Mamici norocoase de ianuarie-februarie 2009 (11)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Iris2002 spune:

Fetele noi, si voua un bun venit din inima!

Dany83, nu te stresa, doctorita a zis ca e bine... gandeste-te ca stressul tau merge direct la puiul mic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris30 spune:

Am reusit sa mananc un ardei umplut cap coada si dupa am luat 2 tic-tac-uri si ma simt ok.Abia astept sa vina seara ca atunci ma apuca foamea mare.L-am trimis pe sotul meu saracutul sa-mi ia de la patiseria romaneasca tartine cu fructe si fursecuri,noroc ca avem magazine romanesti pe langa noi.

Bun venit noilor mamici, va doresc sarcini usoare fara prea multe greturi si bebelusi sanatosi si frumosi!!!

Eu ma gandeam ca din luna 4 sau 5 sa ma vopsesc cu vopsea fara amoniac din aceea care se duce dupa vreo 12 spalari,daca nu cateva suvite, desi e munca multa la ele.

http://bd.lilypie.com/cmePm4.png
8+ Doamne ai grija de bebeii nostri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany83 spune:

ce dragute sunteti,imi dati curaj;da puiutul meu era bine azi la eco i am vazut si inimioara nu ne asteptam sa bata asa devreme(6 sapt),acum o sa stau cat de linistita pot , sa vad la serv dc pot sta linistita sa am grija de bebe.va pup pe toate si sa avem parte num ai de bebei sanatosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany83 spune:

apropo ce stiti de doctorul iosup?am luat acum nr de pe net am intels ca tb sa iti faci programare cu vreo 2 luni ininate pt prima morfologie, o sa sun si eu maine sa imi faca o progr mai ales ca nu sunt din buc ,sper sa ma primeasca am intel;es ca este f aglomerat,iar doc cu care as vra sa nasc este ion ionut de la giuledsti merge cineva la el?stiti ceva de el eu am avut recomndarai bune pt el si strajan de la elias

Mergi la inceput

Danny83 si incearca sa nu faci prea mult efort.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_ spune:

Hop si eu, de abia am ajuns la servici..

Dany83, in situatii de astea doctorii aici recomanda sa nu faci efort, sa te odihnesti cat mai mult si no sex. Dar tu trebuie sa asculti de ce iti spune doctorita ta. Daca s-a vazut inima inseamna ca totul e bine, din cate stiu eu dupa ce se formeaza inima si se depisteaza heartbeat sansele de a pierde sarcina scad considerabil. (cred ca la 10% sau cam asa ceva)

Ma bucur ca ati scris cate putin despre voi, asa ajungem sa ne cunoastem putin mai bine.

Sa va spun si despre mine cate ceva: ma numesc Anca, am 29 ani, sunt casatorita de 9 ani ai am un baiat Alex, de 6 ani si jumatate.

Sunt din Suceava, am terminat facultatea de info in Iasi, dupa vreo 4 ani dupa absolvire ne-am mutat in State (statul Washington), in urma unei oferte de munca.

Si eu am greturi doar dupa-amiaza spre seara, ma apuca pe la 4-5 si tin pana adorm, pe la 10. Si in plus dupa-amiaza ma simt f f obosita, ieri era sa adorm in birou. Ma gandesc serios sa imi pun o canapea in birou sa pot dormi la pranz.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pusyketa spune:

Multumesc pentru primire....
Din pacate,eu nu am calculator acasa,m-am ferit cat am putut sa-mi bag "microbul" in casa,caci stiam ca nu ma voi mai dezlipi de el.
Asa ca va scriu de la sora mea,atunci cand vin pe la ea.
Deci....din pacate,desi as fi vrut,n-am cand sa citesc toate capitolele.
Oricum,am vazut ca lista e lunga.Sper sa va cunosc pe toate in timp.
Mai naste cineva la Municipal?

Si inca o intrebare: cu pofta de mancare ce ne facem? Ca pe mine m-a speriat!

8 week

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Iris, cu numele meu mai greu Mi-l pocesc in toate felurile: Airina, Arina, Arima, pana la urma cred ca atunci cand imi voi lua cetatenia o sa imi schimb si numele in Irene, ca se pronunta mai usor.
Noi daca vom avea o fetita, o vom numi Bianca, la baietel nu ne-am gandit inca ce nume sa ii punem, poate Luca...

“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

My baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Eu am "basculat" niste mancare chinezeaza la mall, sper sa nu mi se faca rau mai tarziu...Am luat niste lucrusoare dragute pt bebe, era sale si nu m-am putut abtine, am dat pe trei body-uri, o salopeta si niste botosei 15 dolari.

“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

My baby

Mergi la inceput

Fetele din schimbul 2 ce faceti???Eu mai mult am stat in pat azi ca mi-a fost rau...of si am de invatat. Ma luadam mai devreme ca am mancat un ardei, am reusit sa-l tin dar dupa ce am luat vitaminele m-a apucat o greata puternica parca aveam un vulcan in stomac, m-am abtinut cat am putut si dupa o ora de somn m-am smtit mai bine.De maine am sa iau vitaminele seara, nu le mai iau in timpul zilei.

Irynuka frumos numele Luca, e pe lista mea de nume pentru baiat.Am si pentru fata o lista de nume preferate si cand va veni momentul voi alege unul.

Si acum ca tot ma simt mai bine sa va spun putin despre mine. Am 31 de ani (la 30 am facut contul pe forum), am terminat in anul 2000 facultatea de Biologie din cadrul Universitatii Bucuresti, iar in 2001 am terminat un Master in Genetica Umana. Timp de 4 ani am predat la liceu in Bucuresti iar in 2005 am emigrat un state cu Loteria vizelor. Aici am facut diverse joburi care aveau legatura cu domeniul meu si acuma sunt in anul pregatitor pentru programul medical pe care vreau sa-l incep la anul in septembrie.

Mergi la inceput