Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (292)
Raspunsuri - Pagina 8
![](images/user_woman.png)
Giova spune:
vad ca scrieti pe aici nu gluma. V-a atins caldura si stati la umbra?????
Noi bine, exceptand fitzele lui marco. Dim. a facut scandal ca l-am trezit, si s-a smiorcait cand l-a lasat tat-su' la gradi. De ma mai supara mult il las la gradi pana la ora 19 cand se inchide.
Aseara de la 22.30 a fost in pat, si numai la 12 a adormit. pai normal ca nu poate sa se trezeasca dimineata si mai vrea sa doarma.
Am calcat si eu de dimineata, pana nu s-a facut asa de cald.
Acum vreau sa ma apuc de , ca e cazul.
Toanca asa e si marco cu scaunul de masina, un cosmar pt. el. dar n-avem incotro. Nu putem merge cu avionul tot timpul.
dreptunghiul ala din poze, acoperit...e piscina????
o zi buna sa aveti, .
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/silvi_2005/silvi_2005.jpg)
silvi_2005 spune:
Giova am vrut sa scriu eu aseara dar nu am mai apucat. M-am delectat cu pozele voastre, a fost super pitoreasca zona unde ati fost si munte si apa; mortala. Marcolino e un dulce ca de obicei mi-au placut toate pozele evident dar cateva cu el langa fantana, la acvariu si in parcul de distractii au fost de-a dreptul artistice.Tare dragut si parculetul acela de copii, cu chestiile alea de lemn, mi-au placut mult. Tu arati draga f bine, ai fost fericita in concediul asta si se vedea in poze, sunteti o familie draguta tare. Da, noi mergem la Rimini anul asta, anul trecut a fost Catollica tot prin zona, am ales destinatia asta numai pentru Alain ca au plajele amenajate cu parculete de joaca,cu jocuri de copii, este animatie pentru copii....stim macar ca sta linistit acolo si nu avem treaba cu el ca altfel...am trait experienta de a fugi cu orele pe plaja dupa el in we in care am fost la mare aici. Aici fiecare hotel are rezervat peplaja o locatie din asta amenajata.Anul viitor va fi sudul Frantei si vom opta pentru inchiriatul unei case si ser sa vina si bunicii si sa ne simtim bine impreuna, anul asta nu am reusit sa ii adunam nicidecum in aceeasi perioada si de accea am optat sa mergem singuri, sincer la pret am fi iesit mult mai bine cu inchiriatul unei case pentru 3 sau 4 familii.
Acesta este hotelul unde vom merge noi anul asta 10 zile http://www.hoteldelondres.it/ o sa zic dupa daca il recomandam sau nu .
E cam liniste prin zona...se vede ca e vara
Am primit un site unde poti sa modifici tare frumos pozele se fac niste creatii deosebite daca ai cat de cat talent si rabdare m-a chinuit si pe mine talentul de dimineata in loc sa imi fac treaba in casa si va pun aici ce poze am modificat eu sa va faceti o idee si pun si site-ul daca vreti careva sa va jucati pe el . Pozele modificate sunt in albumul numit chiar asa poze modificate ca initial le amestecase cu celelalte in functie de data http://www.dropshots.com/psilviaro2#albums/poze%20modificate ,4 am reusit sa fac dar nu sunt extraordinare ca nu m-am prins inca exact cum trebuie. Asta e siteul: www.picnik.com inregistrarea e gratuita si e usor de manevrat ca e destul de explicit.
Fug si eu la calcat haine si facut curatenie prin zona, gata cu lenevitul.
Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006
irinatunza spune:
Buna fetele!
Giova, bine ai revenit pe meleaguri romanesti. Las' ca si Sabina tot asa face ca si Marco in masina. E cosmar sa circulam cu ea la drum mai lung daca nu doarme.
Bianca, vacanta scrie pe tine. Cit mai ai ? Inca un an ?
Despre noi ce sa mai zic . Am avut o saptamina grea. V-am zis ca a facut o enterocolita si am stat iarasi in medical. Si stind acasa mi-am zis s-o duc si la o doctorita in spital sa vada de ce e atit de sensibila, sa nu aiba ceva vreun microb care sa recidiveze din cind in cind.
I-a facut o gramada de analize,o parte le-am facut in oras pt. ca nu sunt suportate de catre Casa de asigurari. Pe scurt, a zis sa investigam sa vedem daca n-are cumva fie sindrom de malabsobtie, fie boala celiaca fie mucoviscidoza. I-a facut si radiografia pumnului ca sa-i vada virsta osoasa daca e in concordanta cu virsta ei reala. Au iesit toate ok, mai putin faptul ca nu digera amidonul, dar exista posibilitatea sa fie un sindrom post gastroenterocolitic si sa-si revina. Deocamdata nu am voie sa-i dau lapte si derivate din lapte si nici zahar, deci nik dulce. Ii dau doar lapte delactozat Humana HN. Azi i-am dus din nou kk sa vedem daca s-a reglat treaba cu amidonul dupa o saptamina si ceva de HUmana HN. Acusica tre s adau telefon sa vedem ce-a iesit.
Irinutza si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina
http://www.dropshots.com/irinamav
irinatunza spune:
Am sunat si mi-a zis ca are rezultatul abia dupa ora 13.30.
Mi-a zis dr ca nu numai copilasii care prea grasi trebuie investigati ci si astia mai mititei, care nu au crescut cam cit ar fi trebuit. In fine, a masurat-o si are 90 cm si dupa cintarul lor cica 10 kile. Dar are sigur 11 kg cum mi-a zis pediatra , pt. ca ce cintar amarit, antic si de demult au astia in spital... sigur da rateuri.
ieri am fost si i-a facut testul sudorii si a iesit normal, deci am eliminat mucoviscidoza. Pentru cine nu stie , mucoviscidoza sau fibroza chistica e o boala urita. Fibroza chistica este o boala in care secretiile mucoase ale organismului au consistenta crescuta, sunt uscate si aderente. Acest mucus asemanator lipiciului se intareste si determina simptomatologie, afectand multe organe, in special plamanii si pancreasul. Persoanele care au fibroza chistica pot avea probleme respiratorii si afectarea plamanilor. Pot avea probleme cu nutritia sau digestia, cresterea si dezvoltarea. Nu exista tratament curativ pentru fibroza chistica si boala se agraveaza in timp.
Durata medie de viata pentru oamenii cu fibroza chistica a crescut constant in ultimii 40 de ani. In medie, persoanele cu fibroza chistica traiesc pana la 30 de ani desi tratamente noi fac posibila prelungirea vietii pana in jur de 40 de ani.
Sindromul de malabsorbtie a fost eliminat si el, miine seara trebuie sa iau rezultatul la anticorpii antitransglutaminaza tisular ca sa eliminam si boala celiaca(intoleranta la gluten). Boala asta e si ea destul de urita mai ales pt un copil mic, se tine regim toata viata fara produse ce contin gluten. Sper sa nu aiba asa ceva. Stau cu inima in git pina miine seara.
Eu am revenit la serviciu de azi. Sabina a ramas cu bunica de pe tata acasa si cred ca se vor intelege. Am stresat-o pe soacra -mea cu telefoanele. Pe la 11.45 dormea deja Sabina. Acu stau stresata de ce s-a culcat asa devreme. A si papat cite ceva cu bunica, dar la schimbat pampersul striga dupa mine si smiorcaia un pik.
Cam asta despre ni.
Pupicei si revin cu noutati.
Irinutza si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina
http://www.dropshots.com/irinamav
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Biancas/Biancas.jpg)
Biancas spune:
Buna fetele.... ce se inghesuie lumea pe aici sa scrie ...ca mi-a pierit tot cheful de a mai scrie ieri. Azi parca mi-a revenit asha un pic
.
Giova , am vazut si eu pozele voastre ieri, superbe. Se pare ca ati avut o vacantza super, cel putin peisajele din poze arata....super. Parcul de distractii arata bestial . Spor la curatenie, mancare...alea alea...
Irinatunza...tulai ca ai scris limbi straine pt mine acolo " boala celiaca, mucoviscidoza, radiografia pumnului" .
Pt ce i-ai facut atatea analize Sabinei? Cu inaltimea si-a revenit super gagica....90 cm e f bine. Daca iti spun ca Dani meu are 91-92 cm. Sper sa revii cu vesti bune si sa va iasa analizele excelent.
sa revin la Dani...e mucos si tusitor, e acasa cu maica-mea azi. L-am masurat aseara si pe el si pe sora-sa...el 91-92 cm sora-sa lungana de 1.48 la 11 ani. Fiu-meu, piticanie pt un baiat ce mai
. Duminica am fost in vizita la cineva si era un baiat cu 14 zile mai mare si era cu o jumate de cap mai mare
. Dani clar seamana cu mine micutz, Sandra cu Nelu, mai are 10 cm si ma ajunge...piticania de mine
. Si la aspect Dani e ca mine, toti au spus asta duminica. Dar mi-a spus Nelu ca si el pana in clasa a 10 a fost printre ultimii de la scoala si in vacanta mare a crescut...crescut ca a fost printre primii din clasa. Soacra-mea mi-a spus ca a trebuit sa ii cumpere uniforma cu 2 numere mai mari asha a crescut in vacanta aia. No..om vedea, cum si cat creste...poate va creste mai incolo mai mult...
Cu marea ne-a tot sfatuit si gandit si razgandit si POATE mergem din 4 iulie pana in 7 . Nu zic mai multe deocamdata sa vedem daca imi iese
. Am gasit o cazare acceptabila la bugetul nostru redus de anul asta. In Saturn. Nu imi convine statiunea, dar nu am ce face. Conditiile sunt super si pretul la fel. Eu prefer Mamaia dar asta e...vom venii in Mamaia o zi pt Aqua Parc si shopiing
. Sa vedem acum....ne gandim si razgandim ca romanu`. A si am gasit si o masina faina....si cu aia ne gandim, facem calcule...o gramada de probleme de gandit pe cap avem
.
De boxerii minune ai lui fiu-meu cumparati alataieri la ochi nu mai zic nimic ca i-am incercat ieri si ii sunt mari, parca sunt pantaloni scurti asha stau pe el
. Noah...maine merg in centru si ii cumpar aia scumpi ca vad ca nu am sanse sa ii gasesc ceva bun si ieftin. Sa speram ca mai gasesc. Ce probleme am si eu
. O sa raman in istoria scutecelor ca nu gasesc boxeri pt Dani in orasul asta destept
.
Si cam atat....
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
Giova spune:
Silvia super arata hotelul. sper sa aveti vreme buna, sa va distrati si sa va relaxati. Alain sa fie un cuminte, mancacios si ce mai vrei tu.
Foarte faine ti-au iesit pozele. eu asa le-am mai facut cu photoshop, mi-a luat ceva pana am invata comenzile de baza, caci e destul de complex si de greu programul. Oricum ies niste poze misto cu el.
Mi-am luat si eu din Italia 2 flacoane de sol. pt. pete. e la fel, dar firma difera. am incercat pe niste pantaloni si a iesit.
Irina doamne ca m-ai bagat in ceata si pe mine. ce de analize i-ai facut sabinutei. de ce totusi asa investigatii serioase?
Cu inaltimea sta super bine, de kg nu vorbesc ca numai ma enervez si eu.
Doamne ajuta sa foe bune toate rezultatele analizelor.
Bianca apoi sa stii ca ramai in istorie cu boxerii lui dani. si marco avea ultima data( acum 3 sapt.) 92 cm. Musai sa-l masor iar, dar nu cred sa fii crescut mult.
Sper sa va iasa pasenta si sa plecati la mare.
Noi weekendul asta cred ca plecam la Debrecen. Merge cumnata si ne innebuneste sa mergem si noi 2 zile. sunt cam multi km, dar daca e timp frumos....merita.
De luni pleaca si mama la Felix pt. o sapt., cu nasa mea. ma innebuneste sa-l las si pe marco cu ea. acum sa vedem, nici nu i-am zis lui Clau, dar la cati nervi ne-a facut in ultimul timp, cred ca-l dam fara sa ne gandim prea mult. De placut ii va placea, a ramas in tara si nepotul nasei mele (Andres-4 ani), Dani. bazine cu apa, asa ca nu cred sa ne simpta lipsa.
Mai am de sters praful, dar asa ma misc de greu...nu am chef de asa ceva. Diseara vin si niste amici la meci, asa ca e musai sa-l sterg, macar in living.
Oricum maine e zi de umblat cu hartogariile prin oras, asa ca ma distrez la maxim.
pe mai tarziu.
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/maraki/maraki.jpg)
maraki spune:
Hellooouuuu gagici!!!!
Irinatunza m.ai bagat in ceata cu analizele...ca si Bianca am vrut sa scriu: vorbesti limbi straine! Bine ca ati exclus niste probleme si nu este cazul la Sabinutza Sanatate la fata si te asteptam cu vesti bune
Giova suuuperbe pozele Am ramas masca la poza facuta de Marco
Nu poti sa cre4zi ca e facuta de un copilas atat de mic, v-a incadrat prea bine in poza
Mi-a placut de sorella, este frumusica si slaba
Mi-au placut si pantofii lui Clau, sant genul care-mi plac si mie la un barbat
Aici a fost frig sapt asta, fara geaca nu puteai iesi afara...la servici nu mai am laptop pt. ca m.a parat un angajat care venise duminica dimineata pe acolo
Silvie mi.ai dat de lucru cu site-ul, acum il studiez dar ma enerveaza ca este in germana la mine...
Bianca mai bine lasi copilul cu boxerii de anul trecut, nu cred ca sant mici, incearca!
intru pe site sa vad cum e treaba, revin...
HAI ROMANIA
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
cosmi1975 spune:
sal fetele
eu is f bolnava cu frisoane ,febra si amigdalite de nici nu ma pot tine pe picioare...in rest suntem ok asteptam sa plecam la mare
Biancas spune:
Buna seara gagici...si eu aici...in asteptarea meciului...ma voi uita singura ca Nelu lucreaza, de cate ori a jucat Romania e a lucrat.
Am fost pe afara cu copii,la plimbare, pe la magazine si acasa. Dani a inceput seria intrebarilor " Di ce ". Dar toate sunt "Di ce" si trebuie sa stau sa ii explic. Tuseste si are SN.
Maraki de cate ori era rece in germania sau ploaua urmatoarea zi era la noi asa. Sper sa ramana valul de frig la voi, sa nu vina la noi ca nu ne trebuie. Ciudata e vremea asta.
Cosmi...stii cum se spune...." tot prostul se imbolnaveste iarna, numai oamenii destepti se imbolnavesc vara ". Sanatate multa,...Cum ai reusit sa te racesti asa? Cand mergeti la mare? Unde?
Ce a facut Bianca la engleza? Presupun ca a luat nu?.
Giova lasa-l mai pe Marco la Felix. Ii va face bine schimbarea aerului, alintul bunicii. Ce fain ca mergeti la Debrecen. E departe de mine nu de voi
. Acolo ce se poate face? De ce nu mergeti la Hajduszabaszlo sau unde mergeati anul trecut...Gyula parca... Si noi vroiam sa dam o fuga la Hajdu dar ca si km suntem tot acolo + ca Aquaparcul parca e mai frumos la mare la noi decat la Hajdu.
Noi ne-am hotarat 80 % cu marea ...sa vedem vineri ce vb Nelu cu seful lui ca atunci cand plecam are si niste cursuri si sa vada cum rezolva. In principiu plecam de pe 3 noaptea si in 4 dimineata suntem acolo, si ne intoarcem pe 7..pe 8 el lucreaza si eu am programare la ITM
. Bine ca la mine s-ar putea contramanda programarea dar la el turele nu prea si nu vrem sa fortam nota
. Pe 8 e si ziua Sandrei, weekendul ala trebuie sa i-o tin. Am vrut sa mergem la Sebes la sf lunii dar iar nu putem ca incepe cursurile alea si nu mai poate face schimb de tura. Si trebuie sa merg neaparat ca i-am promis bunicii mele + ca a nascut o verisoara primara si trebuie sa merg cu mancare.
In principiu am rezervat aici pt mare,
http://www.camping-mht.ro/despre.htm
mie imi place, arata curat si spatios, intr-o camera de hotel noua ne trebuie deja 3 paturi ca suntem 4 persoane. Si fara bani in plus(50% din pretul de adult) nu pune nimeni pat suplimentar.
Sa vedem cum va fi, am sunat si la hotelul unde merge sora mea in Venus si e 140 lei camera dar nu e asa frumos ca aici. Si pt 20 lei diferenta...nu merita doar sa zic ca stau la hotel.
Deci...care vine la mare?
Irina, gata cu actele la apartament? Ai pus paturi in el? Il dai in chirie? L-as inchiria pt 3 nopti, ce zici mi-l dai? .
Merg sa il culc ca ma dor creierii cat au urlat copii mei in casa. Atata se haraie si maraie , nici Sandra nu lasa de la ea, nici el nu lasa si scandalul e gata.
Bianca
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
Biancas spune:
Mda...bine au jucat ai nostrii....
Venim frumos acasa ca am stat destul prin tari straine
.
I-am pregatit bagajul Sandrei, maine merge la strabunica ei la tara cu socrii vreo 2 zile. Merge la capalit la cartofi . Cat a fost meciul Sandra mi-a facut unghiile la picioare, Le-a dt cu un rosu turbat ca asta i-a placut. Si maine vroiam sa merg in fusta neagra, cu bluza roz si sandale roz dar cu unghiile mele rosii merge ca ....
Merg si eu la somn , mai bine ma puneam sa dorm ca stiam ca nu vor castiga
Somn ushor...poate va reveniti pana maine si mai si scrieti nu doar cititi
Bianca