Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (292)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Phuai de mine ce spirit de observatie am. Nu pot sa cred. Si cand te gandesti ca l-am vazut doar in poze... mersi Maraki pt elucidarea misterului.
Mai eu nu am auzit de Arsh. Daca tu ai auzit...asta e...eu nu serios, nu are rost sa neg sau sa dau inapoi.
Eu tin minte cand era Sandra mica si acum Dani ca le spuneam ca arde focul sa nu puna mana. Arde foloseam. Ei au raspuns cand au putut "ade focu". Arsh habar nu am ce e. No..asta e...alta zona Ardealu` asta,mai bine zis partea asta de Ardeal . Nici bologasuri nu aveti noah (adica chef mare cu neamuri,cunoscuti, prieteni, vecini la terminarea clasei a 12). prilej de bucurie ce mai...
Mersi de urarea cu bafta...chiar sper sa am ca nu ma simt pregatita deloc...am lasat-o moale pe ultima suta de metrii si se simte. Sper ca cineva acolo sus sa ma iubeasca si pe mine asha un pic
P.S. Copiii daca se ard doamne fereste striga AUUU...nu?. Eu cel putin asha as striga

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Buna dimineata la amiaza... ce e cu linistea asta?
Eu am ajuns de la examen, am aburit ceva pe acolo......acuma sa vedem.
Afara e o vreme urata asha ca...nu stiu ce vom face azi...poate dam o fuga la Real sau mergem la terminarea de liceu ca putem merge sau azi sau maine..sa vedem cum avem chef.
Si cam atat, copii la socrii, maine sunt rusaliile si ne-a invitat soacra la masa de amiaza + ca in 20 e ziua ei, asha ca scapa cu ocazia asta. Oricum sapt viitoare nu puteam merge pt ca avem 2 onomastici.
Gata, sunt in vacanta, am terminat sesiunea .Mai astept notele la 3 examene si pana in toamna sa nu mai aud de scoala
Weekend placut tuturor!!!!

www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

neata gagici

copiii mei se joaca cu niste cuburi ,eu fac mancare iar sotul la piata

afara e o vreme urata dar sa speram ca putem iesi...diseara vine socramiu cu fratele lui care f bolnav si are internare la spital...are 53 de ani dar sa speram ca va fi bine,tb sa vina de vreo 2 luni dar incapatanat cum e abia acum s a hotarat

maine s pe drumuri cu ei pe la doctor iar dupa masa ma duc sa l duc pe tata la aeroport pleaca la soaramea

va pup si s prin zona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

din Romanica!!!
Am plecat din Italia dim. la ora 4, am facut cumparaturi subti la SCS in Viena si la Parndorf.
Marco a fost extrem de rau, nu a mancat nimic, la Toys'R'Us l-am lasat sa-si puna ce a vrut el in cos, unele le-am mai scos, printre care si un belit de autobuz de 10 euro. daca stiam ca ma plange tot drumul si azi cand isi amintea, il lasam naibii in cos, nu mai aveam dracii aia amandoi.
Maraki si eu mi-am luat de la H%M o fusta la 10 euro si la Marco ceva hainute. erau reduceri, multe erau la 5-9-10-20 euro. dar cum Marco era super marait si obosit, nu am putut sta. de la Zara mi-am luat o camasa.
De la Viena am plecat spre Parndorf, marco a adormit in masina, asa ca acolo s-a pus si Clau la un somn, cat am colindat eu...rapidissimo...mi-am luat o rochie si o bluza de la mango. dupa 2 ore de colindat, l-am trezit pe Clau si a dat si el o tura, eu am atipit langa pitic.
asa ca, la ora 18, eram fresh toti 3 si am decis sa venim direct acasa. am ajuns cu bine la 12 azi noapte, ne-am pus direct in pat, nici dush nu am mai fost in stare sa fac.

Vineri seara dupa meci, am plecat la restaurantul fostului sef a lui Clau, se mananca foarte bine fructe de mare. am gustat si eu scoici si gamberi, sunt comestibile, dar nu stiu daca as putea manca o portie. In schimb piticul a mancat la cot cu tat-su'.
s-a cocotat peste tot pe-acolo, nu ne ascuta de fel...sa mor de stim cum sa procedam cu el. daca sta cu altii din familie e cel mai cuminte, la gradi la fel...cu noi... cere non-stop.

Clau mai vrea o vacanta in toamna la mare, dar ne gandim serios daca sa-l luam cu noi, sau sa-l lasam acasa. la cati draci si nervi ne-a facut concediul asta...o merita din plin.

Bianca slipul a fost 6 euro, boxeri am vazut de la 6-15 euro, in functie de magazin si firma.
"Arsh" si noi spunem daca ne ardem.
Cosmi ma bucur ca e fericiti papan ca aveti 2 parcuri langa bloc. Cat sta tatal tau la sora ta?
Mie mi-e asa de dor de Italia...super frumos ...si cand ma gandesc ce am comentat cand am vazut unde ma duce Clau...la munte!!! dar tare bine ne-a fost acolo si avem amintiri placute.

sper sa reusesc sa pun maine pozele, caci la cata treaba am....mi-e si groaza sa ma gandesc.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Seara buna si de la mine, l-am facut si pe fiu-meu azi cu boxeri slip, in sfarsit am gasit. Si i-am luat si ieftini
Giova, ma bucur ca ati ajuns cu bine. Asteptam poze din calatarie. Sa porti sanatoasa hainele cumparate.
Cosmi, sora ta e in Italia parca nu? Maine ai treaba cu musafirii si emotii pt examenul Biancai. Bafta sa aveti.
Noi bine, Dani tuseste de rupe si are si SN ...i-a dat soacra-mea Mucosin cu miere de albine. El avea o tuse ciudata in ultimul timp ..."tuse de cresa" ii spun eu, pe multi copii de la cresa i-am auzit ca tuseau asa. Tusea dimineata la trezire foarte incarcat si in timpul zilei rar si cateodata. Dar soacra-mea a spus ca a tusit in weekendul asta f mult si l-a consultat prietena ei medic de familie si i-a spus sa ii dea mucosin. Oricum eu i-am spus ca vreau sa il duc la control ca nu imi place cum tusesea dimineata. Sper sa ii treaca de la siropul asta, daca nu...sper sa gasim altul care sa i se potriveasca.
O seara faina sa aveti, ma apuc sa imi fac manichiura franceza

Mergi la inceput

Buna dimineata, haide-ti la
Am un somn in mine de nu mai pot , cred ca e de la vreme ca e tare inchis cerul pe aici.
Pe ai mei i-am lasat pe toti dormind si eu am venit la servici.
Azi e sarbatoare cu rosu in calendar (Sfanta treime) Giova sa nu pui la spalat si sa deschizi calc inainte ca ultimele 2 dati...
Noutati nu am, o zi productiva va doresc

Mergi la inceput

Neatza!!!
Bianca bine ca nu am miscat un deget. Vroiam sa fac curat azi si sa bag la spalat normal. s-au cam adunat hainele. of...ieri sarbatoare, azi sarbatoare. Cand mai imi fac treaba????

azi ne-am trezit la 9.05. Am uitat sa punem tel. dupa ora Ro, asa ca nu au sunat la ora 8. la 9.45 am ajuns la gradi, asta dupa ce abia l-am trezit pe Marco si l-am imbracat numai in tipete si urlete. Noroc ca la gradi nu a plans, dar nici nu a vrut sa vb. cu educatoarea.

Daca tot nu pot face nimic prin casa, ma pun sa incarc pozele in album.
si o sapt. buna va doresc.

_
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Giova bine ca ati ajuns cu bine acasa, sa porti cu placere hainutele cumparate.
Deci e sarbatoare....si eu aveam o tona de haine de calcat....banuiesc ca nici asta nu e bine, mai ales acum ca stiu O sa astept pana maine ca mai suporta amanare dar imi stric tot programul.
Noi nu stim exact inca daca vom pleca vineri sau sambata spre Italia dar oricum nu mai e mult abia astept sa ajung la mare desi am nemultumirea ca nu am slabit cat trebuie...asta este. Alain e mai agitat ca niciodata numai prostiute face de ma dispera, noroc ca e cald si putem sta pe afara is prin parc.
O saptamana frumoasa va doresc!

Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006

Mergi la inceput

am pus la poze...de m-am saturat.
aici sunt cele din concediu:
http://good-times.webshots.com/album/563809633Wlbzox

si aici sunt cele din 1 iunie, cand am fost acasa la Alba:
http://good-times.webshots.com/album/563669472Rcbren

Silvia stai linistita ca si eu sunt cat o vaca....nu am slabit, dar nici nu m-am ingrasat. am o burta de luna a 5-a. am zis ca-mi iau costum intreg, si nici vorba sa caut.
Tot la Rimini mergeti? de ce nu ati mers pe Coasta de Azur la Nice?
acolo as vrea sa ajung...acum sa vedem cand.

merg si eu sa ma imbrac, ca ma intalnesc cu Clau si marco in parc, de unde-l preiau. sper sa fie cumintel, caci de nu...acasa cu el.
pe mai tarziu.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Giova, super pozele…
Mai ales cea facuta de Marco
Se pricepe Marco la facut poze
Dar mare curaj ati avut sa mergeti cu el un drum asa de lung ; eu nu as avea curajul asta din simplul motiv ca Matei dupa o ora de stat in scaun se plictiseste si nu te mai intelegi cu el.

Toanca si Matei Alexandru 06.01.2006

poze

http://www.dropshots.com/toanca
http://www.dropshots.com/toanca1
http://www.dropshots.com/toanca2

Mergi la inceput