Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (292)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirela10 spune:

buna seara!
poate apuc sa scriu si eu cateva randuri pana nu se apuca vreunul din copchii sa urle.
dani are stomatita herpetica,nu poate inghiti nici saliva bietul de el,ce sa mai zic de mancare.plus febra la greu.asa ca ne chnuim cu ceva spray si nurofen...dar e plangacios si marait din cale afara...si ii mai dau si maselele,vai de capul lui
a slabit destul ca e asa de vreo 3 sapt,a luat si antibiotic degeaba.
mama nu stiu daca mai sta 2-3 sapt,saraca nu-i vine sa plece sa ma lase asa.
in octombire tre sa ma intorc la munca.soacramea s-a decis sa nu vina,asa ca mai caut o femeie sa stea cu andrei ca mi-e mila sa-l dau la cresa asa mic.dani incepe gradi in sept.
ma scuzati ca nu va raspund,as avea ca spune la fiecare dar inca sunt in criza de timp...fug langa andrei sa nu-l trezeasca pe dani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

Salutare si de la noi ,
Mai traim , ne chinuim mult cu canicula din zilele astea. Clara sufera mult din cauza transpiratiei , dermatita e in floare . Sper sa putem sa plecam la sat cateva zile ca aici ne coacem in apartament .
Am tuns-o din nou pe Clara , ca si asa se chinue rau cu caldura. A stat cuminte cu promisiunea ca ii iau o rochie si va fii frumoasa , acum trebuie sa ma tin de promisiune nu ? , ca doar a sta exemplar , nici mie nu imi vena sa cred . Si in vizite zic eu ca se comporta bine , restitue jucariile, le imparte cu ceilalti copii far a nici o problema \si e foarte sociabila .
Am scapat si noi de aproape o luna de scutec , tocmai cand tatti ne-a cumparat la oferta o cutie mare de 200 de buc la vreo 30 de euroi , is buna sa ii dau cadou acum
Cam atat , ca e tarziu si maine iar trebuie sa o iau la drum cu noaptea in cap , (a se citi dis de dimineata ), pt a umbla pe la doctorii din tara asta minunata
Pupici tuturor

Ana si Clara Francesca (16.01.2006)
http://www.dropshots.com/ana_m

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIHA78 spune:

Giova vezi ce surpriza ti-a pregatit Marco. Cat e el de cuminte cu bunicii. N_am apucat sa vad pozele de la Hajdu, azi am zi libera si ma voi uita. Azi am sustinerea ptr. disertatia de masterat si gata si asta.
Cosmi sa zic ca nu ma mai mira nimic? Nu stiu am ajuns rai de nu se poate. Sa nu mai poti tu gandi ca un copil mic nu poate fi tinut nici sa taca, nici sa fuga tb. sa ai mari probleme. Nu stiu, cred si eu ca tb. facut ceva ca astfel de specimene sa plateasca intr-un fel. Din pacate nici eu nu sunt genul care sa fac scandal si doamne de multe ori ar fi tb. sa fac.
Maraki nu te mai enerva, eu din ce spui tu imi dau seama ca lucrurile nu mai pot fi schimbate. Lasa socrii asa cum sunt, e clar ca le e si lor pusa pata pe tine.
Inteleg ca al meu copil ramane ultimul cu pampers, uite asat e un lucru de care imi cam pare rau ca nu l-am facut cand trebuia. Adica n-am pus copilu pe olita mai demult. Am inceput sa-l las fara dar in afara de faptul ca face peste tot pisu nu se intampla nimic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

neata gagici....

invata ca azi am ultimul examen iar diseara am musafiri pana duminica cand plec.....ieri a facut PAPAN la oalaaaaaaaaaa si l am scos afara fara pampers dar pana la urma s a scapat pe el ca a zis prea tarziu,oricum azi iar fara

MIHA iubita stai linistita ca mai e si PAPAN cu pampers inca nu doar frumosul de TUDOR
MARAKi lasa i incolo pe socrii da le cu flit si ai sa vezi ca se oftica si mai tare
GIOVA esti in luna de miere???? asa e si PAPAN mai cuminte cu bunici cu noi....ieri m am dus in piata si a facut dezastru ...prima daat afurat un castravete si l a papat asa murdar (nu l vazusem)pe urma a gasit un sac de morcovi legat la gura dar avea o gaurica...a scos un morcov l am spalat l a papat.dupa ec aterminat a mai luat un castravete si o rosie de pe o taraba si le a mancatdeazastru....i am luat catev a costume cu maieu ca parca nu respira cu tricourile si sandale....nr 26....dar cred ca nu se potrivesc ca acu 2 luni purta 23

BIANCA zi ce si cum i ai dat tratamentul de giardie...te rogsa sti ca nu i am zis lui gabi de preot ca ......mai bine ....imi pare rau de sora ta ca nu i place la venus dar staiunile astea mici sunt nasoale,plictistoare doar ti am zis...asa e si la saturn

MIRELA....nu stiu cum te descurci.....bravo si putere

pup fetele si s pe aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Neatza gagici eu cu treaba pe aici...am f multa si nu cred ca termin eu pana la 14 plus ca maine liber...
Maraki, pai cumpara-i alta olita daca nu ii place aia. Crema de tort fac crema de oua cu unt si cacao(se poate face pe baie de aburi sau direct pe aragaz). Dintre toate cremele pt torturi asta e crema mea preferata mai ales daca blatul e insiropat cu rom. Daca vrei iti dau reteta.
Miha, stai calma cu olitza ca nu e neaparat vina ta. Nici eu nu l-am pus pe Dani pe olitza decat dupa 2 ani pt ca nu a stat. Si nu m-am stresat inutil. Pana intr-o zi cand "m-am bagat in el" si l-am facut sa stea pe olitza, sa nu mai faca in pampers. Si a durat f putin...intr-o luna si un pic am scapat de tot de scutece. La tine e si mai simplu daca ai curte macar nu iti uda covoarele. Ii pui olitza in curte si stai cu el...si urmaresti. Bafta la lucrare
Cosmi, Giardinofug i-am dat parca de 3 ori pe zi...sincer nu mai retin ca a fost mai demult si analizele am tot zis ca i le fac si nu i le-am facut. Dar a scapat, asta e important. Deci faci bagaje pt mare , concediu placut
Mirela, of saracutul Dani.,cred ca il doare de numa stomatita aia.... Tie multa putere sa treci usor peste.
Ana cum e mama ta? Tare frumoasa e blondina Clara ...am vazut poze.Distractie placuta la tara.
Giova v-ati distrat aseara nu?

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Salutare!!!
Da mai sunt in luna de miere, si doamne ce bine e. parca ma simt vinovata ca nu mi-e asa dor de marco. adica mi-e dor, dar nu sa plang si sa ma gandesc doar la el, cum am facut luni pe tot drumul de la oradea.
Stiu ca ii e bine acolo, ca nu plange dupa noi, daca ii era dor de noi vorbea mai mult la tel., dar asa cu un ciau mami a rezolvat problema. Cu tat-su' vb. mai mult, de mine cred ca e satul la cate tel. dau.

Aseara am fost la shopping caci al meu barbat si-a rupt o groaza de pantaloni in fund, la cat e de slab si cum sta tot pe scaun....
asa ca ...el isi cumpara mai rar, dar face gaura in buget.
Seara am iesit pe terasa cu nasii lui marco si alti 2 prieteni. am vazut meciul....cum a fost azi noapte in DE Maraki?

acum ma pregatesc sa merg la fitness, caci am lipsit sapt. asta si se apropie CM si iar fac pauza.
Cei de la Dolce nu m-au sunat, asa ca habar n-am unde vor pune antena. Eu tot sper sa o prinda pe fatada, dar jos in balcon, ca sa nu se vada de-afara.

Dim. a sunat cumnata ca Jessi are varicela. Daca perioada contagioasa e cu cateva zile inainte de eruptie, atunci am pus-o, caci eram cu ele in HU. Daca e sa faca piticul, sper sa nu fie o forma grava, caci pe caldurile astea.....
Mai vedem noi peste vreo saptamana.

asa.....
Mirela of saracutul Dani...doamne ce mila mi-e de el. Sa inteleg caci soacra ti-a tras clapa din nou. Of doamne chiar nu o inteleg. stie ca aveti nevoie de ajutor si nimic, ce femeie!!!
Ana. am vazut pozele din parc. V-ati intalnit cu Filip, ce fain!!! am tot zis ca te sun, dar nu cred ca mai am numarul. ai tuns blondina? sunt convinsa ca-i sta bine.
Felicitari ca ati scapat de scutec!!!
Maraki partida de aseara a fost bestiala. au jucat super bine turcii, pacat totusi. oricum pt. ei e super bine, nu au mai jucat in europene.
Bravo pt. Angelos ca se cere, chiar daca in cada. e un pas, oricum.
cand il aducem pe pitic incep si eu operatiunea fara scutec noaptea, e un moment bun la cat e de cald afara.
Miha bafta maxima. te asteptam cu vesti bune!!!
Cosmi hai ca mai ai putin si scapi si la mare cu voi.
Bianca cum esti cu gatul? stii vorba aia: taci si suge. asa ca baga la greu medicamente.

deschid capitol nou si o tai de-acasa. sper sa ajung si la solar azi, tare fain m-am bronzat la unguri, picioarele mai putin, dar se rezolva si alea.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebeianfeb spune:

poftiti aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Buna dimineata si de la Bistrita!
La mine in birou deja sunt 27 grade spre disperarea colegilor. Eu sunt super ok, nu sufar de cald decat daca trece de 40, la cat sunt de friguroasa 27 de grade e super
Mireluta, ma gandesc des la tine. Iti tin pumnii sa gasesti o femeie buna, de treaba, care sa aiba grija de Andi. Pupici multi lui Dani bolnaviorul...auzi, stomatita herpetica, of of, saracutul de el! Soacra-ta e o ......nu mai am cuvinte. Multi pt tine si noi suntem aici, sa te sustinem cand simti ca o iei pe langa drum
Cristina, pupici si voua si in special tizului. Sunt convinsa ca e si caldura vinovata pentru toata agitatia mititelului la mare. Si eu am o bucata copil turbat, motiv pt care am in casa o jordita cat el de mare pe care musai sa i-o arat de 7-8 ori pe zi ca nu ne intelegem deloc!
Giova, cum v-ati distrat fara cupil? Eu in locul vostru nu ma culcam toata noaptea, umblam prin toate discotecile, barurile si terasele.......eu vorbesc, care la ora 10 cel tarziu pic lata!
Maraki, deci ai si tu concediu de la socrosenii.....rpofita, profita! Bafta Roxanei la BAC!
Bianca, va invidiez pentru strandul al fain al vostru!
Ana ma bucur ca ati mai dat un semn, sper sa scapati de dermatita asta nesuferita! Cum mai este mama ta? sanatate multa multa de tot!
Cosmi, m-am ingrozit cu popa ala...Doamne fereste-ne de asa specimene! Bravo tie ca ai reusit sa fi DOAMNA si sa nu-l iei de "cravata", vorba Cristinei, eu cred ca maturam cu el pe jos!
Irina, cum stati cu achizitionarea de bunuri de larg consum? Calda apa?
Ana de France, am lesinat de ras la peripetiile voastre de la Disneyland. E drept ca de eram in papucii tai eram moarta de 100 de ori dar oricum, ai un stil de a povesti absolut delicios!
Miha nu dispera, nu e Tudor "ultimul mohican". Al meu abia ieri a prestat 2xpipi la olita si vreo 3 pe te miri unde. Dar pana ieri nimik la olita....si cand spun NIMIK exact asta inseamna.....si vorba aia, al meu e cel mai "batran" din gashca........Lasa ca le vine si lor vremea. Bafta azi la dizertatie si te asteptam sa faci o cinste buna

Fetili, azi e ziua consortului si m-am decis sa-i iau un parfum (ca imi storc creierii inutil de vreo 2 luni jumate si nu am "ouat" ceva mai original) doar ca sunt tare nehotarata. Sugestii ceva? Mi-au placut tare mult:
"Armani code", "Fahrenheit 32" si "BE delicious men" (Donna Karan). Nu prea imi plac alea care traznesc a "barbat" in asa fel incat sa-l simt din mersul trenului (gen Marlboro Country)Care se pricepe, care sugereaza altceva? Multumiri maxime
Pup toata trupa!

Ioana si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2
www.dropshots.com/T_Ioana4" target="_blank">3

"Cainele moare de drum lung iar prostul de grija altuia"

Mergi la inceput