PRIETENE FARA TITLU (8)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Hei ,nimeni la o cafea intarzaiata?
Vreau sa va intreb ceva,ai vostri nu se plang ca ii dor picioarele? Mi-a zis mami ca Diana s-a culcat pe la 12 azinoapte si dupa jumatate de ora a inceput sa se zvarcoleasca si sa vorbeasca (visa probabil) dupa care s-a trezit si s-a plans ca o dor picioarele si arata laba piciorului,dar partea de deasupra . Si eu am mai patit de cateva ori asa cu ea,tot numai noaptea si tot ca o dor picioarele,eu ma gandeam la ceva carcei.Aveti idee de la ce ar fi? Am cautat pe net si am gasit scris de un doctor ca asa numitele "dureri de crestere" nu exista,ca de fapt ii dor musculatura pe copii si in general pe cei zburdalnici de aia se plang de dureri numai seara si noaptea dupa o zi de joaca.Sper sa fie doar asta ...
INGRID sa stii ca n-a avut deloc succes tricicleta nici ieri,a abandonat-o ,ca doar la mami la bloc e plin de copii si are ocupatie ... Dupa aia s-au dus la tobogan cu ea si a fost extrem de fericita Diana ca au fost multi copii si au facut "trenuletzul" pe tobogan Cica la Buzias tot se chinuia sa ii puna pe copii sa faca si acolo,iar aia habar nu aveau de ce trenuletz vorbeste ea - nu stiu moda din cartierul Vlaicu din Arad
Chiar ma gandeam ca la voi in parcul de langa, mi s-a parut cam pustiu,nu prea cred ca sunt acolo mai mult de 4-5 copii odata,nu?

Azi o sa vina sa doarma acasa la amiaza si pe urma iar o ia mami la ei.Alta faza,intr-o zi la magazin a strigat: VLEAU LACHIU SA BEAU! O fi observat vreodata pe cineva cerand sa cumpere rachiu si vazand ca-i in sticla, si-a dat seama ca-i de baut ...
La telefon tot mai putin vorbeste cu mine ca e ocupata sa se catzere pe masutza de cafea,eventual zice pe fuga doua vorbe si gata.Aseara mi-a zis doar: IO NUMAL BANI ACUMA ,iar azi ... MI-AM LUPT LIMBA
Dupa cum sesizati,nici vorba de R in vocabular inca.Am incercat de cateva ori sa exersez cu ea ,dar nu il poate pronuntza,doar L ii iese.
BEE pe unde esti? Tu LOGAN MCV cu 7 locuri ai nu? Noi avem la firma unul din dec. 2006 ,are aproape 40000 km doar ca n-are aer conditionat.Are valoarea reziduala cca 5700 euro,ce zici merita dat atat pe el( nou a fost aproape 10000 euro)? Frate-meu l-ar lua pe firma sa mai care marfa cu el dimineata si sa umblu eu in rest sa ma invatz,pe urma sa il revanda ...

MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date/2008" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=44e27bc599b84137e848b4" target="_blank"> PRIMII DOI ANI
"Scrie ca sa nu pierzi florile gandului tau, pe care, altfel le ia vantul !"- N. Iorga

www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">

Mergi la inceput

Gata a si sosit Diana acasa.Acum deseneaza.Am uitat sa va zic ca a devenit din ce in ce mai pasionata Ma pune pe mine sa ii fac "o fetitza" si ea completeaza amanuntele,cica NASTULII,OCHELALII,BUZUNAL,CELCEII etc. Tocmai s-a enervat ca am indraznit sa ii fac eu parul,voia sa il faca ea ...
Trage niste mazgaleli de groaza,dar ieri parca-parca a reusit sa schitzeze si un cap si nise ochi si-o gura,era cam ca in filmele de groaza ... dar sunt multumita ca sta cu creionul in mana
Imi zice tot: MAI FACE O FETITZA! in loc de MAI FA sau MAI FA-MI .

MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date/2008" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=44e27bc599b84137e848b4" target="_blank"> PRIMII DOI ANI
"Scrie ca sa nu pierzi florile gandului tau, pe care, altfel le ia vantul !"- N. Iorga

www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">

Mergi la inceput

Deja s-a trezit Diana,doar o ora jumate a dormit azi
Uitati pozitii de pozitii aci:
http://www.dropshots.com/DIA2#date/2008-06-15/14:40:16
Pe la 17 se duc ai mei cu ea prin Carrefour si cred ca ies si eu un pic,sa-mi aerisesc creierii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florinini spune:

Salutari fetele,
Am vrut sa mai vad poze cu spiridusii, si uite ca am ajuns sa citesc si pe aici...drept ca demult nu am mai dat nici un semn de viata...
Moni, am vazut ca se plange Diana de dureri de picioare...si David se plange, la inceput ma tot uitam sa vad daca nu s-a lovit, aveam in cap tot felul de ganduri, insa dupa mai multe epiosade am facut si eu legatura: se plange doar seara si dupa ce umbla mult sau se joaca foarte mult pe afara!!!Si el tot asa imi arata laba piciorului si zicea:mama doaie poaie(a avut o perioada cand picioarele erau popoaie). Acum m-am linistesc 100% cand vad ca mai sunt copii care se plang de picioruse...
Ingrid eu zic ca si Moni, ca e o idee buna sa te lasi de fumat, nu cred ca lipsa tigarilor ti-ar da ameteli, mai repede sunt carente de fier, calciu...vit.B, poate fi tensiune mica...eu patesc asta cand fac cura de slabire...dintraia prin infometare...ca vad si fluturi negri zburand in fata ochilor...si ameteli mai pot fi si din cauza ochilor, ai probleme cu vederea? Sper ca e ceva trecator desi e bine sa fim alerti la orice care ne nu face patrte din normalul nostru! Pupici lui Diana triciclista, ce fain merge!
Denisa, pupici la pitici, bafta la interviul de joi...ce bine ca vine mama ta, asa mai sufli si tu!

Florinini si David (13.01.2006)
www.dropshots.com/florina1" target="_blank"> David
www.fertilityfriend.com/home/1a93be" target="_blank"> Incercam...

Mergi la inceput

FLORI cum esti,ti-ai facut analizele alea? Mai povesteste si tu de David cand apuci ... Cum vorbeste mai mult in romana sau in engleza?
Din ce am citit eu pe net multi copii si mai mici si mai mari,se plang de dureri de picioare.Dar ingrijorator devine daca durerea e numai la un singur picior.Mie mi se pare ciudat la Diana ca numai cand se trezeste din somn noaptea se plange ... seara n-am auzit-o niciodata,ziua nici atat.
Mai cand te aud cu infometatul Eu nu stiu ce sa fac sa pun ceva pe mine,cred ca iar am slabit,noroc ca nu-i aci cantarul sa vad,ca numai ma enervez.Ce naiba sa mai mananc sa ma ingras ???
INGRID cum stai cu fumatul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Moni-durerile de picioare pot fi si dureri din cauza ca se lungesc,sigur itzi zic ca stiu mai multe cazuri-deci dureri de ligamnete.Poze am,chiar faine,dar amuitat aparatul la cabana,afara,am trimis vecinul sa il recupereze,sper ca inca functioneaza
Flori-mersi si voua pupici si bafta cu "fratioara".
Ne pregatim sa mergem in vizita la niste prieteni, merg sa vad cu ce ne imbracam, desi aici e ziua tatalui,si ar fi treb restaurant,am fost in avans la lucnh,asa ca azi cred ca gratare scrie pe noi.
O seara buna!

Denisa 'de Emma Andreea (17 Ian.2006)si Mark Alex(5 Iulie 2007)

Mergi la inceput

A cantarit-o mami acum pe cantarul electronic de la magazin,rezultat 12,500 kg imbracata si incaltzata,deci nu cred sa fi atins inca 12 kg,ca era in blugi,bluza,pulovar si pantofi - astea fac mai mult de jumatate de kg ... Poate atinge macar la sfarsitul lunii,sa sarbatoreasca doi ani jumatate cu 12 kg La cum mananca de prost de vreo saptamana incoace,ma mir ca are si atat ...
Vai ce n-am chef de nimic ... adica de nimic din ce-ar trebui sa fac

Mergi la inceput

Buna ziua ,hai sa mai intru si eu sa ma jelui p-aci,ca-s rupta ,cred ca am un consum urias de energie,asa ca nu-i de mirare ca nu pun un gram pe mine Ce sa va zic ,pana la urma am acceptat postul ala,ca m-a sunat madam directoarea si a fost de acord si sa vin abia din 15 iulie si chiar sa imi dea si concediu, dar numai din 30 august incolo (ca din 10 pana in 30 sunt programate celelalte tipe din birou).Eu sunt multumita si asa,ca e mai ieftin in septembrie si daca vad ca nu e timp favorabil la Marea Neagra ... ne-am cara in insula Corfu in Grecia la all inclusive ala ce l-am ochit ...
Deci asta e,daca nu mi-o placea in zona,imi caut din septembrie incolo altceva si gata.Totusi mi-a placut ca se poate discuta cu ea si tipu' ce-i director economic imi place,acum sa ii vedem colegele si conditiile din birou,ca n-am apucat sa intru pe-acolo sa spionez .Ca in conta e clar ca-i varza de ii trebuie una care sa stie de toate si-s "in reorganizare"
Mai voiam sa zic ceva , dar iar telefoaneeee

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

Buna dragelor
........nu mai ajung nimic sa fac, nici sa va citesc prea mult.
Monica m-am tot gandit la tine, am citit ca l-a aratat pe frate tau la Tv......probabil ca l-am vazut si eu dar daca nu-l cunosc....... ce zice??? cum e in Elvetia?? cat mai sta?

in rest noi suntem bine, ca deobicei. La noi e frig rau si ploua fara intrerupere. Ma gandesc ca se apropie sfarsitul lui iunie si noi am ajuns o zi la strand. Asta e, eu inca nu m-am obisnuit cu verile reci de aici. Sper ca macar peste 3 saptamani cand plecam in vacanta sa se faca cald si frumos. De data asta nu mergem prea departe, numai in Tessin, parte italiana a Elvetie. Am primit o casa de vacanta pentru o saptamana gratis. Cu toate ca nu e chair langa lac si eu preferam sa mergem la mare, daca ne-a fost oferita nu puteam refuza. apoi ne orpim la cabana socrilor de pe munte ca in fiecare an, iar marea daca o mai fi ramane pe octombrie.

v-am pupat

Mira mami de DAVID (15.08.2002) DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)

Poze noi.....cu noi

Mergi la inceput

MIRA pai iti dai seama ca ii place mult ,au urcat si pe munte pana la 3000 m altitudine,viziteaza si ei p-acolo ce pot ... Sigur mai sta si la meciul de maine si daca ne calificam ... vor sa mai stea, sa mearga si la Basel la meci si pe unde-o mai fi ... daca obtin bilete,evident,ca nu si-au cumparat vouchere pentru etapele superioare.Acu' m-a sunat sa ma intrebe ce nr. am la pantofi,ca nu stiu ce papuci faini a gasit Daca se opresc la Viena ma suna sa ma intrebe ce sa imi ia,eu ma gandeam la ceva jucarii faine pentru Diana ... trebuie sa fac o lista.
Nasol ca e asa vreme rece pe-acolo

Mergi la inceput