Mamici norocoase de sept-oct 2008 (74)
Raspunsuri - Pagina 14
ratonelu spune:
anca si nerantula....ce destepte sunteti.
io nu stiu cum e cu masuratorile astea...si ma bazez pe ce spune dom doftor si pe ce masoara el...
offff.....daca greseste .... 
carla,26+ putoiu sasha
cirese si pepene...pepene si cirese....
Nerantula spune:
Anca, nu ma deranjeaza ca e mica tensiunea, eu ma simt bine, nu ametesc, nu ma doare capul ... ziceam ca-l streseaza pe doctor ca ar putea creste prea mult tensiunea daca ma ingras inutil
, ceea ce cred, totusi, ca e destul de greu. Mai beau uneori cate o cafeluta cu lapte, dar fiindca mi-e prea somn la job ![]()
Da, cu masuratoarea nu-mi fac probleme, era doar o proba de 'superficialitate', stiu ca are mare importanta pozitia lui bebe, sectiunea in care masoara, etc. .. paradoxul e ca noi estimam ca bebe va fi destul de inalt, daca seamana cu tac'su, deci daca ar fi capul disproportional in raport cu trunchiul, in sensul de mai mare .. ar arata ca un alien :) .. io-s linsitita, baietelul meu e normal si cel mai frumos si n-o sa-mi faca probleme la nastere, dupa cum nici eu lui 
Edit: si io tot dimineata, pe nemancate si dezbracate ![]()
Ratonelu, nu e dishteptaciune, mi-am aruncat si io privirea pe foaia de masuratori si mi-a sarit in ochi diferenta, ca e scris mura in gura ..
24+ 
Haiduc iubit
musettepink spune:
Neata!!!!!!!
Miruna bine ai venit.si eu as fii curioasa la ce resort ati stat.ca si Anca si eu testez terenul pt la anul.
Felicic felicitari pt bebe grasun,si mie Iosup la fel mi-a zis de fetita si la fel m-a intrebat ce nume o sa-i punem.![]()
Daca nu sunt locuri la spital dr nu poate merge la alt spital sa nastem????????eu daca plec de acasa sa nasc nu ma mai intorc decat cu nascuta.
Am vazut ca va cantareati asa ca mi-am adus si eu aminte si m-am urcat pe cantar si........sunt fericita posesoare a 5 kg!!
asa creste minunea noastra,un baietel
Doamne ajuta in continuare!Mai avem 13s!
27+
LUCA
alexa si mami spune:
Anca, Teomaria cite un
pt fiecare. Sa va ajute DD sa-i tineti pe bbi cit mai mult la caldurica.
alexa si
mami
anca81 spune:
si noi pe mami cea frumoasa si pe Alexa cea scumpa 
O burtica mititica
27+
Carla Alexandra
Atat a mai ramas 
sanziana27 spune:
Buna fetelor!
ma bucur ca vestile sunt bune de la eco! Iar ati ajuns la kg
Eu stau bine, in sensul ca eu vroiam sa pun mai multe, dar vad ca nu se aduna nici la sarcina asta. Am plecat de la 48 kg si am 53kg. Toate sunt pe burta, inseamna ca toate vor zbura o data cu bebe!
Mai am si eu 3 sapt pana la control, dar pana atunci vom pleca in concediu si va trece timpul ff repede!
22+ cu
David Gabriel si mamica de Dragos Mihai(26.09.2006)
Povestea iubirii noastre mici
Burtica bebe 2
anca81 spune:
Buna Sanziana
pai ce sa vorbeasca zuzele de dimineata, daca nu de kg in plus
. Am vazut ca v-ati hotarat la nume, David Gabriel e foarte frumos
. Unde mergeti in concediu?
Edit: v-am vazut pozele, ce scumpic e Dragos 
O burtica mititica
27+
Carla Alexandra
Atat a mai ramas 
felicic76 spune:
tzitziri:
recunosc cinstit ca pe fox am vrut sa-l uit in parc.
avea o perioada dificila, nu asculta deloc(bine ca nici acum nu-i mai breaz)
fresha: mercic, ce-o vrea el, dar sper sa ne faca de rusine si sa vrea sa invete
banc:mama catre fiu: in italia nu vrei, in spania nu ai chef sa mergi, la fotbal nu ai talent, bine mama, fa-ne de rusinea blocului si da la facultate!
mami de alexa: 

anca81: nu cred ca-i doare, da pe mine ma cam incomoda, ca stateam intinsa si simteam bine de tot
teomaria: sanatate multa!
andy_garlo, ratonelul, musettepink:

legat de greutate, m-a intrebat dr ieri cat am luat, am zis ca 8kg, dar ca-s disperata cu mancarea, l-am intrebat cam ce-as putea sa fac in sensul asta, a zabit si a zis sa ma abtin
Cum sa ma abtin? dupa ce ca am carrefour la doi pasi si este numai cu mancare, langa scara blocului s-a mai deschis si o gogoasa infuriata
Asa ca dimineata gogosi, la pranz carrefour si seara acasa
Si pe urma plang dupa silueta......
Vasile
21+
bibinika
foto
anca81 spune:
Felicic, nici eu nu pot sa ma abtin. Si cand ma gandesc ca urlam aici pe forum de disperare pana la vreo 12-14 saptamani ca luasem doar 1 kg in greutate si eram paranoica ca voi face un matz de copil. Noa, acum am 6 in plus si ma simt super, bag in mine tot ce-mi trebuie, bune si rele.
Eva, ce mai faci draga mea
, cred ca sunteti pe ultima suta de metri cu mutarea. Ti-a dat medicul sa-ti faci ceva analize acum ca ai intrat in semestru III?
O burtica mititica
27+
Carla Alexandra
Atat a mai ramas 
JulyMorning spune:
Neatza, gagics!
teo, bine ai mai trecut pe la noi!
. Fii cuminte in pat acolo, noi o sa-ti simtim lipsa si tinem pumnii sa stea bebelina cat mai mult.
denisa,
ti-ai mai amintit de noi .. hihihi.. .![]()
vecinico, m-am gandit la tine ieri, sa stii
. ma bucur pentru un vasilica sanatos si capatzanos
Asta inseamna ca de saptamana viitoare te apuci de shopping?
miruna, bine ai venit din vacanta, suna bine ce zici tu acolo... imi doresc si eu vreo saptamana asa, sa zac fara nici o grija. Mai exersez in stilul asta in weekend, da' parca acasa nu are mare farmec.
Intalnirea sigur are loc maine, daca mai ai nr meu de telefon, io sigur voi fi prezenta.
Io de kg nu mai zic nimic... acum vreo 2 sapt la control aveam vreo 5-6 kg in plus, dar eu am plecat cu mult mai mult decat trebuia. Doc mi-a zis de la inceput sa am grija sa nu iau mai mult de 12 kg iar la ultimul control a zis ca la cate belele am avut si prin ce aventuri am trecut, nici nu merita sa mai comenteze ceva de kg in plus... hihihi...
Asea... azi dimineatza m-am trezit cu o strafulgerare. Cred ca incep sa resimt si eu schimbarile hormonale care imi afecteaza starea emotionala. Inca n-am ajuns sa plang din orice sau chestii d-astea, da' incep sa ma simt cam vulnerabila, sa am nevoie de ceva atentie de la cei din jur (de la al meu, evident... nu ca nu mi-ar acorda, da' imi vine sa-l acaparez
). Si peste toate astea... vorbesc cu mama la telefon aseara ceva banalitati si ii spun ca al meu a plecat din bucuresti, pana duminica seara. A inceput sa insinueze ca unde a plecat el in weekend, ca e treaba mea daca il cred ca e plecat cu serviciul...
. Oare asa face o mama normala la cap? Am schimbat subiectul repede pt ca n-am avut chef sa-i spun ce gandeam despre ea in momentul ala. Nu stiu ce sa mai cred... uneori imi zice ce baiat bun e, alteori baga tot felul de faze de genul, de imi vine sa o atarn de lusra.. ![]()
Gata, ma duc sa imi iau cutiutza de cola pe ziua de azi, ca scrisei ditai polologhia ![]()
_
Our future determines our past
Fasolica
de S28+
Fasolica eco 1 22S
Fasolica eco 2 22S
Fasolica eco 3 22S