigur sunt offtopic, dupa cum spuneam mai devreme sunt cam departe cu lectura (barbatu-meu aseara a vrut sa joace CS asa din senin) si iar mi-ati luat-o inainte.

Cafelutza placuta in continuare.

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

300 sa stii ca din pacate asta este conceptia invechita si comunista la multi dintre parintii si bunicii nostri...m-am lovit si eu de ea si dar eu le-am raspuns inapoi: " lasa ca o sa o iubiti la fel de mult si daca o fi fata" asta in prima faza....apoi chiar nu mi-a mai pasat...am zis ca de ce sa ma consum eu pentru conceptiile lor????...mai bine nu le bag in seamna si efectiv nu le mai raspundeam deloc...si asa toata lumea m-a lasat in pace si nu mi-a mai zis nimic

25+Andrei
BEBE al nostruAMR 15 saptamani !!!
Poze noi doi+"o casuta fff mare"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

neata!!
pana acum am tot citit ca de miercuri n-am mai apucat sa intru....
am avut aseara musafiri si bineinteles ca a trebuit sa ma pregatesc:)
vreau sa va multumesc din suflet pentru urari si sa va spun ca imi sunteti tare dragi!

musafiri au fost doar cei apropiati, adica parintii, fratii, viitorii mosi si cei carora le suntem mosi la fetita
ne-am simtit f bine, am stat in curte, am facut si gratar, iar exact cand au plecat musafirii s-a pus o ploaie....
am pus cateva poze pe blog, le puteti vedea daca dati clik pe casuta aia de sus de langa edit.
ne-am gandit cam tarziu sa facem poze, asha ca sunt facute noaptea:)
persoana aia rotunda imbracata in negru sunt eu:)

fetita sau baitetzel, sanatos sa fie!!
dupa botez
totul pentru bebe
www.kodakgallery.com/ShareLandingSignin.jsp?Uc=vytszv5.vaoy9ap&Uy=65z0qh&Upost_signin=Slideshow.jsp%3Fmode%3Dfromshare&Ux=0&UV=325451416449_47656823313" target="_blank">burtica
28+ Florin Razvan

Mergi la inceput