Mamici norocoase de sept-oct 2008 (74)
Raspunsuri - Pagina 12
anca81 spune:
Buna dimineata burtici! M-am trezit morocanoasa
dar imi revin eu pana la pranz. Cred ca vremea de afara e de vina si ma cam si doare capul din cauza presiunii.
Denisa
ce mult ma bucur ca esti bine! Am tot "strigat" dupa tine pe forum dar n-ai dat nici un semn de viata. Felicitari pentru bebe grasunel. Imi pare rau pentru sotul tau, saracutul, ai grija de el. Foarte frumoasa si burtica si mamica 
Nerantula, dar cat ai luat in greutate de te cearta asa medicul??? Felicitari si tie pentru bebe Gruia!
Nocom 

ai grija de tine si sper ca te simti mai bine azi.
Felicic, bravo pentru bebelica sanatos! Sa stii ca si eu am observat ca micuta mea Carla loveste cu capul, zona in care isi tine capsorul o simt mai tare (e deasupra buricului) si vad cum se misca foarte des burtica acolo. Chiar ma intrebam intr-o zi daca intr-adevar loveste cu capsorul, oare nu o doare?
Piersicutza, felicitari pentru bebelina! Sunt de aceasi parere cu fetele, daca ar fi fost ceva grav, medicul te-ar fi alarmat. Cred ca o monitorizare permanenta va fi suficienta
Ce misto ca mergi la dans, am participat si eu impreuna cu sotul meu la un curs de dans - de societate si latino - inaninte de a avea burtica, aveam o conditie fizica de invidiat si era si super fun. Din pacate a trebuit sa renunt total la miscare si imi lipseste tare mult.
Va doresc tututor o zi linistita azi, cu multe miscari ale lui bebe si fara dureri sau probleme 
Yupeeeee! AMR 85 de zile 
O burtica mititica
27+
Carla Alexandra
Atat a mai ramas 
andy_galro spune:
Neata si de la mine! azi sunt cam somnorici asa ca va invit la o cafeluta cu lapte 

nerantula felicitari pentru primul kg al lui Gruia...iar de dr ce sa zic? da-ler pace ca asta e datoria lor cica: sa ne certe..ia si tu ce e mai bun din ce zice 
piersicutza felicitari pentru fetita si nu-ti face griji ca am mai auzit cazuri din astea si totl a fost in regula pana la sfarsit...tinem pumnii sa fie totul bine 
felicic sa-ti traiasca nazdravanul Vasile...si da asa e ei dau si cu capul ...si al meu la fel a facut la penultima ecografie....dar daca lor le este bine acolo in burtica atunci si noua ne este bine 
nocom sper ca esti mai bine azi 
denisa felicitari pentru bebe grasunel 
bafta mare celor care merg azi la eco! 

25+
Andrei
BEBE al nostru
AMR 15 saptamani !!!
Poze noi doi+"o casuta fff mare"
Muuh spune:
Mimi eu il ragaim pe umar, ragaia si de trei patru ori in functie de cat de hulpav mancase. Il ragaiam dupa primul san si dupa al doilea si apoi dupa ce ii dadeam completare. Cateodata varsa alteori nu dar de ragait o facea de fiecare data.
Am schimbat si semnatura si conform site-ului unde imi calculez eu saptamanile am intrat in trimestrul 3 iar daca respect algoritmul de la Alexei mai am 10 saptamani. www.intmed.mcw.edu/clincalc/pregnancy.html" target="_blank">calculator saptamani
Miruna
27+ si Alexei (13.07.2006)
anca81 spune:
Miruna, bine ai revenit! La ce hotel ati stat si in ce statiune? Sondez si eu terenul pentru anul viitor, daca anul acesta n-am reusit sa merg nicaieri, vreau neaparat o vacanta la anul, cu bebelina din dotare bineinteles.
Felicitari pentru semnatura 
O burtica mititica
27+
Carla Alexandra
Atat a mai ramas 
Nerantula spune:
quote:
Originally posted by anca81
Nerantula, dar cat ai luat in greutate de te cearta asa medicul??? Felicitari si tie pentru bebe Gruia!
Yupeeeee! AMR 85 de zile
O burtica mititica27+
Carla Alexandra
Atat a mai ramas
+ 7.5kg
24+ 
Haiduc iubit
anca81 spune:
Mami de Alexa, deci azi te faci mumoasa
Sa ne pui niste poze cu noul look, mi-e dor de burtica ta!
Nerantula, si de de zice medicul ca e atat de mult??? Mie mi se pare OK 
O burtica mititica
27+
Carla Alexandra
Atat a mai ramas 
teomaria spune:
buna , fetelor!!
Intru pe fuga (ca sa nu stau prea mult in fund la calc.)sa va scriu vreo 2-3 randuri.Am fost marti la control ca nu ma simteam prea bine, mi-era frica ca nu cumva din cauza catorva contractii avute in zona abdominala inferioara sa nu care cumva sa se deschida colul.Al meu e deja intredeschis si permeabil la 1/2 inferioaral( orificiu extern); la ultima eco (acm 1 luna )era de 3cm,orificiu intern inchis,placenta anteroara jos inserata si stau in pat mai mereu.Iau in continuare utrogestan si no-spa 3/zi si magne B6(2/zi).I-am zis dr. ca ma mai inteapa jos in zona pelvina si ma doare ff.tare spatele(in zona lombara).La control dr. m-a apasat ff. tare si pe stanga si pe dreapta pan-am facut au!! si mi-a prescris 5zile ampicilina(1/6h) si nistadina(2/zi)pt. infectie urinara, colul se prezinta la fel nici mai bine, dar nici mai rau,nu s-a deschis(dr. a zis ca asta-i cel mai important) si-am scapat de internare.Mi-a zis sa-l sun pesta 2-3 zile sa-i spun cum ma simt si chiar mai repede daca mi-e rau.Deocamdata parca nu ma mai doare spatele asa tare, intepaturi n-am mai avut , dar ieri am simtit cred vreo 2-3 contractii scurte (dar nici n-am stat ff. cuminte).
Tin sa felicit si eu sarbatoritele lunii(nu mai nominalizez, scuze) La multi ani fericiti si sanatosi!! si sava dea bunul Dumnezeu tot ce e mai bun pentru voi!!
Felicitari si burticilor care si-au vazut bebei in grafic si la mai mare!!
Am observat ca ni s-au alaturat si alte cateva burtici , le urez si eu bun venit la odiseea noastra si sa dea DD sa fie bine pana la capat pentru toate!!
Am vazut si pozicile noi , sunt toate frumoase, dar acu' 2min. am admirat-o mult pe rotonelu ( superba).
Pupici
dulci la toate fetele , fara nici o exceptie!!!S-aveti parte numai de vesti bune si multa sanatate!!
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/115453.birthdue.png" target="_blank">
26+ cu
ANA
uite cum crestem
filmulete si poze
Teo(11.08.1999),Maria(1.03.2001)
Daca vrei sa primesti..., invata sa daruiesti
“Tout ce qui arrive, arrive toujours pour une raison”
ratonelu spune:
buna dimineata burticoase,
TZITZIRI,ce matinala esti
tu chiar n-ai somn?
ca io abia ma pot trezi dimineata
fresh,poate e bien sa nu fii asa pofticioasa....ca uiet,de esti pofticioasa...si kg sunt la fel de pofticioase.
zic io....sau sa-ti spun ce -mi spuen mama mereu...'mananca ce-ti place,dar mananca"....sa mai stau sa-i spun ca nu prea imi place mare lucru?neeeeeee
mai bien evit o lungaaaaaaaaa discutie.
nerantula,e asa usor pt nenea doctoru sa spuna sa tii regim.
mama lui....
alexa,multumim pt aprecieri![]()
![]()
cum nu prea aveam ce sa arat inpartea de sus.....m-am gandit macar burtica sa mi se vada prin danteluta
spun nu prea aveam...ca sa ma vezi acum....laptaria lu enache sunt!
denisa,nerantula,felicic,felicitari pt bebei...sa fie sanatosi!
piersicuta,deci....daca n-a fvazut dom doftor nimic la eco...inseaman ca nu e nimic.nu=-ti face griji aiurea ca-l superi si pe bebe.
nocom,nu stiu ce-a fost ieri dar si eu cand am ajusn acasa...pana m-am culcat...adika vreo 5-6 ore...am fost ....asa,f moale.simteam ca-mi tremura tot corpul,desi daca tineam mana intinsa,nu tremura.si ma simteam sfarsita.nu stiu daca de la caldura pentru ca io am mers cu masina acasa.
cred ca tre sa ne prindem ca...suntem gravidute
si s-o lasam mai moale cu activitati care ,desi nu par grele,nu le mai putem face fata.
moamaaaa...........ce "filosoafa"sunt![]()
![]()
![]()
![]()
pup

si bun venit fetelor din concediu si de pe unde au mai fost.
carla,26+ putoiu sasha
cirese si pepene...pepene si cirese....
anca81 spune:
Teomaria, ai grija de tine! Iti doresc multa sanatate si o sarcina mai usoara in continuare. Intr-adevar, infectiile urinare si in general, orice infectie in zona "fierbinte" pot cauza contractii si dureri. Am facut si eu tratament cu ampicilina in spital, insa intravenos, m-am simtit mai bine dupa.
O burtica mititica
27+
Carla Alexandra
Atat a mai ramas