Mamici de pepenasi de iulie-august 2008 (83)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Oana..nu ma doare nimic...numai ca inca imi apar mici pete maronii pe chilot...nu stiu de ce...daca e de la dop, nu e prea devreme????

Cami 35s, cu ?????????????

pustai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Camy e posibil sa fie dopul, dar asta nu inseamna ca o sa si nasti. Sa mai stea bebicul la caldurica sa se faca rotofei!

Flory mami de Alex 23.02.2006 si 37+ cu

AMR 3 saptamani

bebe 2

pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela82 spune:

Magda ciudata intamplarea ta de la Kaufland, ramai fara cuvinte !!!

Camy ma bucur ca in sfarsit aud vesti bune de la tine, sper ca totul sa mearga spre si mai bine.

Multumesc tuturorptr raspunsurile referitore la cele 126 de zile

Sun sa stapaneasca Galu sanatoasa tot ce-a primit, rasfatata inca de la mami din burtica.

Vio suna cam SF ce povestesti tu legat de conditiile din spital, iar faza cu unghiile mi se pare cea mai tare. Acum asta e! O sa treaca repede timpul in spital si important e sa fie bebita sanatoasa.

Si mie mi-au aparut vergeturi pe burtica si ma manaca de mor zona aia. Am tot sperat ca scap, era singurul loc unde n-aveam si m-am dat cu crema chico de pe la jumatatea sarcinii.

Dia ce frumos suna sa ne iubim contractiile. Eu p-astea BH le iubesc sa vedem la alea dureroase ce sentimente o sa am.

Bujo ce m-a distrat faza cu sigka masinii [rad tare] asta cu apa am auzit-o si eu, cica sa nu torni apa ca nush ce se intampla, si pe mine ma amuza toate superstitiile astea.

Boti foarte faina camera gargaritei, ma bucur ca ai terminat, de-acum te mai linistesti si tu.

Didi stai linistita ca o sa fie bine, poate e ea mai micutza.

Ingry bine-ai revenit! In sfarsit in casuta noua.

Morcoveata bine-ai revenit!

Sylviuta deci mai tinem majoretele la naftalina un pic.

abia am reusit sa parcurg capitolul precedent, mai am putzin de recuperat.

37+ AMR 2+
ANDREEA ???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

....eu merg la nanic...azi parca nu a scris Anaxena...ce-o fi cu ea?????????????...scoatem agitatele???

Noapte buna,

Cami 35, cu ??????????

pustai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

sunt bine!!!va anuntz eu dc nasc ,statzi fara grija

Ana-Maria38+ am schimbat prefixul!!
am oMARIA!!!AMR 8 zile
numaratoarea inversa a inceput

proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta29 spune:

Bunaseara, am reusit si eu sa citesc ce-ati mai scris. Harnicute ati mai fost!
MADA am salivat cand am citit ce faci de papa, pleeeeease ma primesti si pe mine la masa , ca io de la o vreme is cam in pana de idei...
FLO , nu stiu cat o fi costand Cumpana , eu am de la ASTON si a costat 3,5 mil lei. Si noi ne cam saturasem sa facem depozit de sticle...
GABRIELA , intr-adevar sf, eu inca nu mi-am revenit din soc, daca mi-ar fi povestit cineva care sunt conditiile as fi zis ca exagereaza dar am vazut cu ochii mei...Si m-am minunat...
Vorbeati de mame... Asadar sa-mi dau si eu cu parerea: Am o mama minunata, ii multumesc ca exista, ii sarut mana , si ma rog la Dzeu sa-i dea sanatate sa-si vada nepotica mare! Nu pot sa zic ca nu mai avem si noi divergente de opinii, sau mici discutii in contradictoriu, dar imi respecta deciziile, nu incearca sa se impuna, si ma ajuta mult de tot si moral, dar si material...
Si fiindca am reusit in sfarsit sa spal si sa calc primele lucrusoare achizitionate am reusit sa pun si cateva poze la semnatura. E putin deocamdata dar trebuia sa incepem de undeva nu?

Speranta moare intotdeauna ultima!

cea mai fericita29+ cu Alexandra Valentina
www.flickr.com/photos/26288269@N04/" target="_blank">in asteptarea unei minuni
mult asteptat
garderoba printesei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana_1976 spune:

Syylviuta, imi pare rau ca ai avut o surpriza neplacuta. Dar stii ceva? Si aici, nu numai in Romania au prioritate cele in travaliu.Asta am aflat fiindca prietena mea care a nascut aici era programata la operatie la 8 dimineata si de-abia pe la vreo 3 a intrat in cezariana.(eu tot asteptam sa-si deschida telefonul, sa-mi trimita un mesaj ceva si..nimic.Chiar incepusem sa ma ingrijorez dupa atitea ore...)

Morcoveatza m-a pus pe ginduri ceea ce ai scris despre Avent fiindca aici am vazut totusi de vinzare...Cred ca totusi canadienii stiu ei ce stiu.As avea o intrebare: e adevarat ca premergatoarele nu sunt comercializate in Canada? Daca da, pentru ce motiv? (aici exista dar nu sunt indicate de folosit pina cind copilasul nu se poate ridica singur in pozitie bipeda).

Ella si aici conditiile concediului de maternitate sunt foarte bine stabilite de lege si se aplica la toata lumea la fel, cu toate ca exista mici diferente la persoanele care lucreaza in anumite domenii cu grad de risc pt. sarcina.Peste tot exista brosurele cu aceste drepturi ale gravidelor si nu cred ca exista cineva sa nu le cunoasca.

Camy si eu cred ca e dopul...

Merg sa mai citesc din urma ca aveti mare spor la scris asa cum imi place mie.

Mariana 36+
mami de Monica, Matei, Markus si Magda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Mariana, cu privire la Avent &co, Europa nu a luat inca nici o decizie, mai stau sa se scarpine. Francezii cica fac si eu cercetari si poi se pronunta . Stiu ca firma Dodie nu are caca maca ala.

Vicky 38+ si Maya
AMR +1 saptamani

Bebele casei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biribu spune:

mada a noastra coboara cu viteza luminii scarile, are un sistem - se da pe burta ca pe topogan asa, a inceput cind era bb mic nici nu mergea in picioare... o las dar sa fiu si eu prin preajma. de urcat cam ca un catel, treapta cu treapta de-a busilea. bei dar tu gatesti nu gluma...cu mama: incearca sa ignori chestiile neesentiale care pina la urma nu conteaza prea tare ca le schimbi tu dupa ce pleaca, ramii pe cit se poate zen, e drept ca e mai greu cu alea esentiale.... asta e planul meu cel putin.

sun daca te lasa la usa urca-te in avion papusa ca te primim noi. buzele se vad mari mai mami ca doar se vad prin apa....si nu ma face sa rosesc, m-am cintarit azi si am luat 17 kile

am mai incercat sa pun poze cu lucrusoarele de bb dar nu merge asta e...

38+

Mami de Anna (5.02.2007) cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta29 spune:

Bunadimineata!Cine vine la o cafeluta cu muuult laptic?
Eu iar am dormit "pe sarite" ,iar acum sunt cheauna de cap. Ma tot trezesc noaptea cu mainile amortite, de nu stiu ce sa le mai fac. I se mai intampla cuiva asa ceva? Oare care o fi remediul? Ca deja nu mai suport. Am dat eu o cautare pe google, dar n-am gasit nimic relevant. Mai incerc.

Speranta moare intotdeauna ultima!

cea mai fericita29+ cu Alexandra Valentina
www.flickr.com/photos/26288269@N04/" target="_blank">in asteptarea unei minuni
mult asteptat
garderoba printesei

Mergi la inceput