Mamici norocoase de sept-oct 2008 (74)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

quote:
Originally posted by anca81

Nerantula, si de de zice medicul ca e atat de mult??? Mie mi se pare OK

O burtica mititica

27+ Carla Alexandra
[b]Atat a mai ramas

Anca, doctorul asta, la inceputul sarcinii, mi-a spus ca la inaltimea mea (1.54m) ar fi optim sa iau cam 9 kg; eu la 25 saptamani am luat deja 7.5 kg, el spune ca pot aparea probleme cu tensiunea daca iau tot in ritmul asta si depasesc 15kg, dificultati in timpul travaliului, etc., ca lui bebe i-ar fi mai bine daca nu m-am ingrasa in plus ... si adevarul e ca am pus nu numai la burtica, ci si pe coapse, fund, spate .. sani nu mai spun, dar asta e de bine, macar.

24+

Haiduc iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratonelu spune:

nerantula....deci 7.5 kg e mulltt??? si tre sa tii regim?
upppsssss.............si io am 7,asa cum spuneam si ieri....
deci sapt viit cand ma duc la dom doftor ,tre sa ma astept la ..."sfaturi"d-astea...dar o sa-i spun.....ca dac anici rosii cu branza si fructe la greu....nu am voie sa mananc....ce mama ma-sii sa mananc.
offffffff
sa vezi ce omor ii dau lu soata mea diseara..drept razbunare.
el e de vina pt toate rautatile ce mi se intampla

carla,26+ putoiu sasha
cirese si pepene...pepene si cirese....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

Anca morocanoasa. O sa pun si poze.

alexa simami

Mergi la inceput

nerantula,doftoru tau macar s-a obosit sa-ti spun ace si cum de la inceput.
pe mine....al meu nu m-a cantarit niciodata,nu mi-a vorbit nicoodata de kg...nimic
si nu cred c-arata io ....perfect si bestial....cred ca e supermiserupistam inventat un cuv acusi,special pt el.
daca nu intreb prea mult....cu cate ai plecat la drum?kg ma refer.
te tot descos..pt ca stii ca si io detin.....magnifica inaltime pe care o ai si tu

carla,26+ putoiu sasha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teomaria spune:

Merci, Anca - am citit subiectul deschis de tine cu uter contractil (mi-e nu mi-a zis dr. de denumirea asta, cum c-as avea asa ceva), dar m-am regasit mult in ce se scrie acolo.Sanatate multa si tie.Am inceput sa-mi fac si eu socoteli si tinta mea e macar 35S(deci inca vreo9S)si vorba cuiva fiecare zi , saptamana e o noua victorie.

Multumesc la toate fetele (nu nominalizez ca toate-ati fost dragute cu cate-un rand)care mi-au scris mesaje de incurajare inca de data trecuta

www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/115453.birthdue.png" target="_blank">26+ cu ANA
uite cum crestemfilmulete si poze
Teo(11.08.1999),Maria(1.03.2001)
Daca vrei sa primesti..., invata sa daruiesti
“Tout ce qui arrive, arrive toujours pour une raison”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Ratonelu, eu cred ca fiecare doctor are cate o 'dambla', astuia al meu i s-a pus pata pe kilograme, la fiecare consultatie, imediat dupa buna ziua! era cum stam cu kilogramele? .. nu ma cantareste el, ma duc eu cu tema facuta (adevarul e ca m-a obsedat si pe mine, ma cantaresc in fiecare zi). Am plecat de la 50kg, acum am 57.6kg, intr-un ritm rapid ascendent .. aproape toate le-am luat in ultimele 2.5 luni.
In rest, nici el nu mi se pare prea atent, de exemplu nu-mi ia tensiunea, dar vorbeste de ea .. eu am tensiune mica, am plecat de la 7 cu 5, acum am 9 cu 6, nu cred sa creasca mai mult de 12, ma rog ..
Iar la masuratorile lui de ieri mie mi s-a ridicat parul in cap: a iesit diferenta intre DPN calculat dupa masuratoarea diametrului biparietal si DPN dupa femur de 3 saptamani! (pe scurt, capul mai mare decat femurul cu 3 saptamani), ceea ce mie mi se pare IMENS si oricum nu se potriveste cu nici o alta masuratoare de pana acum ... sper, totusi, ca a avut numai o zi proasta si eram eu in zona

24+

Haiduc iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Teomaria, eu am fost disperata cand mi s-a pus diagnosticul si sunt si acum foarte ingrijorata. La 8 saptamani nu mi-a dat nimeni nici o sansa si uite ca am ajuns sa implinesc la 28 (maine). DD m-a ajutat si sper din tot sufletul ca va fi bine si in continuare . Multi si tot binele din lume pentru tine si bebe tau.

Daca ai in continuare contractii, ar fi bine sa intrebi medicul de Gynipral, la mine a avut ceva efect benefic. Si nu respinge ideea unei internari daca medicul propune, oricat de horror ar fi e mai bine sa stai sub observatie. Mie psihicul mi-a fost clar mai bun in spital si in perioada de dupa.

O burtica mititica

27+ Carla Alexandra
Atat a mai ramas

Mergi la inceput

Nerantula
macar vorbeste de tensiune ....sid e kg.....si de ....sid e...

al meu....nici damblaua cu kg n-o are.nici cu tensiunea,nici cu....nimic.
pe cuv.
de vitamine....au trecut 5luni pana m-a intrebat ceva.....
oricum ,n-am luat nimic.c-asa am hotarat io.
si io am obsesia cu kg.....si as putea sa ma cantaresc zilnic la birou....dar am renuntat ...si o fac cel mult o data pe saptamana.

teo,ai grija de tine si sanatate !

carla,26+ putoiu sasha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Nerantula, si eu ma cantaresc in fiecare dimineata, pe nemancate si pe dezbracate . Mai important decat kg astea in plus - care mie nu mi se par deloc multe e tensiunea, cred ca medicul tau ar trebui sa fie mai interesat de asta. Ai incercat sa bei o cafea mica cu lapte dimineata? La mine sa stii ca a functionat, aveam si eu tensiune mica si dureri de cap, ameteli etc.

Legat de masuratori, capsorul Carlei iesise la ultimele 2 ecografii cu 2-3 saptamani mai mititel, la cea facuta saptamana trecuta insa a fost chiar mai maricel cu 3 zile. Depinde foarte mult pozitia lui bebe, de ex. in prezentatie pelviana, capsorul e mai turtit si de aceea pot aparea variatii.

O burtica mititica

27+ Carla Alexandra
Atat a mai ramas

Mergi la inceput

discutie cu soata mea,acum 2minute,la telefon
el:unde e talonu'de la tico?
io:ti l-am lasat pe birou
el:dar,cheile de la tico?
io:upppppsssssssssssssssss......la mine in geanta
(io am plecat mai de dimineata cu "masina familiei"...si i-am lasat lui cazatura mea de tico...doar ca am plecat si cu cealalta masina si cu cheile de la tico in geanta....upssss!!!!
ca o paranteaza,io-l omoram daca facea asa!
si asta dupa ce....in dimineata sta...am fost depresiva....ca nu aveam cu ce sa ma imbrac.

carla,26+ putoiu sasha

Mergi la inceput