Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (292)
Raspunsuri - Pagina 18
![](images/user_woman.png)
Giova spune:
asa......
Ce sa va zic de piticul meu? e un cuminte, nu au ai mei treaba cu el, mananca multtttt, doarme, face pipi, ce mai??? mama se tot minuneaza cat e de cuminte si cum o asculta. Ieri a ajuns si tata, si gata, el e pe primul plan acum. tare fericit a fost canfd l-a vazut pe "ochiu"(moshu).
Aseara a vorbit cu clau la tel. mult, cu mine nu prea a vrut. L-a intrebat ce face si ii arata pestii, broastele si nuferii pe care le vedea el. "Tati vezi? vezi boaca? si petii muti, muti. Ce taci tu tati? uni esti acum?" (asta a fost conversatia cu tat-su').
Noi am fost aseara la Practiker sa cautam suport pt. antena.( nu am gasit nimic si azi expira cele 5 zile. Musai sa sun pe tipul de la Dolce sa vina sa o prinda el, ca ei au suporti dintr-aia. acum sa vedem cand va putea, ca sa sun la administratie sa le zic sa ma mai pasuiasca).
Pe urma la mall, s-a tuns Clau, am mancat si am fost la cinema (de cand ne-am dorit sa mergem, dar nu am avut ocazia). am dat de un film naspa "Intamplarea", mai bine alegeam Sex and the City, dar a trebuit sa facem amandoi un compromis. la 12.30 am ajuns in casa si direct in pat cu mine.
In seara asta iar plecam, pe la magazine si la terase in centru. acum vom iesii cu prietenii, caci trag toti de noi sa mergem undeva, daca tot suntem singuri.
Mancare nu mai fac caci nu stam pe-acasa.
Astept sa se termine masina de spalat sa o tai si eu la Z ca sunt reduceri, si cu treaba prin oras. nu am chef, dar e musai.
va pe toate, o zi buna va doresc.
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Biancas/Biancas.jpg)
Biancas spune:
Buna dimineata si de la mine...
Giova...ma gandeam eu ca umblati brambura daca am vazut ca nu ai intrat aseara. Mai bine alegeai Sex in the city
. Distractie placuta, bine faceti ca iesiti...cat mai puteti
. La picioare si bust mie Marco mi se pare mai implinit. Eu cel putin asha vad.
Ce dulce e Marco cum vb...asha face si Dani cand vb la telefon...crede ca cel cu care vb vede ce arata el. Cred ca asa fac toti copii cu aratatul
Mirela...cat mai sta mama ta? te cred ca iti e greu mai ales ca sotul tau nu prea te ajuta ca noaptea e la servici, ziua doarme si apoi se pregateste de servici...of of...si tu la 4 luni trebuie sa mergi la servici nu? Ce faci cu copii?
Despre noi nimic nou....merg imediat pana in oras sa schimb pantalonii ce i i-am cumparat prietenei mele de ziua ei ca nu ii sunt buni.
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
cosmi1975 spune:
SALUT FETELOR
sunt de a dreptul socata si bulversata.....ptr ca nu m am simtit bine in ultimele zile am decis ca azi dimineata sa merg la MANASTIREA CERNICA cu copiii si prietena mea cu fata....m am trezit si asta am facut ,am ajuns am dat un acatist si pe urma am zis sa iesim putin afara ca stef nu vroia sa stea....il tinuse bianca 10 min afara pe scari intr o parte ocupat cu o punga de pufuleti.....apoi am iesit si ne am dus in drepta biserici as stam putin (in picioare)stefan a alergat vreo cativa metri si a chiuit....atunci a aparut un preot(calugar)care a tipat ca acolo tb liniste si ca sa taca...stefan!!!!!!! n am zis nik ,preotul mergea si tot zicea
pana cand a vazut cativa pufuletii pe jos si a inceput sa urle...............ca s nemernici ca or sa plece cu blestem de la biserica ca au facut pufuleti pe jos....ne ma dus sa strangem si adca avzut asa a zis ....invata i bine nu sa fie nemernici in halul asta ca n or sa plece de aici cu binecuvantare......moment in care n am mai putut(DUMNEZEU SA MA IERTE)si i am zis ca s copii si stef e mic la care EL a zis atunci sunt HANDICAPATI....la care eu am zis ca nu vreau sa intru in polemica dar nu mi se pare normal ca preot sa faca copii nemernici si handicapati ...la care el zice ca o as plecati BLESTEMATI....si eu i am zis ca astept binecuvantarea de la DUMNEZEU si sunt sigura ca asa va fi....
fetelor scrieti si voi cate ceva aici as mi dau seama daca am gresit cu ceva.......
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/maraki/maraki.jpg)
maraki spune:
Buna dimineata,
Cosmi nu ai de ce sa iti faci mustrari de constiinta Pai cu ce e mai presus calugarul ala decat noi? Nu era preot si chiar daca ar fi fost preot, nu e musai sa se intample cum vor ei ca doar nu sant ei buricul pamantului!!!O fi fost vreun schizofrenic
pt. ca nu este normal sa vorbeasca asa pt. un copil de 2 ani si mai ales ca purta rasa
Tu ai vazut preotul ala din Spania aseara la tv? Sant fel de fel de nenorociti care poarta rasa, nu te gandi ca ai gresit, eu as fi fost muuuult mai rea la gura decat tine
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
Biancas spune:
Doamne fereste Cosmi ala cred ca e dus cu capul. Cum poate sa faca un copil mic handicapat pt ca a scapat pufuleti pe jos?
Doamne fereste...asemenea fenomene la biserica...poate ala a scapat de la ospiciu de ii trebuie liniste.
Eu cred ca ar trebui sa mergi inapoi sa il cauti pe superiorul lui si sa ii povestesti intamplarea. Nu cred ca ar trebui sa o lasi asa.
Eu sigur i-as fi zis vreo doua, trei ... zece oricat de calugar ar fi el
Nu cred ca se apuca sa puna blesteme pe tine. Parerea mea.
Bianca
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
maraki spune:
Mirela nu e de la dinti febra asa de mare, ce dr. aveti acolo de nu au reusit sa descopere cauza??? Angelo a fost timp de 10 zile cu febra 40 dar macar stiam cauza ( enterocolita )Ai grija ce faci, du-l la alt medic. Din cate tin eu minte, parca si Dani dormea pe burta ta nu?
M-a lasat memoria, dimineata vroiam sa scriu atatea dar acum le-am uitat pe toate
de greci nu mai am ce sa zic, nu pot sa le dau eu minte....nici nu mai discut cu ei, nu ma intereseaza ca pleaca sambata in Grecia Fii-su e cum e....cred ca a luat-o si asta razna daca e asa si le permite orice!!! ar merita sa-l las balta si sa plecam la romanica
Destul am de tras cu toate problemele lui, mai fac si figuri cu mine
Angelo imi spune cand face pipi, ma i.a de mana si imi cere sa-l pun in cada Nu stiu cum voi reusi sa il obisnuiesc la olita sau toaleta, macar acasa cere singur si urmarea este o juma de ora joaca in cada
Ma duc sa vad daca vrea sa il scot, se joaca cu dusul, un lighean si niste jucarii...
Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
maraki spune:
Mirela nu e de la dinti febra asa de mare, ce dr. aveti acolo de nu au reusit sa descopere cauza??? Angelo a fost timp de 10 zile cu febra 40 dar macar stiam cauza ( enterocolita )Ai grija ce faci, du-l la alt medic. Din cate tin eu minte, parca si Dani dormea pe burta ta nu?
M-a lasat memoria, dimineata vroiam sa scriu atatea dar acum le-am uitat pe toate
de greci nu mai am ce sa zic, nu pot sa le dau eu minte....nici nu mai discut cu ei, nu ma intereseaza ca pleaca sambata in Grecia Fii-su e cum e....cred ca a luat-o si asta razna daca e asa si le permite orice!!! ar merita sa-l las balta si sa plecam la romanica
Destul am de tras cu toate problemele lui, mai fac si figuri cu mine
Angelo imi spune cand face pipi, ma i.a de mana si imi cere sa-l pun in cada Nu stiu cum voi reusi sa il obisnuiesc la olita sau toaleta, macar acasa cere singur si urmarea este o juma de ora joaca in cada
Ma duc sa vad daca vrea sa il scot, se joaca cu dusul, un lighean si niste jucarii...
Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
Giova spune:
mai Cosmi stai calma fata, calugarul ala o fii dus cu pluta, sau cine stie ce zi proasta sa fi avut. E un copil totusi nu pot sa cred ca i-a vorbit asa, tare cred ca ai fost.
Maraki eu zic sa nu te mai agiti atata, da-le pace grecilor, pacat de Giorgios totusi ca nu va ia apararea.
am terminat si eu o parte din treaba, am venit acasa la racoare.
De la Z i-am luat un tricou si o bluza, reducerile au inceput de luni, dar nu-mi trebuia mie cine stie ce.
Marco e ok, papa dim. cereale cu lapte si paine cu parizer, sau cu unt. aseara a baut prin somn lapte.
Iar nu a vorbit cu mine. acum doarme, a venit caput de la strand.
I-am zis mamei sa nu-i mai dea suzeta, poate asa scapam si noi de ea, ca eu...la cat sunt de comoda......
Cica nu a cerut-o, nici la culcare nu i-o da. azi dimineata a vazut-o si a luat-o putin.
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
Biancas spune:
Giova...ar fi super sa o faca pierduta suzeta.
Maraki, pai ar fi o faza sa vii in Romania...de cand nu ai mai fost? De ce nu mergeti in Grecia sa stai la ? Cu vana...nu e prea bine...eventual pune in vana olitza si poate asa se obisnuieste in olitza si mai apoi sa il obisnuiesti pe olitza in camera si apoi in baie...
Dani face si pe wc singur, isi da pantalonii jos, isi pune scaunelul si se urca pe wc . Dar las capacelul de wc acolo sa fie pregatit in caz ca vrea la wc. Face ori la wc ori la olitza...cum are el chef
.
Eu tot nu am dat pampersurile alea, habar nu am cui sa le dau
Mai ce liniste e pe aici...nu suna interfonul, nu suna telefonul...nu vine nimeni... pot lucra linistita, trebuie sa verific o firma ca a cerut cointrol pt rambursare de TVA si sa fie toate actele in regula sa nu avem surprize.
Bianca