Mamici norocoase de ianuarie-februarie 2009 (11)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Daiopri spune:

Chiar vroiam sa va intreb daca luati vitamine. Mie dr mi-a dat unele care sunt impartite in 2 pastile una dim si una seara. Macar nu mai sunt asa mari ca materna.
Irinuka, eu te intrebasem de nume:)) Eu pt fata chiar sunt in ceata, cam astea ii prezentasem si eu sotului Bianca, Andreea, Emma. Da lui cica nu ii plac. Mie mi-ar place Ioana, da e mare problema la pronuntare asa ca mai bine renunt. De baiat as vrea Tudor, ca am oscilat intre Tudor si Stefan la primul copil, asa ca is pregatita cu varianta 2. Alexandra nu putem, ca asa o cheama pe nepoata mea, iar Maria iarasi nu ca ar fi a treia in fam cu acelasi nume de fam (soacra si soacra soacrei).
Si noua ne vine socru in vizita vinerea viitoare, dar din pacate nu am mare ajutor la mancare (doar la mancat). Nu stiu cum ca am asa o senzatie ca nu mi-e foame rau (la baiat as fi mancat si masa), da tot mananc de frica sa nu mi se faca rau. Apoi dimineata ma ia cu lesin… Si dupa aia ma supar ca ma ingras:)) Ma gandeam sa mai sar vitaminele o perioada, si sa iau doar acid folic, da apoi ma gandesc ca e mai important bb decat faptul ca o sa fiu eu balena. Noroc ca sunt inalta...
Anca, si eu am asa o teama, dupa ce am citit atatea vesti cu sarcini pierdute/oprite, de imi vine sa merg in fiecare zi la dr sa vad ca e bine. Si cum aici nu se poate, asta e.
Miereamara, nu stiu cum sunt preturile in Seattle dar sper ca stii ca ploua si vremea e cam ca naiba. Iti zic ca suntem vecini, si mai am nitel si cedez nervos ca nu am avut primavara. Si cu atata ce se puteau lauda si astia pe aici. Daca nu as fi fost deja in vacanta in cari calde, zau ca emigram de aici. Apoi zicea parca sotu meu (ca eu aud selectiv, asa) ca sunt preturi ca lumea acum la case in Miami. Nu de alta, da noi aici (Vanc) nu avem nici o sansa sa ne luam casa. Adica avem, da nu am chef sa nu mai ies din ea (si cu putin noroc ne putem lua vreo darapanatura, la preturile actuale).
Hai la cat ma putin rau mamici curajoase:)

Numai bine tuturor
http://bd.lilypie.com/hfkmm7.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daiopri spune:

Ale mele sunt Preg vit, si au fost acoperite doar de la sot, ca ai mei is cu mot si nu au vrut.
Anca tu esti in Seattle?

Numai bine tuturor
http://bd.lilypie.com/hfkmm7.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris30 spune:

Ale mele se numesc DUET DHA, sunt 2 pastilute una cu vitamine si una cu omega3 acid care ajuta la dezvoltarea vederii si a mentalului la fat si sanatatea inimii la mama.
Ale mele nu sunt complet acoperite de asigurare ma costa pe luna 60$, imi inchipui cat e pretul lor original.

http://bd.lilypie.com/cmePm4.png
8+ Doamne ai grija de bebeii nostri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Anca noi platim la 2 bedrooms/2baths 1000 de dolari, deci diferenta nu ar fi asa de mare, pe cand in San Diego nu gasesti apartament sub 1600.

Mai din cauza ploii nu vrea barbate-miu in Seattle. Pe mine zau daca m-ar deranja, sunt asa de satula de caldura de aici....

Ne mai gandim si la Denver, Colorado. Oricum tb sa cantarim foarte bine optiunile inainte de a lua o decizie, mai ales ca o sa fie si bebe.

“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

My baby

Mergi la inceput

Cris, 60 de dolari pe luna vitaminele??? Eu am luat un generic brand, credeti ca ar tb sa intreb doctorul despre altele? Mie mi s-a spus ca oricare sunt bune si am lasat-o asa, cred ca au costat vreo 25 de dolari si are borcanul ala in jur de 240 de pastile.

Rochia este de la Ann Taylor si costa 150 de dolari (dc m-am zgarcit la vitamine am bani de rochie)

“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.

My baby

Mergi la inceput

Iri vreti sa va luati apartament sau casa??. Eu nu prea sunt la curent cu pretul caselor stiu ca aici la n.y nu te poti apropia.Fratele meu si-a luat casa in Charlotte, Carolina de nord si dat pe ea 160.000.

Mergi la inceput

Casa as vrea sa ne luam. Stiu ca in NY sunt scumpe, si-a luat o prietena de curand casa cu 600,000, nu mai stiu exact in ce cartier.

Martin Luther King Jr.

My baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_ spune:

Daiopri, nu stau chiar in Seattle, dar in apropiere..la cam 20 de mile distanta..Tu esti in Vancouver? Eu din cand in cand mai ajung si in Vancouver, am treaba cu serviciul.

Ai fost funny cu socrul care o sa te ajute la mancat

cris30, cred ca pana la urma am sa imi fac eu ardei in weekend...dimineata ma simt bine si cred ca am sa gatesc...oricum tre sa fac ceva pt socrii, ca dupa nu e mancarea facuta, dupa aia am comentarii.

Eu din cauza ca am pierdut o sarcina am fost luata mai atent in evidenta de doctorita: la inceput am facut teste pt bhcg, repetate, ca sa vada daca se dubleaza valoarea (bhcg-ul tre sa se dubleze la 48 de ore la inceputul sarcinii), apoi am avut 3 ecografe: la 4 sapt jumate, la 6 si la 7 sapt si 3 zile. Acum ca totul e bine am doar control la 9 sapt si apoi ecograf in jur de 12 sapt. Cred ca e si din cauza asigurarii, care e f buna, acopera 100% si atunci doctorii isi permit sa ma trimita la mai multe teste/ecografii..

miereamara, ploaia e aici e aproape permanenta, exceptand lunile de vara...in schimb nu e frig, si nici f cald..se spune ca e clima perfecta din punct de vedere al sanatatii...dar e destul de greu sa te acomodezi la ploaia asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Buna seara la toata lumea!

Intru si eu la schimbul doi. Irina, ma bucur ca avem vesti de la tine . Bun venit noilor fete de pe listuta... vad ca se mareste pe zi ce trece

Pe aici toate-s bune, atata doar ca-s obosita cam tot timpul, as dormi toata ziua (cam greu la servici) ... si bineinteles as manca toata ziua. In ritmul asta... trebuie sa-mi cumpar hainite noi mai repede decat ma asteptam.

CV: Eu sunt Andra, am terminat engleza-romana la Cluj, am lucrat ca profesor de engleza o perioada, apoi am plecat cu o bursa la Oslo (specializare in studii vikinge si medievale... cum am ajuns eu acolo e o poveste luuunga si legata de pasiuni mai vechi). Acolo mi-am cunoscut actualul sot si, dupa aproape 3 ani de long-distance dating (timp in care am predat limba engleza si literatura engleza medievala la un liceu si la o facultate particulara) am ajuns la Glasgow in 2003 ...iar in prezent, dupa inca un post-grad degree lucrez la o banca ( ditai reorientare profesionala). Am 3 pisici pe care le iubesc mult, un sot pe care il ador si un stol de pasari care inca imi falfaie vitejeste in cap ..viata e frumoasa!

Dark Bendis

Aoleuuuu ardei umpluti... si eu vreau!!!!!

10+

http://bd.lilypie.com/gSJep1.png

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Eu dau 60$ pe 60 de pastilute adica 120 ca sunt cate 2 pe zi, si eu am ramas foarte surprinsa de pret, dar am zis ca merg mai departe cu ele.Pentru prima luna jumate mi-a dat doctorita de la cabinet , au fost gratis si restul am sa le platesc eu.

Ann Taylor, imi place magazinul si 150$ pentru o rochie de seara de la ei n-as zice ca e foarte mult, stiu ca dau cupoane multe.

Mergi la inceput