Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (292)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

poveste:eu vreau sa ma duc numai cu Alex in ro si am zis sa dau un tel " de control" ca e prima data cand nu am pleca in formatia completa.
Am dat peste o tanti f amabila( pe bune ) care m-a rugat "frumos" sa faca tatal o declaratie ca e de acord sa circule "minorul" numai cu mine- la notar sau la ambasada ca, altfel, putem noi intra cu CI sau pasaport fr in tara fara pb. ...le putem utiliza tot pe alea la iesire, dar, daca "cerberu" se prinde dupa nume sau dupa baza de date ca infantu ar fi si roman pe langa fr nu nu misca nici musca de acolo fara "sus"mentionata declaratie
tanti tot insista ca pe politist(daca asa ii vine lui) nu-l intereseaza alelate cetatenii ale copilului si aplica legea romaneasca pentru cetatean roman minor la iesitul din Romania si degeaba ii arati acte frantuzesti...ca si eu ii tot spuneam ca copilul e nascut in Franta, intra si iese cu acte fr, sunte in UE, pasaportul rom e cu mentiunea"domiciliul in strainatate si cetatenia ro e asa ...un +, dar ea a tinut-o pe a ei politicosz si mi-a explicat ca, daca politistul se multumeste cu actele prezentate si nu verifica e ok, dar daca verifica si iese si cetatenia romana din palarie si vrea el sa faca exces de zel, atunci chiar tr toate hartiile cerute....asa ca sa vezi disitractie cum isi ia Cristi o zi de concediu ca sa scrie scrisori de dragoste pt politisti

ana si alexandre (17.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Buna seara si de la noi,

Ana de France eu stiam de la fetele din Germania ca trebuie neaparat declaratie de la parintele care nu calatoreste precum ca este de acord sa iasa copilul din tara. Indiferent de cetatenie, asa e si cand trebuie un minor sa iasa din Ro si banuiesc ca asa este si in alte tari. Eu nu cred ca as putea sa calatoresc cu Angelo prin Europa fara sa am declaratie de la Giorgos. Al meu nu are nici o cetatenie deocamdata, nu are pasaport de nici un fel.

Bianca lasa fata ca nu se ingrasa porcul in Ajun nici pe vremea noastra! Invatai in generala ca sa poti da admiterea acolo unde doreai, nu invatai-ajungeai la profesionala sau la vreun liceu unde nu erau ocupate toate locurile.E mai nasol intr-adevar acum ca depinzi de computer cu repartizareala liceu Eu m-am mai plimbat cu rolele in holul blocului prin anul 2000 CUmparasem role pt Robert si faceam ture prin bloc cand nu era nimeni

Giova, drum bun daca nu ne mai auzim pana plecati
Dana bafta la examen si pupici la feteTare frumusele sant
Ali chiar ca ai copii cumintiDaca ai lasat mesaje prin drop, inseamna ca ai putin timp liber

Am fost pe la magazine, ma dor picioarele de nu mai pot Am cumparat 2 rochii misto( una rosie si alta alb cu negru ) o bluza gen ie, un pantalon, o pereche de sandale si una de papuci.M-a costat totul 120 euroi Eu zic ca am luat destule de banii astia Acum astept sa vina Angelo, revin mai tarziu....

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florinini spune:

AsteryLa multi ani din partea noastra, multa sanatate, liniste, pace micile bucurii sa fie mereu alaturi de marile bucurii ale vietii si iubirea sa te insoteasca mereu. Ai toata admiratia mea si iti doresc numai bine!!!

Florinini si David (13.01.2006)
www.dropshots.com/florina1" target="_blank"> David
www.fertilityfriend.com/home/1a93be" target="_blank"> Incercam...

Mergi la inceput

Fetele sunt si eu pe aici

Mergi la inceput

dar uite ca copilul asta nu ma lasa sa scriu!
S-a facut tare smecher si destul de rau comparativ cu ce a fost el mai inainte.Zbiara uneori daca nu-i fac pe plac, simt ca uneori nu mai tine cu vorba si cu calmul..daca zice nu trebuie sa fac tot felul de artificii ca pana la urma actiunea sa se transforme in contrariu desi verbal tot nu ramane...
Vorbeste de toate,dar destul de stalcit....in loc de c spune t, daca spune ca face kk el face "tata".Ma streseaza ca-si suge degetul mare de la mana dreapta si are deja o batatura acolo...Nu prea mai manaca atat de bine...nu ma supar chiar asa tare ca are cam 16 kg si 93 de cm, dar nu se vede, are structura osoasa mare...pozte acum a mai slabit ceva de cand cu caldurile astea mari.
Nu acelasi lucru pot sa spun de balena de ma-sa care zau nu stiu ce are dar cred ca trebuie sa o inceapa cu niste investigatii endocrinologice...Luna asta am tras o sperietura ca nu-mi venea cm si testele de sarcina ieseau negative am baut niste ceaiuri si am inceput un tratament apicol...dar se pare ca nu merge la mine!
Cam astea despre noi!
Mai scriu eu, dar zau uneori dupa o pauza de scris si citit mi-e tare greu sa revin!

Mergi la inceput

Florinini zau ca nu i.as da 16 kg lui David!!! Sper sa se dezvete de suptul degetului ca e nasol mai tarziu....eu sant patita rau cu Roxana Investigatii si eu trebuie sa fac NEAPARAT!!! ma speriam singura cand ma uitam azi in canbinele de proba Rochia rosie e misto, se vedea cam aiurea pe mine la magazin, acasa parca vad ca-mi sta mai bine...cred ca e oglinda de vina, nu ma pot vedea in toata hidosenia acasa

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szaboali spune:

Giova, Maraki aveti dreptate sunt cumintei, adica cel mic e deocamdata foarte cumintel ca sora-sa mai are perioade ca imi vine sa ii dau cate una...

Mai nou cand ma streseaza ii spun ca ii dau bataie(numai gura e de mine), o mai pleznesc eu peste maini dar bataie clar nu ii dau ...asta nu e bataie si cand ma enerveaza o intreb
eu:vrei sa ma superi?
ea:da
eu:stii ce patesti daca ma superi?
ea:da
eu ce?
ea:bataie
eu:si o vrei?
ea:nuuuu
eu:ma mai superi?
ea:nu, te iubesc

Florinini am vazut pozicile, sunt superbe...le prelucrati voi? cu ce program le prelucrati?
De suptul degetului nici noi nu am scapat...inca il mai tine in gura pana adoarme si dupa aia si-l scoate singura...numai ca la noi nu e vorba numai de unul ci de doua , alea mari de la ambele maini...sigur ca nu deodata ci pe rand, cand nu e unul e celalalt

Azi vad ca m-am cam facut de cap p-aci...nu stiu cand mai prin eu o zii de asta, sa nu trebuiasca sa fac mancare si curatenie, ca dupa terminatoarea asta toata ziua tre sa strang ca ii tre sa vina la ea o fetita din vecini si cred ca va dati seama ca dupa ce merge fetita acasa imi zboara casa in aer.

Ali de
IARINA (16.02.2006) si IANIS (04.04.2008)

http://www.dropshots.com/iarinutza
http://www.dropshots.com/iarinutza2#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Buna dimineata....ultima de zi de scoala pana in septembrie. Ce bine e in vacanta o sa vedeti pt cine nu stie.
Noi asteptam ora 9 sa mergem la festivitate, si apoi eu la servici. Dupa serbare Sandra merge la un "chef", o colega de-a ei i-a invitat pe toti colegii la ea, ea pune la dispozitie spatiul si muzica, restul sa duca fiecare ce vrea (suc, cipsuri..) . Dupa masa de la 5 merge la o onomastica ca o colega de clasa. Are program incarcat fata mea.
Dani e la cresa, e bine, si-a reveni cu mancarea, mananca la pepene verde si galben de numa. Ii plac si ciresele, cu capsunii nu se omoara.
Florini chiar ca nu se vede pe David ca ar avea 16 kg. E bine facut dar nu credeam ca aibe 16 kg. Cat despre "balena" de maica-sa succes la investigatii sa nu fie nimic si sa poti .
Ali, batausa esti draga Cum sa dai bataie la fata?. Ce conversatie faina ai avut cu nora mea. Deci esti singurica cu copiii 2 sapt....nu e usor...dar trece repede nu?
Maraki, lasa draga ca uneori se mai ingrasa porcul si in ajun. Oricum e mult mai grea scoala in ziua de azi decat ce am facut noi. Si cu sistemul asta de intrare la liceu va fii si mai grea.
Sa porti sanatoasa hainele cumparate...chiar ca ai cumparat multe de banii aia.
Giova saracul Marco, sa cada el din pat. Si are somn greu de nu s-a trezit nici cand a cazut. Drum bun, sa prindeti vreme frumoasa. Si hai Romania .
Gata, va las, merg sa ma imbrac sa merg la serbare.

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Buna dimineata,

Doamne cat am iubit data de 15 iunie cand eram in scoala Stiam ca ma asteapta 3 luni de vacanta unde stateam pe strand de dimineata pana seara la inchidere Am o prietena care nu o lasa maica.sa sa vina pe strand si ne dadea costumul de baie pe geamul de la toaleta(geamul dadea in balconul de la ghena)<mergeam impreuna pe strand si ne pomeneam dupa masa cu maica.sa pe acolo sa ne ia acasa
<m.am gandit sa las bilet la italieni sa nu fie diseara probleme cu Robert cand joaca Romania-Italia
Bianca am avut noroc pt. ca am gasit sandalele si pantalonii la reducere Ziceai ca vrei sa-i cumperi lui Dani boxeri? >Pai nu are o pereche???

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasol spune:

giova- da l-am crestinat, petrecerea de cumatrie e pe 11 iulie, intr-o vineri ca nu am mai gasit liber sambata, am pus si niste poze in drop 5 de la botez..........

Mergi la inceput