Mamici norocoase de sept-oct 2008 (74)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MMimi spune:

Buna, fetelor, imi mai fac si eu aparitia cu cite un mesaj ici si colo...dar de citit va tot citesc!

Noi sintem bine, chiar ieri am fost de am facut testul de glucoza; in sapt. 32 mai facem o ecografie serioasa, in rest se uita dr f repede la eco, la consultatiile de rutina.

Nu-mi vine sa cred ce repede trece timpul. Miine intru in saptamina 27...99 days to go! Eu raportez pina acum 4 kg in plus, sint foarte multumita de cum merg lucrurile. Fac sport in continuare, sala si inot, de 3-4 ori pe saptamina. Am un aparat cu care imi monitorizez pulsul la sala. Am intrebat dr. daca este vreun mom in care ar trebui sa zic stop si mi-a zis ca, daca nu-mi zice stop corpul , nu am de ce sa imi fac griji. Se pare ca astea care fac sport nasc mai usor. O sa vedem.

Aici a fost o caldura infernala peste week-end, pur si simplu nu puteai respira afara. Acum vad ca este un pic mai acceptabil.

Nocom -- ma bucur ca esti mai bine acum. Stiu si eu cum este, mie mi s-a facut rau acum vreo doua saptamini intr-un autobuz in care nu prea mergea aerul conditionat bine, noroc ca am avut niste apa cu mine.

Am si eu niste intebari pentru fetele care au trecut deja prin experienta unui bebel: cit trebuie sa rigiie dupa masa? O data? de mai multe ori? Cum stim cind a terminat? Si in ce pozitie il tinem sa rigiie?

Kid -- cred ca intru-un mesaj de-ale tale am citit asta -- mi-ai dat o idee destul de faina. Eu ma gindeam ca nu vreau ajutoare prin preajma la inceput, dar ar fi tare fain daca as putea doar sa alaptez bebelina noaptea, iar apoi sa aiba altcineva grija de ea sa adoarma la loc. Cred ca ar cam injumatati timpul pe care l-as sta treaza. M-ai pus pe ginduri serios. Si eu chiar am amatori sa faca asta. Poate ca o sa incercam vreo 2 sapt. numai noi, sa vedem cum evolueaza lucrurile, iar apoi, daca simt nevoia, aducem o bunicuta ceva.

La multi ani sarbatoritelor zilei! Pupici multi, multi

26+
Si asteptam...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

quote:
Originally posted by Nerantula

Felicic, felicitari pentru bebe 'capos' (in sens frumos ) si nazdravan Vasile! Ce tratament ai luat pentru mr. H., ca si pe mine ma chinuie uneori rau unul, dar nu prea as vrea sa ajung la chirurg inainte de nastere ... bine, nici dupa nu vreau, dar poate se razgandeste el si-si ia talpasita apoi. Iar despre Iosup, se pare ca are niste chestii stereotipe, cum ar fi si asta cu fratiorul/surioara care urmeaza in 2 ani, mi-a spus-o si mie si mai stiu vreo doua persoane care au primit aceleasi 'indicatii'

24+

Haiduc iubit

in primul rand felicitari pentru primul Kg si la mai multe
si chiar asa, de ce nu stai cu picioarele in sus la serviciu?

adauga la indicatii si gluma "cum o s-o cheme?" pe bebita din burtik, dar nu prea aveam simtul umorului la ora aia.....

dlH nu a cedat la proctoglyvenol, crema de galbenele, servetele care si hemosan(un unguent de la plafar) se pare ca este intern si oricum expresiile de genul "ma mananca sau ma doare" in sunt scoase pe vecie din vocabularul meu

Vasile
21+

bibinika
foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MMimi spune:

Felicic, asa zicea bunicul meu, cind a avut hemoroizi: "sa nu cumva sa va mai aud pe vreunul ca ziceti ca va doare in c**!" :-) Sper sa gasesti o solutie cit de cit!

26+
Si asteptam...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrey2008 spune:

fetelor felicitari pt kg,nu stiu ce mancati de ati pus asa putin dar va rog dati mi si mie reteta ca eu am pus 15kg in 28sapt,si evit cat mai mult painea,pastele,dulciurile,dar niciodata nu mi-a zis doctoru nimic.
Se poate sau nu pe lista?
Cred ca merg sa fac nani,noapte buna.

Ioana28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Felicic, bravo pentru bebe capos Vasilica....a se scuza inversiunea poetica,dar am evitat cacofonia .
P.S. Cand i-am zis alui meu de intalnirea de sambata si de faptul ca se vine si cu catei, ti-a transmis sa nu il uiti iar pe Foxul...si el ii duce grija

23+
bebe David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freshanana spune:

buna dim burtici
va invit la un laptic cu biscuiti de dimineata

piersicutza felicitari pt printesa inalta. eu zic sa stai lini ca dc era vreo pblema iti spunea dr, daca nu a zis nimik inseamna ca e ok pt bebelina

ratonelu nici eu nu am pofta de mancare. nu mai pot manca fructe , nimik din ce imi placea inainte. si de vreo 2 ori pe zi mi se face rau si ma ia cu lesin si greata. nici macar rosiile tale cu branza nu imi fac pofta. ce ma fac ...

denisa felicitari pt bb grasun. si ai grija de bietul tati (in loc sa fie invers }

clau eu produse primii pasi am gasit la sensiblu

felicic sa-ti traiasca vasile . bn ca e in grafic si ...poate il faci fotbalist dc da asa bn cu capul

nerantula felicitari pr primul kg al lui bb

mimi eu la primul bb il tineam pe umar dupa ce il alaptam si ii dadeam usor pe spate pana scotea un ragait maaare. uneori varsa si putin laptic pe umar (cd era prea plin) sau varsa tot laptele (cd mai avea rest de aer in burtica). dar nu tb sa te sperii. ei inghit aer si cd plang, nu numai cd beau lapte. si dc nu il dau afara (pe gura sau pe fund) se poate intampla si asa. mocheta noastra cea noua de atunci a fost f chinuita saraca.

o zi buna

28+
AMR 83 zile

puiutz
pui
www.kodakgallery.com/PhotoView.jsp?Uc=vytszv5.vaoy9ap&Uy=65z0qh&Ux=0&UV=875906701053_115887768111&collid=17579189111.393587768111.1210411304871&photoid=193587768111&folderid=0&view=1&page=1&sort_order=0&albumsperpage=&navfolderid=2008" target="_blank">burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginatodoran spune:

Gina
DN 19.04.1977, UM 29.12.2007, DD 04.10.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

buna dimineata? Feli felicitari pt vasi amin2. Nerantula, felicitari! La mai multe, kg:) Azi merg sa ma fac mumoasa, tuns, vopsit. amr 3sapt pina la contzed.

alexa simami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

BAU. I'm back.

A fost foarte bine in vacanta, o sa pun poze sa ne vedeti. Relaxant, un loc IDEAL pentru familiile cu copii, aveau 1001 de facilitati si evident o gramada de copii de toate varstele, estimez ca cel mai mic avea 4 luni sigur nu mai mult de 6. Nu am vizitat nimic am stat doar in cadrul resort-ului dar a fost bine. Am mancat ca un porc nesimtit si am baut sucuri la greu asa ca am luat urgent 2 kg dar in fine asta e acum. Zborul a fost pentru mine destul de incomod, scaunele de la Tarom parca stau prea drepte pentru pozitia copilului meu, personal nu as mai calatori dupa saptamna 28 de placere. Daca vreti alte amanunte vi le povestesc cu placere.
Ramane maine intalnirea? Daca da poate ajung si eu. Ca sa ne fie mai usor haideti sa facem un word sau excel pe private mail unde sa ne trecem numerele de telefon.

Sa stiti ca partial am citit din urma asa ca:

Ajutor: doar daca va intelegeti foarte bine cu mama/soacra sau cine va va ajuta daca nu si daca aveti cum mai bine luati pe cineva strain, la mine experienta cu mama a fost aproape de cosmar si nu voi mai repeta greseala, prefer singura sau cu straini cum spuneam.

Miruna 25+ si Alexei (13.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freshanana spune:

muuh bine ai revenit din vacanta
desigur ca asteptam poze si mai multe detalii

ps: cred ca ai dreptate la partea cu ajutorul

28+
AMR 83 zile

puiutz
pui
www.kodakgallery.com/PhotoView.jsp?Uc=vytszv5.vaoy9ap&Uy=65z0qh&Ux=0&UV=875906701053_115887768111&collid=17579189111.393587768111.1210411304871&photoid=193587768111&folderid=0&view=1&page=1&sort_order=0&albumsperpage=&navfolderid=2008" target="_blank">burtik

Mergi la inceput