Ganduri bune pentru Doris

Ganduri bune pentru Doris | Autor: danitin

Link direct la acest mesaj

Dragele mele, toate de pe acest forum. Una dintre cele mai bune prietene ale noastre de la Impreuna Timisoara, dar si un membru indragit al forumului DC - Doris Alina - va trece maine printr-o grea cumpana. Sotul ei este grav bolnav, a suferit mai multe interventii chirurgicale, este foarte salbit iar ziua de maine este cruciala pentru viata lui. Rugamintea lui Doris a fost:

Va rog din suflet, maine dimineata, sa va rugati cu toata credinta ca operatia facuta de profesor sa aiba rezultate...
Maine va fi un hop f. greu de trecut...si voi fi singura ...
As vrea sa fiti toate cu mine maine dimineata...dar stiu ca nu se poate...
Nu-i asa ca va fi bine? trebuie sa fie bine...
I-am promis la D-zeu ca ma voi schimba, daca el scapa si se face bine...

Daca vrea careva dintre voi, sa deschida un subiect, habar nu am unde s-ar incadra, sa se roage cat mai multi pentru noi...
Nu vreau sa-l pierd...nu-i drept...

Asa ca va rog pe toate sa fiti cu rugaciunea, cu gandul bun, cu energia pozitiva - fiecare dupa convingeri, alaturi de ea, o prietena minunata si un om bun care intotdeauna a fost cu vorba sau cu fapta altauri de cei care aveau nevoie.

Acum Doris Alina are nevoie de noi. Va rog mult sa-i fim alaturi...

Va multumesc...

Mamica de spiridus, visatoarea cu picioarele pe pamant

Sa arzi - flacara, nu sa cazi - lacrima, platind tribut oricarui val...

Avem si poze noi

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns katik spune:

doris, sunt alaturi de tine!!!!stiu ca este cumplit de greu dar tu esti o persoana super tare, trebuie sa fi si mai tare acum, sa-l ajuti pe radu! isi va reveni, sigur va fi bine, cu ajutorul tau!
multa sanatate si multa putere!!!!!
si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

pentru Emma

Lyme
blog DC,Impreuna Timisoara

"mai bine mori in picioare decat sa traiesti in genunchi" Che Guevara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geanina-nica spune:

doris-am sa ma rog si eu si sufleteste am sa fiu langa tine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Sunt convinsa, sau vreau sa sper ca toti cei care au citit acest subiect, chiar daca nu au postat, se vor gandi maine dimineata la Doris si Radu ... e o rugaminte de la suflet la suflet.

Mamica de spiridus, visatoarea cu picioarele pe pamant

Sa arzi - flacara, nu sa cazi - lacrima, platind tribut oricarui val...

Avem si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

Doris,ma rog si eu sa va ajute Dumnezeu sa treceti peste incercarea asta si sotul tau sa se recupereze cu bine .

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Din tot sufletul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Multumesc din suflet...
Gandurile voastre imi sunt un adevarat balsam pentru sufletul ravasit, al meu si al fetitei mele...Ines!

M-am rugat de multe ori, pentru cei aflati in nevoi, de pe DC, chiar daca poate nu am postat...dar nu am crezut niciodata ca voi ajunge sa am si eu un astfel de subiect deschis...sa fiu intr-o astfel de situatie.
Avem de trecut un hop in viata...D-zeu e tot sprijinul nostru acum...avem nevoie maine de o minune...

Va multumesc si va rog sa va rugati pentru sotul meu, maine...
Il iubesc nespus...

BLOG DC-Impreuna Timisoara

Toti oamenii te aud cand vorbesti.
Prietenii insa inteleg ce spui, iar cei mai buni prieteni sunt cei care pricep si ceea ce n-ai spus in cuvinte.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deya spune:

Doris suntem alaturi de tine,o sa fie bine....mai tii minte.....Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!da?hai fi tare pentru Radu....si Inesuca.
Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unboticutz spune:

Emma are nevoie de noi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda spune:

veti trece cu bine peste asta! sunt sigura.
maine suntem cu gindul alaturi de voi, de Radu.
Doamne-ajuta!

Anda, mami de Ed

Viata
Pasiunea
Blog DC de Timisoara

Mergi la inceput