Mamici de pepenasi de iulie-august 2008 (83)
Raspunsuri - Pagina 13
violeta29 spune:
Gata m-am hotarat, plec la piata sa-mi cumpar fructe , poate mai tarziu dau si o raita prin magazine, azi e zi de relax...
Speranta moare intotdeauna ultima!
cea mai fericita29+ cu Alexandra Valentina
www.flickr.com/photos/26288269@N04/" target="_blank">in asteptarea unei minuni
mult asteptat
garderoba printesei
locca spune:
Violeta, la multi ani! Sa fie totul bine!
Camy, mie mi-au ramas picioarele un pic mai mari, dar nu pe lungime ci pe latime . N-am mai putut purta toate incaltarile de dinainte.
Iar verigheta am dat-o la largit dupa ce am nascut. Dupa ceva timp mi s-au mai subtiat degetele, dar n-as putea spune daca verigheta de dinainte mi-ar fi venit iar bine (ma rog, eu oricum mi-o facusem cam fixa si vroiam sa fie mai larguta un pic, deci as fi largit-o si fara side-effectul asta al sarcinii).
Ruxandra, mama lu' Matei (13 sep. 2005)
bb2
dana81 spune:
Neata fetele...LA MULTI ANI VIO!!!! SA FII SANATOASA!!!
EU SUNT BULVERSATA SI PLANSA DE LA 6 DIM INCOACE...AM AFLAT O VESTE TERIBILA...FRATELE SOTULUI MEU DE 28 DE ANI A FOST UCIS IN AFGANISTAN....TARE MI-AS DORI SA-I ALIN SUFERINTA SOTULUI MEU...SA FAC CEVA SA TREACA TOATE ASTEA...DACA NU AMSA MAI INTRU ZILELE ASTEA...SA STITI, ORICUM NE-AM OBISNUIT AICI SA NE SPUNEM SI BUNELE SI RELELE.....
32 si CLARA ANDREEA
MAI SUNT 8 SAPTAMANI
AnnaBaby spune:
Neata feteleor! Am venit si eu cu o sa o beau alaturi de voi, sa vedem daca mai vine azi vreun pepenas!
VioletaLA MULTI ANI, sa fii sanatoasa, fericita si implinita alaturi de bb si de familia ta!!!
Dana imi pare tare rau de ce vi s-a intamplat, suntem toate alaturi de tine, daca ai nevoie sa vorbesti cu noi, suntem aici. Ai mare grija de tine sa nu te superi prea tare, nu cumva sa deranjezi pe bb!!!
Camy nici eu nu mai pot purta verigheta de vreo 3 saptamani, am incercat s-o pun pe deget, am reusit intr-un final dar ma strangea de mi se albise degetul... Asa ca am renuntat... Sper ca dupa nastere o sa revin la normal, de fapt asa ar trebui, ca vom elimina surplusul de apa din organism, nu? Am observat si la picioare niste modificari de nr cand am fost la nunta si m-am incaltat cu niste sandalute de vara trecuta, cu chiu cu vai au intrat in picioare si ma strangeau tare. Sper ca o sa lemai pot purta, bine nu neaparat vara asta, ca eu am foarte multe incaltari cu tocuri - din cauza serviciului, pe care chiar n-am chef sa le port, vreau numai chesti comode...
Am vazut ca vorbeati despre actele necesare pt trusou, dar care e valoarea lui, ca eu stiam de 150 lei, si ma gandeam ca pt atata lucru chiar nu merita sa ma consum cu acte, dosare si cozi la primarie... E mai mult cumva?
Anna 35+ cu Ioana Maria
AMR 5 saptamani
vinebarza
bebe
poze
violeta29 spune:
DANA imi pare tare rau de fratele sotului tau, cuvintele sunt de prisos, daca ai nevoie de un umar pe care sa poti plangi noi suntem aici
ANABABY si eu stiam de trusou ca e 150 lei , dar in schimb nu stiu cat e prima aceea ptr nastere? Se da doar la primul copil?
La noi ploua astept sa se opreasca ploaia sa pot pleca la piata.Pina atunci mai stau pe-aici cu voi
Speranta moare intotdeauna ultima!
cea mai fericita29+ cu Alexandra Valentina
www.flickr.com/photos/26288269@N04/" target="_blank">in asteptarea unei minuni
mult asteptat
garderoba printesei
Kimmy spune:
Neatza
Violeta La Multi Ani! multa sanatate,impliniri si un bebe mare si mancacios iti doresc!
Dana imi pare tare rau de cumnatul tau.Sa va dea DD putere sa treceti peste.
Fetelor si eu sunt umflatica,dar la verigheta am zis ca nu renunt nici de trebuie s mi-o taie de pe deget .Acum sunt la perioada ca nu o pot scoate de p[e deget,dar nici nu ma strange prea tare.Sper sa scap fara probleme.
Camy eu stiu ca dopul se poate elimina incetuc pe parcurs de 2-3 saptamani inainte de nastere,asa ca nu-ti fa probleme .Cat despre contractii,ei bine si eu am cu carul,si nedureroase si dureroase,de mai nou burtica imi sta aproape una-ntruna incordata .M-am cam saturat,ma dor toate,simt cum imi cedeaza colul deja,asa ca nici nu vreau sa ma gandesc cum va fi cand iese capul lui bebe pe acolo.Asa ca Zen
Azi vroiam sa intru cu multe vesti bune si cu poze noi cu patutul montat si se pare ca tot nu mi s-au finalizat planurile...deja ma disperaaaa.Ma mandresc macar cu faptul ca in sfarsit ne-am cumparat caruciorul ,e www.semwa.eu/products/Carucioare-accesorii/Sistem-Shop-Drive/Carucior-Hauckscaun-auto-Speed-Sun-Plus-Shopn-Drive-69-ro.html" target="_blank">asta.Ce parere aveti?
Va
Kimmy37+Timeea Kristina AMR 3 saptamani
dara_d spune:
Neata
LA MULTI ANI VIOLETA ,numai de bucurii si impliniri sa ai parte alaturi de bebe ce va veni si de sot.
Dana imi pare rau sa aud asa ceva ,incearca sa te te ti tare pentru bebe, ca mai trebuie sa stea in burtica.
Camy bine ca termini si tu cu serviciul ,poate de aia esti si asa umflata ,adica retii apa prea mult.Eu inca port veregheta, o pot pune pe deget si scoate dar un pic mai greu. Si eu retin apa,dar cred ca nu asa mult. De incaltat,imi vin inca papucii luati anul trecut pe vara.
Problema mea este ca noaptea ma dor lateralele picioarelor , imi amotersc si trebuie aproximativ sa ma introc de pe stanga pe dreapta din ora in ora.
Sun azi pe unde mai alergi??
Bujo si Mada si eu mai am probleme cu mama , dar nu asa mari ma lasa in pace mai ales de cand sunt gravi ca sa nu ma streseze cred. Dar nu am stat cu ai mei ,de fapt noi stam singuri din 2003 si ne-am casatorit in 2005, dar niciodata nu am stat nici cu parintii nici cu socrii.
Ma duc si eu sa pap ceva ca imi e foame, apoi revin sa vad ce mai scrieti.
Ca pe la 11.30 trebuie sa ma duc la cosmetica sa ma fac gigea, sa ma epilez.Ca maine merg la nenea doctorul.
Ana xena astept sa ne anunti daca e ceva<da ???
Pupici Tecky, Ankalaura, Narcisa, Biribu, Annababy,si toate fetele nu mai nominalizez ca nu tin minte atatea nume.
36+
http://bd.lilypie.com/IHRjp2.png
the_andreea spune:
Dana,imi pare rau pt pierderea suferita.
Fetelor vecine cu mine de DPN,am si eu o intrebare.: voi cum il mai simtiti pe bb?Ca al meu are perioade de liniste totala chiar si de 2-3 ore si pe urma se mai intinde un pic,dar nu mai loveste asa cum lovea cu ceva timp in urma.Si eu devin paranoia si ma agit si imi fac fel de fel de ganduri negre si ma apuc sa ii mai dau cate un ghiont sa il trezesc.Bine,si doctorii mi-au spus ca e cam inghesuit acolo,saracul! Of,abia astept sa se nasca!!!
A,si ma "laud" cu 10 kg in plus.Oare mai iau in greutate???
Andreea 39+1 si Theona(27.08.2002)
anaxena spune:
anuntz,anuntz!!!
acum va anuntz ca am implinit 39 sapt!!!si ma tot gandesc la inducerea travaliului...nu sunt hotarata dc sa ashtept sa nasc cand o vrea bb,asta insemnand sarciana depashita
Ana-Maria39+ am schimbat prefixul!!
am oMARIA!!!AMR 7 zile
numaratoarea inversa a inceput
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
anaxena spune:
quote:
Originally posted by the_andreea
Dana,imi pare rau pt pierderea suferita.
Fetelor vecine cu mine de DPN,am si eu o intrebare.: voi cum il mai simtiti pe bb?Ca al meu are perioade de liniste totala chiar si de 2-3 ore si pe urma se mai intinde un pic,dar nu mai loveste asa cum lovea cu ceva timp in urma.Si eu devin paranoia si ma agit si imi fac fel de fel de ganduri negre si ma apuc sa ii mai dau cate un ghiont sa il trezesc.Bine,si doctorii mi-au spus ca e cam inghesuit acolo,saracul! Of,abia astept sa se nasca!!!
A,si ma "laud" cu 10 kg in plus.Oare mai iau in greutate???
Andreea 39+1 si Theona(27.08.2002)
bb meu e activ de 3 zile si asta inseamna ca mai da un picior in coaste se icordeaza,se joaca cu colul...face orice dar nu doarme cel putzin cat stau eu treaza ,iar mishcarile sunt in reluare nu asha zbuciumate ca la 32-34sapt
Ana-Maria39+ am schimbat prefixul!!
am oMARIA!!!AMR 7 zile
numaratoarea inversa a inceput
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!