Mamici norocoase de sept-oct 2008 (74)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

Dar nu cred ca este legal sa faca asta Mary, in lege scrie ca medicul de familie recomanda, probabil ei zic asa ca sa te lipsesti, e normal sa nu le convina sa te plateasca salariu intreg si tu sa muncesti 6 ore, dar nici legea nu au cum sa o incalce. Eu as zice sa faci cererea scrisa si sa iti raspunda ei in scris ca trebuie sa mergi la nu stiu ce medic al lor, sa vedem in ce baza legala nu iti acorda dreptul tau de gravidutza.

25s
http://albume.claudiugilmeanu.ro/weddings/roxana_cristian/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau_geo spune:

Buna burticute

va lasa omu la pagina 1 si voi in cateva ore scrieti 9 pagini??? mari zumzaitoare mai sunteti

pana apuc eu sa va citesc din urma poate ma ajutati si pe mine: stiti vreun magazin de desfacere cu produse de la Primii pasi? ca am pus ochii pe cateva produse de la ei si as vrea sa le vad efectiv.

26+ Mami fericita de Irina

Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatoase!

www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita

Atat a mai ramas pana vine minunea
AMR 96 ZILE

Mergi la inceput

uite pt cele interesate un site dragut cu multe produse interesante
w w w . b i z r a t e . c o m / b a b i e s _ k i d s

AMR 96 ZILE

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Aurorra

Buna burtici de sept-oct 2008!! Felicitari tuturor pentru bebei sa fie sanatosi si mancaciosi!
Vad ca s-au terminat "intepaturile", ma bucur ca nu mai este tulburata linistea topicului!

Ma inscriu si eu pe listuta voastra, sper sa ma primiti!
Am citit si eu cat am putut din urma si pot sa spun ca sunteti tare dragute si haioase!
Sa va dau si eu cateva date despre mine:
DN: 28.07.
UM: 08.01.2008
DPN: 14.10.2008
Sper sa ma scrieti si pe mine pe listuta!
Acum am fugit ca sunt la serviciu si sunt dusmani prin zona!
Va pe toate!
Aveti grija de voi si de bebei.

Aurora22+, mamica de viitor delfinas

http://md.lilypie.com/LID2p3.png

Buna Aurora, bine ai venit la Odiseea noastra, sa ai sarcina si nastere usoare.

AMR 96 ZILE

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Piersicutza

Of, scrisesem in capitolul vechi si nu m-am prins decat dupa ce-am citit din urma. Copiez aici ce scrisesem acolo:

Gata, am venit.

Va multumesc din suflet la toate pentru sustinere si agitate si toate vorbele bune care asa bine-mi merg la sufletel .

Totul e in grafic, fetita mea nu s-a transformat in baietel.
Masuratorile sunt ok, femurul e mai lung dar la doi parinti inalti e normal asa ceva.
Singurul lucru nou ce l-a depistat este ca cordonul ombilical contine 2 tuburi si nu 3 cum ar fi normal, adica o artera si o vena in loc de 2 artere si o vena. Medicul a zis sa nu-mi fac griji deloc caci deocamdata copilul e perfect normal dar trebuie urmarit in timp daca se dezvolta bine. L-am intrebat daca pot face ceva sa se hraneasca mai bine, el a zis ca nimic, totul e ok.
Ma apuc acum sa caut pe net cazuri asemanatoare sa ma documentez putin.
Daca voi stiti ceva sau ati auzit despre asa ceva, va rog sa-mi povestiti si mie.

toate fetele dulci si revin dupa ce mai citesc

22+

Piersicutza

Felicitari pt fetita in grafic, stai linistita ca sigur va fii bine bebelina chiar daca sunt doar 2 tuburi si nu 3. Sunt sigura ca cineva acolo sus are grija de ea

AMR 96 ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

nerantula, CD27, multumesc pentru raspunsuri. Nu vreau sa ma cert cu ei sau sa creada ca fac intentionat, pentru ca la intoarcerea la munca pot sa-mi faca si ei probleme si atunci nu este ok. In schimb vreau sa-mi iau medical vreo 2 saptamani in iulie si vreo 2 saptamani in august, ca pana acum nu mi-am luat deloc, nici medical si nici de odihna. Pe ala de odihna vreau sa-l pastrez si sa-l iau in septembrie si sa intru in cele 126 de zile dupa nastere. Asta este planul, acum voi vedea daca imi permite si sarcina.

maryb 19+ cu

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

mai dar harnicutze mai sunteti!!! abia am reusit sa citesc tot printre bucatareli si copchil
CLAUDINA
SANZIANA
PINGUDINA
piersicutza, eu zic ca nu e nik grav, altfel se alarma dr. stai linistita
feli, hai cu vestile bune!
aurora, bine ai venit!
ce ma oftic ca la scirbici nu pot deschide linkuri cu poze, si acasa uit pe unde le-ati postat
moama, ratonelu, ce sexoasa ai fost la maritis
sper sa intru si mai tirziu, acum fug afara la copii, adica dupa tati si alexa.

alexa simami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa.g spune:

Buna fetele!!
Noi nu am mai intrat de mult!! La munca nu mai am net iare cand ajung acasa stau doar in pat sau am grija de la meu sotior care mi-a facut o mare bucurie si are piciorul in ghips!!

Am vazut ca baieteii sunt la putere in listuta!! Felicitari tuutror mamicutelor!

Bebele nostru are 1012g - am fost aseara la dr si l-am vazut.

La multi ani pentru SANZIANA, CLAUDINNA SI PINGUDINA

Pup toate fetele

26 +
www.flickr.com/photos/25613544@N08/?saved=1" target="_blank">noi si burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piersicutza spune:

Am cercetat pe net problema cordonului ombilical cu o singura artera in loc de doua.
In limbaj medical se numeste SUA (singular umbilical artery). Ca de obicei, multe pareri si bune si rele.
Unii spun ca asa ceva e semn de malformatii, altii spun ca de multe ori copiii s-au dezvoltat perfect normal si dupa nastere.
Cert e ca acele malformatii se pot depista deja la ecografie, iar la mine nu a fost cazul. De exemplu femur prea scurt ar fi un indiciu iar la noi femurul e chiar mai lung decat normal.
Incerc sa raman calma si rationala, sper ca Dumnezeu are grija si de noi si astept urmatorul control, cel de 28 de saptamani.
Pana atunci m-am gandit ca n-ar strica sa ma ocup mai serios de mine, adica sa mai fac si ceva sport caci inainte de sarcina mergeam si la cursuri de dans si la antrenamente. Acum am pastrat doar un curs de dans unde bebelina mea se simte foarte bine caci intotdeauna dupa el, dormim perfect.

Va pup pe toate si va multumesc pentru sustinere si atentie, sunteti niste prietene adevarate si sunt fericita ca v-am gasit aici.

O seara minunata tuturor!

22+

Piersicutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

clau_geo, e pe Sos Pantelimon nr 114-124, se numeste B a bylandia. Telefon 250.32.44
Eu am un cupon de reducere de 10% de la Baby Expo de la ei si vreau sa imi achizitionez un sterilizator pt 8 biberoane si un carusel muzical. Chiar vroiam azi sa mergem da am uitat. POate ajungem zilele astea si iti dau mai multe detalii.

Pupici

POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBU
25+ Cuculetz Andrei

ARE MAMA UN CUCULETZ

Mergi la inceput