Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (292)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anasol spune:

nu pot sa pun poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

gata si festivitatea...am ajuns si eu la servici.
Maraki, si eu stateam la strand de dimineata de pe la 10 pana la 19 . Zilnic . Asta cand eram in genereala...prin clasa a 7-8 tin minte. Daca ma bagai printre tigani nu ma recunoasteai asha bronzata eram .
Nu i-am cumparat slipi boxeri la Dani pt ca nu am gasit atunci cand cautam . La un magazin am gasit o pereche cand am fost cu Sandra sa ii cumpar rochitza pt nunta, asta era luna trecuta pe la jumatea lunii. Si cum i-am luat 2 rochii atunci...am ramas fara bani la mine. Si oricum avea o singura pereche de boxeri, erau Disney, frumusei si doar pt 2 ani . In rest eu nu am gasit prin magazine boxeri slip doar marimi mari. La Selgros am gasit zilele trecute ceva pe portocaliu si cu 2 pesti in fatza (era o singura bucata marimea lui) dar nu m-au incantat f mult. Si la pret erau ca cei de dincolo. Asa mai bine ii iau pe aia sa il poarte anul asta daca ii vor fi buni ca sunt pt 2 ani si nu stiu daca ii sunt buni. Ca pretz erau cam 10 E . Mi s-a parut f mult si am sperat sa gasesc altundeva ceva mai ieftin. Dani are boxeri chiloti...are vreo 5 perechi...sunt firma Unikid, au calitate buna si o pereche Tuareg. Cam, 2.5 E e bucata. In Bulgaria era cu boxeri normali la piscina.
Acum m-am decis, o sa merg sa ii cumpar aia pt 2 ani ce i-am gasit la primul magazin. Nu am ce face ca nu am alta oferta. Poate nici nu umblu pe unde trebuie...naiba stie, dar in toate magazinele de copii unde am intrat ori nu aveau boxeri deloc, ori erau prea mari. La Real sunt slipi cati vrei...dar chilot normal.
Noah...am si eu o problema si o sa mi-o rezolv zilele astea numai sa iau banii

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Ana de France am intrat sa iti zic cum sta treaba cu plimbatul cu Alex si cu Romania ca am trecut prin asta.Prima data mi-a facut Jean imputernicirea cand am venit s ne instalam ca nu stia ca va reusi sa vina el dupa noi si a doua oara acum cand l-am adus singura pe pitic din vacanta din Romania, deci eram in UE si tot tacamul. Declaratia tatalui ca e deacord ca tu sa mergi cu copilul in strainatate trebuie sa indice clar perioada pe care e valabila, cica nu mai mult de trei luni( asta au zis notarii din Ro)sa indice traseul pe care mergi si tara de destinatie.E f important sa fie trecute toate tarile prin care treci. Asta probabil ca stie orice notar si de aici. Ce e mai importat e sa ai la tine in original, certificatul de nastere al copilului, pasaportul lui sau al tau daca e trecut pe el si certificatul de casatorie in original pentru ca ei trebuie sa verifice ca persoana care face declaratie e sotul tau....si tatal copilului ca nu concide asta intotdeauna. Mi-au cerut toate aceste acte in aeroportul Cluj, la Dortmund unde am aterizat nu mi-au cerut nimic decat pasaportul copilului si al meu. Pupiic de la noi si vacanta placuta.Poate te vad pe mess si mai vb de asta.

Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Buna ziua tuturor.
Fetele, mi-ati umplut ochii de lacrimi cu urarile voastre...... ma simt tare bine sa vad ca am alaturi o gasca de mamici faine.
Multumesc tuturor pt. urari.
Sincer, n-am prea avut timp sa-mi dau seama ca-i ziua mea. Tot ieri am aniversat si-un an de la casatorie. M-a dus sotul la restaurant: ciorba de burta nasoala, felul 2 pui stroganoff avea nici mai mult nici mai putin decat un gandac vargat in farfurie... bine ca nu mi-a troznit in dinti. Nu aveam dispozitie de scandal, nici n-as fi facut, nah... si ospatarul si-a cerut milioane de scuze. Programul a fost cel de obicei, timp petrecut cu Razvan, dupa ora 16 cand l-am luat de la cresa.
Razvanel e bine, alergia aproape ca a trecut, dar tot nu stiu de la ce a fost.
Pe strada, cand vede un catel/autobuz/pisica/etc, se intoarce la mine cu fata, din carucior, si ma atentioneaza, sa-i spun catel/autobuz/pisica/etc. de parca eu n-as sti sa vorbesc nimik... Pe poduri la fel. Eu ma amuz tare, si sunt fericita de reactiile lui pozitive. Cu mancarea stam prost de mai bine de o luna, cika la cresa papa, dar acasa ce-o avea - nu stiu...

Anasol, mi-e tare mila de voi. Doamne ajuta sa se faca bine repede puiul si tu sa te refaci din toata nebunia asta cu oboseala...
Irina, sanatate multa la pitica, sa treaca enterocolita aia pacatoasa.
Irina de Constanta - felicitari, sa stapaniti sanatosi si stii tu, la casa noua se naste un copil, obligatoriu, mai mereu se intampla. Deci asteptam sa ne dai vesti de-o fetita.

Pupam toate gagicile si toti prichindeii si mai revin, cand mai am ceva timp liber. N-o sa credeti, dar la cap. timp liber sunt varza.

Cristina, mami de Nicolae-Razvan (31.01.2006)

www.dropshots.com/asteryaro
www.dropshots.com/asteryaro1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Va place o tanara domnisoara si ii faceti curte cu insistenta; seara mergeti la un restaurant elegant, pentru o cina tete-a-tete si, in timpul mesei aveti nevoie sa mergeti la toaleta. Cum ii spui Popescu? - Ii voi spune "Domnisoara va rog sa ma scuzati cateva clipe, trebuie sa ma duc sa urinez". - Este o exprimare nepoliticoasa de badaran. - Ionescu, tu cum ai spune? - Eu i-as spune "Domnisoara, trebuie sa ma duc la toaleta, ma intorc imediat". - E mai bine, dar este dezagreabil sa pomenesti de toaleta in timpul mesei. - Bula tu ce ai zice? - Ii spun "Draga mea, scuza-ma ca trebuie sa lipsesc o clipa, trebuie sa dau mana cu un bun prieten pe care sper sa pot sa ti-l prezint si tie in aceasta seara.

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Vad ca mai am 10 minute de ragaz ca al meu copil si-a rasturnat 2 cosuri de masini si acum isi alege masinile si camioanele si tractoarele pe categorii asa ca pana termina operatiunea sunt libera. Face un deranj in casa cu jucariile de fac cu nervii dar am vazut chiar la o emisiune cu nany ca pana la 3 ani macar trebuie sa ii lasi asa u jucariile si de apoi inteleg ei care e faza cu ordinea si jucariile asa ca inghit in sec si il las, bine macar ca la sfarsit coopereaza si am ajuta sa le adunam.
Ali ma bucur ca suntei bine si ca ai gasit timp sa intri sa ne zici de voi, nu stiu ce idei sa iti dau eu cu mancarea ca tu alpatezi si nu poti inca maca chestii condimentate cum imi plac mie, dupa ce termini iti dau eu retete . Incerc sa iti pun ceva site-uri culinare si te mai orientezi tu ca nu stiu ce mancam cat alaptam
http://www.retete-culinare.full-info.net/r13469-risotto-cu-carne-tocata-si-curry.htm asta e unul http://dalegurii.ro/retete/risotto-cu-ciuperci-si-patrunjel/#more-153 asta al doilea si http://www.gastropedia.ro/reteta/Supa-chinezeasca-de-pui/1039/ si asta al treilea plus ca mai e www.culinar.ro unde cam gasesti orice.
Bee spor la treaba si la slabit, cu asta ma lupt si eu am ajuns si eu la 66 abia si sper un 63 pana sambata viitoare cand plecam si noi la mare. Nici eu nu mi-am luat costum de baie, am cel de anul trecul si ala intreg pentru piscina dar nici nu ma chef sa imi iau inca. Pupici la spiridusi.
Giova ma bucur ca va distrati in vacanta, pacat ca vremea nu tine cu voi dar e ok si asa ca vb englezilor "nu exista vreme rea ci doar haine nepotrivite " au am adoptat dictonul de cand sau in nordul Frantei. Asteptam poze, bine ca nu s-a lovit mai tare Marcolino la cazatura si Alain mai pica asa jucandu-se ziua si radem de el ca nu zicenici mac.
Maraki cums tati cu mancatul si cu siropul, au aproape am terminat siropul si tot asa rau mananca iar, ma dispera ca mai nou scopul vietii mele e incerc sa il hranesc pe fiu-meu are tot 14,5 kg la 1 metru deci iti dai seama ce slabanog e. Sa porti cu placere hainutele, nu mi s-au parut scumpe.
Florini am vazut pozele voastre e superb piticul vostru si pare as de cuminte...si sati bine si cu kg, pupici de la noi sa fiti tot asa si pe viitor.
Anasol sa scapati cu bine cu fundicul, tinem pumnii.
Nu mai stiu e vroiam sa zic si la cine ca m-am zapacit de cap. Noi suntem tot asa cu mancatul zilnic fac meniuri de rezerva ca tot zic ca o sa il las flamand o zi intreaba dar cand il dezbrac la baie si ii numar coastele ma apuca disperarea si trec la cratita. Tot caut pe net articole si tehnici de gmnastica fonica pentru copilasi, Alain stalceste inca multe cuvinte nu pronunta deloc litera r desi a avut o vreme in care parca o pronunta, poate din greseala, acum ii iese j si stde la snur ca nu am pe tastatura ca in franceza nu exista. O sa pun si aici ce gasesc intereant daca va intereseaza si pe voi.
Fug ca mi-a expirat pauza, s-a saturat de masi acum vrea altceva....simt ca nu merge la haltgarderie dar am zis ca il tin acasa saptamana viitoare sa nu ma trezesc ca ia ceva chiar inainte de vacanta ca ne asteapta drum lung.

Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006

Mergi la inceput

Silvi cum sa stam Nu i-am mai dat sirop pt. ca s.a smecherit ultima oara l-a tinut in gura si l.a dat afara In casa mananca binecunoscuta supa de rosii dar contine si paste+legume,branza cu ciocolata,danonino o gramada....afara mananca de la Mc cartofi prajiti, chichen mc nugetts( sant bucatele de pui pane)cam 100-150 gr. un fel de carne presata germana( se vinde sandwich dar o mananca goala )cornuri,un fel de pizza cu sunca si cascaval...cam atat...aaaa: mai mananca la socrela chiftelute, paste,pilaf....acasa nu vrea Nu mananca ciorbe sau supe absolut deloc!E ciudat copilul meu la capitolul mancare,nici macar nu vrea sa guste si refuza din start cand ne vede pe noi ca mancam.

Astery mi-ai facut pofta cu ciorba de burta Eu desi stau intr-un bloc foarte vechi, nu am vazut picior de gandac, nici la restaurant nu exista( asta e vechi de 5 ani )Asta lipsea, cred ca daca vedeam gandaci la restaurant muream acolo.....

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

aseara cand facea baie Angelo, ma auzea pe mine cand spuneam "arsh " ca era apa prea calda..se juca cu dusul si cand simtea ca devine apa mai fierbinte imi dadea dusul si spunea "arsh "Incepe si el sa-si dea drumul la vorba la nemtalai Arsch inseamna cur

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florinini spune:

Maraki, m-ai facut sa rad cu arsch cat de nemtalai...

Florinini si David (13.01.2006)
www.dropshots.com/florina1" target="_blank"> David
www.fertilityfriend.com/home/1a93be" target="_blank"> Incercam...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florinini spune:

Maraki atazi am intalnit o doamna in parc si are 2 baieti, si a zis ca au inceput sa vorbeasca abia dupa 2 ani si vreo 8 luni, deci nu te mai ingrijora, vezi deja Angelo incepe sa se exprime...si sa vezi cand o sa inceapa in 3 limbi sa te tii, sa vezi ca nu o sa-i mai taca gura...eu deja ii si zic lui David cateodata...dar mai taci mai mama ca deja ma dor urechile... povesteste frate de uneori ma satur!!! Si ce mult am asteptat sa vorbeasca!

Florinini si David (13.01.2006)
www.dropshots.com/florina1" target="_blank"> David
www.fertilityfriend.com/home/1a93be" target="_blank"> Incercam...

Mergi la inceput