Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (292)
Raspunsuri - Pagina 9
Anculina spune:
Buna dragi mamici,
Sunt si eu oarecum in grupul vostru, cu o comorica de fetita de 4 ani.
Pentru ca eu tocmai am aflat ca o companie de asigurari si servicii financiare - lider mondial - face acum o campanie de informare asupra acelui fond de studii pe care il pot constitui parintii care se gandesc la viitorul copiilor lor, mi s-a parut interesant si m-am gandit sa va spun si voua.
Prezentarea dureaza aprox. 30 de minute, este facuta super profi (videoproiector, explicatii, exemple concrete, etc - si este absolut gratuita si nu implica cu nimik participantii. Se organizeaza pentru grupuri de minim 6 persoane.
Daca e cineva interesata - din Bucuresti - dati-mi un mail sau un PM si va dau pers. de contact.
Speranta e un lucru bun. Iar lucrurile bune nu dispar niciodata!
irinatunza spune:
Buna dimineata, fetele!
Sa va lamuresc un pik, daca pot. M-am dus sa-i fac o simpla analiza la kk sa vad daca nu cumva are vreun microb vreo bacterie din cauza careia sa tot recidiveze enterocolita. Si cind dr a auzit ca e a doua oara cind face enterocolita intr-o luna jumate, ca a fost si racita si ca de felul ei e si mai kkciaosa (3-4 kk pe zi) a zis ca ar fi bine sa-i facem niste investigatii mai complexe. A zis ca nu prea e bine sa faca atit de des kk pe zi si ca trebuie investigat faptul ca are un tranzit intestinal mai rapid decit ar trebui, mai ales ca ea e si mai micutza ca greutate decit ar trebui sa fie un copilas de 2.4 ani. In plus, daca va amintiti, ea vomita f usor, si cind plinge un pik gata vomita (ti-aduci aminte Bianca ? mi-ai zis sama duc la un dr sa vedem de nu are ceva la stomacel). Asa ca dr a zis sa facem toate investigatiile astea ca sa eliminam orice suspiciune de boala.
Am vorbit ieri cu dr , a iesit bine analiza asa ca am eliminat si boala celiaca din ecuatie. Copilul e sanatos, sa-i dau sa pape orice, insa deocamdata s-o mai tin saptamina asta tot pe Humana HN si fara zahar. Mai am de luat diseara celalalt rezultat si gata .
Boala celiaca e intoleranta la gluten, se tine regim toata viata, fara piine si alte produse fainoase ce contin gluten. Slava Domnului ca nu are asa ceva. Mi-era frica pt ca sora mamei are boala asta si e greu pt un copil sa nu aiba voie sa manince biscuiti si altele.
Sper ca v-am lamurit un pik si ca nu v-am bagat mai atre in ceata.
oricum la ora asta sunt mai linistita si ma bucur ca Sabina n-are nik , ca asa e felul ei subtirica, kkacioasa si vomitatoare.
De faza cu vomitatul sper totusi sa scape curind.
Va pup pe toate si pe toti.
Irinutza si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina
http://www.dropshots.com/irinamav
andiaroro spune:
sunt pe fuga, dar vrioam sa va zic ca mie nu mi se par ciudate investigatiile facute de Dr Sabinei. Aici se face analiza de mucovisidoza la absolut toti copii in maternitate. A doua zi dupa ce se nasc le ia sange din piciorus si sunt contactati apoi numai cei carora le iese. e foarte rara boala, face parte din categoria bolilor"orfeline" la care nu prea au dr multe raspunsuri, dar e bine sa fie luata din timp, daca e ceva ....anul au reusit sa stranga ceva mai multi bani pt cercetarea in domeniu ca amurit unul dintre castigatorii de la un fel de megastar http://www.just-gregory.net/, care suferea de asa ceva si avea vreo douaj' de ani si un pic.
Giova -draguta vacanta avuserati...sunt din ce in ce mai independenti acu si eu cred ac ei smt ac pot mai multe, dar nu stiu cum sa el expime si din cauaz asat fac tambalau....
tr sa ma duc ca vad de ce se urla...
ana si alexandre (17.02.2006)
maraki spune:
Buna dimineata,
Ana nu stiam de ce i.au luat si lui Angelo cand s.a nascut, sange din calcai...deci asta era!
Bianca lasa ca au jucat bine romanii, mai putin Codrea care nu stiu ce cauta in peisaj 
ar mai fi vreo 2-3 in plus
Urasc olandeziiii
s-au kkt pe ei sa mearga pana la sfarsit cu atacurile
Cheliosul ala Robben nu pot sa il sufar
O sa vedeti ca astia ies campioni europeni ![]()
Azi iar ploua, este frig.....
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
maraki spune:
Ieri cand asteptam la dentist, se juca Angelo cu creioanele colorate de acolo, la un moment dat imi intinde spre sprancene un creion negru ![]()
![]()
Ma vede cand ma machiez si uite ce face
Vad ca totusi face distinctia ca este pt mama, pe el nu a incercat niciodata
Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
d_melli spune:
E pentru a treia oara cand incerc sa scriu si imi dispare mesajul in neant. Nu mai am nici un pic de rabdare . Am scris ditamai mesajul. Dc dispare si asta o iau pe aratura.
Maraki cred ca ai vazut alt meci. Fii serioasa.
miraklucker spune:
http://picasaweb.google.com/miraklucker/IunieIulie2008/photo#5212951085514505938
.....pana ajung sa va citesc si scriu mai pe idelete, cateva poze cu ce-am mai facut noi in ultimul timp![]()
V-.am pupat
Mira mami de DAVID (15.08.2002) DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)
Poze noi.....cu noi
Giova spune:
Nasol meci, tare prost au jucat romanii. Mor de ciuda ca au batut italienii cu 2/0. mai bine castigau francezii.
Noi binisor, eu cu multa treaba birocratica
. marco, care de abia se trezeste dim. si face figuri, il imbracam cu urlete si tipete.
Cosmi insanatosire grabnica iubita. ai grija de tine, baga medicamente, si vit. C cat mai multa.
Bianca pai mergem la Debrecen ca acolo merge cumnata. la Gyula am fost, mai vrem sa incercam si Hajdu....
Maraki la ce papuci te referi? la cei alburii?
asa deci...Angelos iti da creionul negru sa te machiezi. marco al meu chiar se face, cu tot ce prinde:ruj, rimel, creion. Bine ca nu sunt la indemana lui, ca erau terminate deja.
Irina ma bucur ca e ok analiza. Ne-ai lamurit acum, stai linistita. pacat ca la noi nu se fac de cand sunt bebei analize dintr-astea mai complexe. Uite cum zicea si Ana de france si maraki...la ei in maternitati se pot face, la noi...ciuciu.
Irina hai ca ti-a aparut postarea...amanunte nu ne dai?
Mira super faine pozele. capsuni
...eu nu mai gasesc in piata. dar bag cirese la greu.
ai 3 copii tare frumosi si reusiti.
Hai sa va zic o faza tare:
vecina sora-mii e educatoare la o gradi de stat. e platita de primarie si lucreaza 2,5 ore/zi, de la 15-17.30
Stiti cat are salariul? 800 euro
ei....asta da viata!!!! mi-ar place sa am si eu un job dintr-asta
.
fug la treaba, caci imediat imi iau marmota acasa.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
maraki spune:
Un fumator inrait se duce la doctor pt o consultatie, doctorul vine cu radiografia si spune: - Am o veste buna si una rea, vestea rea este ca ai plamanii perforati, priveste !! - Si vestea buna care ar putea fi ?!! ; - Merge corectata in Photoshop
Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
maraki spune:
Giova da, de aia crem spuneam ca imi plac
A stat si Angelo fara pantaloni si pampers vreo 2 ore. Nu vroia sa il schimb dar mie imi este frica sa il las prea mult asa pt ca am catel si nu poti sa stii niciodata reactia...Cred ca educatoarea are pe hartie 800 euroi, in mana mai putin...
Irina cred ca voi santeti influentate de comentatorii romani, eu nu am auzit vreun comentariu si e parerea mea ![]()
Auzi, sa nu zici ca Lobont nu a scos mingii de mingii ca nu ai dreptate
Ce ati mi facut? ati cumparat ceva pt. apt? ati fost la plaja? cum e vremea la mare? v.ati intalnit cu anymony?
Cosmina sanatate
Nasol cu amigdalita
Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5