Mamici norocoase de sept-oct 2008 (74)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

salutari si de la mine.

Astazi am plecat pe la 3 de la servici caci mi s-a facut brusc rau, de la caldura cred si de la o mizerie de mancare de la gregory's..... Simteam o mare presiune in burtica si lesin in tot corpul. A venit al meu sotior si m-a luat in viteza de la servici, si nu stiu de ce dra pana acasa am plans non stop, nu ma puteam opri, ceba descarcare de energie.....habar n-am. Dar de cum am ajuns acasa, m-am intins in pat si mi-am eliberat burtica, mi-am revenit. Acum sunt ca noua.

Maryb, doar 4 KG?!?!?! stai super bine. Tine-o tot asa daca poti si vei castiga la categoria asa DA in sarcina!!! BRAVO!!

Felicic, cum stam??????

PUP

24+

Nocom (asa spunea baietelul meu Noroc, cand era mai micutz)

poze eco

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev269pr_.png

serbare gradi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Maryb, eu am primit recomandare de la ginecolog de reducere a programului de lucru din cauza colului scurtat cu vreo 5 mm de la eco la alta.
Si pe mine m-au trimis tot la clinica cu care au asigurare privata de sanatate si am stat doar de vb cu un medic de familie - care primise documentatia mea (eco cu dovada ca intr-adevar colul era mai scurt si recomandarea ginecologului) - si respectivul doar a discutat cu mine, mi-a luat tensiunea, a facut fisa , a insistat chiar de cateva ori ca daca am probleme sa imi iau concediu medical ca imi da fara discutii, si gata...desi si eu eram convinsa ca nu o sa imi dea nimic.

Asa ca daca ginecologul considera si iti poate da o dovada ceva ca ar fi cazul sa iti scurtezi programul, eu zic clar ca merit sa te duci si la Romar.

23+
bebe David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

buna burticute, multumim de galerie, ne-a prins tare bine si nu am avut emotii! toata galeria!

Ramane vasile, nazdravan rau, nu a stat cuminte deloc, riposta in permanenta la apasarea doctorului si a sondei si lovea tare( eu ma intrebam ce vina am eu), nu l-am simtit niciodata asa nervos ca pana astazi. Avem 20sapt si 2 zile dupa UM si 21 sapt si 6 zile ecografic, 18,11 cm si 466 gr, cam capatanos dupa parerea mea ca la masuratori ale capsorului bate in 23 spt, nush cum l-oi scoate) Restul masuratorilor sunt normale
Eu col 3,3 cm, Ir dr0,43 si IR st 0,52, mai am doua fibroame din trei care s-au marit in 5 sapt cu cativa mm, dupa eco am intrat la Tutu care mi-a spus ca "suntem beton", iar fibroamele mele nu sunt indicatie de cezariana

am discutat pb mea cu Dl hemoroid, care nu este, nu se simte, dar ma innebuneste, i-am zis ce tratament am luat fara rezultate si mi-a spus ca daca nu ma "paraseste" o sa vb sa merg sa ma vada un chirurg.

apropo, eu credeam ca bebeii lovesc cu picioarele sau manutele, ei bine, lovesc si cu capul, cel putin bebelinul meu dadea cu capul, eu simteam si vedeam si pe ecran

Vasile
21+

bibinika
foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

acum am mai citit din urma:

piersicutza: ti-ar fi spus dr daca este ceva in neregula!
felicitari pentru bebelina!
mami de alexa, nocom: multumesc ptr grija!

Iosup ma innebuneste si prima data si acum, ca peste doi ani ne vedem la eco cu sora lui Vasilica sotul m-a intrebat cum arata, ca l-ar calca usor pe cap cu masina, ca el nu mai rezista la stresul la care il supun acum, cu primul.........Eu nu cred ca sunt stresanta, de fapt, nu mai sunt.....am fost la inceput putin..mai mult

Vasile
21+

bibinika
foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Felicic, felicitari pentru bebe 'capos' (in sens frumos ) si nazdravan Vasile! Ce tratament ai luat pentru mr. H., ca si pe mine ma chinuie uneori rau unul, dar nu prea as vrea sa ajung la chirurg inainte de nastere ... bine, nici dupa nu vreau, dar poate se razgandeste el si-si ia talpasita apoi. Iar despre Iosup, se pare ca are niste chestii stereotipe, cum ar fi si asta cu fratiorul/surioara care urmeaza in 2 ani, mi-a spus-o si mie si mai stiu vreo doua persoane care au primit aceleasi 'indicatii'

Nocom, incearca sa eviti sa iesi in soare la orele acelea periculoase, si eu am iesit ieri vreo jumatate de ora si mi s-a cam taiat rasuflarea ... si bea multe, multe lichide! Bine ca a trecut acum!
Piersicutza, nu e cazul sa-ti faci probleme, totul e absolut in ordine, pe net se mai si exagereaza de multe ori .. si la noi cand se vazusera niste chistulete in plexul coroid, citind pe net, am gasit si opinii ingrijoratoare si incurajatoare .. acum s-au resorbit si totul e ok! Cat despre sport, totusi nu e cam riscant acum, nu stii care e limita organismului cand poarta o sarcina, poate ar fi bine sa o lasi mai incetisor ..Felicitari pentru bebe in grafic!
Denisa, felicitari pentru primul kilogram al lui bebe, bravo lui! Sa creasca mare si sanatos si sa ii bucure pe mami si pe tati .. sanatate si lui tati, recuperare rapida!
Maryb, e dreptul tau pe care il ceri, si datoria ta sa actionezi pentru binele copilului tau, nu trebuie sa te certi cu nimeni, calea indicata de ei nu e un dead-end, sigur doctorul de la clinica isi va da aprobarea, e doar o formalitate ... altfel, daca renunti, cei de la firma ta ar putea crede ca cererea ta nu a fost intemeiata si ai putea pierde din credibilitate ....

24+

Haiduc iubit

Mergi la inceput

Am venit si eu acum de la doctor, care m-a certat pe toata linia :
- ca am luat prea multe kilograme si ar putea sa nu-mi fie bine mai tarziu, fie ca imi creste tensiunea si trebuie sa iau medicamente (am 9 cu 6 acum, glicemie 50, +7.5kg) ... drept urmare mi-a indicat (nu sugerat!) sa tin regim: fara paine/paste, fara dulciuri, fara grasimi/prajeli, fara mancat seara
- i-am zis ca m-a durut burta si ca am luat 3 no-spa, fara mare efect, ca de ce nu am plecat imediat acasa si, daca nu ceda dupa repaus, sa iau un scobutil, cum mi-a spus el (nu mi-a spus niciodata, dar nu l-am contrazis)
- ca de ce port tocuri si de ce nu imi tin picioarele ridicate la servici ... la asta nu prea am avut replica, decat in gand .. in fine

Despre maternitate, a spus ca e mai aglomerata acum si mamica programata la cezariana a fost trimisa acasa, ca nu era musai sa nasca azi, nu a fost lasata pe drumuri ... ca mie nu o sa mi se intample. Rezervele de la CMU sunt destul de greu de obtinut in afara pachetului cu tot cu nastere, iar rezervele de la Elias sunt, in general, ocupate de 'persoane importante' ... dar, la noroc, poate voi prinde una

Si, vestea cea buna ... bebe Gruia e si el la primul kilogram!

24+

Haiduc iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _irina_ spune:

Netarantula aoleu, eu ce sa mai zic de kilograme? Ca daca ma duc ca de obicei seara si ma cantareste si pe cantar din ala de trei lei am cu 2-3 kg mai mult decat dimineata pe cantarul meu electronic. Si cum pe ala electronic imi indica 6 kg mai mult...

Felicitari pentru bb grasunel si sanatos, asta e ce conteaza!

24+

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by _irina_

Netarantula ??

24+

24+

Haiduc iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa.g spune:

Nerantula - felicitari pt bebe grasunel!! Multumesc pt gandurile bune si iarta-l pe dr-ul tau ca te-a certat:asa fac ei sa ne sperie ca sa fim cuminti!!

26 +
www.flickr.com/photos/25613544@N08/?saved=1" target="_blank">noi si burtica

Mergi la inceput

Denisa, ti-am vazut acum pozele, esti foarte frumusica si te prinde burticuta!
Cat despre doctor, nu sunt suparata pe el, ci pe mine ... are dreptate, am luat prea mult, mult mai mult decat ii trebuie lui bebe si am de gand sa il ascult si sa tin un fel de regim .. nu hipocaloric, dar fara chestii daunatoare, pentru ca e drept ca am cam abuzat de dulciuri uneori, si paine, si mancat seara .. gata, ma fac fata rationala!

24+

Haiduc iubit

Mergi la inceput