Mamici norocoase de ianuarie-februarie 2009 (11)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris30 spune:

quote:
Originally posted by miereamara

Eu am "basculat" niste mancare chinezeaza la mall, sper sa nu mi se faca rau mai tarziu...Am luat niste lucrusoare dragute pt bebe, era sale si nu m-am putut abtine, am dat pe trei body-uri, o salopeta si niste botosei 15 dolari.

“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

My baby

De care ai luat de baietei sau fetite????

http://bd.lilypie.com/cmePm4.png
8+ Doamne ai grija de bebeii nostri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Toate hainutele pe care le-am luat au un singur punct in comun: nu contin culoarea roz, nu imi place deloc aceasta culoare! Predomina galbenul, verdele, bleu, alb, oricum un lucru stiu sigur: daca o sa am o fetita nu o s-o imbrac in roz.

“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.

My baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_ spune:

miereamara, si mie imi place Bianca, e un nume f frumos..

Eu ma gandeam la Andreea, daca o sa avem o fata, la nume de baieti nu prea m-am gandit, imi place Andy, dar mai e timp..

Cu cumparaturile am zis ca o las pe mai tarziu, poate cu vreo luna-doua inainte de a naste. Eu am pierdut o sarcina la inceputul anului, eram in 6 saptamani, dar a fost un moment dificil. Cred ca din cauza asta nu prea pot sa enjoy cum ar trebui sarcina, si mi-e cam frica sa nu se intample iar ceva. Sper totusi ca va fi bine pana la sfarsit.

Cris30, mi-ai facut o pofta de ardei umpluti, aoleu, cu putin de smantana...deja nu mai pot...pacat ca n-are cine sa mi-i faca si cum pe mine ma ia greata pe seara, n-am nici o sansa sa-i fac...dar imi vin socrii din Romania weekend-ul asta si se rezolva si problema cu mancarea

Acu sunt la servici, e 2:30pm, cred ca pe la 4 plec ca nu mai pot de oboseala...imi vine sa ma culc cu capul pe tastatura...si diseara mai are si Alex serbarea de sf de an, Kindergarten Musical

Mergi la inceput

Legat de vitamine, chiar voiam sa iti sugerez sa le iei seara, inainte de culcare. Mie imi provoaca greata si chiar arsuri la stomac, dar am observat ca seara luate inainte de culcare, nu mai au asa efecte adverse (sau ma rog, nu le mai simt eu).

Noi trebuie sa mergem la o nunta in trei-patru saptamani si m-am uitat dupa o rochie, ca sunt domnisoara de onoare (gravida). Nu stiu ce sa fac, sa mai astept doua-trei saptamani, poate iau proportii? Costa si o caruta de bani rochia pe care am ochit-o, ma gandesc ca poate o baga la sale pana atunci.

Martin Luther King Jr.

My baby

Mergi la inceput

Eu cu Alex am vazut numai nuante de albastru, si pe ici pe colo cate putin de verde si rosu, numai super heroes, masinute si video games... si acum mi-as dori sa vad si niste pink si niste papusi prin casa ...nu ca imi place in mode deosebit pink-ul, dar dupa atata albastru merge si o doza de roz

Mergi la inceput

Anca, voiam sa te intreb in ce stat esti, dar mi-am adus aminte ca ai spus. Ma frapase diferenta de fus orar. Noi vrem sa ne mutam la anul din florida, eu inclin spre Seattle, sotul spre San Diego, California. Mie California mi se pare prea scumpa, o fi frumos dar casele sunt muuuuult prea scumpe comparativ cu Florida de exemplu. aici cu 200,000 iti iei super casa, cu trei dormitoare/3 bai, curte mare (ma refer la orasul unde stam nu in Miami). Prin Seattle ai idee cum sunt preturile la case si chirii?

Martin Luther King Jr.

My baby

Mergi la inceput

nu cred ca o sa maresti prea mult in 2-3 saptamani...e inca la inceput...dar depinde de fiecare organism

Cand eram in sarcinata cu Alex, spre finalul lunii a 4-a am inceput sa merg la interviuri, sa ma angajez...tin minte ca nu mi se cunostea deloc burta si purtam hainele mele normale...cei drept atunci mi-a fost ff rau in primul trimestru, nu puteam manca mai nimic si cand incercam sa inghit ceva vomitam instantaneu..

Am sa incerc sa iau si eu vitaminele seara, pana acum le luam cam pe la pranz...

Chiar, legat de vitamine, voi de care luati? Mie mi-a prescris doctorita Prima Care si sunt acoperite complet de asigurare...nu stiu cat de bune sua rele sunt comparativ cu altele, presupun ca toate sunt cam la fel..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris30 spune:

Anca pai hai ca-ti trimit eu pachet un ardei umplut.
La mine ce nu-mi placea inainte imi place acuma de cand sunt gravi, e tocmai invers.Fetele au vorbit 2 zile de clatite, inchipuie-ti ca ieri seara eram in bucatarie pe o caldura de 35 grade si faceam clatite.Norocul meu ca nu mi-e rau de la miros.Dintr-un foc am dat gata 2 clatite cu dulceata de capsuni.Si inainte eram pofticioasa dar daca nu aveam imi trecea, dar acum mi se fixeaza o mancare in cap si pana nu mananc nu-mi gasesc linistea.

Irynuka o sa fii o domnisoara de onoare gravi si frumoasa, o sa atragi privirile pe acolo. De la ce magazin iti iei rochia??
Cu vitaminele asa am sa fac le iau seara, cand stomacul e mai linistit, cred ca si ieri din cauza lor am vomat.

http://bd.lilypie.com/cmePm4.png
8+ Doamne ai grija de bebeii nostri

Mergi la inceput

Sunt un pic offtopic, sper sa ma scuze celelalte fete:

Parca ai zis la un moment dat ca sotul tau e in IT...daca e, as zice ca Seattle e o varianta f buna..sunt multe firme mari de IT in zona

Probabil tot din cauza asta si preturile la case si chiriile sunt destul de mari...o casa de prin '90, cu 3 dormitoare/3 bai e in jur de 550.000..casele aici nu prea au teren. Acu depinde f mult de locatie, astea de care iti zic eu sunt cam la 5-10 mile in jurul firmelor de IT. Chiria pt un apartament cu 2 dormitoare/2 bai e in jur de $1200/luna.

Vremea in Seattle, dupa cum probabil stii e nashpa...ploua cam 3 sferturi din an, dar verile sunt frumoase, iernile nu sunt f friguroase si totul e verde pe tot parcursul anului.

Mergi la inceput

Ale mele se numesc Spring Valey Prenatale si au fost destul de ieftine, le-am luat de la Walmart. Am momente in care mi-e f greata si le sar, dar in schimb iau o pastiluta de acid folic.

Martin Luther King Jr.

My baby

Mergi la inceput