PRIETENE FARA TITLU (8)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Moni daca nu ai vazut meciul ai pierdut L-a aratat pe Cristi in galeria romanilor

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Azi l-am vazut si pe frate-meu in prim plaaan pe ecran ,chiar dupa golul nostru din meciul cu Italia .Sigur era el ca l-a vazut si tati si o multime de cunostinte.Am si vorbit cu el dupa meci si zicea ca a mai aparut odata azi, dar cum la noi era pauza atunci,s-a vazut doar pe ecranul mare de pe stadion.Era si el in tricou galben,sapca galbena intoarsa invers si tocmai se lua de cap

Diana mi-a mancat ficatzii de 4 ore incoa,abia acum am pus-o la nani si n-a dormit deloc de amiaza azi La un moment dat am zis cum zicea galeria "pe ei,pe ei pe mama lor!" Si Diana: UNDE-I MAMA LOR? Eu: In Italia! Diana: IO NU AM VAZUT PE MAMA LOR! IO AM VAZUT NUMA' COPILASHII ..." (aia care au intrat la inceput de mana cu fotbalistii nostri )
Mai INGRID ce sa zic ca a facut circ azi si din pricina filmuletzelor cu tricicleta ca voia sa o vada non stop pe Diana ta .Tin sa te anuntz ca ti-a invatat replicile pe de rost,le zicea inainte de a le zice tu: "ce-o sa zica Marco? Ce-o sa zica Diana? Dar ce-o sa zica Monii?" etc. si cu VERDE si ROSU (tare buna idee )... Ce mai ,m-a innebunit de cap cu filmuletzele astea

MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date/2008" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=44e27bc599b84137e848b4" target="_blank"> PRIMII DOI ANI
"Scrie ca sa nu pierzi florile gandului tau, pe care, altfel le ia vantul !"- N. Iorga

www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">

Mergi la inceput

MARAKI acum te vazui.Cum sa nu vad io meciul asta? Normal ca l-am ochit si pe el ca de cand ma tot benoclam doar doar il vad!
PS Asa stiu si eu de ARSH

MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date/2008" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=44e27bc599b84137e848b4" target="_blank"> PRIMII DOI ANI
"Scrie ca sa nu pierzi florile gandului tau, pe care, altfel le ia vantul !"- N. Iorga

www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Moni-am niste nervi din cauza romanilor, de numai la subiect nu pot scrie-dupa ce am primit cadoul penalty-ul ala, l-a mai si ratat,offnoroc cabate acum Olanda..asa avem sanse mai mari.
Azi m-au sunat unii sa merg joi-pe 19 la un interviu,numai bine ca pe 18 vine mama.Inrest am preparat carnea de mici, m-am distrat cu fii-miu,treb sa merg sa o pescuiesc pe Emma de la Geta(care m-a suparat ca comenteaza ca vreau sa o duc pe E de luni doar juma de norma,adica 3zile/sapt-si normal ca ei nu ii convine financiar,ca a mai plecat un copil 2 luni la bunici in vacantza, dar apus problema nasol,asa ca sa vad cum o iau azi-ca cica sa nu i-o mai duc deloc, ca vezi doamne ii stric Emmmei programul-asta dupa ce eu i-am dus inca 2 kids si aia au inceput cu ea tot part-time).La cabana mergem sapt. viitoare, maine avem gratar si duminica o vizita de facut, asa ca iara busy.
Ingrid-bravo DIanei pt puzzle,noi facem doar din 8-12 dar o mai ajut si pt mersul pe tricicleta si emma merge dar nu constant,chiar treb sao mai pun-wow,super e 2-0 pt portocala mecanica!!!
Ursu-nasol cu gradi,lasa ca rezolvatzi voi-bafta multa!

Denisa 'de Emma Andreea (17 Ian.2006)si Mark Alex(5 Iulie 2007)

Mergi la inceput

DENISA noa lasa ca poate avem si asa noroc,eu ma bucur ca nu ne caftira italienii,ca-s periculosi rau in atac,dar macar daca zboara din grupa, sa stie ca de la noi li se trage
Ce nesi si Geta aia Si are ceva tupeu,mai ales daca i-ai mai dus clientela! ma bucur ca vine maica-ta,asa te mai relaxezi un pic.Poze nu mai pui? N-am vazut demult noutati,adica le-am vazut pe-alea din mail cu pestii ,dar cam putine!
Apropo de tricileta aia a Dianei, tot am studiat ieri rabla noastra si adevarul e ca merge cam greu . Nici nu-i de mirare doar e pe jumatate demontata si a fost si rupta,e sudata de un vecin ca n-am lasat-o pe mami sa ii ia alta atunci.Poate si din cauza asta ii e mai greu,ca o vad ca se sfortzeaza din greu sa apese pe pedale .

Mergi la inceput

Buna si pe ziua de azi,sunt abia acum la o cafea,desi de la ora 9 mi-a dat Diana desteptarea.In sfarsit s-a dus cu taica-su prin oras si-s libera ... sa gatesc,sa intind hainele (imediat e gata o tura),sa strang p-aci dupa ea.N-am nici un chef de lucru,ma simt asa de obosita fizic Si e si vreme aiurea afara,innorat si bate vantul
Sa vedeti ce plansete a tras Diana azi! Cand s-a trezit a facut kk la WC si a aruncat peste kk un elastic de par, o "coditza" cum ii zice ea.A venit sa ma anuntze,dar eu evident ca am tras apa si s-a duuus.Atunci sa vedeti miorlaituri,ca unde e coditza ei?? I-am zis ca in canal la gongi si la sobolani,asta e daca a aruncat-o acolo!De-acum tot ce va arunca acolo,n-o sa le mai aiba.Si plangeeaaa ca unde-i coditza ei si ce face ...I-am zis ca plange si coditza si e suparata pe ea ca a aruncat-o acolo.Atunci mai rau s-a pus pe plans,asa ca i-am zis ca o sa fie coditza la coada sobolanului Atat i-a trebuit! CE FACE SOBOLANU'? ALE MAMICA? MELGE LA SELVICIU? (mamica sobolanului ) ALE COPILASI? SE JOACA? ALE SI TATIC? etc. Am zis ca mai stau si eu juma' de ora in pat sa dormitez pana se mai joaca singura prinprejur,da' efectiv nu se poate cu ea ... te trezeste si din mortzi cu intrebarile ei

Am uitat sa va intreb,ce nr.au la incaltzaminte ai vostri? Eu i-am luat nr.25 sandalele si vad ca si adidasii nr. 25 ce-i avea sunt ok,abia azi i-am dat in premiera pe astia,ca mi se pareau mari pana acum.
Gata,am fugit la treburi

Mergi la inceput

Am uitat sa va zic faza: azi dimineata lesinata de somn am bagat la un moment dat un cascat luung ,numai ca m-am trezit cu o bucata de BAU varata-n gura pana-n gat de Diana evident! Care radeaaaa cu lacrimi alaturi
Sunt in grafic: hainele intinse, mancarea pe foc (supa de fasole verde cu smantana si pulpe de pui si cartofi noi la cuptor) mai un pic si termin si cu hainele Dianei,dar am luat o pauza 10 minute.
Va place AMADEUS? http://www.youtube.com/watch?v=ympBAlnKaF0&feature=related Imi fac pofta de actiune,deci si de lucru Am plecat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Ceau fetelor!
Moni, eu n-am vazut meciul, pacat, ar fi fost nostim sa-l observ pe fratello acolo, altele au apucat!
Eu stiu ca eram afara cu Diana si auzeam urlete..era clar 1-o, apoi mugete..clar, egalasera italienii..iar cand comentatorul urla ca e penalty pt noi, m-am gandit: Doamne, numai sa nu rateze!, no, ca fix asta s-a intamplat. Asa ca mai bine ca nu m-am uitat, ca tampeam de nervi.
Mai, cum dracu sa aiba Diana ta 25 la pantofi?? A mea are 22, 23 i-ar fi totusi mari. Chiar ma duc luni sa-i cumpar 2 perechi de sandale. Diana mea tot asa continua cu crizele...azi vroia la Mall, dar "urata" (adica, nepieptanata)...vezi sa nu! I-am spus clar ca nu pleaca pana nu e aranjata. Nu mi-e de Mall, dar ii tot intra parul in ochi.
Ea nu intreaba de taticul nimanui si nici de mama...cred ca nu-i curioasa ca Dia ta si ca Anutza de Bee. Mergem undeva, sta calma, nu prea comunica, in schimb acasa ma tampeste cu vorba.
Denisa, foarte urat din partea Getei. Deh, unele si-o iau in cap. Lasa ca vine mami tau...sunt curioasa si de serviciul ala, sper sa fie ok!
Pai stiu ca si Emma face puzzle, cat despre umblatul cu trici, am spus ca mereu am scos-o afara cu ea, deci...perseverarea e cheia!
Eu sunt cam nervoasa, cica azi n-am fumat deloc, incerc sa ma las. De fapt, m-as fi impacat cu orice: cu mirosul, cu fumul prin casa, cu riscul sa am probleme la circulatie etc, dar nu m-am putut impaca cu ametelile. Ieri stateam pe scaun si am tras scaunul de masa al Dianei mai aproape de mine, mai fetelor am vazut toata camera inversata...si o greata pe mine cumplita. M-am gandit: daca lesin si sunt singura cu Diana?? (nu-s gravida, apropo).
Bine, partea nostima ar fi ca problema sa fie alta...abia atunci ar incepe distractia: analize si investigatii.
In fine, v-am plictisit destul cu ale mele. Mai intru maine, daca apuc. Mereu mi-e somn, parca-s in reluare.

Ingrid S si Diana
http://www.dropshots.com/Ingrid28_photo

Mergi la inceput

Mai INGRID eu nu fumez neam,ba sunt si anti pana-n ceruri,dar de-aia tot mai ametzesc si vad negru,mai ales in zilele dinainte de ciclu cand ma ridic brusc in picioare.Nu cred ca-i de la fumat ci de la tensiunea mica,dar de-aia m-as bucura sa te laaaasi
Diana s-a trezit ,acum e in bucatarie,mananca si o intreaba : E ZIUA MEA? nu de alta dar a adus mami tort,cica n-a facut demult ...
Sa vedeti chestie.A luat puzzle si a facut destul de rapid doua si inca mai voia,asta numai ca sa ii demonstreze lui buni ce stie ea ! Fix asa facea si cand era mica cu puzzle cu litere,bine ca pe mine ma innebuneste de cap ca nu poate si alte alea In seara asta o ia mami la ei si toata saptamana viitoare va dormi acolo,ca nefiind Cristi acasa,ea trebuie sa mearga la magazin la prima ora,asa Diana ramane cu taica-meu.Saptamana asta a fost husbandu' schimbul doi de-a dormit acasa.
Si pe bune ca nr.25 poarta.E adevarat ca sunt usor mai lungi la varf si sandalele si adidasii,dar cu mai putin de un cm. La sandale am incercat la magazin nr. 24 si ii erau fixe-fixe,intr-o luna ii ramaneau mici ... Nr. 23 erau alea de anul trecut si deja ii ieseau varfurile afara ... Adidasii vechi sunt nr. 23 si o strang.Oricum difera ca mai are niste pantofi tot nr.25 dar care-s mai mici decat adidasii nr.25 ,doar usor de tot mai mari decat cei vechi nr. 23.Ioaai ce imbarligaturi am tras In concluzie cred ca difera de la firma la firma marimile astea ... Si eu port la sandale si pantofi 38 ,dar la adidasi si cizme mai comod imi sunt cele cu nr. 39 de exemplu ...
Diana vrea sa iasa afara cu tricicleta,dar oare cum o sa mearga daca nu mai are tavitza la picioare? Ca n-am de gand sa i-o mai montez.Deocamdata le-am trimis in apartament la frate-meu sa mai exerseze
Cat despre frate-meu cred ca a platit la roaming la greu.L-au sunat o multime de prieteni si cunostinte sa ii spuna ca l-au vazut la Euro Si de la aradencele de pe DC a fost recunoscut si il stiau tot doar numai din fotografii.
Despre meci,am crezut ca fac infarct ieri si mai eram si cu Diana pe cap singura,tot se fatzaia prin fatza ecranului si comenta intruna

Mergi la inceput

Au iesit pana la urma cu tricicleta,sa vedeti ce circ imi face mami daca n-o sa stie Diana tine picioarele cum trebuie! Dar am vazut acum pe hol ca a progresat un pic,deja a mers inainte mai mult de un metru ,fatza de ieri tot e mai bine ...
Ma gandesc ca deja baietii de varsta lor merg singuri cu tricicleta,ca-s mai forztosi ... nu? ACINA,MIRELA asa e? Ai vostri merg deja singuri? Acina tare mi-e ca se lupta cu colicile,de n-a mai dat pe net ... sau s-or fi dus deja in vacantza aia planificata? Bine ar fi!
INGRID ca tot ziceai de par,vai ce smiorcaituri si-acu ca nu voia coditze,iar mami n-o suporta cu parul valvoi ... Pana la urma m-a lasat sa ii fac,dar numai o coditza in spate si sa ii prind si o agrafa,se pare ca asa ii place mai mult decat cu doua.
Ca ziceai de curiozitate,eu zic ca si Diana ta e curioasa,doar te intreaba pe tine una alta.Ca nu vorbeste atatea pe strada inseamna doar ca e mai timida,o fi o fire mai rezervata.A mea are pe cine sa semene super sociabila ca si socru-meu si Ghita tot la 3-4 pasi se saluta cu cate o persoana pe strada Si eu cu mami suntem suficient de sociabile,doar tati si frate-meu sunt ceva mai rezervati,dar nu exagerat
Off ca tocmai m-a sunat prietena-mea ca-i cu fetele la locul de joaca de peste drum,acum asta e,ne intalnim alta data ... Diana o fi prin fatza blocului pe la mami precis .
Eu mai am ceva de terminat la conta,deci vreo ora mai sunt calare pe PC,daaar intai merg sa mananc repede ceva .

Mergi la inceput