Mamici de pepenasi de iulie-august 2008 (83)
Raspunsuri - Pagina 12
SunSmile spune:
Neata,
La multi ani Violeta! Sa-ti dea DD tot ce-ti doresti tu, sa ai parte de toata fericirea din lume alaturi de mult asteptata bebelina si de sotul tau! O zi frumoasa iti doresc!
Biri stiu mami ca se vad in apa da' toti doctorii se mira, au zis ca are gurita mai bine conturata decat alti bebei. Acu' sper sa insemne doar atat si nu "africa stile", ca pana gasesc bilet de avion, dorm la usha:) Si poti sa rosesti pana maine...tu ai luat 17, io am 14..so what? Slabim toate dupa...cu Anna si cu bebe tu ai impresia ca vei avea cum sa nu slabesti?:)
Vio am vazut hainutele bebelinei si sunt minunate! Cu degetele nu stiu sa te ajut, dar am mai auzit fete care se plang!
Bey, poate eu sunt inconstienta (probabil in multe cazuri sunt) dar mie nu-mi este frica de chestia cu Avent. Momentan mi se par cea mai buna solutie si le voi folosi cu incredere si punct. Ca daca dau in paranoia cu orice, o tin pe fii-mea in burta pana la 18 ani:)
Flo noi avem la job cumpana. Si stiu ca mai vroia un coleg intr-o vreme si tipa respectiva i-a zis ca parca 7 mil sau 8 este si esti obligat sa iei nush cata apa la nush cat timp. Daca vrei pot sa sun la cumpana sa-i intreb. Io am dispenser pe usha frigiderului si sticlele le arunc...la coshul special pt plastic.
Si apropos de asta, pe strada la mine, in afara de ghena de gunoi veche, au instalat si cele 3 pt hartie, sticle si plastic. Si surpriza placuta este ca din ce in ce mai multi vecini vin cu sacosele separate iar cei de la rebu la ora 23.45 in fiecare seara (ca i-am invatat deja) vin si-l iau...separat. Ceea ce e minunat...poate incet-incet, invatam si noi...
A dat logoreea in mine vaz! So, ma'c sa rabatez cafelutza cu laptic!
Pup si o zi de vineri scuurta, usoara si frumoasa! Si cu 2-0 diseara!
SUN 38+
vias spune:
'neata...si eu cu la calculator...ma alatur...
...este a doua noapte cand dorm f bine, ma mai trezesc o singura data pt a merge la toaleta....si de vreo 2-3 ori cu mana amortita...dar adorm instantaneu...
...nu stiu daca este dopul, azi dimineata nu am mai gait nimic pe chilot...si eu sper sa mai stea in burtica...mai are de stat 3 saptamani si jumatate...asa ca-l rog sa fie cumintel....am inceput sa am si eu contractii dureroase...dar banuiesc ca fac parte din ''normalitatea unei sarcini'', nu???
Inca 2 zile la servic....si GATA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Cami 35s+, cu ?????
pustai
violeta29 spune:
SUN , mersi mult de tot pentru urare, esti prima pe ziua de azi
Eu tot dau cautare pe google de-am incins calculatorul, dar s-ar parea ca nu exista remediu pentru "amorteala" cred ca o sa intreb si doctorul.
Speranta moare intotdeauna ultima!
cea mai fericita29+ cu Alexandra Valentina
www.flickr.com/photos/26288269@N04/" target="_blank">in asteptarea unei minuni
mult asteptat
garderoba printesei
a.cicel spune:
Neatza burtici
Eu la ora 9 mer la spotal pt investiatii suplimentare. V-am spus ca mi se tot face rau si ieri mi-am facut analizele la sage, care au iesit bune. Am sunat-o pe doctorita si a zis sa ma prezint la ora 9 cu un mic bagaj la spital. Sper sa nu fie probleme prea mari. Acuma stau si o astept pe mama sau pe sora mea (nu stiu care din ele) sa vina sa stea cu Bianca, sau sa o duca la ele. As fi dus-o eu, darinca doarme si mi-e mila sa o trezesc.
burticile
Andreea 36+ Denisa Ioana si Bianca Maria
POZE
violeta29 spune:
CAMY ,deci si tie iti amortesc mainile? Macar ai putut dormi, eu m-am foit ca bezmetica toata noaptea.
Bine ca mai ai doar doua zile la erviciu!
mult asteptat
garderoba printesei
vias spune:
incerc sa pun vergheta pe deget...dar nu vrea....pur si simplu nu vrea......
pt fetele care au mai nascut
acum se pare ca am retinut foarte multa apa....sunt foarte umflata...dupa ce nasc imi revin????????...nu de alta,dar am foarte multa incaltaminte care acum ma uit la ea....si la fel se intampla cu vergheta...o sa o mai pot purta????...sau trebuie sa merg sa o largesc???????????
Cami 35s+, cu ????????
pustai
a.cicel spune:
quote:
Originally posted by camy_pus
...am ajuns acasa, dar am o senzatie de sufocare...eu nu am mai auzit nici o gravida spunand asta...stiti despre ce e vb???
Cami 35s, cu ?????????
pustai
Sufocare zici? Eu de o saptamana am starea asta. Si sper azi sa aflu si motivele. Dar la mine se adaua si stari de lesini, ameteli si senzatii de greata.
POZE
the_andreea spune:
Neatza fetele!Si eu la o cu lapte!
Violeta!!! Sa fii sanatoasa si tot ce iti doresti.
Am fost si noi miercuri la eco,bb e bine,are inca capusorul mobil,deci nu e pregatit sa iasa,are 3400 g,ceea ce e ok zic eu,ca nici prea mare parca nu as vrea sa fie.Si sper sa nu se razgandeasca pana miercuri cand plecam spre Piatra.Sotul meu a zis ca are tupeu sa plece cu mine daca ma apuca nasterea,dar oare rezist 5 ore pe drum?Poate totusi reusim sa ajungem tot 2 in 1 fara stresul travaliului prin munti.
Camy si eu am avut contractii dureroase acum vreo sapt-doua dar nu s-a intamplat nimic.Pp ca uterul se preg pt nastere si atata timp cat nu sunt contractii regulate nu ai de ce sa iti faci probleme.
la toata lumea si o zi faina sa aveti
Andreea 39+1 si Theona(27.08.2002)
a.cicel spune:
Violeta , bb sanatos si tot ce iti doresti.
Fug la dus ca imediat tb sa plec.
POZE
violeta29 spune:
Multumesc mult de tot fetelor!
A.CICEL multa bafta la doctor, te asteptam cu vesti bune.
CAMY , nici eu nu mai pot purta verigheta iar de incaltaminte, fina mea zicea ca a crescut cu un nr pe timpul sarcinii iar apoi asa a ramas. A trebuit sa dea de pomana tot ce avusese de incaltat. Si eu cand ma gandesc ca port marimea 40. Daca se transforma in 41, io de unde ma incalt ca si aa aveam o problema la capitolul asta
THE ANDREEA ce curajoasa esti!Te admir, eu as fi vrut sa plec in vara asta la munte dar parca imi este cam teama , ma tot gandesc , daca ma apuca cine stie ce pe-acolo?
mult asteptat
garderoba printesei