Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (292)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

hello si de la noi.
Suntem bine, asa cum stiti care-i binele nostru.
Am fost o saptamana la mare, in Constanta. Irina, n-am dat semn, am avut un copil nervos, anxios, urlator... criz... stii din duminica aceea, cand ne-am vazut la Mamaia cum este... N-am fost la plaja, doar seara mergeam pe plaja, la nisip, la tobogan. A fost fain, obositor dar placut (sa zicem, exceptand momentele de criza ale lui Razvan), am facut poze multicele, sper sa repetam, in special ca luna august si jumate de septembrie este de vacanta de la cresa.

Cosmi, sper ca te-ai mai linistit. Eu, sincer, ma luam de gat cu blestematul ala de calugar. La propriu!!! Il faceam varza, bucatele maruntele, vai mama lui de cretin!!! Ai fost o doamna ca ai raspuns politicos, eu nu cred ca puteam, pe mine oricum m-au lasat nervii de mult...

Gio, imi inchipui ca iti e dor de strumf... si mie mi-ar fi, norocul meu ca n-am parinti sa mi-l ia in concedii cu ei.
Maraki, tu esti un fenomen. Lasa-o frate incolo de greci, astia-s ca raia, doar stii. Important este ca tu si Giorgos sa va intelegeti beton, si Angelos cu bunicii (daca vrea, biensure).
Silvi, concediu placut si voua.
Mirela, as vrea sa te ajut cumva, imi imaginez cat de greu iti este...

Ralu felicitari!!! Sa va traiasca CEZAR! Frumos nume, spun si eu, frumos tare ,si puternic, mie asa mi se pare.

Revin.
Pupam pe toata lumea.

Cristina, mami de Nicolae-Razvan (31.01.2006)

www.dropshots.com/asteryaro
www.dropshots.com/asteryaro1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Bianca nu am fost in Ro de 4,5 ani Nu vin pt. ca nu am unde sa stau, mama are doua camere si e frati-miu acolo iar apt. din Pantelimon este inchiriat. Cand o sa am bani sa inchiriez un apt pt o luna, sa il gasesc utilat cu tot ce am nevoie, atunci voi veni. Mi-ai dat o idee buna cu olita in cada, o sa incerc de azi sa vedem rezultatul In Grecia nu vrea Giorgos direct la insule, vrea sa ne care pe la neamuri intai, ori eu la taranica nu ma duc A zis ca la anul mergem 2-3 zile la taranica lor dupa care la insule...sa vedem acum.....trebuie sa ajungem si in Thessaloniki la Maria si Sofia nasa lui Angelo, acolo macar imi place ca e super orasul

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Astery pai cum sa ma inteleg cu domnul, daca el tine cu ai lui....bine ca voi fi linistita o luna cat sant astia plecati super ca ai fost la mare Pacat ca nu ai facut si baie, macar una acolo....

Roxana da bacul, a luat 9 la romana, eu am ramas uimita...nu am avut eu la romana nota asta mare mai ales la vreun examen Dupa ce termina cu bacul o sa vina aici...sper sa nu se plictiseasca, o pun la desenat, am un album de poze si paginile din stanga sant goale, o pun sa isi dezvolte imaginatia acolo

V-am zis ca am primit programarea pt >Angelo? Pe 28 iulie la psiholog si ortoped....oare de ce ortoped? ca nu mananca?

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Cosmi, nu te-ai gandit sa il tragi cu mobilul pe calugar si sa trimiti la protv...sa fi vazut acolo ancheta

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

fetelor ms ca sunteti langa mine....parca m am mai linistit,multumesc lui DUMNEZEU ca n a fost sotu cu mine ca acum cred ca eram la pro tv si la politie ca al meu e oltean frate si de cat sa i zici ceva de copii si nevasta mai bine te impusti....iar cu filmatul era o idee buna ....sa stiti ca eu is un uragan de fel dar de data asta am rams masca ,n am crezut in viata mea asa ceva ,bine ca i am raspuns totusi ca altfel faceam cu nervi.....se cred buricul pamantului ,umilesc oameni care vin sa aiba o alinare si nimeni nu zice nik....daca va mai zic o faza...stateam la rand sa ne miruiasac preotul si un domn in fatza mea i a zis ,,parinte vreau sa va vorbesc,,la care preotul ...i a zis<<hai pas<<mai in fatza si nici nu l a bagat in seama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Maraki bafta in continuare Roxanei la bac.
Sper sa reuseasca faza cu olita in cada de baie.
Ciudat ca ti-a dat trimitere la ortoped si Angelos nu mananca. or fi dusi si astia de la voi.
Cosmi bne ai facut ca te-ai mai linistit, e dus rau cu pluta individul ala. nici nu vreau sa ma gandesc. era buna faza cu filmatul, dar imi imaginez ce socata ai ramas cand ai auzit ce scoate calugarul pe gura.
Cristina asa deci, ati fost in concediu. super!!! imi pare rau ca a fost crizat Razvan, oricum...cred ca i-a facut bine vacanta asta.

of doamne ce draci am cu antena asta. Tipul care a facut instalarea nu raspunde, am sunat la rel. cu clientii la Buc. si mi-au zis ca-mi trimit ei o echipa cat mai repede posibil, contra sumei de 20 eruo.
Sun la administratie, ii intreb unde sa o pun ca sa nu-i mai deranjeze si sa nu intram in conflict cu ei si-mi zice ca in balcon, sau unde stiu, dar sa nu ating fatada. Sunt curioasa cand vin astia ce rezolva si unde o pun, parca vad ca numai in balcon de nu mai am loc nici sa pun un scaun.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Giova pai sa stii ca o sa iti ocupe mult loc in balcon...stii ca eu dincolo aveam antena in balcon, noroc ca era balconul patrat si mi-a incaput masa cu doua scaune gen sezlong. Important este sa prindeti cu antena inauntru Voua nu va pune cablu pt. toate programele din Ro? Ca parca asta era cauza parabolicei, ati pus-o ca nu aveati antena prin cablu...

fetelor asteptati meciul? eu cred ca ce a spus Carmen Muresan se va adeveri in seara asta Finala va fi Germania-Rusia si Rusia va iesi campioana

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Buna seara dragelor...
Maraki, tinem pumnii Roxanei la bac (hai mai ce nota ai luat la romana oral ca eu am luat 8). Daca crezi ce a zis Carmen Hara de ce nu pariezi pe Rusia? Poate iasa ceva..cine stie.. Ce ai rezolvat cu olita in vana? A facut?
Astery pacat ca nu ati avut un concediu asha cum trebuie. Dar si cat a fost sigur ii va prinde bine lui Razvan. baga poze sa vedem marea...
Sora-mea e la Venus la hotel de 3 stele trase de coada. E tare nemultumita de ce ofera 3 stele. Au frigider care nu prea raceste (a fost schimbat o data ca celalalt nu mergea) si un Tv vai si amar. De AC nu mai zis ca nu exista. Statiunea...nu i se pare grozava deloc . Nu a facut afacere buna anul asta dar la cat au costat biletele...Pacat ca litoralul nostru e asa.
Giova, ce ai rezolvat cu antena? Mai ai loc in balcon?
Cosmi, sper ca te-ai mai linsitit. Ce a zis Gabi de patanie? Te apuci azi maine sa faci bagajele pt mare.
Anymony nu a mai dat nici un semn de viata...Cum a fost la mare doamna?
Eu am fost la Real la cumparaturi dupa servici, apoi am fost la copii (care sunt la socrii) si apoi acasa. Am facut curatenie in dulapul Sandrei, i-am aruncat o gramada de chiloti, sosete fara pereche si strampi care nu ii mai erau buni. Maieurile le tin pt Dani nu are rost sa le arunc ca sunt bune. Am facut apoi un blat de tort si imediat ma apuc sa fac crema. O pun in frigider si maine duc lada frigorifica cu mine sa nu se strice pe masina. Vineri cred ca mergem la vara-mea...ca maine vom ajunge tarziu..
Azi nu am avut chef de bagaje...maine vin mai repede si le fac atunci.
De abia astept sa pun piscina in curte sa facem baie si plaja.
Pacat ca stam asa putin...Nelu lucreaza duminica.
La Real este lebenita la 1.29 lei/ kg eu mi-am luat una de 9 kg...era sa imi rupa mijlocul cand am pus-o in cos.
Alte noutati nu am...a ba da...i-am dus sapt trecuta la Dani proba de kk pt examenul coproparazitologic (el a avut ceva...un fel de tenie nu ii mai stiu denumirea acum) si rezultatul e negativ. Cu giardinofug a scapat si el.
Merg sa fac crema de tort, apoi un dus si la somn ca maine am zis grea...
Noapte buna

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Ieri ne-am luat tot familionul inghetata la strand si naiba stie cum am mancat ca la un moment dat m-am trezit cu o bucata de inghetata mai mare in gura si am simtit la gat deja . Pe mine ma doare gatul ( de aseara a inceput) + ca mi s-a infundat o nara. Noah...dar cum numa` oamenii destepti racesc vara ...nu-i bai ca trece si asta
Am avut de vreo 3 ori puroi in gat netratat cum trebuie cred si uite acuma simt orice e rece . Inainte beam apa de la congetor cu gheata in ea si nu aveam nimic. Acuma... trebuie sa sug Trachisan.

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Bianca suge ca face bine la gat Nu am incercat cu olita in cada dar toata ziua nu a facut deloc pe el, ma lua de mana si ma ducea la cada O sa treaca si perioada asta, trebuie sa cumpar alta olita ca nu-i place ce are. Am si colac pt wc dar nu a vrut sa stea pe el, o sa mai incerc.Unde plecati maine???ma uitam la Dani cum tinea inghetata la cornet,pai al meu nici nu se apropie, am incercat sa-i dau si nu a vrut...am zis eu ca e mai ciudat cu ce a este comestibil.....ce crema faci pt tort???sa cumpar blat s

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput